Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Uniquewn, 21.04.2019 klo 12.25.

 1. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 2. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Ainakin Brodie+Jankowski olisi liikkunut toiseen suuntaan. Tuskin tuo Avsien tarjous edes oli samaan aikaan Toronton pöydällä, kun eihän siinä olisi ollut mitään järkeä, että olisivat noista kahdesta vaihtoehdosta valinneet ennemmin Flamesin tarjouksen. Nuo Kadrin kommentit nyt olivat sen tason jargonia, etten niille kyllä antaisi mitään painoarvoa.

  Eipä sitten tullut Ferland takaisin ja valitsi vielä kaiken lisäksi juuri Nucksit. Olisin kyllä tuolla sopparilla ottanut mieluusti takaisin, mutta ei voi mitään. No, Maroon sitten sisään kolmen vuoden sopparilla, niin hyvä UFA-putki saa jatkoa.

  Kauden alkuun on nyt vielä melkein 3kk aikaa, mutta voisihan tuossa nyt jotain jo tapahtua. Tämän kuun aikana nyt ainakin selviävät Bennettin ja Rittichin tulevat sopimukset.
   
 3. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 4. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Kun tuon avausviestin kauden jälkeen rustaili tähän ketjuun, niin ajatuksissa oli offseasonin osalta Brodien, Frolikin ja mahdollisesti Jankowskin kauppaaminen. Milan Lucicin nimeä en kuitenkaan joukkueeseen kaavaillut, mutta sieltä se kuitenkin Nealiin mentiin vaihtamaan. Paperivörkit ovat vissiin pahasti kesken, kun ei tarkempaa retain + pick -tietoa tule, mutta lähtökohta Lucicille on se, että ilman ihmeitä on nelosketjussa/poppareilla. Nealiakaan ei tullut tulevan kauden hahmotelmaan laitettua pelaavaan kokoonpanoon, mutta tämän kaupan osalta hän on kuitenkin se vähemmän paska pelaaja, ja omaa paremmat saumat bouncebackiin (vaikka koko viime kauden mieheltä nähneenä sitä ei ole helppo ennustaa). Jos tästä joku puoli miljoonaa - milli saadaan palkkakattoon lisätilaa + se varausvuoro, niin sitten voi olla ihan ok, tosin tässä pitää huomioida myös se Lucicin NMC ja vaikutus esim. siihen lähenevään expansion draftiin. Toivottavasti siellä on kuitenkin tämä vaikutus huolellisesti huomioitu, nimittäin jos tulevassa expansionissa joku Mangiapane tai Andersson menetetään Lucic-Neal -treidin takia, niin voivoi...

  Jossain luki, että Friedmanin mukaan olisi 600k/10% retain Oilersilta, joka mun järjenjuoksuni mukaan tekisi Lucicin caphitiksi 5,4M$ per vuosi, mutta odotellaan ne tarkat tiedot vielä, niin katsotaan, viilletäänkö ranteita auki.
   
 5. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Edmonton Oilers have "kicked the tires" on trading for James Neal of Calgary Flames, NHL insider says

  Tämä artikkeli tuli mieleen heti. Nealin ja Lucicin vaihtoa spekuloitiin jo kesäkuun alussa. Tuossa artikkelissa mukana myös Nucksien Ericsson kolmantena.
  Jos kuitenkin olisi kyse siitä, että Neal lähtee ja saadaan cappitilaa+sälää ja Lucic vaihtuisi vielä Ericssonin ja saatais lisää cäppitilaa +sälää, niin sitten ok. Muutoin tämä on aika kallis paikkaus Hathawayn tontille, olkoonkin, että kokoa ja voimaa tää joukkue kaipaa.
  Jotenkin sellanen tunne, että tämä liittyy johonkin tai joihinkin muihin asioihin tämä kauppa.
   
 6. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Sellaista. No, katsotaan nyt ensin, että miltä tuo lopullinen kauppa tulee näyttämään ja jääkö Lucic sitten lopulta edes joukkueeseen. Jos jää ja pelaa ensi kaudella Flamesin 3-4 ketjuissa ja Neal puolestaan McDavidin kanssa, niin ainakin tehopisteiden perusteella Oilers tulee tuon treidin viemään. Pitää kuitenkin ottaa se asia huomioon, että ei Nealilla olisi jatkossakaan ollut mitään asiaa top-6 rooliin Flamesin riveissä, joten tuskin nuo viime kauden surkeat tehot olisivat kovin paljoa nousseet kuitenkaan. Sen takia en nyt varsinaisesti koe, että joukkue olisi tuon treidin takia heikentynyt mitenkään.

  En sitten tiedä, että vaikuttiko tuohon treidin syntyyn mitenkään, mutta Lucicin myötä Flames säästää oikeassa rahassa 7M ja tuo siis jo ilman palkanpidätyksiä.