Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017 klo 10.52.

 1. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Oman pään pelaaminen on tosiaan ollut viime peleissä todella heikkoa. Joukkue on päästänyt viimeiseen kuuteen peliin peräti 28 maalia. Paperilla tuon puolustuksen piti parantua selvästi viime kauteen nähden, mutta käytännössä se on ollut vain vähän parempaa. Sekin on ollut suuresti Smithin ansiota. Brodie tekee kyllä hyvin tehoja ylivoimalla, mutta oman pään pelaamisen suhteen pitäisi kyllä parantaa. Gio ja Hamilton taas pelaavat omassa päässä hyvin, mutta itse ainakin olisin odottanut Hamiltonilta enemmän tehoja tässä vaiheessa kautta. Tällä tahdilla tulee jäämään kauas viime kauden pisteistä. Voi olla että taustalla on jotain pientä vammaa tai sitten vaan ylikuormitusta, mutta myös Smithin taso on alkanut laskemaan viime peleissä. Ikävä tilanne, kun joukkueella ei ole kunnollista 2-maalivahtia.

  Gaudreau on muuten tehnyt tämän kauden 19 ottelussa saman verran pisteitä, kuin Bennett viimeisen sadan ottelun aikana. Toisella kulkee ja toisella vaan ei.
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Älä ny koko hernepakettia vedä nenään..
  Asiallinen vastaaminen on vissiin aika vaikeaa.
  Ja seuraan kyllä muualtakin. Maikkarin tekstiteeveestä Ja Pielavetisestä. :)
   
 3. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Voitto tuli ja tärkeimpänä alivoima toimi.
  Tokikin ei voi olla noin hyvää tuuria joka pelissä, että tolpat kolisee ja esim. Carlsson vetää suoraan logoon parhaasta tekopaikasta. Smith oli kyllä hyvä. Ehkä Bridie pelas jotenki löysästi sen maalinkulman siinä maalissa..?
  Gaudreau on kyllä taas ilmiliekeissä. Pelienjälkeisissä haastatteluissa on saanu paljon kunnioitusta vastustajilta ja niiden valmentajilta. Koko ketju siis. Kyllähän Johnny Hockey onkin hyvä ja tuo rannelaukaus lähtee tosi nopeesti. Olisko kuitenkin viime kaudella
  Ollu vielä loppukaudesta ranne/käsi kipee?
  2. Ketjukin on nyt onnistunu parissa viime pelissä ja kyllähän kahden kärkiketjun hyvä peli on jo paljon nykykiekossa.
  Onko muilla mietteitä vieraskiertueest muuten?
  Seuraavana taas kova haaste edessä Columbuksessa.
   
 4. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Tuon ehkä voi kyllä jättää ihan huoletta pois. Kaikesta siitä hyvästä pelaamisesta huolimatta yksi viime vuosien Brodien tavaramerkeistä on ollut juuri tuo löysä ja välinpitämätön pelaaminen. Jacketsia vastaan Smith pelasi käytännössä täydellisen ottelun ja oli ainoa syy miksi Flames selviytyi jatkoajalle. Siellä Flames oli taas totutun kova, kunnes Brodie taas päätti lahjoittaa vastustajalle maalin. Top-4 pakeilla tuntuu olevan aika suuri vaihtoarvo, joten en panisi yhtään pahakseni jos Brodie treidattaisiin. Näin ei toki tule tapahtumaan, koska Brodie pelaa vuodesta toiseen joukkueen isoimpia minuutteja jostain ihmeen syystä. Nuo isot virheet, joista esim. Kulak istuisi ainakin seuraavan matsin penkillä eivät tunnu vaikuttavan mitenkään noihin minuutteihin. Suurin ero mikä Brodiella on Widemaniin nähden on se, että Brodie on paljon parempi luistelija.

  Flames maksoi Elliottista varausvuoron, jolla olisi ollut mahdollista varata Alex DeBrincat. Smithin hinta on korkeintaan sama, jonka Flames maksoi Lazarista. Aika halpa hinta joukkueen parhaasta pelaajasta.
   
 5. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Jos Smith oli halpa, niin Läck oli turha?
  Rittich nyt kakkosena. Toisaalta tätä odottikin, mutta salaa toivoi, että Läck onnistuu. Jännä sinänsä, että koutsi on koko ajan puhunu, että Läck näyttää siltä, millanen se Vancouver-aikoina oli ja nyt kaveri läpäisi waiverit..
  Saakohan Rittich alottaa Coloradoa vastaan?
   
 6. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Olihan se tietysti viihdyttävä peli, mutta lopulta tuloksena oli toinen tappio putkeen. Jos Rittich pelaa seuraavan matsin ja joukkueen puolustus pelaa siinäkin yhtä surkeasti, niin tappioputki uhkaa kasvaa kolmeen otteluun. Brodie oli tuttuun tapaan taas huono, mutta ehkä Giordanoa lukuunottamatta muutkin pakit pelasivat samalla tasolla. Oman pään pelaamisen erikoismiehet Backlund ja Frolik keräsivät tehotilastoon yhteensä 7 pinnan verran miinusta. Kolmosketju kyllä pyörittää peliä mukavasti, mutta kiekkoa ei vaan saada maaliin asti. Ilman Smithiä ja tuota loistavaa 1-kenttää Gulutzan saisi varmaan kohta alkaa etsimään uutta työpaikkaa. Mikä varmaan olisikin joukkueen kannalta parasta.
   
 7. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Hyvä matsi ja kaks pistettä. Toki parannettavaakin vielä on...
  - ykkösketjulla puolen tusina paikkaa, varsinkin Ferlandilla. Olis peli taputeltu nopeesti, ku olis viimeistelty paremmin.
  - kakkosketjulta parin huonon jälkeen vahva peli.
  - joukkueen kokonaisilme oli pitkästä aikaa tasaisen hyvä koko pelin.
  - Rittich oli hyvä. Toivottavasti saa jatkaa ylhäällä ja maalissa. Smithille tekee lepo hyvää.
  - Colorado hävis alotukset rujolla prosentilla ja niillä oli useita hasardikiekonmenetyksiä.
  - kolmosella oli taas pari paikkaa, Jagrilla ainaki ja Bennett sai yhen paikan kanssa.
  - Nelosketju oli näkymätön, paitsi Brouwerin viikset...

  Tässä nyt pikaseen jotain. Tuon tasaisen peli-ilmeen kun sais säilytettyä.
   
 8. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Pääasia tosiaan oli, että saatiin oman pään peli viime pelistä paremmaksi. Olisi voinut olla vähän selvempikin voitto, mutta tällä kertaa tehokkuus ei ollut viimeistelytilanteissa hääviä. Ykkösketju oli jälleen hyvä, vaikka Johnny Hockey jäi tällä kertaa pisteittä. Olisi siinä toki varmaan muutama syöttöpojo tullut, jossei Ferland olisi takonut rimaan ja toisesta paikasta yli.

  Ehkä vielä tärkeämpää oli nähdä, että sieltä löytyi toinenkin hyvän oloinen veskari. Rittich ehdottomasti jatkoon nähdyn perusteella. Todella itsevarma ja rauhallinen esitys.
   
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Kojootteja vastaan 3-0 voitto ja ilman Wedgewoodin loistavaa peliä lukemat olisivat voineet olla jotain ihan muuta. Vihdoinkin kolmonen sai onnistumisia ja tuloksena pari maalia. Jankolla on kyllä erinomaiset kädet ja voi tulevaisuudessa tehdä kovat maalimäärät kolmosketjun pelaajaksi. Viime otteluissa tuo pelaamisen taso on heitellyt aika paljon, mutta sentään av-pelaaminen on menossa oikeaan suuntaan. Viimeiset kuusi ottelua av on ollut 15/16, joten sen suhteen ei ainakaan ole valittamista.

  Seuraavaksi vuorossa Oilers la-su välisenä yönä ja voitto olisi tietysti tavoitteena.
   
 10. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Saa nähdä reagoidaanko Versteegin loukkaantumiseen jotenkin..
  Vissiin koutsin mielestä vaikutti heti ylivoiman toimimiseen Leafs-matsissa. Ite en jotenkin näe akuuttia tarvetta reagoida nopeesti. Onko edes vielä varmistunu sairasloman pituus..?
   
 11. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Numeroiden perusteella se oli tasainen matsi, mutta käytännössä sitten jotain ihan muuta. Oilersilla oli muutama tolppa ja neljä läpiajoa, joista tekivät vain yhden maalin. Flames pelasi ihan järkyttävän huonosti siihen saakka kunnes Oilers meni 6-1 johtoon. Sen jälkeen Oilers lopettikin pelaamisen ja Brossoit aloitti imuroinnin. Olisi varmaan ollut kuitenkin parempi hävitä vaikka 1-10 lukemin, jos se vaikka saisi aikaan jotain muutoksia. Jotain kuitenkin pitäisi tapahtua, koska homma ei vaan millään ala toimimaan. Yksittäiset hyvät ottelut eivät muuta sitä asiaa. Joukkue on nyt päästänyt viimeiseen viiteen otteluun 19 maalia. En tiedä, että onko Flamesin puolustus koko liigan kallein, mutta ainakin lähellä sitä se on. Sitäkin rahaa voisi käyttää johonkin muuhunkin, kun kerran lopputulos on noin huono. Mielestäni Kulak olisi ehkä jo valmiimpi isompaan rooliin ja Andersson myös olisi valmis kolmospariin. Brodie on tuon puolustuksen kolmanneksi kallein pelaaja ja tekee siitä huolimatta pahimmat virheet. Oilersia vastaan oli neljä kertaa kentällä, kun vastustaja teki maalin ja oli myös kentällä tuon hylätyn maalin aikana. Kaksi noista maaleista menikin sitten ihan täysin Brodien piikkiin. Kerää toki mukavasti noita syöttöpisteitä ylivoimalla, mutta Gio ja Hamilton tekisivät ihan samat tehot tuossa roolissa. Tuskin Brodien vaihtoarvo tulee tuosta enempää nousemaan, joten mielestäni treidiä pitäisi harkita tässä vaiheessa ihan vakavasti. En vaan jaksa uskoa, että Brodien pelaaminen tulee tuosta paranemaan, ainakaan niin kauan kun Gulutzan valmentaa joukkuetta.
   
 12. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo. Eipä hirveitä hurraahuutoja kummankaan joukkueen peli herätä. Oilers ansaitsi voittonsa, mutta onhan tuo sulaminen aika paha.
  Toisaalta Flames ei siis vieläkään ole(korjatkaa jos väärässä) voittanut Oilersia GGn alaisuudessa... Se ja ailahtelevat ottet kertoo enemmän henkisestä(tai pelitavanpuutoksesta) ongelmasta, kuin materiaalista. Johtajuutta pitäis olla ja puolustus pitäis olla hyvä.
  Oikeastaan ainoat jotka pitää tasaisesti tasonsa illasta toiseen ovat Smith(joka ilta ei voi olla hyvä) Kulak(rooli pieni, mutta silti) Jankowski ja rooliinsa nähden stone.

  Hyökkäyksessä 2. Ketjulta odotan enemmän.
  Ylivoima pitäs toimia myös tasaisen varmasti. Tätä tasaisuutta ei oo GGn aikana ollu.
  Toivotaan, että Bennett heräs nyt ja saadaan bottom 6 maaleja. Tuntuu, että Bennettin hyvä peli osuu tavallista useammin muun joukkueen ohi-iltaan..?
  Teki nyt maalin suorasta luistelusta eka kerran koko kaudella.
  Huolestuttavaa on, että Smith tuntuu torjuvan 1-5 läpiajoa nykyisellään joka pelissä. Miten voi samat virheet toistua ja toistua..

  No, ei muuta kun leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä. Näistä lähtökohdista varmaan seuraava matsi voitetaanki sit aivopierulla 8-1...
   
 13. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  No niin, siihen tarvittiin sitten juuri Flames, jotta Flyers sai katkaistua 10 ottelun tappioputkensa. Ottelu oli kyllä aika lailla täydellistä Flamesin hallintaa, mutta maalit ratkaisevat tässäkin lajissa. Elliott oli erittäin hyvä ja käytännössä jokainen Flyersin maalipaikka johti maaliin. Frolikin jäähy ja Flyersin neljäs maali olivat kyllä täysin lahja tuomareilta ja tuo Hamonicin vitonen ja ulosajo oli myös virhe, kun mielestäni tuo taklaus osui olkapäähän. Eipä tuo ottelu nyt siihen kuitenkaan ratkennut.

  On kyllä mielenkiintoista nähdä, että aikooko joukkue reagoida tähän tilanteeseen mitenkään. Pahimmassa tilanteessa Hamonicista maksetaan top-5 tai top-10 varaus ja silloin kyseessä olisi ehdottomasti yksi joukkueen historian huonoimmista treideistä. Omasta mielestäni Hamonicin pelaaminen kärsii aika suuresti tuosta Brodien tekemisestä. Brodie tuntuu olevan koko ajan ihan väärässä paikassa omalla puolustusalueella.

  Jotain hyvääkin eli Bennett on ollut erittäin tehokas viimeisen noin kymmenen matsin aikana.
   
 14. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Pari peliä on mennyt Flyers-matsista ja monenlaista koettu.
  Jagr loukkaantuneena, hyvällä pelillä tappio Torontossa, Rittichille voitto back-to-back matsissa, Tkatchukin pelikielto, voitettu videohaasto(!) ym ym...
  Jotenkin tuntuu, että vieraspeleissä tällä hetkellä porukka on tiiviimpi ja tasalaatuisempi. Kotona vissiin oli menee ylilatauksen puolelle tai luullaan, että voitetaan kotona, kun kotiputkessakin saatiin useampi voitto kuukausi sitten.. En tiedä.
  Taas sitä vaan toivoo, että tämä peli-ilme säilyis. Ainakin helpottava voitto, ettei tappioputki lähteny liiaksi kasvamaan.
  Tosi tiukkaa on lännen pleijarikisa tällä hetkellä.
   
 15. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tosiaan tappiosta huolimatta oikein hyvä peli Torontoa vastaan ja siitä saatiin sentään yksi piste. Tkachuk pelasi muuten hyvän ottelun, mutta kyllä noita turhia ylilyöntejä pitäisi pystyä välttämään. Backlundin ketjun pelaaminen ei oikein näytä hyvältä, kun Tkachukin tilalla pelaa Brouwer. Brouwer on pelannut tällä kaudella ihan hyvin nelosessa, mutta en vaan ymmärrä miksi saa pelata noin paljon ylivoimaa. Toinen ihmettelyn aihe tuossa ykkösylivoimassa on Brodie. Olisihan siellä Gio, Hamilton ja Stone joilta löytyy halua/kykyä toimittaa kiekkoa maalille, mutta viivalla halutaan kuitenkin peluuttaa vain kiekkoa siirtävää pakkia. Brodie on toki hyvä hakemaan kiekkoa omasta päästä ja sen jälkeen tekemään nopeita nousuja hyökkäyspään sinisen lähelle ja sitten syöttämään kiekon takaisin omalle alueelle. En vaan tajua.

  Montrealia vastaan oli sitten vähän vaikeampi matsi, kun ei siellä hyökkäyspäässä oikein päästy hyville paikoille, mutta lopulta se voitto kuitenkin tuli. Tuo eka maali meni täysin Rittichin piikkiin, mutta sen jälkeen pelasi vahvan ottelun. Hathaway pelasi hyvän ottelun ja tuo tuohon ketjuun paljon sellaista mitä Jagr ei tuo. Tosiaan sitä toivoisi, että tuo peli-ilme säilyisi vähän pidempään, kun nuo otteet ovat olleet kauden aikana hyvin epätasaisia.
   
 16. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Voitto tuli, kun kolmannessa erässä saatiin kunnon ralli päälle. Eka erän loppupuolisko maalia lukuun ottamatta ja osa toisestakin erästä oli jotenkin mitäänsanomatonta tekemistä.
  Mun mielestä canucks pelas hyvän puolustus-vieraspelin. Saivat melko hyvin ykkösketjun pidettyä, mutta nyt saatiin secondary scoring - apuja.
  MT19 pelas hyvän pelin ja siitä pari maalia osoituksena, mutta teki paljon muutakin.
  Kolmosketju lopulta pelin ratkaisi ja hyvä niin.
  Kakkosessa Frolikilla oli paikkoja, mutta ei menny. Vähän tukkoista on Frolikin ja Backlundin tekeminen. Monessa pelissä päässeet esim. AV:lla 2-1 hyökkäykseen ja niissä ei kovin hyvällä prosentilla onnistuta.
  Smithiltä perushyvä peli.
  Puolustaminen oli ok, mutta ei ollut vahvin hyökkäys vastassakaan.
  Ylivoima pitää saada toimimaan. Hyvä juttu mun mielestä oli koittaa Jankoa siinä ykkösylivoimassa.
  Ja Bennett pelaa nyt niinku olis saanu pelata kauden alusta asti. Tahtomaali.

  E: Bennett lisätty
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2017 klo 13.37
 17. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Nhl.Comin ottelua edeltävässä Haastattelussa Minnesotan valmentaja sanoi Flamesista aika osuvasti:
  "It's almost like a Jekyll and Hyde thing [with Calgary]. When they're good they're really good. When they're not so good they're average... ." -- Wild coach Bruce Boudreau

  Kova testi taas edessä.. Jospa nyt pelattais omalla tasolla ja ykkönenki sais taas maaleja Bennettin lisäksi..
   
 18. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Se oli taas yksi niistä otteluista, joista Flames sai vähemmän, kuin olisi ansainnut. Joukkue pelasi aivan loistavan avauserän ja Wild jäi täysin jalkoihin. Kiekkoa ei vaan kuitenkaan saatu maaliin asti ja Wild tietysti teki maalin siitä ainoasta paikastaan. Sen jälkeen kaksi seuraavaa erää olivat aika tasaista ja tylsää vääntöä. Gaudreau kyllä järjesteli muille ihan kiitettävästi maalipaikkoja, mutta ainoastaan Ferlandin suuntaa muuttanut laukaus löysi tiensä maaliin. Monahan ja Ferland olivat ne pahimmat tuhlarit, kun molemmilla oli edessään ihan tyhjät maalit, mutta ei vaan maistunut. Kuusi pistettä viimeisistä neljästä pelistä on toki ihan hyvä suoritus, mutta täydetkin pisteet olivat tarjolla. Noilla pisteillä voi olla runkosarjan lopussa iso merkitys.

  Viimeisten kahdeksan pelin aikana Flamesin alivoima on ollut 90% eli se on alkanut vihdoin taas toimimaan. Samassa ajassa ylivoima on taas romahtanut täydellisesti ja on ollut vain 8%. Versteeg ei varmaan ole palaamassa kokoonpanoon vielä pitkään aikaan, joten voisi alkaa jo tekemään sen suhteen isompia muutoksia. Ei se ainakaan voisi enää huonommaksi mennä.
   
 19. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Kauden alussa joukkue otti hyvin voittoja, vaikka tuo pelaaminen näytti kokonaisuutena aika huonolta. Nyt kun tuo pelaaminen on alkanut ylivoimaa lukuunottamatta näyttää paljon paremmalta, niin tuloksena on vain tappioita. Viimeisestä kahdeksasta pelistä vain kaksi voittoa, vaikka Flames on ollut lähes joka pelissä parempi joukkue. Paljon on toki ollut huonoa tuuriakin, kun viime aikoina Flamesin pelaajien mailat ovat hajonneet monta kertaa huonossa paikassa. Sen lisäksi moni laukaus on päätynyt tolppiin ja kiekko ei vain ole yhtään pomppinut joukkueelle.

  Predators on varmaan koko liigan kuumin joukkue ja Flames pelasi erittäin hyvän ottelun. Siitäkään ottelusta ei kuitenkaan jäänyt käteen yhtään mitään. Rinne oli toki ottelun paras maalivahti, mutta ilman maalinsa yläputkea olisi päästänyt taaksensa neljä maalia. Ei sillä, että Flames saisi ylivoimalla jotain aikaan, mutta ottelun tuomarilinja oli aika kyseenalainen. Pari kertaa Flamesin olisi pitänyt ehdottomasti päästä pelaamaan kahden miehen ylivoimalla, kun Preds laittoi kiekon suoraan katsomoon ja Subbanin täysin selvä poikkari jäi viheltämättä. Myös Bennett taklattiin sen verran rumasti pää edellä laitaan, että siitäkin olisi voinut antaa vitosen.

  Mielenkiintoista nähdä, että kuinka kauan vielä tuo valmennus nauttii johdon luottamusta. Gulu ilmeisesti haluaa peluuttaa Smithiä tällä kaudella 70-75 matsia ja se on vain liikaa. Mielestäni on ollut jo merkkejä ylikuormituksesta, kun Smithin otteissa on alkanut näkyä epätasaisuutta ja tilastot ovat alkaneet laskea. Iso syy noille tappioille tasaisissa peleissä on ollut tuo luokaton yv. Hamilton on joukkueen pakeista selvästi paras hyökkäyspään pelaamisen suhteen, mutta pelaa vasta kolmanneksi isoimpia minuutteja ylivoimalla. Ylivoimaisesti isoimpia minuutteja pelaa Brodie, jota en itse edes peluuttaisi ylivoimalla. Kauden alussa näytti siltä, että Brodie olisi vihdoin oppinut myös laukomaan, mutta se oli lopulta turha toive. Muutenkin noiden peluutusten suhteen olen ainakin itse aika lailla eri linjoilla Gulutzanin kanssa. Jotain pitäisi ainakin nopeasti alkaa tapahtumaan tai Flames tulee maksamaan todella kovan hinnan Hamonicista.
   
 20. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Periaatteessa kaikki olisi hyvin, jos yv toimis ja noista hyvistä paikoista saatais 1-2 maalia per matsi...
  Nyt kun ei mee sisään, niin turhautumista tulee nopeesti.
  Kotiotteluista pitää ehdottomasti saada voittoja paremmin.
  Jotenkin sopis kuvaan, että nyt voitetaan canucks suvereenilla esityksellä ja maalissa on Rittich..
   
 21. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Juuri niin siinä sitten kävikin, että Canucks voitettiin suvereenilla esityksellä ja Rittich pelasi taas hyvän ottelun. Läckin kohdalla sai aina jännittää melkein jokaista vastustajan vetoa, mutta Rittich vaikuttaa kyllä hyvin varmalta maalivahdilta. Aloittanut ottelun kolme kertaa ja ottanut kolme voittoa, joten eipä se olisi ainakaan paremmin voinut mennä. Voisi kyllä pelata muitakin, kuin noita b2b-matseja, jotta Smithin kuormitus vähenisi.

  Tosiaan joukkueelta hyvä esitys, mutta onhan tuo Canucksin loukkaantumistilanne aivan käsittämätön. Flames olisi voinut tehdä ottelussa helposti 10 maalia ja siltikin olisi vielä tuhlannut monta maalipaikkaa. Taas yksi veto yläputkeen ja yksi veto tolpasta tolppaan. Sen lisäksi varsinkin Gaudreau taas järjesteli maalipaikkoja, mutta ei vaan maistunut. Bluesia vastaan on ihan turha haaveilla noin monesta maalipaikasta, joten tehokkuutta tarvittaisiin vielä lisää. Alivoima on toiminut hienosti viime aikoina, mutta joukkue testasi sitä kyllä tarpeettomasti ottamalla paljon turhia jäähyjä.

  Iso uutinen oli myös se, että Flames teki yv-maalin. Sitä ennen joukkue pelasi ylivoimalla peräti 23 kertaa ilman maalia. Vihdoin valmennus tajusi tehdä muutoksia ja nosti Gion ykkösylivoimaan. Homma toimi heti ihan eri malliin, kuin Brodien kanssa. Kapteenin erittäin hyvä oman pään pelaaminen on tietysti ihan itsestäänselvyys, mutta on myös ollut viimeisen kahden matsin aikana samaa tasoa hyökkäyspäässä. Tehot 2+0, vetoja maalia kohti 13 ja kaksi vetoa sen lisäksi yläputkeen. Nelonen pelasi myös hyvän ottelun ja isona syynä siihen oli Jagrin läsnäolo. Vaikka nyt noiden ketjujen suhteen tuntuisikin olevan ihan hyvä tasapaino, niin mielestäni Tkachukin parhaat puolet menevät vähän hukkaan tuossa Backlundin ketjussa. Itse haluaisin kyllä nähdä kaverin joko Monahanin tai Jankon ketjussa.
   
 22. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Jahas. Pelit jatkuu ja otetaan pari kommenttia Flamesin Sivuilta ja pari omaa ajatusta perään.
  Janko sai luvan hankkia asunnon, joten pelannee loppukauden ylhäällä. Ihan oikea päätös. On tulevaisuudessa(jo tällä kaudellakin) hyvä lisä flamesin hyökkäykseen.
  Jagr taas loukkaantuneena. Lazar nelosessa. Jagrilla vissiin nyt uran pahimpia, jollei pahin loukkaantuminen menossa..?
  Gulutzan puheli, että viime kaudella oli hyvät pelit ennen taukoja, joten toivotaan saman trendin jatkuvan tällekin kaudelle. Bluesilla ja Flamesilla 1 voitto viimeisistä 4 matsista alla, joten jomman kumman tilastot paranevat. Olisi loppukauden kannalta suotavaa, että kotoa saataisiin pisteitä, koska lännessä on todella kova kamppailu playoff-paikoista jo nyt menossa. Kaikki pisteet on tärkeitä. Voi olla että divisioonan sisäiset matsit on erityistärkeitä ja ainakaan Edmontonille, Anaheimille ja ja Sharkseille ei tartte antaa edes jatkoaikapisteitä. Vancouverin en usko tuolla epäonnella nousevan pleijaritaistoon, mutta eipä niitä vastaan enää ookaan pelejä(!?!)
  Toivoisin myös, että JG tekis noita multipoint-matseja taas. (Käytännössä jätkien pitäis laittaa sen passeista paremmalla prossalla sisään..) tekis hyvää joukkueelle.
  Sen myös toivon, että Rittich sais pian myös muitakin ku back-to-back pelejä.

  E: ylimääräinen sana poistettu välistä.
   
 23. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Voitto tuli.
  Ykkösketju pelas nousujohteisen pelin ja ehkä toisen erän yv herätti. Ekan erän olivat pääosin omassa päässä..
  Kakkoselta hyvä peli.
  Kolmosketju on kanssa vaarallinen. Ne saa kans kiekon hyökkäyspäähän ja jaksavat sekä kulmavääntöjä, syöttelyä ja jopa muutama kynäilykin nähtiin. Maalit jäi uupumaan..
  En tiedä oliko Bluesin maali taidokas suoritus, vai huonoa puolustusta, vai molempia. Aika noviisilta Brouwer tilanteessa näytti.
  Maalivahdit pelas molemmissa päissä hyvän pelin, toki Flamesin toimesta enemmän tuli pahoja paikkoja.
  Hamonic jätti pelin kesken...alavartalovamma.
  Pakeista Gio ja Hamilton pelas ku viime kaudella konsanaan. On kyllä hyvä kaksikko.
  Nyt vielä pitää hoitaa 2 pistettä Montrealilta ja saadaan nimet enemmän kilttien ku tuhmien listalle.. ;)
   
 24. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Eipä tuohon juuri ole mitään lisättävää, mutta laitetaan nyt itsekin jotain ajatuksia. Joukkue pelasi kaikin puolin ihan hyvän ottelun lukuunottamatta tuota Brouwerin surkeaa pelaamista tuossa Bluesin ainoassa maalissa. Muutenkin tuon nelosketjun taso putosi selvästi, kun Jagr vaihtui Lazariin. Lazar on aina välillä väläytellyt, mutta tällä hetkellä näyttäisi kyllä pahasti siltä, että pelaajasta maksettiin aika paljon ylihintaa.
  Toivottavasti Hamonic ei ole kauaa sivussa, kun tuon kakkosparin pelaaminen on alkanut viime peleissä näyttämään paremmalta.
  Ylivoima on ollut viimeisten seitsemän pelin aikana luokaton 1/28. Noiden muutosten myötä se kyllä näyttää toimivan paremmin ja ainakin vetoja saadaan sentään aikaan, mutta maalit edelleen puuttuvat.

  Gaudreau 2+4, Monahan 3+2 ja Ferland 3+1. Siinä ykkösketjun pisteet edellisten 12 ottelun ajalta. Gaudreau on kyllä parhaansa mukaan luonut paikkoja, mutta ketjukaverit eivät vaan saa kiekkoa verkkoon asti. Huhujen mukaan Flames olisi hankkimassa laituria. Näkisin itse niin, että juuri Ferlandin paikalle. Ferland on kyllä tehnyt ihan mukavan määrän maaleja, mutta on varmaan tuhlannut hyviä paikkoja kaikista eniten koko joukkueesta. Muutenkin on mielestäni ollut tällä kaudella liian monessa ottelussa muuten näkymätön, paitsi silloin kun menettää kiekon pahassa paikassa.
   
 25. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Jahas. Tuntuu siltä, että pahimpien kilpakumppanien peli on paremmin uomissaan ja divisioonan keskinäiset menee usein vielä jatkoajalle.
  Samalla Flamesin peli ei ainakaan kotona vakuuta. Välillä on outo tunne lukea noita Flamesin sivujen juttuja, kun Kanadalaiseen tapaan sielä käsitellään joukkueesta vaan positiivisia juttuja teksteissä.
  Ajatellaan siis itsekin positiivisesti ja todetaan, että se on vaan pienestä kiinni. Ripaus rentoutta ja itseluottamusta niin kotipeleistäkin saadaa raavittua tärkeitä pisteitä.
  Ainakaan Edmontonin ei tarttis tulla takaa ohi... :¿