Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Calgaryn Liekit, 06.06.2018 klo 16.26.

 1. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Täytyy sanoa että 1-0 voitto noin paskalla pelillä (puolin ja toisin) oli hyvä tulos. Jotenkin Flamesin peli hyytyi avauskympin jälkeen. Läpi ottelun peli oli aikamoista miekkailua ja syötöt ei oikeen napsunut teippiin. Molemmilla oli muutama maalipaikka ja Hamonic oli ainoa onnistuja. Palkitsisin hänet muutenkin joukkueen parhaana pelaajana. Rittich oli hyvä niissä kohdissa kun piti olla hyvä ja ansaittu nollapeli. Kerran Kings kävi tolpassa. Kyllä nyt kaikki merkit viittaavat siihen että Rittich'stä on tulossa meidän starteri. Oli Smith rosterissa tai ei
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo, ottelussa oli todella vähän hyviä maalipaikkoja kummallakaan. Hamonicin maalissa Hathaway(ja Doughty) teki kunnon maskin.
  Molemmilla oli läpiajo, mutta muutoin jotenkin pliisu peli. Ehkä Kingsien tuska ja kova yrittäminen näkyi välillä rohkeuden/itseluottamuksen puutteena.
  Lopussa alivoimat hoidettiin hyvin.
  Ykkösketju ei saanu juuri mitään aikaiseksi.
  Bennett ja Frolik oli hyviä. Toisessa ja kolmannessa erässä ne paino melkein joka vaihdossa pelin hyökkäyspäähän. Ryan on jotenkin näkymätön siinä ketjussa, mutta samalla usein oikeassa paikassa jos tulee kiekonmenetys. Vaikuttaa siltä, että Frolik ja Bennett saa rymistellä enempi, kun Ryan varmistaa. Saisivat tehdä välillä kyllä maalejakin.
  Huomenna vastus astetta kovempi ja maalissa Smith... Smith vois kyllä pelata kans nollapelin..?
   
 3. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Aika vaisu oli tosiaan etenkin Backlundin ketju, mutta myös Monahanin ketju, joka ekassa erässä vielä sai jotain aikaan. Kolmonen ja nelonen olivat mielestäni ihan ok. Omassa päässä ei isompaa paniikkia missään kohtaa ollut, mitä nyt ylivoimilla Kingsin kaveri pääsi pari kertaa jonkinasteisiin läpiajoihin. Hamonicin peli oli kyllä sellainen, etten kyllä äkkiä muista yhtä loistavaa puolustamista yksittäiseltä pelaajalta yksittäisessä ottelussa. Pearsonin läpiajossa sai otettua mailaa hyvin pois, 2vs1:ssä katkaisi Kovalchukin poikkariyrityksen, Carterin vaarallisessa tontissa sai lavan eteen ja alivoimalla painoi kiekkoa useampaan kertaan vastustajan päätyyn. Ja teki sen ainoan maalinkin kaiken lisäksi. Ehdottomasti pelin paras pelaaja. Joutui pari kertaa paikkaamaan Hanifinin höntyilyjä, jolta vastaavasti nähtiin tällä kertaa huono peli. Rittichille nolla, ja oli varmaotteinen läpi pelin. Pari hyvää koppia, muttei mitään massiivisia gamesavereja, eli omassa päässä tosiaan onnistuttiin ihan hyvin. Veikkaan, että jos siellä olisi Smith ollut, niin olisi ollut viisikkopelissäkin enemmän epävarmuutta.

  Loppujen lopuksi aika kevyellä pelillä siitä voitto siis irtosi, joten pitäisi olla paukkuja myös ensi yön B2B-matsiin Sharksin vieraana.
   
 4. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Ei niitä paukkuja oikein ollut kahteen ekaan erään, voi voi. Kolmannessa oli taas kirivaihdetta, mutta Bennett ei tietenkään rankkariaan saanut maaliin ja Jankowsi tuhlasi myös avopaikan. Ylivoimalle ei päästy kertaakaan, ja vaikka Sharks tuosta nyt voiton ansaitsi koko 60 min katsottuna, niin lopussa taas saatiin vähän maistaa paskaa, kun tuomarit eivät näe, kun Kane ilmiselvästi lyö kiekon ilmasta katsomoon. Siinä sitten kokoontuivat, ja päättivät, että ei jäähyä, ja seuraavasta aloituksesta Sharks sitten pääsikin hyökkäysalueelle viidennen kaverin turvin ja teki tyhjiin. Tuskinpa Flames peliä olisi tasoittanut ylivoimalla, mutta minuutti 6vs4 olisi ollut tarjolla. Jälleen kerran jäi nihkeänpuoleinen maku tästä (eikä nyt kauhean nopeasti tule mieleen, että koska viimeksi nämä virheet ovat menneet Flamesin eduksi...).

  Smith oli viime yönä helvetin hyvä, josta pitää vaihteeksi antaa hänelle kehut. Valitettavasti erittäin hyväkään peli ei riittänyt, sillä voisi sanoa, että Jones oli toisessa päässä vielä piirun kovempi, joten oma matchup jälleen kaverille, vaikkei Smithin tarvitse otteitaan hävetä. Backlundin ketju oli jälleen paska.
   
 5. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Aika vaikeaksi menee, jos oman maalivahdin pitää pelata nollapeli, jotta ottelu olisi mahdollista voittaa. Parissa viime pelissä 66 vetoa kohti maalia ja vain kaksi niistä maaliin saakka. Sekään ei tosiaan auttanut, kun tuomarit halusivat taas vaihteeksi ottaa isoa roolia. Hamonic pelasi edellisessä pelissä lähes täydellisen ottelun, mutta nyt tuo kakkospari tuntui olevan kentällä joka kerta, kun Sharks pääsi hyville maalipaikoille. Backlundin ketju oli tosiaan taas kerran paska. Neal pelasi vain 8 minuuttia ja syynä ilmeisesti penkitys. Brouwer ostettiin ulos ja tilalle hankittiin samantasoinen pelaaja, mutta vielä selvästi isommalla sopparilla. Voihan se toki olla, että tilanne vielä muuttuu, mutta tällä hetkellä näyttää aika huonolta. Nähdyn perusteella on myös aika uskomatonta, että Ryan sai viime kaudella kasaan 38 pistettä.

  Smith olisi voinut torjua tuon ekan maalin, mutta sen jälkeen pelasi loistavasti. Toivottavasti sai tuosta itseluottamusta ja homma alkaisi vihdoin toimimaan.
   
 6. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Smith maalissa, Dube kysymysmerkkinä.
  Bennett ilmeisesti kokeilee Backlundin ja Tkachukin rinnalla. Voittojen tielle saisivat palata ja ei haittais, jos tuo kakkosketju (Benny ja Backs) tekisivät maalit mieheen. Samoin Hanifin ja Neal..
   
 7. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Mike Smith: time to retire.
   
 8. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Joo on kyllä ikävä sanoa, mutta maaleista ainakin 2/3 Smithin piikkiin. Jokohan Rittich alkaisi nyt saamaan enemmän startteja? Kuinka pitkään tätä touhua katsellaan?

  Goalie/GP/Sv%/GAA/SA per GP
  Smith/13/.876/3.48/26
  Rittich/8/.935/1.91/24.875

  Kumman valitset?
   
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tuli vastaan mielenkiintoista tietoa Smithin otteista sen loukkaantumisen jälkeen: 21 ottelua saldolla 7-13-1 eli voittoprosentti huikea 33,3. On myös ollut sinä aikana torjuntaprosenttien perusteella koko liigan huonoin maalivahti. Jostain käsittämättömästä syystä Peters silti jaksaa koko ajan vakuutella, että tuon tason pelaajan kuuluisi pelata 1-maalivahtina. On kyllä penkittänyt huonojen otteiden perusteella sellaisia veteraaneja, kuin Frolik, Neal ja Stone, joten ei ainakaan pitäisi olla siitä kiinni. Mielenkiintoista myös nähdä, että mitä Tre tekee, jos homma jatkuu tällaisena vielä pidempään. Veikkaisin, että tulee itse saamaan kenkää, jos joukkue jää runkosarjaan.
   
 10. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  -Rittichiltä hyvä peli.
  -Ykkönen sai onnistumisia tärkeillä hetkillä
  -Kolmas erä oli loistava. Selostajat puhui, että materiaalin laajuus näkyy juuri tässä, että voi rummuttaa 4 kentän peliä loppuun saakka.

  - Gulutzan ei vaan oo paikallistaistoissa voittajan puolella...
  - Koskiselta hyvä peli.
  - Tunnetta ja tapahtumia oli, toisessa erässä näytti siltä, että Flames ei ollu mukavuusalueellaan todella fyysisessä pelissä. Siksi syötöt meni ohi ja hätäiltiin ratkaisuissa. Kolmannessa saatiin sit tempoa ja voisi oikein sanoa, että "omaa peliä" ja sitä kautta pelin ote itselle.
  - Hyvä ja tärkeä voitto.

  - Vielä, kun Backlund ja Neal saisivat maalihanansa taas auki, niin hyvä tulis.. Molemmille tulee paikkoja lähes joka pelissä kuitenkin.
   
 11. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Mukavaa kun viime kauden apina on nyt poissa selästä ja Edmonton kaatui. Flamesin hyvä ote erityisesti taas kolmannessa erässä oli liikaa kaverille. Peli oli aika fyysinen ja pientä naaman hierontaa oli melkein joka vihellyksen jälkeen.

  YV oli taas aikamoista paskaa. Ryanin maali pelasti joukkueen todelliselta häpeältä. YV 1/11, yksi päästetty maali ja kaverilla 3 läpiajoa (onneksi 0/3). Jotenkin sitä kaipaisi enemmän laukauksia maalille asti. Edmontonilla oli kaikkiaan pelissä n. 20 blokattua vetoa. Menetykset 24
  -13, joten siinä olisi kyllä parannettavaa.

  Tehot olivat käytännössä ykkösen varassa. Pakeista Hamonicille ja Hanifinille molemmille 2 syöttöä. Rittich oli pääasiassa hyvä. Ekassa maalissa 2-1 tilanne jossa pakki päätti ottaa syötön pois. Chiasson pääsi ujuttamaan puikoista. Toiselle ei voinut mitään.

  Lopputulos hyvä ja onneksi Flamesillä kasetti kesti kasassa. Ei turhia jäähyjä Backlundin 2+2 lukuunottamatta.
   
 12. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Battle of Albertan voitto maistuu aina erityisen makealta, ja tietenkin erityisen hienoa, kun noustaan tappioasemasta voittoon. Se ei toisaalta ole hyvä, että taas kerran oltiin alussa jäljessä, kauankohan meinaavat tätä nykytrendiä jatkaa?

  Itse pelistä pitää sanoa, että tuo nousu voittoon olisi varmaan ollut mahdotonta, jos joukkueen selvästi huonompi maalivahti olisi ollut tolppien välissä. Rittich sen sijaan jatkaa takuuvarmalla ja kovalla suoritustasolla. Flamesin ei tarvitse mihinkään veskakaupoille edes lähteä, mikäli tshekkivahti jatkaa samaan malliin. Eiköhän Petersillekin ole viimeistään tässä kohtaa selvää, että Rittichille kuuluu se ykkösveskan viitta. Jätkän eleet ja tuuletukset mm. tehtyjen maalien jälkeen vain lisäävät positiivisia fiiliksiä hänen suhteen.

  Kenttäpelaajista en suoraan sanottuna edes muista, koska viimeksi kapteeni Giordano on pelannut yhtä huonon pelin. Tai no, olihan se muuten taas takuuvarmaa tekemistä, mutta aika isot miinukset iltapuhteeseen tulee noista kahdesta sähläyksestä yv:llä viivalla (lopputulemana Chiassonin maali ja Rittichin torjunta Khairan läpiajosta). Onneksi muut kärkipakit olivat vastaavasti hyvässä tikissä. Hanifin-Hamonic -parille 0+2 mieheen, ja varsinkin Hamonic alkaa mielestäni lunastamaan pikku hiljaa niitä odotuksia, mitä miestä kohtaan saattoi treidin jälkeen. Etenkin oman pään pelaamisen suhteen. Lisäksi Brodie oli todella hyvä, varsinkin kun joutui aika paljon pelaamaan McDavidia ja Draisaitlia vastaan. Mailapuolustamisessa erittäin vahva ja pysyi aika hyvin kyydissä mukana.

  McDavid ei pahemmin paikoille maalinsa jälkeen päässytkään, josta kiitosta Backlundin ketjulle. Bennett näytti jälleen, että on paljon muutakin kuin tehdyt tehopisteet. Todella mukavaa katsottavaa, vielä kun saisi apinaa selästä pois. Ajeli minkä kerkesi, otteli miehekkäästi Nursea vastaan ja sai syötön siihen takaa-ajon käynnistäneeseen maaliin. Tkachuk vedettiin kertaalleen slewfootilla Draisaitlin toimesta nurin ja kertaalleen miestä vedeltiin yksipuolisesti turpaan Kassianin toimesta. Jäähyjä Tkachukille 0min, vastaavasti hankki niitä kaverille suoraan itse 18min. NHL:n rikotuin pelaaja kahden viime kauden ajalta oli siis jälleen juuri se takuuvarma ärsyttäjä, josta oli kotijoukkueelle vain ja ainoastaan hyötyä. Ihana pelaaja, jonka osa-ansiosta tuo viimeöinen peli oli niin viihdyttävä. Suut kävivät kovaan tahtiin puolin ja toisin.

  Tkachuk-Backlund-Bennett saa siis ehdottomasti jatkaa tuossa muodossa. Monahan nosti myös profiiliaan kolmannessa erässä, ja tietenkin saman teki Lindholm, joka on yli pinna per peli -vauhdissa ja ihan loistava kaveri kaiken kaikkiaan. Gaudreau kertaalleen rimaan, muuten vähän alisuorittanut viimeisessä viidessä matsissa.

  Tasaisuutta ja ehjiä kuusikymppisiä se jatkoa ajatellen vaatii.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2018 klo 20.19
 13. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tässä näkyy olevan nyt 8 pelin putki oman konferenssin joukkueita vastaan. Nyt jos koska voittoputki olisi paikallaan. Toivottavasti Rittich'lle noita startteja annetaan kun mies tuolla tasolla kiekkoja ottaa iiinni.

  Vaikka kuinka paljon viime kaudella Smithistä aloin pitämään, niin Rittich on jo nyt omassa vaakakupissani ottanut ykkösveskan hatun tukevasti päähänsä ja ihan puhtaasti peliesitysten perusteella. Toivottavasti Peters huomaa myös tämän eikä peluuta herroja vanhojen näyttöjen tai palkkapussin mukaan.
   
 14. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Jälleen kerran voi olla 100% samaa mieltä.

  Hamonicista maksettu hinta oli kova, mutta aika vaikea tuosta pelaamisesta on sanoa huonoa, varsinkin kun on tällä kaudella osallistunut myös hyökkäyspään pelaamiseen. Brodie on saanut ihan aiheesta paljon paskaa niskaansa, mutta on kyllä pelannut hyvin viime peleissä. Backlund tuhlaa koko ajan hyviä maalipaikkoja, mutta Bennett on tuonut ihan pirusti eloa tuon ketjun pelaamiseen. Kolmosketju on ollut koko kauden ajan iso ongelma, mutta ainakin kolmannessa erässä Frolik-Ryan-Neal pyöritti hienosti peliä Oilersin päädyssä.

  Sitten lopuksi Tkachuk. Jostain ihmeen syystä saan suurta iloa, kun tämän palstan kukkahattutädit kertovat jossain toisessa ketjussa, kuinka Tkachuk on pelkkä pelkuri-rotta. Ainakin Flames-fanit tietävät hyvin, että kyseessä on erittäin fiksu pelaaja, joka ei tee mitään sattumalta tai pelkuruuden takia. Mitä hyötyä joukkue olisi saanut siitä, jos oman joukkueen paras pistemies olisi lähtenyt ottamaan matsia nelosketjun jyrän kanssa? Ihan sama asia, jos Hathaway olisi haastanut McDavidia tappeluun, mutta McD olisi ennemmin ottanut omalle joukkueelle 4min ylivoiman. Voisin veikata, että Tkachuk ei ihan hirveän paljon ajattele sitä mitä toisten joukkueiden fanit tästä ajattelevat.
   
  Kopke1 ja Punainen liekki tykkäävät tästä.
 15. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Olipas ollut peli. 5-0 ekan erän jälkeen on harvinaista herkkua. Muutama pointti:
  • Ykkönen hurjassa vedossa, Gaudreau palasi tasolleen ja oli ilmiliekeissä
  • Chuckie 2+2 ja sisäisen pörssin kärkeen
  • Rittich toinen startti putkeen ja taas vain 2 päästettyä maalia
  • Peräti 3 YV maalia
  • Brodielle kauden ensimmäinen kihaus
  • Vain 2 omaa jäähyä
  Täytyy sanoa, että tuohon peliin on jostain löydetty hyvä maltti ja turhia jäähyjä ei Petersin alaisuudessa ole juurikaan otettu.

  Seuraavaksi vastassa kovassa vedossa oleva Winnipeg.
   
 16. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Jälleen hieno voitto. Eka erä oli timanttia lukuunottamatta sitä, että vastustaja pääsi rokottamaan vain 15 sekunnin pelin jälkeen. Hyvin siitä sisuunnuttiin ja lyötiin toisessa peräkkäisessä pelissä 5 maalia avauserään. Tähän on lähetyksessä vilahtaneen tilaston mukaan viimeksi pystynyt St. Louis vuonna -89.

  Toisessa erässä Winnipeg painoi rajusti päälle ja oman pään kontrolloituja lähtöjä ei juurikaan tullut, kun aina jalat oli loppu pitkän pyörityksen jälkeen. Laine pääsi kuitenkin erän lopussa kihauttamaan mustan verkkoon ja peli ei ollut vielä selvä. Kolmannessa Jets painoi taas päälle Välimäki heitti paineen alla lätyn katsomoon. En tiedä mitä muuta hän siinä yritti kuin heittää lätyn katsomoon, mutta siitä 2 min boksia ja Laine pisti taas loistavasta syötöstä illan toisen. Jets teki myös yhden maalin, joka kuitenkin hylättiin maalivahdin estämisenä mikä mielestäni meni täysin oikein. Rittich'llä ei ollut mahdollisuutta estää kamppausta, jonka seurauksena hän meni nurin ja kiekko lyötiin hänen alta pussiin. Lopussa Jets yritti ilman veskaa, mutta Flames pääsi pois omista ja Ryan löi Gaudreaun unelmasyötöstä kiekon maaliin.

  Winnipeg kyllä jyräsi kaksi jälkimmäistä erää ja sai muutaman pahan paikan, mutta Rittich esitti jälleen hyviä otteita. On kyllä sytyttävä hänen tuuletuksiin maalien jälkeen. Siinä on sellaista aitoa riemua. Heh.

  Dubelle uran ensimmäinen. Bennett osui jälleen. Vielä kun Neal saataisiin painamaan lättyä pussiin niin alkaisi olla kova arsenaali liikkeellä. Uskon, että hän siitä vielä lämpenee ja parempi tuolla sopparilla olisi lämmetäkin. Jotenkin tuntuu, että Petersin pelityyli ei sovi hänelle. Nealin vahvuus olisi olla maalin edessä ja kulmissa tekemässä myyräntyötä: repimässä, raastamassa, ottamassa iskuja ja lyömässä irtopaloja säkkiin.

  Seuraavaksi taas Vegas vastassa. Katsotaan saadaanko kolannen kerran putkeen hyvä eka erä.
   
 17. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Näkyi kyllä ekan erän jälkeen Jetsin laadukkuus.
  Välimäeltä ehkä yks kauden nihkeimmistä peleistä. Sai parikin jäähyä ja oli(kuten moni muukin) pinteessä omissa välillä.
  Bennett on kyllä melko äijä. Tekee kaikkea ja nyt tekee sitä top6 paikalta.
  Tkachuk on ehkä tulevaisuudessa jopa Flamesin ykköshyökkääjä. On monipuolisempi, kuin Gaudreau tai Monahan.
  Neal tekee töitä illasta toiseen ja on ehkä muiden onnistumistenkin takia pudonnu hierarkiassa alemmas. Silti, jos vertaa Brouweriin, niin Neal on aina uhka hyökkäyspäässä ennen kaikkea. Sais kyllä osua vaan välillä...
  Ryan on kans mun mielestä yks, joka on nostanu kaikessa hiljaisuudessaan tasoaan. Kova luotto Petersillä on Ryaniin ja Lindholmiin ja aika vähän nää kaverit tekee virheitä kentällä.

  Seuraavaksi Vegas päiväpelissä ja Coyotes siihen perään. Saakohan Smith mahdollisuuden kadonneen tatsin metsästykseen vanhassa kotihallissa?
   
 18. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Siitä voisi jo nyt käydä keskustelua, että kuka on Flamesin ykköshyökkääjä. Mitä enemmän tuon -97 syntyneen jenkin menoa katselee, niin sitä vahvemmin alan itsekin kallistua Tkachukin suuntaan (mitään Gaudreaulta pois ottamatta, mahtava pistelinko hänkin). Nyt on vielä alkanut synkkaamaan Bennettin kanssa hyvin yhteen, ja se kaksikko onkin ollut hauskinta seurattavaa Flamesilta viime päivinä, vaikka muukin jengi pelaa ihan hyvin. Bennett ja Tkachuk tosiaan 1+1 mieheen viime yönä, ja kiekottomanakin mm. Bennett söi kivasti kiekkoa ja antoi kyllä kroppaa taas kerran huolella. Senttien päässä oli lisäksi toinen maali. Jos tässä käy hyvin, niin tuossa on Flamesille kaksi kärkiketjua moneksi vuodeksi (Gaudreau-Monahan-Lindholm ja Tkachuk-Backlund-Bennett).

  Kiva oli nähdä myös Duben uran eka sekä Jankowskin ja Ryanin vahvat pelit bottom6:sta. Ryan näytti viimeisessä merkityksellisessä aloituksessa, miksi häntä on hyvä pitää jäällä näissä tilanteissa. Ensin 100-0 -aloitusvoitto Scheifelesta, ja palkinto odotti vielä kentän toisessa päässä. Pakistossa Hamonic jatkaa hyvää pelaamista, tällä kertaa sen sijaan tuossa junnupakkiparissa oli isoimmat ongelmat. Eikä ihme, kun tietää Jetsin syvyyden ja laadun rosterissa. Siinä taisi kolmannessa erässä Peters reagoidakin tähän siten, että Andersson pelasi Brodien kanssa ja Giordano taisi jokusen vaihdon ottaa Välimäen rinnalla. Tämän hetken ketjut ovat sillä mallilla, että turha ruveta enempää ruveta sorkkimaan (paitsi rotaation suhteen, kun Frolik hypännee seuraavaan matsiin takaisin, viime yön perusteella Czarnikin paikalle).

  Ritter oli maalin suulla jälleen miellyttävää katsottavaa, ja hänen oma voittoputkensa sen kuin kasvaa kasvamistaan. Eloisaa juhlintaa jälleen Flamesin maaleista, ja suuttui myös kerran Byfuglienille, kun tämä tökki tsekkiveskaa vihellyksen jälkeen. Pelikatkolla oli jo vähän rauhoittunut, ja Andersson penkillä naureskelikin aika vahvasti tuota episodia, kun siitä Rittichin kanssa jutustelivat. Eiköhän viikonlopun peleissä myös Smith pääse hommiin (veikkaan itse, että Rittich pelaa Vegasia ja Smith Arizonaa vastaan). Pacificin kärkipaikalta on hyvä jatkaa näihin matseihin.
   
 19. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Joo. Loistava avauserä, mutta sen jälkeen ote annettiin vähän liian helposti vastustajalle. Sekin oli tosin ihan ok, kun Rittich oli kuitenkin maalissa. Noissa turhissa jäähyissä taas ei ollut mitään järkeä, kun vastassa on joukkue, joka tekee 30% kaikista maaleistaan juuri ylivoimalla. Tuossa Jetsien kolmannessa maalissa oli kyllä erittäin huonoa tuuria, kun varma purkukiekko vaihtui hetkelliseen kahden miehen alivoimaan. Joka tapauksessa tärkeä voitto, joten ei voi olla kuin tyytyväinen.

  Neal kyllä yrittää, sitä ei voi kiistää. Näyttää myös silmämääräisesti paremmalta pelaajalta, kuin Brouwer mutta...

  Neal: 22 matsia/335min, yv-aika yli 50min, tehot 3+1, sopimus 5v/5.75M
  Brouwer: 18 matsia/182min, yv-aika 2min, tehot 5+1, sopimus 1v/0.85M

  Tuolla sopparilla ei vaan riitä, jos pelaaja yrittää ja osaa hienosti laukoa kiekkoja päin vastustajan maalivahtia.
   
 20. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Tuo vertaus Nealin ja Brouwerin välillä on rujon näkönen...
  Yks, mikä pisti silmään, kop kop, on se, että Flames ei oo Hamonicin loukkaantumisen lisäksi juuri sairastupaa miehittäny. 8 "man games missed" tässä vaiheessa kautta. Nyt toki Stonen ja Frolikin ansiosta luku kasvaa.

  En oikeen osaa odottaa Vegasin matsista mitään selkeää tulemaa. Paras tietty olis jos kotidraivi jatkuis, mutta pelkään, että peli on hakemista monilta osin.
  Ei sillä, luottoa onneks löytyy joukkuetta kohtaan.

  Jos nyt veikkaan vähämaalista peliä, niin meneeköhän ihan metsään..?
   
 21. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Mainitaan nyt Vegas-ottelusta sen verran, että todella surkea esitys ja ansaittu tappio.

  Kojootteja vastaan Flames ei käytännössä esittänyt yhtään mitään, mutta siitäkin huolimatta 6-1 voitto. Alivoima oli 4/4 ja vastustaja ei päässyt laukomaan edes yhtä kertaa maalia kohden ja Flames teki kolme av-maalia. Tolpat taisivat pelastaa Smithin kolme kertaa, mutta joka tapauksessa pelasi hyvän ottelun. Peters osoitti hyvää asennetta, kun blokkasi kiekon naamallaan, mutta palasi hetken päästä aitioon, vaikka ei enää olisi ollut mitään tarvetta. Kylington pelasi loukkaantuneen Välimäen tilalla. Oli aika näkymätön, mutta eipä sekään ole huono asia tuossa roolissa. Joukkue otti voiton myötä paikan divisioonan kärjessä.
   
 22. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Olihan toi kokonaisuutena puolin ja toisin melkoista iltapäiväläpsyttelyä. Lopputulos kelpaa kyllä.

  Hanifin avasi maalitilinsä kahden maalin muodossa. Peliä ehkä parhaiten kuvasti Jankowskin 6-0 maali, jossa hän yksin neljää puolustajaa vastaan kaivoi kiekon ja puttasi sen Raannan puikosta maaliin. Mitähän helvettiä siinä tapahtui? Komea reppu ei siinä mitään.

  Smith'n nollapeli oli sinettiä vaille valmis, mutta Hamonic antoi loistavan passin Kellerin lapaan ja niin mureni sekin reilu 6 minuuttia ennen loppua. Hyvä peli Smith'ltä muuten. Pari kertaa tolpat vähän auttoivat, mutta eihän niitä lasketa. Vedot maalia kohti menivät kuitenkin aika tasan.

  Pari viestiä sitten menin sanomaan ettei juurikaan olla hölmöilty jäähyjen kanssa ja nyt sitten kaikki jäähyt olivat tyhmiä. Pitäisi kai pysyä hiljaa.
   
 23. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Välimäki sivussa siis week-to-week, Frolik day-to-day ja Stone vielä määrittelemättä tarkemmin.
  Klimchuk vaihdettu AHL pakkiin. Kait tarve oli, kun ylhäällä pari loukkia päällä..?
  Ens yön maalivahtia ei oo vielä julkistettu.
  Toivotaan, että Stars on yhtä vähämaalinen, kuin Edmontonissa.
   
 24. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Andrew Nielseniä on viime vuosina välillä huhuttu Vancouveriin ja itse olisin ottanut hänet mielelläni testiin. Fyysinen, kovaa pelaava, mutta myös kohtuulliset kädet omaava Nielsen on varsin mielenkiintoinen pelaaja alempiin pakkipareihin. Vaikea sanoa riittääkö taso NHL:ään, mutta väittäisin että paremman pelaajan Flames sai. Varsinkin kun Nielsen on puolitoista vuotta nuorempi ja waiver-vapaa.
   
 25. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Nielsen oli ennestään itselleni täysin tuntematon pelaaja, mutta pienen tutkimisen perusteella olen ihan tyytyväinen tuohon treidiin. Klimchuk oli aika lailla samanlaisessa tilanteessa, kuin Shinkaruk aiemmin eli ei käytännössä mitään mahdollisuutta Flamesin miehistöön. Eipä tuossa rosterissa ole ainakaan liikaa Nielsenin tyylisiä pelaajia.