Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Uniquewn, 21.04.2019 klo 12.25.

 1. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Millasia fiiliksiä teille flamesia seuranneille/fanittaneille tuo Rittichin soppari herättää?
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Odotettu kesto ja hintakin ok. Ihan selkeä näytön paikka ja itsekin oli Rittich sanonut, että omista esityksistä on kiinni saako yli puolet peleistä pelata. Molemmille osapuolille tähän kohtaan hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2019 klo 22.57
  laamis tykkää tästä.
 3. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 4. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Saa nyt nähdä, onnistuuko Frolikin treidaaminen jotain ~neloskieppiä vastaan, niin Stonen ulosostoakaan ei tarvittaisi. Alkukesään nähden tilanne lienee nyt hankalampi, kun näitä potentiaalisia treidipartnereita tippuu kelkasta, viimeisimpänä Devils Gusevin hankinnan myötä. Joskus toisessa tilanteessa Frolikista saisi ehkä jonkun 2.-3. kierroksen vuoron, mutta nyt tilanne on menossa sinne suuntaan, että koko palkkaa ei moni halua ottaa cappiinsa, etenkin, kun UFA-markkinoiltakin saattaa joku nimi löytyä. Ja onhan Frolik sellainen perusluotettava middle-6-pelaaja, jonka viimeisen vuoden voisi vielä katsoakin, mutta cap-tilan löytämiseen hän on tuntunut alusta asti luontevimmalta ulostettavalta, kun sopimustilanne on tuo, unohtamatta deadlinen läheltä piti -kauppaa, jossa Zucker olisi liikkunut Albertaan. Myös ne viime kauden puheet, että Frolik ja hänen agenttinsa eivät olleet välillä tyytyväisiä hänen peliaikaansa ym., niin tätä Frolikin siirtoa on ollut helppo odottaa kesän markkinoiden jokaisena päivänä. Mieluummin katson top-6-minuuteilla esim. viime viikolla kiinnitettyä Bennettiä, jolla alkaa olla ne etsikkoajat käsillä tuon roolin ottamiseen ja vakiinnuttamiseen (Athleticilla olikin ihan jees juttu Bennettistä sopimuksen teon jälkeen).

  Stonen ulososto olisi "osajeesi" Tkachukin ja Mangiapanen kiinnittämisessä, mutta se ei tietenkään riitä. Yksi vaihtoehto olisi sitten se, että esim. Brodiesta saatava vastine muuttuisi Kadrin tyyppisestä ratkaisusta johonkin vähemmän cap-tilaa vievään lopputulemaan, koska hänelle varmaan ottajia löytyy Frolikia helpommin. Myös Hamonicin nimi on ollut välillä jossain huhuissa, mutta se johtuu lähinnä siitä, että on Brodien ja Frolikin tavoin UFA ensi kesänä. Aika lailla kaikki Flamesia seuraavat näkevät mieluummin hänet kuin TJ:n pitkän kaavan suunnitelmissa.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu, Stone ei riitä, vaikka saisi kaupattuakin kokonaan pois. Jotain nelosella alkavaa pitää poistaa. Brodie, Hanifin, Frolik, Lindholm.

  Tkachukki saa Ahon mittaisella paperilla aika varmasti 7.5M nurkille. Lyhyt bridge ehkä pelastaa, jos mikään muu ei auta, mutta siitä sitten tulee myöhempi itsari. James Nealin sopimuksen takia kaikki nämä.
   
 6. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Jep, Neal stinks.

  Hanifinille ja Lindholmille tehtiin sellaiset diilit ja ovat sitä ikäluokkaa, että aika paljon saisi tapahtua, että olisivat treidin kohteena. Mieluummin vaikka annetaan joku parempi pick kyljessä Frolikista vaihtona cap-tilaan ja huonompaan pickiin, jos tilanne ajautuu oikein pahaksi. Tiedä sitten, että auttaako yhtään, että Frolikin varsinainen palkka ensi vuodesta on 1,3M$ alle sen cap-rasituksen.

  Tkachukin kohdalla varmasti vältellään siltasopparia viimeiseen asti.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Nyt kun Michael Stone ostetaan ulos, niin näyttäisi oma kalkulaattori siltä, että Tkachukille ja Mangiapanen lapuille on yhteensä 8.4M tilaa, jos aikoo pyörittää 22-miehen rosteria ens kauden. Siinä voi noita ELC Dillon Dubea, Välimäkeä ja Kylingtonia vuorollaan pitää alhaalla.

  Tkachuk 7.6M ja Mangiapane 800k, veikkaan. Näillä menee Flames capin alle.

  Jos taas meinaa 23-ukon rosteria pyörittää, niin Tkachuk täytyy painaa alle 7 millin, ei taida olla realistista?
   
 8. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Suurin piirtein noin tämän hetken tilanteessa. Jaksan silti vielä odotella jotain treidiä Brodien tai Frolikin tienoille.
   
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Jos Tkachukin kohdalla on kyse viiden vuoden lapusta, niin olisin kyllä oikein tyytyväinen tuohon 7,6M lukemaan. Itse olen varautunut 7,75-7,95M lukemiin. Sen lisäksi uskon aika vahvasti, että muitakin liikkeitä tullaan vielä näkemään. Eikös esim. Gillies liiku vain waiversien kautta? Jos niin on, niin tuo 22 pelaajan rosteri(3 maalivahtia, 7 puolustajaa ja 12 hyökkääjää) olisi aika huono vaihtoehto, jos vielä palkkakaton suhteen ei olisi yhtään pelivaraa. Pidän sitä aika isona ihmeenä, jos sekä Brodie että Frolik jatkavat joukkueessa.
   
 10. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Dodiih ja Välimäen polven eturistiside paskaksi ja leikkaukseen. Voi nyt saatana kun vituttaa, niin hyvältä Juuson meno näytti keväällä.

  Taitaa Brodie tämän myötä pysyä Flamesissa.
   
 11. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Kuinkakohan pitkään sivussa?
   
 12. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Ei näköjään Välimäen kohdalla kautta ilman loukkaantumista, mutta ei voi mitään. Paluun suhteen on turha kiirehtiä yhtään, tärkeintä olisi saada jalka ensin täysin kuntoon.

  Jos ei nyt tulossa ole mitään isompaa treidiä jossa takaisin tulisi pätevä puolustaja, niin eiköhän Brodie tosiaan jatka joukkueessa. Samalla se myös tarkoittanee, että Anderssonille on luvassa vain kolmosparin roolia, koska Kylington-Brodie ei vaan voi mitenkään toimia. Frolik olisi nyt sitten se ainoa järkevä palanen, jolla tehdä tilaa palkkakattoon. Voi olla vaan aika vaikea treidata niin, ettei takaisin tulisi juurikaan palkkoja.