Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017 klo 10.52.

 1. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Avataas seuraavallekin kaudelle ketju, vaikka toivoin että joku muu olisi sen tehnyt. Viimekauden loppumisesta alkaa olemaan se kaksi kuukautta.
  Trelivingillekin saatiin jatkosopimus ja maalivahtitilanne ratkaistiin Smith:llä. Itse en ole pelaajan suurin fani, mutta 2-vuotta sopimusta jäljellä, niin se on sopiva aika jolloin toivottavasti joku näistä nuorista on valmis ottamaan paikan joukkueen ykkösmaalivahtina. Smith:n hinta on tietyllä tavalla, korkea mutta jos Hickeylä ei ollut aikomustakaan tehdä sopimusta Flamesin kanssa, oli hyvä että hänet saatiin vaihdettua edes johonkin.

  Ensi kauden joukkue hahmotelma alla ja viime kaudella joukkueessa pelanneita pelaajia.
  FORWARDS
  Gaudreau, Johnny
  Monahan, Sean "A"
  Brouwer, Troy "A"
  Frolik, Michael
  Backlund, Mikael
  Stajan, Matt
  Bouma, Lance
  Tkachuk, Matthew
  Hamilton, Freddie
  Chiasson, Alex
  Lazar, Curtis
  Versteeg, Kris
  Bennett, Sam
  Ferland, Micheal
  Mark Jankowski

  DEFENSE
  Giordano, Mark "C"
  Hamilton, Dougie
  Brodie, TJ
  Bartkowski, Matt
  Stone, Michael
  Brett Kulak

  Engelland, Deryk
  Wideman, Dennis
  GOALTENDERS
  Smith, Mike
  Elliott, Brian

  Cap:ssa on tilaa noin 20 miljoonaa, riippuen siitä kenet Las Vegas nappaa. Omana toiveena on Brouwer, jonka sopparia on vielä kolme vuotta jäljellä.. Sen jälkeen hankitaan kunnon top-4 puolustaja ja loput syvyyspuolustajat.
  Suurimmat palikat tälle kesälle ovat/olivat
  - Ykkösmaalivahti
  -Top-4 puolustaja
  -Syvyyspakit, omissa nuorissa Andersson ja Kulak mahdollisia.
  -1-Ketjun oikea laituri
  Nyt jäädään odottelemaan kenet LV nappaa, ja muutenkin seuraava 2 viikkoinen on NHL fanin hienointa aikaa.
   
 2. Käräppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Calgary Flames
  Itsekin tätä ketjua odotottanut jo tovin. Tämän kesäin isoin kysymys eli ykkösmaalivahti ratkaistiin jo hommaamalla Smith Calgaryyn, oma toive eli Fleury ei saapunutkaan Albertaan vaan jatkaa uraansa lähes varmasti Las Vegasissa. Seuraavaksi laitan omia mielipiteitä mitä liikkeitä pitäisi ensi kaudeksi millekin pelipaikalle tehdä sekä nykyiset sopimukset:

  Hyökkääjät:

  Johnny Gaudreau $6,750,000 21/22 (2022 UFA)
  Sean Monahan $6,365,000 22/23 (2023 UFA)
  Troy Brouwer $4,500,000 19/20 (2020 UFA)
  Michael Frolik $4,300,000 19/20 (2020 UFA)
  Mikael Backlund $3,575,000 17/18 (2018 UFA)
  Matt Stajan $3,125,000 17/18 (2018 UFA)
  Lance Bouma $2,200,000 17/18 (2018 UFA)
  Matthew Tkachuk $925,000 18/19 (2019 RFA)
  Freddie Hamilton $612,500 17/18 (2018 RFA)
  Mark Jankowski $925,000 17/18 (2018 RFA)
  Hunter Shinkaruk $863,333 17/18 (2018 RFA)
  Emile Poirier $863,333 17/18 (2018 RFA)

  Alex Chiasson RFA
  Curtis Lazar RFA
  Sam Bennett RFA
  Micheal Ferland RFA
  Linden Vey RFA
  Garnet Hathaway RFA

  Kris Versteeg UFA
  Brandon Bollig UFA

  Lisäksi farmissa tai junioreissa muita pelaajia, jotka eivät NHL:ssä viime kaudella pelanneet. Chiasson, Lazar, Bennett sekä Ferland toivottavasti saavat jatkoa, Vey ja Hathaway mielestäni eivät NHL:n puolelle juuri arvoa tuo. UFA-pelaajista Versteeg varauksin voisi jatkaa, muille näkemiin. Hyökkääjistä Vegasiin ovat tarjolla: Bollig, Bouma, Brouwer, Chiasson, Hamilton, Poirier, Shinkaruk, Stajan, Versteeg ja Vey.

  Puolustajat:

  Mark Giordano $6,750,000 21/22 (2022 UFA)
  Dougie Hamilton $5,750,000 20/21 (2021 UFA)
  TJ Brodie $4,650,400 19/20 (2020 UFA)
  Matt Bartkowski $625,000 17/18 (2018 UFA)
  Rasmus Andersson $755,833 19/20 (2020 RFA)
  Oliver Kylington 730,833 19/20 (2020 RFA)

  Brett Kulak RFA
  Tyler Wotherspoon RFA

  Michael Stone UFA
  Deryk Engelland UFA
  Dennis Wideman UFA
  Michael Kostka UFA

  Yksi top 4 puolustaja siis mahtuisi hyvin kokoonpanoon. Pakistosta en tiedä mitä RFA pelaajille pitäisi tehdä. UFA-miehistä Stone voisi jatkaa kolmosparissa jos palkkapyyntö ei nouse liikaa. Engellandin jatko sopisi itselle jos suostuu noin miljoonan palkkaan ja kolmospari/pressbox mieheksi. Wideman ja Kostka saavat jatkaa matkaa. Puolustajista Vegasiin tarjolla: Engelland, Kostka, Kulak, Stone, Wideman ja Wotherspoon.

  Maalivahdit:

  Mike Smith $4,250,000 18/19 (2019 UFA)

  Jon Gillies RFA
  David Rittich RFA

  Brian Elliot UFA

  Gillies ja Rittich jakoivat viime kaudella AHL:ssä aika tasaisesti vastuun, mutta saavatko molemmat jatkoa? AHL:ään tulossa McCollum,MacDonald ja ehkä Schneiderkin, joten täyttä alkaa sielläkin olemaan, joten onko molemmille syytä tarjota jatkoa. Elliot saisi minun puolestani näiden playoff esitysten jälkeen painua vaikka Edmontonin tulevat playoffit pilaamaan tai oikeastaan mihin vaan kunhan ei Calgaryssä jatka. NHL:n puolelle tarvitaan mielellään nuori jo mielellään NHL:ssä tasonsa osoittanut kakkosmaalivahti, jolla olisi kehityksen jatkuessa jatkaa Smithin mahdollisena seuraajana. Dallasista Niemi tai Lehtonen kävisi itselle myös jos Dallas pitää heidän palkoistaan suuren osan.


  Las Vegasiin ei menetetä ketään merkittävää, joten sen suhteen saadaan olla rauhassa. Itse tämän kesän Draftiin Calgaryllä on seuraavat vuorot:
  1 Kierros (16)
  4 Kierros
  5 Kierros
  6 Kierros
  7 Kierros
   
 3. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Vegas nappasi siis Engellandin, vaikka tämä olisi aika varmasti ollut otettavissa viikon päästä muutenkin. Joukkue ei siten menettänyt yhtään mitään. Gaudreaulle Lady Byng ja Backlund oli Selke-äänestyksen sijalla neljä.

  Smithin kohdalla tuo riski on toki suurempi, kuin mitä se Elliottin kohdalla oli, mutta katsotaan nyt mitä tulee tapahtumaan. Flames ilmeisesti halusi kokeneen 1-maalivahdin ja kun Bishop ja Fleury eivät halunneet joukkueeseen, niin ehkä tämä oli se oikea ratkaisu. Uskon edelleen, että Johnson on yksi mahdollinen 2-maalivahti ensi kaudella.

  Tässä vaiheessa joukkueen tärkein hankinta ennen ensi kautta on se top-4 puolustaja. Stone pelasi ihan hyvin, mutta ei ollut kuitenkaan ihan sen tason pelaaja. Voisi toki jatkaa kolmosparissa, mutta tulee saamaan jostain muualta paremman sopimuksen, kuin mitä Flames on valmis tarjoamaan. Jos nyt ajatellaan, että Bartkowski ei ole pelaavassa kokoonpanossa ja Engelland ja Stone poistuvat, niin joukkueen puolustuksesta lähtee pois todella paljon fyysisyyttä, joka pitäisi pystyä paikkaamaan jotenkin.

  Mitä taas tulee hyökkäykseen, niin ongelmahan on tuo järjettömän kallis nelosketju. Stajanin ja Bouman sopparit onneksi päättyvät ensi kauden jälkeen, mutta tuo Brouwerin sopimus ehkä joudutaan jossain vaiheessa ostamaan ulos. Ferland on ollut paras vaihtoehto tuohon ykköseen Hudlerin lähdön jälkeen, mutta siihenkin toivoisi silti parempaa pelaajaa. Versteeg oli viime kaudella yksi joukkueen parhaista pelaajista, joten jatkoa vaan jos sopimus on jotain luokkaa 2v/2-2,5M. En vaan näkisi sellaisessa sopimuksessa juuri mitään riskiä. Chiasson pelasi myös ihan hyvin noissa alemmissa ketjuissa, mutta toivoisin silti enemmän peliaikaa noille "omille" pelaajille, kuten Lazar, Shinkaruk ja Jankowski.
   
 4. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Noniin,
  Välimäki varattiin ensimmäisellä kierroksella.
  Flamesin omien sivujen jutuissa verrattiin Ivan Provoroviin ja Calvin De Haaniin.
  Potentiaalia olis olla top-4 Pakki. On kyllä hyvän kokoinen liikkuvaksi pakiksi. Saa nähdä mihin kehittyy.
   
 5. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Pitää olla kyllä tyytyväinen tuohon Välimäen valintaan. Alkaa näyttämään hyvältä tuo joukkueen puolustus myös tulevaisuudessa, kun sieltä löytyy jo ennestään Andersson, Kylington ja Fox.

  Mielenkiintoista nähdä, että miten Treliving aikoo nyt hankkia sen top4-pakin. Noilla tämän vuoden jäljellä olevilla vuoroilla sitä ei kyllä hankita, vaikka siihen annettaisiin mukaan noita helposti uhrattavissa olevia pelaajia. Omaan silmään nuo tämän vuoden UFA-pakit eivät oikein vakuuta. Onhan siellä ihan hyviä pakkeja tarjolla, mutta myös aika iso riski tehdä "brouwerit".

  Toivottavasti tänään nähdään jotakin liikkeitä, jotka vahvistaisivat joukkuetta jo ensi kaudeksi.
   
 6. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  [​IMG]
  Calgary Flames @NHLFlames
  ·3min

  We have acquired Travis Hamonic & a 4th rd pick in '19 or '20 from NYI for a '18 1st rd pick, '18 2nd rd pick & 2nd rd pick in '19 or '20!

  Hamonic tuli, mutta oli hintakin kova.
   
 7. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Toivottavasti olen täysin väärässä, mutta tämän hetken ajatukseni ovat, että Hamonic on korkeintaan vain pieni parannus Stoneen nähden ja hinta oli kova. Nykyään sillä tasolla ei ole niin väliä, kunhan vaan ikä, caphit ja kätisyys ovat kunnossa. Onneksi ei sentään menetetty muuta, kuin varausvuoroja.
   
 8. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Toki nyt jos sais Stonen jäämään jollain alle/noin 2 milj. liksalla, niin olis top-5 pakisto hyvällä mallilla. Sais varmaan ajaa prospectejä sisään kuudensina pakkeina..?
  Samalla myös toinen mv ja ykköskorin laiturikin olis tarpeen..
   
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Treliving ilmeisesti yrittää vielä saada Stonen jatkamaan joukkueessa. Jos se onnistuisi, niin mielestäni Flamesilla olisi sen jälkeen koko liigan paras puolustus. Silloin tuo Hamonicin hinta tuntuisi jo ihan kohtuulliselta. Vaikka Smith onkin kysymysmerkki, niin uskon, että tekisi hyvää jälkeä tuollaisen puolustuksen takana.

  Lainaus:
  Uskon, että tuo Stonen cap hit tulee olemaan siinä 3M paikkeilla tai yli. Flamesin pakisto olisi kuitenkin sen jälkeen ihan eri tasolla, kuin viime kaudella, joten kyllä se olisi sen arvoista. Mielestäni Kulak on ihan valmis pelaamaan noita kolmosparin minuutteja vakituisesti. Voi olla, että tuohon ykköskentän laituriin ei ole enää varaa. Jostain syystä uskon, että Brouwer tulee kuitenkin näyttämään ensi kaudella olevansa jotain muutakin, kuin ylihintainen nelosketjun pelaaja.
   
 10. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Kokonaisuudessaan on paljon paremmat lähtökohdat kauteen, kuin vuosi sitten. Tuttu valmentaja, top-4 pakisto valmiina...
  Brouwer ja Bennett jos saisivat onnistumisia heti alkuun, niin vois lähteä paremmin käyntiin.
   
 11. Käräppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Calgary Flames
  Las Vegas vaihtoi David Schlemkon 5 kierroksen varausvuoroon. Olisin ottanut Calgaryynkin tuolla hinnalla kolmosparin rooliin vai haetaanko tuonne fyysisempää kaveria. Onko kenelläkään mitään tietoa Calgaryn myöhemmistä varauksista? 4 hyökkääjää varattiin, joista 3 pelaa kanadan juniorisarjoista ja yksi ruotsissa.
   
 12. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Jepjep, nyt ainakin annettiin selvä statement siitä, että joukkueeseen ja menestymiseen panostetaan, eikä floppaaminen käy ensi kaudella. Varaustouhuja ei ensi vuonna ainakaan näillä näkymin tarvitse paljoa miettiä, kun sieltä se terävä kärki pickien muodossa loistaa nyt poissaolollaan. Mutta tilalle saatiin välitön parannus puolustukseen isoihin peliminuutteihin tottununeen Hamonicin muodossa. Parasta siirrossa on se, että Hamonicin soppari on varsin edullinen, ja kestää vielä kolme kautta. Pakisto siis top4:n osalta yksi liigan parhaista, ellei jopa paras, ja koska kyseinen nelikko pystyy pelaamaan isoja minuutteja, kolmosparin pakeilla ei välttämättä ole edes niin suurta väliä kuin aikaisemmilla kausilla, vaikka toki mahdollisimman laadukkaat äijät sinnekin tarvitaan. Stonen jos saisi jatkamaan vielä, niin olisi kyllä hieno tilanne.

  Hyökkäyspään osalta tosiaan huutaisi jonkin sortin maalipyssyä vielä laitaan. Hyvä jarruketju ja Gaudreau-Monahan -akseli ovat jo olemassa kärkirooleihin, mutta taas saa kysyä, että kuka onnistuisi Gaudreaun laituriparina oikeasti kovaan tuloksentekoon? Jossei mitään merkittäviä uusia ukkoja tule hyökkäyspäähän, niin akselilla Bennett-Brouwer-Lazar on iso vastuu siinä, että saisivat oman tasonnoston kautta myös koko joukkueen tasoa pykälää paria korkeammalle.
   
 13. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Spencer Foo valitsi sitten Flamesin. Eipä ole kyseisen pelaajan uraa juuri tullut seurattua, mutta ainakin videoiden ja tilastojen perusteella ihan hyvä hankinta. Ihan jo pelkästään senkin takia, kun noita varausvuoroja on vaihdettu niin paljon pois. En tiedä onko kaverilla sitten mitään saumaa pelata NHL:n puolella vielä ensi kaudella, mutta ainakin oikeassa laidassa olisi hyvin tilaa.

  Chiasson, Morrison ja Culkin jäivät sitten ilman perustarjousta. Chiassonin kohdalla ilmeisesti kyse siitä, että haluttiin välttää mahdollinen välimieskäsittely eli voi vielä kuitenkin jatkaa joukkueessa.
   
 14. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Treliving teki taas kerran hyvää työtä. Versteeg jatkaa joukkueessa alihintaisella sopimuksella. Sen lisäksi hankki halvan 2-maalivahdin ja kolmosparin puolustajan ja Flames ei menettänyt käytännössä yhtään mitään. Seuraavaksi voisi sitten ostaa tuon Bouman sopparin ulos, kun mies vie vaan paremmilta pelaajilta sen rosteripaikan.
   
 15. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Tuo Murphy on kyllä mielenkiintoinen kaveri. Tehnyt eliteprospectsin mukaan viimeksi maalin pari vuotta sitten. Sen jälkeen 2 kautta NHL:ssä 62 otteluun 0 maalia. Profiilin mukaan(Matias Strozyk) on nopea, peliälykäs yv-pakki. En kyllä odota, että tekee ihmeitä, mutta on varmaan kolmosparin nhl-tason Pakki.

  Läck on tuohon hintaan kyllä hyvä hankinta. Vähän samanlainen, kuin Johnson. =pelaa varaveskana maajoukkueessa ja kakkosena omassa joukkueessaan.
  CAPissä on nyt tilaa sen 11 miljoonaa ja Bennett, Ferland ja Lazar (ja Stone?) plus ykkösen laituri siihen? Tiukka tekee..
  Onneks voi lohduttautua sillä, että Oilers maksaa kohta 20 miljoonaa kahdelle hyökkääjälleen.. :)
   
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Murphy on omasta mielestä hyvinkin potentiaalinen, pinnalle tulossa oleva, kiekollinen pakki. Carolina on taistellut Murphyn puolustuspelin kanssa ja sitä ovat hieroneet paremmaksi. Itse väittäisin, että jos Murphyn itseluottamus saadaan kohdilleen niin Calgary saa Murphystä hyvän kiekollisen pakin, jolla on eväät nousta ihan NHL:n tehokkaimpien pakkien joukkoon. Toki tuo edellyttää sitä, että puolustuspeli on riittävässä kunnossa, jotta hänelle voidaan peliminuutteja ja luottamusta antaa. Uusi seura ja uusi alku voi olla juuri sitä mitä Murphy tarvitsi. Toki missään tapauksessa Calgary ei korkealta tipahda vaikkei Murphy onnistuisikaan.
   
 17. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Lainaus:
  Ei tule riittämään sekä jatkosopimuksiin, ykkösen laituriin että yhteen kokeneeseen puolustajaan. Jos jatkosopimukset vie sen 6miljoonaa ja 5-pakki sen 2 miljoonaa, niin joku toivotaan toivotaan kaveri sinne 2miljoonalla mahtuu.
   
 18. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Calgary ei sitten halunnut Murphya vaan osti sopimuksen samantien ulos.
   
 19. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Toiveeni toteutui sitten aika nopeasti, kun Bouman sopimus ostettiin ulos. Murphyn sopimus myös ostettiin ulos ja se viittaisi siihen, että Flames on edelleen hankkimassa yhtä parempaa puolustajaa. Onko se sitten Stone vai joku muu. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että joukkue tulee vielä tekemään yllättävän kovia hankintoja. Jos Bennettin ja Ferlandin kanssa tehdään vain vuoden jatkosopparit, niin hinnat tulevat todennäköisesti olemaan aika alhaiset. Marleaun nimi on ainakin pyörinyt joissakin huhuissa ja kyllähän tuon tason pelaaja kelpaisi ainakin maltillisella sopimuksella.

  Onko Läckin taso sitten vaan pudonnut rajusti vai oliko joukkue suurin syy noihin huonoihin tilastoihin? Ainakin Canucks-aikoina oli mielestäni erittäin lupaava maalivahti ja olisin ainakin silloin ottanut mieluusti pelaamaan Flamesiin ainakin 2-maalivahdiksi. On kuitenkin joka tapauksessa varmempi vaihtoehto, kuin Gillies/Rittich, jos Smith sattuu floppaamaan/loukkaantumaan.
   
 20. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Stonen kanssa tehtiin sit kolmen vuoden soppari (3,5 miljoonaa AAV)
  Nyt on pakisto kolmeksi vuodeksi todella kova.
  Melkoisen aktiivinen on Treliving ollu tämän kesän aikana.

  Läckistä sen verran, että on Gg:lle tuttu maalivahti ja persoonana sopii hyvin porukkaan. Hyvästä paineensitokyvystäkin Flamesin sivuilla puhuttiin. (oliskohan tämä ollu haasteena viime kauden veskoilla..?)
  Kyllähän sitä maalivahtina varmaan on melko tyytyväinen kauden alla, kun on tuollasen puolustuksen takana operoi...
  Carolinalla tais olla melko nuori pakisto viimeset pari kautta, joten onko siinä jokin yhteys huonoihin tilastoihin. Onko Wardilla sit jotenki selvästi paremmat? En oo kattonu..
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2017 klo 07.25
 21. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Tällä hetkellä, ensikauden joukkue näyttää tältä. Muutama kysymysmerkki siellä on. Ei oikein ole tilaa hankkia ketään tilalle, kuin vasta Trade takarajalla.

  Gadreau Monahan Ferland
  Tkachuk Backlund Frolik
  X Bennett Versteeg
  Jankowski Stajan Brouwer
  Lazar Hamilton

  Tuohon sitten mahdollisesti Foo, ja silloin Versteeg vaihtaa vasemmalle laidalle.
  Capissa on 9 miljoonaa tilaa (jos Jankowski lasketaan) ja kun Kulak ja Lazar vievät yhteensä 2miljoonaa. Jää Bennetille ja Ferlandille noin 7 miljoonaa. Yritetäänkö Bennetille tehdä pidempää sopimusta, muotoa 6x4miljoonaa? Olisi parikautta hieman huonompi sopimus, mutta sitten muutaman kauden päästä Bargain.

  Giordano Hamilton
  Brodie Hamonic
  X Stone
  Bartkowski

  Kulak sitten tuohon kolmosen vasemmaksi pakiksi. Stonen soppari on vuoden liian pitkä, sillä hän blokkaa kyllä ansiokkaasti Anderssonin mahdollisuudet nousta pelaavaan kokoonpanoon. Toisaalta ei siellä anneta mitään ilmaiseksi vaan päästäkseen pelaamaan, on oltava parempi kuin rutinoitunut NHL pelaaja.
   
 22. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  On aika vaikea lähteä vielä tässä vaiheessa ennustamaan noita ensi kauden ketjuja. Gaudreau-Monahan, Backlund-Frolik, Bennett kolmosessa ja Stajan nelosessa ovat mielestäni ainoat varmat sijoitukset. Toivoisin tuohon ykkösen oikeaan laitaan jotain Ferlandia parempaa pelaajaa. TBF oli viime kaudella joukkueen paras ketju, mutta silti laittaisin Tkachukin tilalle vaikka Jankowskin Backlundin ja Frolikin oppiin. Tkachuk-Bennett-Ferland olisi ainakin sellainen ketju, josta löytyisi kovaa fyysistä peliä ja samalla taitoa. Silloin ei enää tarvitsisi jossitella sillä, että Bennettillä ei olisi ollut tarpeeksi hyviä ketjukavereita. Mielestäni tuollainen 6x4M soppari Bennettille olisi tässä vaiheessa liian iso suhteessa noihin annettuihin näyttöihin.
   
 23. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Eikö Bennet tosiaan ole vielä ensi kaudella 2. sentteri, vai vasta ensi kaudella? Vai ikinä?

  Huima top 4 pakisto on kyllä Flames:llä heittää kehiin.
   
 24. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Tämänhetkisessä hierarkiassa Monahan ja Backlund menee Bennettin edelle.
  Viime kauden perusteella potentiaalia on, mutta jotain puuttuu. Onio se sitten oikeat ketjukaverit, onnistumiset/itseluottamus vai mikä..? Tasaisuutta ainakin puuttuu, kun välillä tekee 4 maalia ja sit tyyliin 10 peliä kiikareilla...
  Viime kaudella opetteli myös kokonaisvaltaisempaa peliä. En nyt linkkiä löytäny, mutta Flamesin omien sivujen jutussa oli joskus jotain olemisesta Backlundin "oppipoikana"
   
 25. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Mikähän Hudlerin tilanne nykyään? Se ainakin todistettavasti toimi ykkösen kolmantena lenkkinä. Viime kauden jälkeen ei palkkakaan olis kova, mutta onko kunnossa...
  Jotenkin kiinnostaa myös Jussi Jokinen. On vasta 34, mutta menee kaikilla paikoilla hyökkäyksessä ja rankkareissa loistava. Ei varmaan oo kovin kalliskaan..?
  Onkohan BT:n odotettava noi omat jatkosopparit, ennen kuin voi tehdä muille tarjouksia?