Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Calgaryn Liekit, 06.06.2018 klo 16.26.

 1. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo, pikaisen tutkimisen jälkeen ihan hyvä treidi. Jännä, jos Torontolla on varaa päästää pakkeja pois.
  Tänään illalla Rittich maalissa.
  Dallasilla ei oo häävit lähtökohdat illan peliin, kun 4 top6 pakeista sivussa.
  Melkein pakosti pitää voitto saada. Toivotaan, että joukkueen peli-ilme on hyvä ja ei mee tuskaiseksi nolla-nollaksi.
   
 2. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Alkaa signaalit olemaan selviä, Rittich tosiaan yön otteluun maalilla, siitäkin huolimatta että Smith pelasi vaihteeksi edellisessä pelissä ihan hyvin. Kertoo kai aika selvästi missä mennään..(?)
   
 3. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Flames oli taas kerran sen verran pahasti unessa ottelun alussa, ettei ollut pelkoa nolla-nollasta. Muuten sitten olikin niin tuskaista katsoa tuota ottelua, että melkein voi olla tyytyväinen, että tuli edes yksi piste. Blokatut vedot 26-6 kertoo hyvin siitä, että Flamesilla oli suuria vaikeuksia saada kiekkoa edes maalille asti. Yv oli sitä itseään huolimatta yhdestä maalista, joka oli lähinnä Gaudreaun soolosuoritus. Benn ja Seguin +2 ja Gaudreau ja Monahan -3 kertoo myös paljon. Kolmannessa erässä nähtiin taas hyvää loppukiriä, mutta Stars teki silti ottelun kaksi viimeistä maalia. En osaa sanoa, että menikö tuo jatkoajan ratkaisu oikein vai väärin, mutta kovalla prosentilla nuo aina menevät vastustajan eduksi. Otanta on kyllä pieni, mutta Kylington näytti ihan NHL-pelaajalta.
   
 4. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Hit: They have the fourth-best power play in the NHL in home games (29.6 percent) and are tied for fifth on the penalty kill in road games (83.3 percent).

  Miss: The reverse of each isn't so good for the Flames, who are 29th in road power play (11.4 percent) and last in home penalty kill (67.6 percent).

  Lähde: nhl.com (super 16)

  Aika rajua vaihtelua noissa tilastoissa. Tällä kaudella ailahtelua ei oo näkyny niin selvästi, mutta jostain tuokin kertoo.
  Kokonaisuutena tilanne on kuitenkin melko positiivinen, ollaan edelleen divisioonan kärjessä. Neal tai Backlund vois alkaa tekeen maaleja secondary scoringin nimiin.
  Viimeset kaks peliä Jankon (4.)ketju on varmaan ollu paras ja Brodie pelaa kyllä hyvin Gion kanssa.
   
 5. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Jankon ketju tosiaan tällä hetkellä ollut paras. Dube lähti farmiin isolle vastuulle, mikä lie ihan hyvä asia. Frolik palannee siis seuraavaan peliin jo. Vähän pitkä aika odottaa Nealin heräämistä... Milläköhän vitulla sen saisi hereille? Frolikin ja Ryanin rinnalla vaikea uskoa, että se tuosta vaan tapahtuu. Sellainen hajahuomio myös, että tosiaan tuo ykkösketjun oman pään tekeminen on ollut aika paskaa ja löysää. Noista erikoistilannevaihteluista sen verran, että kehittämisen kannalta varmaan ihan ok, että molemmat, yv, sekä av, ovat myös toimineet, hajontaa on vaan liikaa. Mutta jos olisi sysipaskaa sekä kotona, että vieraissa molemmat, niin valoa tunnelin päässä ei kauheasti näkyisi.

  No, mikäli yhtään oikein osaa taas ennustaa, niin kyllä Kings lauantaina menee nurin tuollaisen vähän paskemman pelin jälkeen. Vaikka Smith pelivuoron saakin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018 klo 23.11
 6. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Eihän tuo tilanne ole missään nimessä huono, kun joukkue on divarin kärkipaikalla, mutta ainakin itse näen tuossa joukkueessa vielä paljon enemmän sitä lunastamatonta potentiaalia. Niukasti pudotuspelien ulkopuolelle/pudotuspeleihin, mutta heti ekalla kiekalla ulos on tullut ihan liian tutuksi tämän joukkueen kanssa. Itse näkisin niin, että tuo ikkuna on isosti auki tämän kauden jälkeen vielä kolmen kauden ajan. Silloin päättyvät Gaudreaun ja Gion sopparit. Gion sen jälkeinen taso ja Gaudreaun tuleva osoite ovat ihan täysiä kysymysmerkkejä.

  Mitä taas tulee tämän hetken hyökkäyspään pelaamiseen, niin iso kysymysmerkki on se, että onko Backlund vieläkään tarpeeksi hyvä 2-sentteri? Ainakaan sellaiseen joukkueeseen, jonka tavoitteen pitäisi olla taistelu Cupista. Erittäin hyvän 16-17 kauden jälkeen oli mielestäni syytä odottaa, että Backlund olisi jatkossa ollut vakituinen +20 maalin ja 50-60 pisteen pelaaja. Viime kaudella kuitenkin selvä pistepudotus ja tehotilasto karmea -21. Tällä kaudella taas omassa päässä on sujunut, mutta hyökkäyspäässä ei ole tapahtunut yhtään mitään. Nealin sopparia on vielä niin kauan jäljellä ja tuskin ulosostoa edes harkitaan paitsi korkeintaan parin viimeisen kauden osalta. Sen takia tuo peli pitäisi saada toimimaan keinolla millä hyvänsä ja eiköhän se top-6 rooli ole paras lääke siihen.

  Gaudreau-Monahan-Tkachuk/Bennett/Neal
  Tkachuk/Bennett-Lindholm-Bennett/Neal
  ?-Backlund-Frolik

  Lindholmin paikka on vaihtunut aika moneen kertaan, mutta koko ajan se pelaaminen on toiminut, niin eiköhän myös tuossa roolissa onnistuisi. Backlund ja Frolik muodostaisivat toimivan shutdown-ketjun, jolla ei olisi niin paljoa paineita maalinteon suhteen.
   
 7. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Ihan hyvää pohdintaa ja ehdotusta. Mietin tällä viikolla ihan samaa asiaa, eli miten Nealista saadaan enemmän irti. Toisin sanottuna kenen kanssa sen pitää pelata, jotta saisi sen maalintekijän esiin? Kuten sanottu, Ryanin ja Frolikin ketjussa tuskin sitä tapahtuu, jonka myötä se olisi juuri tuollaisen pyörittelyn paikka, mitä @Calgaryn Liekit edellä teki. Tkachuk ja Bennett ovat toimineet aika hyvin yhdessä (tai siis Bennett on siellä näyttänyt heräämisen merkkejä, Tkachuk nyt itse pelaa käytännössä koko ajan hyvin, riippumatta ketjukavereista). Sen myötä en haluaisi sitä laituriparia rikkoa, vaan laittaisin TOP9:n ehkä jopa näin...:

  Gaudreau - Lindholm - Neal
  Tkachuk - Monahan - Bennett
  Frolik - Backlund - Ryan

  ...koska Hathaway ja Jankowski omaavat mielestäni jonkin sortin kemiaa keskenään, ja sitä aisapariakin on ollut ihan miellyttävä katsoa. Ekan kahden ketjun sentterit voivat myös toisinpäin olla, mutta olisi hauska nähdä, voisiko tuo toimia. Monahan on kuitenkin todistetusti saanut ihan hyvää tulosta aikaan myös ilman Gaudreauta, jolle lankeaisi joukkueen parhaana playmakerina se Nealin ruokkiminen. Tuskin tuota ketjunpyörittelyrumbaa kuitenkaan vielä nähdään, mutta noin kalliista miehestä, mitä Neal on, on pakko repiä jollain tavalla enemmän irti. Persoonana mies on mielestäni sellainen yritteliäs ja asenteeltaan hyvä, mutta en tiedä onko se näin vain ulospäin. Backlundin ketju olisi sitten se kansitakki vastustajan parhaalle hyökkäyskolmikolle.
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2018 klo 18.13
 8. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Kun Neal joukkueeseen hankittiin niin bongasin Youtubesta tällaisen pätkän (Linkki Youtube videoon), jossa näkyy vähän kulissien takaa millainen kaveri on kyseessä. Tuon perusteella hän on melko pidetty persoona niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

  Kuten aiemmin jossain viestissä tässä ketjussa mainitsin niin mielestäni Nealille ei ole vielä löytynyt sitä roolia johon hän kunnolla sopisi. Tuolla rungolla ja luonteella hänen pitäisi olla siellä sota alueella repimässä ja raastamassa. Jotta se olisi mahdollista, niin kentällä pitäisi olla hänen lisäkseen kavereita jotka pystyvät pysymään kiekossa, jotta Nealille jäisi aikaa painia siellä maalin edessä ja lyödä tilaisuuden tullen irtopaloja sisään. Nyt tuntuu, että hän ei ikinä päässe sinne omalle tontilleen, koska kiekkokontrolli menetetään ennen kuin hän kerkeää parkkeerata sinne. Lopputuloksen olemme kaikki nähneet.

  Jos katsoo viimekauden maaleista mistä hän ne teki, niin voi huomata, että jos kentän pohjapiirrokseen piirtäisi suorakaiteen muotoisen alueen, joka rajoittuu B-pisteiden ja maaliviivan välille, niin maaleista 95 % tulee tuosta sektorista (toinen linkki youtubeen). Neal ei ole mikään varsinainen mailataituri ja harvemmin hän noita tilanteita itse rakentaa. Siksi hän vaatisi kunnon play makerin jakelemaan niitä passeja eikä Lindholm ja/tai Gaudreau olisi huono vaihtoehto ollenkaan.

  Olen ehdottomasti samaa mieltä, että jos joku TOP6 ulkopuolelle pitää pudottaa, niin se on Backlund.
   
 9. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Jos Coyotes oli viime viikonlopun pelissä paska, niin huhhuh kuinka surkea porukka Kings oli viime yönä! Ihan liian kauan se peli tasoissa meni, mutta lopulta ansaittu voitto. Kingsin kannalta jos peliä ajattelee, niin yksi ja ainoa sauma oli siinä, että jos Brown olisi 2vs1-hyökkäyksestä onnistunut tekemään maalin tilanteen ollessa 1-1. Tuo oli mielestäni ainoa Kingsin hyvä maalipaikka koko ottelussa, jos tuota Kempen maalia ei lasketa. Niin surkea tuo NHL:n pahnanpohjimmainen viime yön matsissa oli. Oikeastaan lopullisen kruunun Kingsin esitys sai siitä, kun ottivat maalivahdin pois kahteen kertaan. Eivät saaneet mitään aikaan, vaan aika nopeasti omissa kolisi.

  Peli olisi periaatteessa voinut ratketa aikasemminkin, sillä ennen Gaudreaun 2-1 -voittomaalia herra itse oli laukonut ensin ylivoimalla toisessa erässä ylärimaan, sitten maalin takaa uunotettuaan Peterseniä vasempaan tolppaan ja vielä kolmannessa erässä yhden Kings-äijän kahvituksen jälkeen vielä oikeaan tolppaan. Maaliin asti kun sai viimeinkin kiekon, niin näki maalituuletuksesta selvästi sen, mitä pelissä oli aikaisemmin tapahtunut. Eipä tuo ihme ole, että Gaudreau on Kingsiä vastaan tehnyt urallaan eniten pisteitä, sillä jälleen sellaiset 4 maalia olisi voinut yhtä hyvin viimeistellä.

  Jos Gaudreau oli ottelun kunkku, niin muista pelaajista nostan isoimmat peukut Brodielle ja Bennettille. Brodien pelaamista on tällä hetkellä upea seurata. Jos oli viime kaudella ja alkukauden ekoissa peleissä aika kujalla, niin on ihan siellä Giordanon levelillä tällä hetkellä, kun puhutaan peliä edistävistä ratkaisuista. Sam Bennett on ollut todella näkyvässä roolissa, ja suoraviivaisilla haastoillaan teki hyvää duunia kakkosen toisessa laidassa. Tkachuk tietysti säesti siinä rinnalla ihan hyvin, ja tuo kaksikko saikin Kings-pakiston hermoja jälleen koetukselle (tällä kertaa Doughty oli aika kiltisti, mutta Phaneufin kanssa oli kaikenlaista härväystä). Backlund vielä siinä välissä kaksi maalia, joista toki toinen tyhjiin.

  Muista pelureista Neal oli mielestäni periaatteessa aika näkyvä ja pari hyvää ratkaisua hyökkäyspäässä, mutta ei se maalipaikoille oikein päässyt. Kärkijätkistä Monahan oli mielestäni eniten pihalla. Aika monta kertaa kiekko poltti lavassa, eikä saanut yksinkertaisenkaan näköistä syöttöä haltuun. Toki sai sitten maalimerkinnän tuohon loppuun, mutta aika heikko peli häneltä. Lomberg pelasi kauden ekan pelin, eikä tuonut kiekollisena mitään lisäarvoa tuohon ketjuun (mitä ei varmaan kukaan odottanutkaan). Pari ihan hyvää taklausta, mutta en näe kauheasti järkeä häntä peluuttaa isoissa valoissa. Eiköhän AHL:stä tuttu ketju Mangiapane-Jankowski-Hathaway pelaa jo seuraavassa pelissä.

  Annetaan vielä loppuun varovainen peukku Mike Smithille. Tärkeä koppi siihen Brownin tilanteeseen, vaikkei muuten joutunutkaan pahemmin hommiin. Olisi 3-1 -tilanteessa vähintäänkin yrittänyt maalintekoa, kun sai kiekon ja pisti sen nopeasti räpylästä peliin ja oli tinttaamassa kohti tyhjää Kings-maalia. Valitettavasti tuomari vihelsi aivan liian hätäisesti pilliin tuossa tilanteessa.
   
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  En tiedä onko Kings jo aloittanut tankkauksen, mutta olipa täysin luokaton esitys. Smithille voi tosiaan antaa sen varovaisen peukun. Vaikea lähteä moittimaan, kun päästi vain yhden maalin, mutta vastustajalla oli vain kaksi hyvää paikkaa koko ottelussa. Backlund teki heti 2+1, kun sai vähän kritiikkiä. Tosin tyhjiin 1+1 ja tuo eka maali oli täydellinen lahja vastustajan maalivahdilta.

  Joo, eiköhän jo tässä vaiheessa voida laittaa nuo Brodien parin viime kauden koomailut täysin GG:n piikkiin. Tehotilasto kertoo jo paljon. Pari viime kautta meni lukemissa -16 ja nyt 26 ottelun jälkeen lukema on +18, jolla on koko liigan ykkönen. Gion merkitystä ei voi ylikorostaa, mutta ei voi myöskään olla sattumaa, että kapteeni pelaa 35-vuotiaana uransa parasta kiekkoa, heti sen jälkeen, kun Hamilton lähtee ja Brodie tulee tilalle. Andersson, Välimäki ja Kylington ovat tehneet sen verran hyvän vaikutuksen, että en edes muista koska tuo pakkitilanne on viimeksi ollut näin hyvällä mallilla.

  Tuossa yläpuolella oli hyvää pohdintaa Nealin tilanteesta. Näkisin, että tuo tilanne on hyvin samankaltainen, kuin oli aiemmin Bennettin kohdalla. Onnistumisia ei vaan yrityksestä huolimatta tule ja se syö itseluottamusta rajusti. Sen jälkeen valmentaja pudottaa kolmoseen pelaamaan pienempiä minuutteja ei-niin-hyvien pelaajien kanssa ja tulosta on entistä vaikeampi tehdä. Czarnik on ollut hyvän alun jälkeen iso pettymys ja Ryanin kohdalla en viitsi edes aloittaa. Jotain pitäisi tehdä. Ei Nealin tasoinen pelaaja vain yhtäkkiä unohda, että miten niitä maaleja tehdään.
   
 11. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Brodie jossain haastattelussa kertoi, että itseluottamus on tällä hetkellä ihan eri tasolla, kuin viime kaudella. Se kyllä näkyy.
  Ryan on taas sellanen kevennetty versio Lindholmista. Pelaa tasaisen varmaa nolla-nollaa millä tahansa paikalla, mutta ei erotu missään. Pelaaja, josta koutsit varmaan tykkää, mutta katsojille jää piiloon.
  Smithin osalta näyttää, että joukkueen pelaamisessa ei tuu eroa onko maalissa Smith vai Rittich. Mun mielestä se on hyvä juttu.
  Pisteitä ja maaleja kun miettii, niin Flamesin tuotto hyökkäyspäässä olis aika hurjaa, jos Nealilla olis 10 maalia tässä vaiheessa ja Bennett, Backlund, Charnik ja Ryan olis kaikki tehneet vaikka 2 maalia lisää mieheen.
  Backlund on muuten nyt aika tarkkaan 50 pisteen vauhdissa.
  Ja Kings oli todella vaisu. JG:llä oli koko ajan tilaa pyöriä miten tahtoi, maalipaikoille päästiin aika helposti ja oikeestaan Petersen oli ainoa, joka pelas Kingseillä hyvin.

  E: kirjotusvirhe korjattu.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2018 klo 16.47
 12. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Ensi yön kokoonpanomuutokset pysyy pieninä, Mangiapane nousi Czarnikin paikalle Ryanin ja Nealin ketjuun.
  Smith maalissa. Ei herätä pelkoa tai epätoivoa, mutta kysymysmerkin silti ehkä..
  Chicagon tilanne on samankaltainen kuin Kingseillä. Voittas pitäis ja mielellään ratkaista peli jo ennen vipaa kymppiä..
   
 13. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Voitto tuli. Kaksijakoinen peli kaiken kaikkiaan.
  Ekat kaks erää oli Flames niskan päällä ja varsinkin ekassa erässä Crawford teki usean huipputorjunnan.
  Positiivista oli 2 ylivoimamaalia myös. Toisen kerran tällä kaudella Hawkseille 5min jäähy meitä vastaan.
  Mangiapane oli pirteä ja laukoinkerran tolppaan.
  Neal vei nätisti Jokiharjun, mutta ei saanu edes kunnon vetoa tilanteesta.
  Smithin kauden paras peli, olikohan myös kauden eka gamesaver Anisimovin "tyhjään maaliin"
  Miinuksena sitten kolmannen erän otteen lipsuminen. Noin puolet Chicagon kolmannen erän paikoista oli ylivoimahyökkäyksiä ja kiekko pelattiin usein vauhtiin pakkien taakse.
  Hanifin katteli molemmat maalit metrin päästä. Toinen vaihtovirhe/Crawfordin nopea pelinluku ja ekassa hävis Toewsille luistelukisan hyökkäyspään alotukssta suoraan.
   
 14. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Olipahan taas peli. Jäähy heti ekan erän alussa sotki Flamesin peluutuksen ja rytmin ja koko ensimmäisen erän aikana ei saatu peliä kunnolla käyntiin. Bobrovski ei ollu onneksi parhaimmillaan.
  + 9 maalia, pakkien maalit, yv, nousu kovaa joukkuetta vastaan vieraissa...
  + Gaudreau, Monahan, Lindholm, Tkachuk, Hanifin, Gio, Brodie, Hamonic


  - Rittichillä varmaan eka ja varsinkin kolmas maali jäi kaivelemaan. Smith ei päästäny yhtään lipsahdusta ja sai parhaan torjuntaprosentin ottelun maalivahdeista, 81,3...
  - Prout ei vakuuttanu. Ainakin Folignon maali menee Proutin sijoittautumisvirheen piikkiin. Oli koko ottelun ajan se Flamesin pakki, joka oli jäljessä.
  - Neal, Ryan, Maniapane oli Flamesin heikoin ketju, eikä saanu oikeastaan mitään aikaan. Mangiapane ei pärjää kulmissa, vaan on aina rähmällään ja Neal on hidas ja Ryanilla oli ohipeli.
  - Backlund ja Bennett oli kanssa pääosin varjojen mailla. Backlund sai loistopaikan, mutta just siihen Bobro veti loistotorjunnan.

  Vaikuttaa onneksi siltä, että kokonaisuutena rosterin leveys on etu. Vieraspeleistä 2/2 voittoa.
   
 15. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Erittäin organisoidun ja puolustusorientoituneen mittelön päätteeksi saatiin Columbuksesta kaksi pistettä. Tylsän ja tapahtumaköyhän pelin jälkeen taululla möllötti 6-9 -voittonumerot Flamesille.

  Herranjumala mikä peli... Eka erä oli ehkä kauden huonointa Flamesia, ihan Rittichiä myöten. Tshekkiveskalle yksi maali täysin hänen piikkiin, ja toinenkin maali ainakin osittain. Erätauolla vaihdettiin veskari, ja Jackets teki saman tien 4-1. Sen jälkeen Flames takoi viisi pönttöä putkeen, eikä enää luopunut johtoasemasta. Surrealistisen pelin keskellä tämä oli se asia, mistä voi olla kaikkein eniten tyytyväinen. Kolmen maalin tappioasemassa ja peli tukossa, mutta silti pystytään vielä sieltä tulemaan ja nousemaan. Ykkösketju ja -ylivoima olivat todella tehokkaalla päällä. Monahan ja Gaudreau 2+2 mieheen, ja sitä rataa. Se ero tässä oikeastaan saatiin, että Flamesin penkin takana Peters reagoi paljon nopeammin maalivahtivaihtoon, mitä Tortorella Jackets-aitiossa. Vasta tuo Gaudreaun illan toinen ja Flamesin illan kahdeksas maali sai Bobrovskyn vaihtumaan Korpisaloon. Oli muuten melkoista alistusta tuo maali Johnny Hockeylta. Ensin istui Werenski, sitten istui Jones ja loisteliaaksi lopuksi vielä pujuista kiekko pönttöön. Jackets tuli tuon jälkeen parin maalin päähän loistavan Atkinsonin hattutempulla, eikä tällaisessa pelissä ollut kahdenkaan maalin johdossa helppo hengittää. Lopulta Backlundin keskialueen riisto pisti viimeisen naulan arkkuun, josta Czarnik spurttasi viimeistelemään loppulukemat. Noin kokonaisuudessaan kolmas erä oli kuitenkin ehkä Flamesin paras puolustamismielessä.

  Peli oli varmaan koko NHL:n tämän kauden hulluin. Flamesilla on nuo pelaajien isukit mukana jo toista peliä putkeen, minkä vuoksi Peters ilmeisesti antoi myös Proutin pelata (toki osasyynä varmaan loukkaantumistilanne ja se, että pelattiin Proutin vanhassa kotiluolassa). Dalton voikin mennä saman tien takaisin poppareille. Folignon maalissa mies nukkui, jonka myötä Foligno läpi, ja pelin ihan ensimmäisissä vaihdoissa oli myös kujalla siten, että Jacketsille 2vs1-hyökkäys. Erottui siis heti Flamesin huonoimpana pakkina.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2018 klo 09.35
 16. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Vähän liikaa jäähyjä, mutta muuten se olikin sitten aika hyvä esitys. Yksi Lindholmin maaleista hylättiin erittäin niukan paitsion takia ja sen lisäksi kiekko päätyi kolme kertaa tolppaan, joten olisi noita maaleja voinut tulla enemmänkin. Toki vastustajalla oli omatkin paikkansa, mutta Smith pelasi ihan parasta peliään. Taisi olla Smithille jo viides peräkkäinen voitto, joten ehkä tuo homma alkaa vihdoin toimimaan. Lindholmia on tullut jo paljon kehuttua, mutta kehutaan vielä vähän lisää. Enpä olisi uskonut ennen kauden alkua, mutta mielestäni Monahan on ollut suurimman osan kaudesta tuon ykkösen "heikoin" lenkki. Lindholmin laukaus tuntuu myös olevan vähintään samalla tasolla, kuin Monahanilla.

  Tuo Backlundin mahdollinen loukkaantuminen olisi ollut täysin estettävissä, jos Monahan olisi halunnut laittaa kiekon tyhjään maaliin tai tuomarit olisivat viheltäneet sen täysin selvän Wild-jäähyn. Lomberg saanee tuosta tilanteesta pelikieltoa, mutta teki kuitenkin sen mitä pitikin.
   
 17. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Tullaas vuorostaan komppaamaan. Alku oli tosiaan aika turhauttavaa, kun Flames vei ja Wild vikisi, muttei saatu maaleja. Wild heräsi myös peliin ekan kympin jälkeen, jonka myötä tietty harmitti, ettei saatu noita läheltä piti -paikkoja maaliin asti. Onneksi hylätyn ja tolppien jälkeen sitten tapahtui, kun ykkösketju on niin rajussa tikissä. Lindholmin laukaus on sellainen, etten olisi minäkään uskonut. Lähtee nopeasti, ja komeaa yhteispeliä Johnny Hockeyn kanssa. Osasyy myös sille, miksi Neal on tehnyt niin vähän pisteitä, koska Neal ei pääse niin kovien kavereiden kanssa pelaamaan, vaan Lindholm nappasi sen roolin itselleen ykkösessä varsin nopealla aikataululla.

  Myös jälkimmäisestä kappaleesta samaa mieltä. + Smith pelasi tosiaan yhden uransa parhaista peleistä. Seuraavaksi sitten Predatorsia vastaan, joka tulee BC:stä varsin ärsytettynä Albertaan.
   
 18. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Sen kummempia lisäämättä meinasin alkaa huutamaan ääneen Monahanille kun kaveri voittaa sinisellä pakin, on yksin läpi ja tyhjä maali. Mitä teet? No alat syöttämään Hanifinille "toiseen" aaltoon ja eiköhän kiekko ajaudu nollakulmaan josta Hanifin tietysti ykkösellä yrittää osua maaliin ja rännittää kiekon omaa päätyä kohti. Oppikirjaesimerkki kuinka 2-0 johdossa ei tule toimia kun peliä on alle 2 min jäljellä. Pahimmillaan kaveri olisi tuosta sivaltanut kiekon reppuun. Nyt ei mennyt kuin Backlund sairastuvalle.

  P.S. mikäli Backlund ei pelaa seuraavissa peleissä, niin olisikohan aika kokeilla Tkachuk-Monahan-Bennett ja Gaudreau-Lindholm-Neal komboja?
   
 19. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Jossittelin samaa, mutta ei siitä tietty Monahania voi syyttää, mitä Backlundille kävi. Olisiko Monahan peräti tiedostanut, että Lindholm on kentällä, ja syötti siksi kiekkoa, koska ajatteli sen olevan ehkä Lindholm Hanifinin sijaan? No, mistä näitä tietää, mutta siinä olisi pitänyt lyödä laatta pussiin.

  Lainaus:
  Ketjulottokeskustelu, kun täällä oli valloillaan, niin tuota ehdotin itsekin. Nyt kuitenkin ykkönen ollut niin kova kolmestaan, että periaatteessa outoa olisi hajottaa, mutta olisi kiva nähdä tämäkin TOP6.

  Ja annetaas muuten erityiskehut erikoistilanteille, kun kerrankin ne kulkevat!
   
 20. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Tämän viestin sisältö saattaa kuulostaa säälittävältä itkemiseltä, mutta laitetaan kuitenkin:

  Lombergilla ja Giordanolla pukkaa hearingia viime yön pelin jäljiltä ja vissiin jonkin sortin pelikieltoja. Ymmärrän tietyllä tapaa molemmat näistä mahdollisesti paukkuvat pelipannat, mutta sitä en ymmärrä, että miten esimerkiksi se Kunitzin päätaklaus ei aiheuttanut mitään, edes kuulustelua. Koska Hamonicille ei tullut muuta kuin murtunut nenä, ja pystyi taas pelaamaan? Ihan naurettavaa. Ja jos ihan Wild-matchupista puhuu, niin Gaudreaun käden paskominen ei sekään aiheuttanut taannoin Staalille mitään kieltoja. Dumban viimeöinen taklaus on nykysäännöillä ihan sallitun rajoissa, joten siitä ei pelikieltoa kuulukaan tulla, vaikkei siitä ja Dumbasta tietenkään hyvää kuvaa allekirjoittaneelle jäänyt.

  Ei mene ihan tasan nämäkään arpajaiset näköjään. Jonkin verran saattaa mielipiteissäni painaa se, mitä alkukausikin on Flames-fanin näkökulmasta tarjonnut, kun puhutaan tuomaritoiminnasta. Pitkässä juoksussa pitäisi nämä mennä tasan, mutta ei ainakaan tämän kauden osalta.

  Odotellaan nyt kakkuja. Voi olla Peluso ja Prout seuraavassa pelissä, joten ryminä ei tällöin ainakaan vähene.
   
 21. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lombergille siis automaattisesti se yks peli, kun viimeisellä vitosella haki tappelun ja Gio huilaa kaks peliä polvitaklauksesta...
  Pahaan paikkaan tulee Gion huili. Ei kyllä yhtään oo sellanen tunne, että Flamesin kohdalla nuo hommat menis tasan ... *Huokaus*
   
 22. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lomberg sai myös kaksi peliä. Ihan ok tuomiot, mutta eivät nuo tilanteet tosiaan tunnu menevän ihan tasan. Backlund ja Gio sivussa. Prout varmaan pelaa. Voisin veikata, että Oilersia vastaan tullaan näkemään ihan huikea McD-show. Olisin tyytyväinen jos noista viikonlopun peleistä irtoaisi edes kaksi pistettä.

  Jos nyt huonosta tilanteesta yrittää saada irti jotain hyvää, niin nyt vihdoin nähdään miltä tuon 2-ketjun peli näyttää ilman Backlundia. Tkachuk-Monahan-Bennett ja Gaudreau-Lindholm-Neal olisi myös oma valintani. Monahan joutuu itse tekemään enemmän, kun Gaudreau ei ole pyörittämässä peliä ja Neal saisi parhaan mahdollisen paikan saada niitä onnistumisia.
   
 23. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Kusisesti näköjään kävi. Mutta tosiaan näkeepähän vähän erilaisia ketjukoostumuksia nyt. Ilmeisesti ykkönen pidetään kuitenkin ennallaan ja Jankowski ottaa Backlundin paikan. Eniten huolettaa viikonlopun peleissä se, miten pakisto rakentuu ja riittää, kun Stone ja Välimäki ovat pois Gion lisäksi (ilmeisesti). Prout oli niin paska Jacketsia vastaan ja AHL:stä nostettiin jo hyökkääjä Alan Quine, joten kai se sitten näillä mennään:

  Gaudrea-Monahan-Lindholm
  Tkachuk-Jankowski-Bennett
  Mangiapane-Ryan-Neal
  Czarnik-Quine-Hathaway

  Brodie-Andersson
  Hanifin-Hamonic
  Kylington-Prout
   
 24. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Ei kyllä ole suuria odotuksia viikonlopun peleihin, pelikieltoja ja loukkaantumisia on ihan riittävästi ja Edmonton pääsee pelaamaan kun flamesillä on b2b pelien jälkimmäinen osa.
  Gio pelikielto on kyllä ihan vitsi, kun muistelee Jamie Bennin polvitaklausta Gadreauhun viimekaudella tai sitten natsin slewfootia Chuckille edmonton pelissä. Tottakai Anaheimin entinen pelaaja tekee palveluksen fatbastardin joukkueelle joka sattuu olemaan myös entinen Anaheim koutsi.
   
 25. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  ... Tai Kunitzin kyynärpäätä Hamoniciin...
  En tiedä meneekö itkemiseksi, mutta välillä tuntuu, että koska tietyt joukkueet ja etenkin niiden Pelaajat noista joukkueista on NHL:n mannekiineja, niin kurinpitokin miettii(?) sekä pelien lukumäärää, että ketä vastaan tietty pelaaja jää pois..
  Onhan se nyt vaan aina NHL:n etu, että Mäkhesus, Krospi, ym. pääsee pleijareihin, jne..

  E: siivottu tekstiä ja tarkennettu
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2018 klo 12.48