Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Calgaryn Liekit, 06.06.2018 klo 16.26.

 1. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Itse odotan kyllä mielenkiintoista peliä. Kovakuntoinen Flames kotonaan on hyvä mittari NHL-kärki Tampalle ja toisinpäin. En usko millään ohipeliin tai asennevammaan. Molemmat joukkueet lähtee varmaan kovalla asenteella.
  Tulivoimaa riittää, joten oma veikkaus onkin, että peli voi ratketa yksittäiseen virheeseen tai onnistumiseen.

  On kyllä mukava välillä olla realistisen toiveikas, kun vastassa on tämän hetken kovin joukkue. Ei oo muutamaan vuoteen samaa fiilistä ollu.
  AHL-siirroista päätellen Neal ainakin on vielä sivussa. Robinsonilla on ainakin kokoa, mutta veikkaan, että Lomberg on se, joka pelaavaan kokoonpanoon nousee. Rychel siis meni Stocktonin suuntaan.
   
 2. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Mukavan samaa mieltä pystyy jatkuvasti olemaan näistä Petersin kokoonpanopäätöksistä. Nyt esimerkiksi laittoi Rychelin alas ja nosti Lombergin (ja Robinsonin) ylös, joista Lomberg pelaa ensi yönä. Rychel ei parissa pelissä oikeastaan mitään ihmeellistä esittänyt, ja täten lähti alas. Samoin Mangiapane tiputettiin alas, kun ei kulkenut. Vastaavasti Quine esimerkiksi saa jatkaa ylhäällä, ja ihan aiheesta, koska on ollut tähänastisista call up -pelaajista varmaan paras Kylingtonin jälkeen. Lisäksi, kun vertaa Lombergin otteita Rycheliin tai Mangiapaneen, niin perusteltu nosto. Siitäkin olen samaa mieltä, että Czarnikia voi taas istuttaa poppareilla - Quine on ollut parempi.

  Tällä hetkellä voi olla helkutin tyytyväinen siitä, että Peters tänne hankittiin. Aluksi sitä oli itsekin aika skeptinen, kun ei päässyt kertaakaan playoffeihin Carolinassa. Nyt kuitenkin sinne ollaan menossa heittämällä. Lisäksi tuo Petersin karisma ja juttujen sisältö esim. pelien jälkeisissä lehdistötilaisuuksissa on jotain sellaista, missä mies vie satanolla esim. Gulutzania, ja myös Hartleyta.
   
 3. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Peters puheli, että Frolik palaa joulun jälkeen. Mainitsee samalla, että Välimäki on myös edennyt toipumisessaan.
  Neal, Bennett ja Lomberg ilmeisesti kaikki pelaavat tänään.
   
  Voitto Epävarmaa tykkää tästä.
 4. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Vastassa liigan paras joukkue, jolla oli tuuri ja tuomarit puolellaan, joten kai tuohon yhteen pisteeseen pitää olla tyytyväinen. Joka tapauksessa hyvä peli ja iso tasonnosto edelliseen peliin verrattuna. Bennett pelasi yhden kauden parhaista peleistään ja Rittich pelasi neljästä maalista huolimatta hyvän pelin.
   
 5. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Kyllä näki, että Tampa on kova joukkue. Jokainen ketju kykeni haastamaan jalalla ja intensiteetti oli koko ajan korkea.

  Toisaalta Flames pystyi hyvin vastaamaan tähän ja selvitti myös kaikki 4 alivoimaa.
  Domingue oli melko hyvällä pelipäällä ekan erän jälkeen varsinkin. Peliä oli kaiken kaikkiaan pääosin nautinto seurata. Bennett (7 taklausta, 1+1...)ja Gaudreau yhdessä Rittichin kanssa kotijoukkueen parhaimmistoa. Välillä näkyi se, että Tampan rutiini koviin peleihin on vahvempi, mutta hyvillä mielin tappiosta huolimatta. Sharks ja Ducks hävisivät, joten pistekin kelpaa.
   
 6. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Erittäin hyvätasoinen ja jännä kiekkopeli Lightningia vastaan. Vaikka tuossa on ollut mm. Flyersia vastaan kiimainen nousu, niin laittaisin tämän matsin kauden viihdyttävimmäksi.

  Flames tuli ekaan erään erinomaisella draivilla, ja voitti sen ansaitusti 3-1. Etenkin Backlundin ketju oli iskussa Sam Bennettin johdolla. Toisessa erässä Lightning otti kuskin paikan, ja voitti sen erän niin ikään ansaitusti 0-2. Kolmanteen erään lähdettiin siis 3-3 -tilanteessa, ja paikkoja oli molemmilla sinne 55. minuutille asti, vaikka peli pysyi tasatilanteessa. Ehkä Flamesilla oli kuitenkin paremmat tekopaikat, mm. Lindholmin tolppa ja Gaudreaulla maalinälän myötä myös pari erittäin hyvää tonttia. Noin viisi minuuttia ennen 3. erän loppua Lightning sai kiekon hyökkäysalueella, kun Neal hiukan jäätyi ja tyytyi dumppaamaan paineen alla kiekon vain oman maalin kulmaan. Lopulta kiekko Girardille viivaan ja tuurikimmoke Hathawayn mailan kautta sai Lightningin johtoon. Tuossa kohtaa kauniisti sanottuna harmitti kyllä huolella, koska vastakkain kumminkin idän ja lännen kärki, ja näinkö se sitten ratkeaa idän suuntaan pomppujen kautta? (se Stamkosin maali menee myös osittain tuurin piikkiin, kun Brodien syötönkatko pamahti suoraan omaan maaliin). No, koko kolmannen erän näkyvin pelaaja Gaudreau toi läpiajolla Flamesin tasoihin, ja peli saatiin mielestäni koko pelin kuvaa ja draaman kaarta ajatellen ansaitusti jatkoajalle. Jatkoajan alkuun Lightning sai kiekonhallinnan, jonka kautta Hedman kajautti tolppaan. Flames pääsi lopulta myös limppuun kiinni, ja Gaudreau-Monahan 2vs1:ssa. Poikittaissyöttö Monahanille, mutta Domingue venyi loistavasti eteen. Backlundin ketju tuli tuon vaihdon jälkeen kehiin, jonka myötä oli vähän hiljaisempaa molemmissa päissä. Gaudreau-Monahan -akseli kun tuli takaisin, niin Domingue joutui venymään varmaan johonkin neljään huipputorjuntaan. Tuon jälkeen Kucherov pääsi puolittain läpi, mutta Rittich peitti etukulman. Viimeisen minuutin aikana tuli vielä sellaiset köykäiset 3kpl 2vs1-hyökkäyksiä suuntaan ja toiseen, mutta maaleja ei saatu, vaan rankkareille se siitä meni. Niihin ei voinut Flamesin historialla paljon toivoa antaa, ja Lightning sen lisäpisteen myös otti, tosin vasta seitsemännen parin jälkeen Hedmanin ja Millerin maaleilla (Flamesilta onnistui Monahan).

  Kaiken kaikkiaan siis viihdyttävä paketti, vaikka lopulta tappioon päättyikin. Tuo jatkoaika oli melkoisen huikeaa viihdettä, ja tuolla tavalla se ratkaisukin olisi kiva ollut saada loppuun asti pelattuna. Jos jostain saa vähän nurista, niin turhan kovassa suhteessa Lightning pääsi yv:lle Flamesiin nähden (muutama selvä Bolts-jäähy jäi tuomareilta näkemättä tai sitten vaan viheltämättä). Flamesin alivoima oli tosin todella vahvaa noin kovaa ylivoimaa vastaan, josta pitää olla tyytyväinen.
   
  Kopke1 tykkää tästä.
 7. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Illalla taas lähes prime time aikainen ottelu.
  Vastustaja muuttuu kärkijoukkueesta häntäpään jengiksi ja viikon takaa Flamesilla reilu voitto illan vieraista alla. Bluesin iltapäiväpelit ovat tällä kaudella olleet todella heikkoja. (taisi olla suurinpiirtein joka pelissä vastustaja tehnyt ekassa erässä 3 tai useamman maalin..?)
  Calgaryllä on puolestaan kahden ottelun tappioputki alla, vaikka jatkoaikapste saatiinkin. Toistan ehkä itseäni, mutta en usko asennevammaan, vaan siihen, että kotijoukkue tulee kovalla latauksella. Bluesin illan asenteesta riippuu tulee toisinto 7-2 lukemista, vai miten käy.
  Frolik ilmeisesti palaa kokoonpanoon ja maalissa aloitta Smith.
   
 8. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Eipä sitten Flames tullut otteluun kovalla latauksella ja tuloksena kolmen ottelun tappioputki. Starsia ja Bluesia vastaan yhteensä vain yksi tehty maali ja neljä huonoa erää, joten sillä tavalla on aika vaikea voittaa otteluita. Siitäkään ei ollut apua, että Smith teki juuri sitä missä on erittäin hyvä eli päästää löysiä maaleja ja on se ottelun selvästi huonoin maalivahti. Rittich olisi päästänyt noista tilanteista korkeintaan yhden maalin. Neal summasi tutusti 0+0, mutta pelasi sentään yhden kauden parhaista peleistään. Ryania on myös tullut kritisoitua, mutta jos pelaa jatkossakin tuolla tasolla, niin eipä voi enää moittia. Gaudreau myös yritti kaikkensa ja parikin läpiajoa, mutta ei vaan uponnut tällä kertaa. Hyvä asia oli kuitenkin se, että eivätpä nuo pahimmat kilpakumppanitkaan juurikaan pisteitä keränneet. Toivottavasti joulutauon jälkeen nähdään taas parempaa pelaamista.
   
 9. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Noniin, joulutauko ohi. Peleihin palattiin heti ennakkoon vaikealla matchupilla, kun kyseessä oli lännen kärkimittelö Centralin ykkösjoukkue Jetsiä vastaan. Lopputuloksena hieno 1-4 -vierasvoitto, ja BSD/Johnny Hockey -hype sen kuin jatkuu. Vaikea sanoa, kumpi noista oli se ehdoton ykkösstara, mutta kaksi suurinta syytä lopputulokselle. Rittich sai raadin *** 35 torjunnalla ja Gaudreaulle ** hattutempusta.

  Peli oli näin joulutauon jälkeen erittäin hyvätasoisen ja vauhdikkaan näköistä (tässä on yksi liigapeli ja tuo Ruotsi-Suomi nähtynä pohjalla, jotka saattaa ehkä hiukan vaikuttaa). Tuntui siltä, että todella kovalla vauhdilla mentiin varsinkin alussa, eikä pelikatkojakaan kauheasti tullut. Ekassa erässä maalipaikoilla ei mässäilty, ja maalinteko aukesi toisessa erässä Laineen omalla maalilla, kun koitti Gaudreaun syöttöä katkoa. Siitä siis varsin onnekkaasti pelin kuskiksi, joka jatkui suht samanlaisena myös sen jälkeen. Jets hallitsi ehkä hiukan, mutta myös Flames pääsi välillä ihan hyville tonteille. Quinen karmea hasardisyöttö toi Jetsin tasoihin, joka sai aika ison lommon Quinen siihen asti hyvin sujuneeseen peliin. Oli kuitenkin hyvä nähdä, ettei joutunut vilttiin, vaan jatkoi mielestäni hyvää duunia, joten se tilanne unohdettiin nopeasti. Tasoitusmaali kuitattiin muutenkin saman tien, kun ykkösketju otettiin jäälle. Gaudreau alisti Jets-ykköstä illan toisellaan varsin tylyn kuvion päätteeksi. Monahan piti kiekon alueella, jonka jälkeen Gaudreau pyöritteli muutamaa Jets-äijää ennen käyttösyöttöä Lindholmille, joka naatiskeli takaisin Gaudreaun lapaan. Se taisi olla kierroksen hienoin, tosin Giroux teki aika jäätävät setit myös omassa matsissaan.

  Kolmannessa erässä vauhti pysyi kovana, ja Rittichiltä tarvittiin pari aika kovan luokan torjuntaa, että johdossa pysyttiin. Nelisen minuuttia ennen loppua Jets pääsi yv:lle, joka aiheutti aikamoista pelkoa, kun tietää, millainen viisikko sieltä löytyy kentälle. Mark Jankowski on kuitenkin "one helluva pk-player", ja ratkaisi 2vs1-hyökkäyksestä matsin. Gaudreau pussitti vielä hatullisen tyhjiin alistettuaan omalla sinisellä Byfuglienia, jolta sitten varsinainen sikahuitaisu Gaudreaun käsille. Ei ilmeisesti mitään vakavampaa kuitenkaan, vaikka pelin Gaudreau siihen päättikin.

  Seuraavaksi ihan ok vireessä oleva Canucks vastaan. Luotto voittoon silti kova. Joukkueessa on tällä hetkellä paljon selkeämmät roolit mitä Gulutzanin kaudellla, ja näyttää ulkopuolisen silmin siltä, että jokainen kantaa kyllä kortensa kekoon.
   
  Kopke1 tykkää tästä.
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Eipä tuohon ole juuri mitään lisättävää, mutta laitetaan nyt jotakin. Gaudreaun huippupelistä huolimatta Rittich oli itselleni se ottelun ykköstähti. Olen aika varma, että Smith olisi päästänyt noista paikoista ainakin 3-4 maalia. Neal pelasi kaikista Flames-hyökkääjistä isoimmat minuutit ja laukoi viisi kertaa kohti vastustajan maalia, joka oli enemmän, kuin mitä koko Backlundin ketju sai aikaan. Kyllähän noiden kiekkojen pitäisi kaiken järjen mukaan alkaa menemään myös maaliin saakka ennen pitkää. Se on ainakin positiivista, että Neal ei ainakaan ulkoisesti vaikuta turhautuneelta, vaan jaksaa yrittää ottelusta toiseen. Tuosta Buffin täysin turhasta sikailusta jäi kyllä paska maku suuhun, mutta ilmeisesti siitä selvittiin säikähdyksellä.
   
 11. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo. Eipä kyllä paljoa lisättäviä ole, mutta todetaan, että Neal-Janko-Quine vaikuttaa erinomaiselta ketjulta.

  Backlundin vitja oli maltillisempi hyökkäyspäässä, mutta eivät kyllä mun muistin mukaan olleet myöskään omassa päässä pulassa.

  Flamesin peli on kyllä miellyttävää katsottavaa. Alivoima on tosiaan joulukuussa ihan koko liigan kärkeä ja noin viikon sisään on pimennetty paras js toiseksi paras yv nollille.

  Flames on myös laukaisutilastoissa liigan kärkeä. Voittaa siis pääosin laukaukset otteluissaan. Nyt, kun laatukin on kohdallaan, niin tulokset näkyy.

  Rittich pelas kyllä huippupelin ja kaverin toiminnassa on samaa rauhallista itsevarmuutta, kuin esim. Pricella. Väitän, että on joukkueelle hyvä itseluottamusboosti, kun veska nappaa rennon oloisena gamesavereita.

  Pakko on kyllä tykätä myös Petersistä. Jalat pysyy koko ajan maassa, vaikka voitetaan kovia pelejä. Gio olikin sanonu jossain haastattelussa, että Petersin ohjaus/kannustus on osaltaan vaikuttanu siihen, että Gio pelaa pisteiden valossa parasta kauttaan.

  Canucks on kans hyvässä nosteessa ja pelaa aika vauhdikasta kiekkoa, joten voi odottaa hyvää matsia. Samaan aikaan myös Sharks(tolla rosterilla pitääkin) ja Vegas ovat hyvässä vireessä. Pacificin sisäiset pelit on tällä kaudella taas tosi kovia ja usein myös maalin erolla ratkeavat.

  E: Buff oli saanut huitaisustaan 2500 sakkoja, joten sen verran liigakin siihen on puuttunu.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2018 klo 19.56
 12. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Flamesin illan kokoonpanoon tulossa muutama muutos. Suurimpana näyttää olevan Tkachukin putoaminen kolmoseen Nealin tieltä..
  Toki seuraava lainaus pitää vielä huomioida: "Tonight's projected lines are speculative, based off of information from Peters and this morning's skate:"

  Johnny Gaudreau - Sean Monahan - Elias Lindholm
  Sam Bennett - Mikael Backlund - James Neal
  Matthew Tkachuk - Mark Jankowski - Austin Czarnik
  Dillon Dube - Derek Ryan - Garnet Hathaway

  Mark Giordano - TJ Brodie
  Noah Hanifin - Travis Hamonic
  Oliver Kylington - Rasmus Andersson

  David Rittich

  Joka tapauksessa Neal on viimeaikasilla otteillaan ansainnut mahdollisuuden kolmosketju vaikuttaa myös mielenkiintoiselta. Jos näillä mennään, niin saa nähdä pysyvätkö koko ottelua...
   
 13. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Tosiaan se Quine lähti kuin lähtikin farmiin, vaikka pelasi kokonaisuudessaan ylhäällä hyvin. Lueskelin, että jos olisi vielä pelin verran ollut, niin olisi pitänyt laittaa aikanaan waiversien kautta alas, mutta nyt meni ilman niitä. Dube on varmasti ihan pirteä ilmestys jälleen, kuten myös alkukautena. Ketjut ovat mielenkiintoiset, ja pitää Peters-blender muistaa, eli ei välttämättä noilla mennä koko peliä.
   
 14. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  1p Canucksia vastaan pitkälti Nucksin Ruotsi-trion, heikon ylivoiman sekä jälleen kerran yhden räikeän tuomarivirheen myötä. Eli yv:llä saatiin kyllä kiekko reppuun, mutta tuomarit hätiköivät pillinsä kanssa, jonka ansiosta peli oli jo ehditty viheltää poikki ennen kuin Backlund räppäsi kiekon maaliin. Tuo episodi oli ottelun alkupuolella, kun Flamesilla oli varmaan sellainen 15min jakso hyökkäyspäässä aika lailla täyttä hallintaa. YV tosiaan tuota maalia lukuunottamatta heikkoa ja myös Markström piti vierailijat mukana pelissä. Sanottakoon myös, että Canucks pelasi hyvää alivoimaa.

  Tottahan se on, ettei yhden hylätyn maalin taakse voi pelkästään mennä, kun peli saatiin kuitenkin johtoasemaan sen jälkeen, mutta näin tällä kertaa, ja alkaa pikku hiljaa mennä hermot, kun tuntuu jatkuvasti nuo virheet menevän näin päin. Kärjessä kuitenkin jatketaan, joten eipä sitä liikaa voi synkistellä, vaikka toivoisikin, että tuuri näissä kääntyisi joskus myös toisinpäin, etenkin näissä ns. paikallisväännöissä.

  Päätetään tämä kirjoitus toteamalla sama asia kuin Jets-pelin jälkeen: Jankowski on av-päällikkö.
   
 15. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Samaa mieltä edellisen kanssa. Vähän jäi jossiteltavaa, vaikka Canucks pelasikin hyvän vieraspelin.

  Seuraavaan peliin vaan katseet. Flames ja Oilers pelaavat paljon samoja joukkueita vastaa peräkanaa maantieteellisistä syistä. Tällä hetkellä tuntuu, että Edmontonissa saa hakea itseluottamuksen kuntoon ennen Flamesin kohtaamista..
  Nojoo, todellisuudessa Sharks pitää voittaa ennen jatkoaikaa. Mielenkiinto ennen peliä on ketjuloton ja aloittavan maalivahdin suhteen suuri. Canucksia vastaan ketjut pääosin pysyivät, mutta kolmannessa siellä oli jos jonkinlaista kokoonpanoa. Ylivoimien ja alivoimien jälkeen toki joka kerta on sekaketju jäällä että saadaan sivussa olleet peliin mukaan, mutta muutoinkin lähinnä ykkönen pysyi kolmannessa koko ajan kasassa. Gaudreau ja Lindholm ainakin tuplasivat välillä ja nelonen ei montaa vaihtoa pelannu.

  Rittich oli taas hyvä.
  Gio on nyt alivoimamaaliensa jälkeen ollut pisteissä vaatimaton. Menee samaa rataa ylivoiman kanssa. Samoin on Tkachukilla hiljaisempi vaihe. Janko onneks paikkaa secondary scoringia hyvin!
   
 16. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Ylivoima on ollut viimeisessä viidessä matsissa 1/18 ja se on ollut suurin syy siihen, että näistä peleistä on saldona neljä tappiota. Alivoima on sentään toiminut hienosti ja joukkue on tehnyt viimeiseen kahdeksaan peliin peräti kuusi av-maalia.

  Itse ottelu oli vaikea ja erittäin turhauttava. Markström tuntuu pelaavan aina loistavan ottelun Flamesia vastaan, Nucks käytti paikkansa tehokkaasti ja tuomarit ottivat taas ison roolin näin tiukassa matsissa. Pidän erittäin paljon Hanifinin pelaamisesta, mutta tuollaisia virheitä saisi tulla hieman vähemmän, kun tuntuu siltä, että ne johtavat melkein aina vastustajan maaliin. Duben kohdalla pidän siitä, että ainakin pääsee pienistä minuuteista huolimatta hyvin maalipaikoille. Czarnik aloitti Flames-uransa ihan lupaavasti, mutta on sen jälkeen osoittautunut ihan turhaksi pelaajaksi. Eikä kyllä tule mieleen toista NHL-pelaajaa, joka välttelisi yhtä paljon tilanteita, joissa voi joutua taklattavaksi.

  Ottelun aikana näytettiin Jankowskin tämän kauden av-tilastoja ja jos nyt oikein näin, niin Jankon ollessa jäällä alivoimalla joukkueen maaliero on +4. Ihan mieletön lukema.
   
 17. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Joo-o. Kaksi erää karkeasti yhtä päätä. Ei Canucksilla ollut ekalla 40 minuutilla oikein mitään palaa 5vs5. Viimeistelivät niistä paikoista mitä oli ja nyt se riitti 2 pisteeseen.

  Oma mielipiteeni tuosta Flamesin pelistä on se, että hyökkäyspäätä hitäisi suoraviivaistaa. Me ollaan monesti hyvillä paikoilla, mutta aina vaan haetaan vielä sitä urheiluruutu -syöttöä ja sitten ajaudutaan huonoon positioon ja veto jää kokonaan lähtemättä. Erityisesti toivoisin suoraviivaisuutta Monahanilta, JG:ltä ja Giolta. Tänään tosin JG veti melko hanakasti, muttei oikeen osunut putkien sisään.

  Viimeöisten AV maalien jälkeen ollaan nyt piikkipaikalla kyseisessä tilastossa. Kuten yllä mainittiin niin tuolle YV:lle pitäisi tehdä jotain. 55 sekuntia 5vs3 oli melkoista kusiripulia. Kyllähän siinä pyöritystä oli, mutta ei käytännössä edes läheltäpiti paikkoja.

  Ollaan nyt kuitenkin tyytyväisiä tuohon pisteeseen. Canucks oli lähellä tehdä maalin 4 minuuttia ennen loppua kun keskialueelta heitettiin melkoinen kusiroikko, johon en-nyt-muista-kuka canucks pelaajista pääsi ensimmäisenä. Vähän jo meinasi sydän pysähtyä, mutta onneksi ei kihahtanut.

  Tammikuun ohjelmassa näyttää olevan paljon toistaiseksi playoffien ulkopuolella olevia joukkueita. Niistä erityisesti pitäisi realisoida pisteet kotiin paremmalla prosentilla kuin mitä viimeaikoina on tullut.
   
 18. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Ei kyllä pettänyt odotuksia kärkikamppailu. Pari juttua tuoreeltaan ja mietitään lisää myöhemmin:
  + JG ja Mony 5pinnaa per naama
  + Neal teki maalin, mutta erityisesti yleisön reaktio maaliin lämmitti mieltä.
  + Hyvä peli myös 3M - ketjulta.
  + ylivoimalla maali (ja periaatteessa toinenkin)

  - alivoimalla päästettiin 2
  - tuomareilla ei tuntuu olevan peli aina ihan hallussa. Jäi mm. Dellin huitaisu viheltämättä ja arpoivat ihmeellisesti Lindholmin jäähyä..

  Kuuma kolmas erä ja varmaan mielenkiintoinen seuraava peli näiden välillä. Bennettin taklaus ei mun mielestä ollu mitenkään myöhäinen, vaan enemmän niin, ettei kaveri osannu odottaa sitä yhtään. En silti yllättyis, jos tulis jatkoseuraamuksia, eipä oo meidän eduksi ne paljoa menneet.
  Peters muuten penkitti Gaudreaun lopussa, kun otti tyhmän jäähyn ja kävi kuumana Kanelle. Suojeliko Peters tähteään ehkä..
   
 19. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Sen verran nuo muuttuivat jälkikäteen, että Gaudreau ja Tkachuk tekivät molemmat 2+2. Monahanille se 0+5 ja olisi noista paikoista voinut tehdä vielä pari maalia lisää. Frolik on välillä ollut Petersin koirankopissa, mutta taitaa edelleen olla se paras vaihtoehto tuohon ketjuun. Neal sai vihdoin apinan selästään ja laittoi myös kerran kiekon tolppaan.

  Taas vaihteeksi Flamesilta hylättiin maali. Mielestäni ihan 50-50 tilanne ja silloinhan nuo tuomitaan aina vastustajan eduksi. Ehkä tuo Bennettin taklaus oli hiukan myöhässä, mutta katsotaan nyt tuleeko siitä mitään. Oli kuitenkin tuossa vaiheessa peliä aika tarpeeton taklaus. Seuraava kohtaaminen voi tosiaan olla aika mielenkiintoinen.
   
 20. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Voitaisiin laittaa veikkaus pystyyn:
  Mitä seuraavista Flames "saa" kauden aikana eniten:
  - Alivoimamaaleja?
  - Videotarkistuksella hylättyjä maaleja
  Vai,
  - Videotarkistuksella hyväksyttyjä vastustajan maaleja?

  Kaikkia tulee hyvällä tahdilla...
   
 21. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Oli tosiaan aikamoinen peli taas. Jos tuosta Bennettin maalista ja taklauksesta jotain sanoo, niin maali oli siinä ja siinä, eikä yllättänyt, että tuomittiin noin päin. Taklaus oli tietty turha, ja ilmeisesti jonkun kymmenyksen verran myöhässä. Kun tietää, kuinka kuuma peli oli varsinkin viimeisessä erässä, niin ei se yhtään yllätä, että Bennettin tyyppinen kaveri vie taklauksen loppuun tuossa tilanteessa, vaikka peli olikin jo ratkennut. Varsinkin, kun siellä on vastustajan kassari lyönyt mailalla Bennettin mahaan, jonka lisäksi siellä kävi muutenkin mm. E.Karlsson, Kane ja Goodrow ajoittain helvetin kuumina ja noita huitomisia katsottiin läpi sormien ihan liikaa tuomarien osalta. Gaudreaukin antoi Kanelle mailaa kerran, josta sitten taasen vihellettiin jäähy. Myös Labanc sai huitomisesta jäähyn, mutta mitään linjaa siis niiden suhteen ei ollut (tai sitten tuomarit olivat sokeita), joka oli omiaan lisäämään tuota parranpärinää ja muuta äksöniä.

  Peli itsessään oli jälleen todella viihdyttävä, eikä siellä kumpikaan jengi kauheasti puolustamaan ollut tullut. Katsojaystävällinen pläjäys uv:n kunniaksi.

  E: Bennettille ei ilmeisesti pannaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2019 klo 19.27
 22. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Rittich on sivussa alavartalovamman vuoksi ja Gillies on nostettu ylös. Rittich on kuitenkin mukana vieraskiertueella eli ilmeisesti ei ole kovin vakavasta vammasta kyse. Se on kuitenkin kysymysmerkki, että mikä tuo taso tulee olemaan tuon loukkaantumisen jälkeen. Smithin taso ainakin romahti loukkaantumisen jälkeen. Smithillä on nyt iso näytönpaikka, varsinkin jos NHL-ura kiinnostaa vielä tämän kauden jälkeen.
   
 23. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Paska matsi, mutta tulipahan katsottua. Tosiaan heikko esitys, mutta kaksi pistettä on ainoa asia, jolla on mitään merkitystä. Sekosika-Gaudreau otti taas kerran jäähyn ja on tehnyt kahteen viime peliin vain kahdeksan pistettä, mutta jostain ihmeen syystä Peters ei tajunnut hyllyttää tätä. Smith pelasi ihan normaalilla tasollaan eli päästi maaleja, mutta ottelu voitettiin siitä huolimatta. Ihan hyvä merkki, että huono maalivahti ei pysty koko ajan pilaamaan pelejä.
   
 24. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Jos pelistä jotain hyvää etsii, niin ylivoima ja alivoima toimivat. Smith oli mailapelissään hyvä ja yhtä maalineduspelaamistaan lukuun ottamatta auttoi paljon joukkuetta. Torjunnoissa on joku ero Smithin ja Rittichin välillä. Smith jotenkin "ylivenyy" tilanteissa ja saa sen näyttämään läheltä-piti-tilanteelta. Varsinkin matalat kilpikäden kaukovedot..
  Rittichin kanssa on jotenkin rauhallisempi tunnelma..
  Hyvä kuitenkin että voitettiin.
  Bostonia vastaan pitää kaikkien silti parantaa. Varsinkin secondary scoring..
   
 25. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Voittoon täytyy olla tyytyväinen ja 1. kenttä pakit pukaan laskettuna yhteensä 11 pistettä.

  En noita maaleja Smithin piikkiin laittaisi. Ekassa ensin Hamonic pitchasi sisään, ei osunut kiekkoon ja siitä 2-1 hyökkäys. Hanifin liukui kuin curling-kivi ja Helm hyvällä suojauksella pääsi puttaamaan mustan pussiin.

  Toisessa oli ruuhkaa maalilla ja flipperikiekko jostain kimpoili sisään. Jos tässä Smith olisi jotain voinut tehdä toisin niin ehkä yrittää katkaista se ensimmäinen kiekko joka liukui maalin eteen kutakuinkin maaliviivan suuntaisesti.

  Rankkarista sen verran, että en nyt tiedä tarkalleen mitä sääntökirjassa sanotaan, mutta mielestäni Kylington aika puhtaasti sitoi omalla mailalla karussa olevan Athanasioun mailaa. Eikö se ole sallittua? Mailaan toki tuli pieni huitaisu, mutta muuta kontaktia tilanteessa ei ollut. Sanokaa nyt joku oma mielipiteenne, niin tiedän jatkossa olla hiljaa. Heh.

  Tärkeät 2 pistettä ja ensiyönä samaan aikaan Boston. Toivottavasti jalat saadaan liikkeelle. Tekisikö JG nyt sen 5 pinnaa?
   
  5hole tykkää tästä.