Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017 klo 10.52.

 1. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Monahan on pois kokoonpanosta ja Bennett ottaa tämän paikan ykkösessä. Vihdoin nähdään miten tuo Heatin ketju eli Mangi-Janko-Hathaway pelaa yhdessä ylhäällä. Hrivik pelaa nelosessa. Toivottavasti voittoputki saa kuitenkin jatkoa.
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Ja Lomberg nostettu ylös ja Jagr injured reservelle. Onkohan tosiaan JJ:n NHL-ura nyt taputeltu..?
   
 3. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Pikaiset mietteet pelistä tuoreeltaan:
  - Reserviä onneksi on.
  - pelattiin hyvin, mutta kiekko pomppikin pariin kertaan meille.
  - vaikutti siltä, että peli oli koko ajan hallussa, vaikka kolmannessa Carolina painostikin kovaa.
  - tehtiin paikoista maalit ja kaveri ei. Smith voitti oman kaksintaiselunsa 100-0
  - toivottavasti Gio ei saa pelikieltoa ja toivotaan, ettei Aho loukkaantunu pahemmin. En nähny tilannetta, kuin pariin kertaan ja siten vaikea sanoa.
  - Stone vissiin loukkaantui kanssa, ainakin peliaikansa perusteella. Sai kovan lämärin ylävartaloon kolmannessa erässä.
  Nyt 5 päivää taukoa.
   
 4. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Juu aika helpon näköisesti tuo voitto irtosi. Joukkue päästi jo tuon toisen maalin jälkeen jalkaa kaasulta, eikä Canes oikein saanut aikaan minkäänlaista loppukiriä. Taas vastustajalle yksi tolppa, joten kyllä nuo näköjään aina pidemmässä juoksussa alkavat tasoittumaan. Bennett oli aika näkymätön eli kyllä se laita on vaan oikea pelipaikka. Hrivik teki pienistä minuuteista huolimatta vaikutuksen pelaamisellaan. Toivottavasti Aho ei tosiaan loukannut pahemmin, mutta ei tuosta Gion taklauksesta saa kyllä mitenkään tehtyä törkeää. Gio seisoi paikallaan ja Aho luisteli päin ja katse jossain ihan muualla. Alunperin tuomarit eivät olleet edes antamassa siitä jäähyä. Pitkä tauko tosiaan edessä ja sitten putkelle jatkoa.
   
 5. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 6. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Tauon jälkeen taas palattu sorvin ääreen.
  Piste saatiin, enemmän oli tarjolla muttei ehkä oltaisi ansaittu.
  Ekan erän hylätty maali, perusteet oli, antoi hyvän boostin Jetseille. Ykkösketju pelas pitkälti omassa päässä ja ylivoimassa ainoat paikat oli kakkosylivoiman tekosia jämäsekuntien aikaan..
  Smith oli loistava. Sitä tarvittiinkin.
  Oikeastaan ykkösketjun onnistuminen jäi puuttumaan. Muuten perustekemistä. Perustekemisellä ja hyvällä mv-pelillä voi juurikin saada tuon yhden pisteen. Enemmän tarvittaisiin.
  Smithin mailapeli Laineen rankkarissa muistutti Wallinheimon rankkaritouhuja.
   
 7. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Surkea esitys Sabresin tasoista joukkuetta vastaan ja siitä tuloksena ansaittu tappio. Hyökkäyspäässä ei oikein saatu mitään aikaan ja vastaavasti omassa päässä Smith joutui tekemään ihan liikaa hyviä torjuntoja. Smithin ansiosta saatiin sentään edes piste, vaikka Stone ja varsinkin Backlund yrittivät estää sen typerillä jäähyillään. Kaikista typerintä oli kuitenkin tuo Gulun peluutus jatkoajalla, kun halusi pitää saman av-kolmikon jäällä koko 1,5 minuutin ajan. Laittoi vielä jostain käsittämättömästä syystä Brouwerin sentteriksi. Brouwer kiitti luottamuksesta ja hävisi kaikki kolme aloitusta. Viimeinen johti sitten vastustajan maaliin. No, tästä ei ainakaan voi kuin parantaa. GG voisi vaikka taas heitellä mailoja katsomoon, kun ei näköjään muuten saa joukkuetta pelaamaan.
   
 8. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Kolmas tappio putkeen.
  Puolustuspää toimii, mutta hyökkäys ei. Ykkösketjulta komea maali, mutta muutoin Hyökkäyksessä ei hurraamista. Ylivoima oli taas puuroa.
  Joukkueelle tekisi hyvää, jos joku seuraavista pelaajista saisi maalin aikaan: Janko, Lazar, Stajan, Brouwer, Hamilton, Bennett, Hathaway, Stone, Kulak... Saisivat vähän boostia peliin. Ohutta on ratkaisijarintamalla tällä hetkellä.
  Smith antaa edelleen joka ilta mahdollisuuden voittaa. Pitäiskö juuri siksi koittaa lepuutta Smithiä yks peli..?
  Positiivista on pisteputki ja puolustuspeli.
  Helpottanee tilannetta, kun Frolik piakkoin palaa..?
   
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Varmaan paras asia tuossa matsissa oli se, että vihdoin myös Monahan palasi lomalta. Pelasi kahdessa edellisessä matsissa yhteensä yli 41 minuuttia ja vain yksi veto maalia kohti. Nyt niitä tuli kahdeksan ja yksi vielä tolppaan. Kyllähän tuo puolustus on pelannut ihan hyvin, mutta silti selvästi suurin syy noihin vastustajien pieniin maalimääriin on tuo loistava mv-peli. Tuntuu vaan siltä, että joukkueen koko pelitapa perustuu täysin siihen, että Smith hoitaa.
  Koskahan GG vihdoin tajuaa, että tuo kolmosketju ei vaan enää toimi? Viimeiset 11 peliä: Bennett 1+0, Janko 2+1 ja Hathaway 0+1.

  En nyt tietenkään odottanutkaan Hamonicilta mitään isoja pistemääriä, mutta kuitenkin edes sellainen 20-25 pistettä kaudessa. Jos tämä on kaverin taso myös tulevaisuudessa, niin aika paljon maksettiin ylihintaa. Ei tuollaisesta 10 pisteen peruspakista pitäisi joutua maksamaan samaa hintaa, kuin Hamiltonista. Myös Lazarista maksettu 2. kierroksen varaus tuntuu ihan törkeältä ylihinnalta. Uskon, että aika moni farmipelaaja olisi pystynyt pelaamaan ihan samalla tasolla. Jossittelu on tietysti ihan turhaa, mutta kyllä noilla pelimerkeillä olisi jo saanut hyvän oikean laiturin.
   
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Seitsemäs perättäinen tappio Oilersille. Voittoputken jälkeen ollaan nyt neljän ottelun tappioputkessa. Joukkue on kaikissa näissä peleissä menettänyt johtonsa ja Oilersia vastaan kahden maalin johdon. Ylivoima on yllättäen ollut taas täysi vitsi eli 1/16. Nämä tiukat matsit voisi kääntää sillä, jos se toimisi edes kohtuullisesti. Joukkue voi tällä pelaamisella päästä niukasti mukaan pudotuspeleihin, mutta siellä nousee kyllä heti tie pystyyn.

  Itse ottelu oli tappiosta huolimatta ainakin viihdyttävä ja Tkachuk pelasi taas kerran loistavasti. Backlundin pelaamisen taso on laskenut selvästi tuon Frolikin loukkaantumisen jälkeen ja viime peleissä on keskittynyt lähinnä ottamaan turhia jäähyjä. Teki sentään hyvän esityön tuohon kolmanteen maaliin.
  Vielä vähän aikaa sitten jatkoaika tarkoitti käytännössä Flamesin voittoa, mutta nyt tilanne on kääntynyt täysin päälaelleen. Olihan tuossakin paikkoja mm. kolme läpiajoa, mutta ei vaan maistunut. Sen lisäksi Ferland ja Monahan kämmäsivät rankkarit. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa jatkoaika-tappiota.
   
 11. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Samaa mieltä siitä, että oli viihdyttävä peli.
  Oilersin maali jatkoajalla hylättiin ja itse näen, että oli samassa linjassa aiempaan Tkatchukin molarin estämiseen nähden.
  Paikkoja oli taas ja esim. Gaudreau ei saanut paikoistaan sisään ja Monahan laittoi tolppaan reboundin..
  Rittich otti pari hyvää koppia ja niin teki Talbotkin.
  Iso peukku Lombergille. Anto vähän kovuutta kaverille ja oli paria maalipaikkaakin tekemässä/kokeilemassa. Ihan eri kaveri, kun muut nelosketjun kaverit. Ennakkoluulotonta peliä.
  Jos allstar-tauon jälkeen päästäis kiinni parempaan ylivoimaan ja voittoputkeen, niin tän sais unohtaa. Kiva olis joskus voittaa Oilers...
   
 12. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Mietin tuossa, kun jatkoajan jutussa kerrottiin toisen kauden kirouksen välttäneistä pelaajista, ettei ilmeisesti Matthew Tkachuk ei ole listalle sopiva, tai Flamesin mediseksikkyys ei vain riitä. Kaveri on kuitenkin parantamassa edelliskauden pisteitään tällä tahdilla ja on matkalla yli 50 pisteen kauteen. Ylivoimaa(ja jatkoikaa) on kuitenkin pelannut vasta oikeastaan tämän vuoden puolella...
  2016-17 [​IMG] Calgary Flames [​IMG] NHL 76 13 35 48 105 14
  2017-18 [​IMG] Calgary Flames [​IMG] NHL 47 16 18 34 42 1
   
 13. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Seitsemän ottelun voittoputki on nyt sitten vaihtunut kuuden ottelun tappioputkeksi. Kaikki nuo matsit olivat ihan voitettavissa, mutta joukkue menetti jokaisessa pelissä johtonsa. Varsinkin näissä kahdessa viimeisessä matsissa joukkue on romahtanut melko täydellisesti. Nytkin peli näytti kaikin puolin hyvältä tuohon 4-2 maaliin saakka, mutta sen jälkeen Smith alkoi päästämään helppoja maaleja. Ottelu olisi ehkä ollut vielä voitettavissa, jos Gulutzan olisi yrittänyt herätellä joukkuetta jo aiemmin ja vaihtanut maalivahtia viimeistään tuon viidennen maalin jälkeen. Jos tilanteesta yrittää hakea jotain hyvää, niin tuohon vielä jatkoksi 4-6 tappiota ja ehkä geelitukka saa vihdoin kenkää.
   
 14. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo, henkisen puolen ongelmista ainakin kielii, kun tauot vie tehot.
  Kolmannen erän pelaaminen on aika ikävää katsottavaa tällä hetkellä, tokikaan ei peli ole uomissaan muutenkaan.
  Jotenkin toivoisi, että saisivat onnistumisten kautta hyvän boostin päälle ja
  siitä sitten kohti pleijareita, mutta...
  Ailahteleva tai epätasapainoinen ehkä kuvaa tätä kautta tällä hetkellä.
   
 15. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Erittäin tärkeä voitto ja tappioputki saatiin vihdoin poikki. Glass oli ehdottomasti ottelun paras maalivahti, mutta Smith pelasi kuitenkin sillä tasolla, että joukkueella oli mahdollisuus voittoon. Mony teki tärkeän voittomaalin, mutta ehti sitä ennen tuhlata 5-6 hyvää maalipaikkaa. Brodie lahjoitti yhden maalin vastustajille, mutta oli toisaalta isossa roolissa tuossa voittomaalissa. Kulak keräsi viime pelissä isot miinukset Smithin takia ja GG päätti sen takia penkittää miehen ja nostaa Bartin kokoonpanoon. Bart pelasi taas tasollaan ja antoi omalla alueella karmean harhasyötön ja vain yläputki pelasti 0-3 lukemat, johon ottelu olisi voinut ratketa. Penkitti myös Jankon ja laittoi Bennettin keskelle ja ketjun peli toimi entistä huonommin. Voiton takia näillä varmaan kuitenkin jatketaan.

  Vaikka tuossa pelaamisessa onkin vielä paljon puutteita, niin joukkue on jäänyt viimeisen 14 matsin aikana vain kaksi kertaa ilman pisteitä.
   
 16. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Heheh. Oilersin taitokisat ovat myös olleet ja pari vertailua ihan pilkepsilmäkulmassa.p
  Nopeuskisan voittajat:
  Bartkowski 13.674
  Mcdavid 13.744
  Kovin lämäri:
  Stone 105,1
  Giordano 104,7

  Matt Benning 101,5

  Eihän näillä oikeasti oo merkitystä, mutta huvittavaa kuitenkin Flamesin näkökulmasta. Vieläku keskinäiset Ottelut saatais voitettua..
   
 17. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Joukkueen skoutteja on ollut viime aikoina ahkerasti seuraamassa noita Senatorsin matseja, joten ehkä sieltä suunnalta olisi luvassa vahvistuksia tämän kuun aikana. Ainakin Mike Hoffmanin ja Zack Smithin nimet ovat olleet esillä. Hoffman ainakin olisi selkeä vahvistus, mutta pyynti lienee aika kovaa luokkaa. Smith irtoaisi sitten varmaan selvästi halvemmalla, mutta ei välttämättä vahvistaisi joukkuetta juuri mitenkään. Coyotes on tietysti myös yksi mahdollinen kauppakumppani.

  Itselläni on ollut aika ristiriitaiset ajatukset Backlundin jatkon suhteen, mutta nyt alan kyllä kallistua tuon jatkosopparin kannalle, vaikka se varmaan tuleekin vähän kirpaisemaan kokonsa puolesta. Backlundin lähdön myötä sentteritilanne olisi aika heikolla tasolla, ainakin ilman jotain isompaa hankintaa. Voi myös vaan kuvitella, että kuinka paljon se vaikuttaisi myös Frolikin pelaamiseen. Vielä ensi kaudella se sopimus tuskin edes aiheuttaisi ongelmia palkkakaton kannalta, kun tuo Stajanin soppari päättyy tähän kauteen. Sen jälkeen olisikin sitten vuorossa Tkachukin, Ferlandin ja Bennettin jatkot, mutta sitä on turha miettiä vielä tässä vaiheessa.

  Ensi yönä starttaa sitten kuuden ottelun vieraskiertue ja niistä peleistä olisi hyvä kerätä vähintään 8 pistettä. Ensiksi vuorossa taas Blackhawks ja veikataan siitä ja-voittoa.
   
 18. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Sen verran tuo veikkaus meni väärin, että voitto tulikin jo ennen jatkoaikaa. Ei todellakaan ollut mikään hyvä ottelu ja Hawks oli jonkin verran parempi joukkue, mutta näin tällä kertaa. Kyllähän Flames siinä sai aikaan paljon laukauksia, mutta vain pieni osa päätyi kohti vastustajan maalia. Ekassa erässä joukkue pääsi pelaamaan 100 sekuntia kahden miehen ylivoimalla ja yksi veto kohti maalia. Viimeiset 8 matsia yv on ollut 2/26. Cameronilla on pakko olla suojatyöpaikka, mikään muu ei enää selitä tätä.

  Jos joukkue nyt pääsee pudotuspeleihin asti, niin siellä ei kyllä pärjätä vain kahdella ketjulla. Mielestäni nyt pitäisi rohkeasti pyrkiä vahvistamaan tuota kolmosketjua. Janko ei vaan vielä ole valmis, Brouwerin taso ei riitä kolmoseen ja Bennettin kohdalla ei vaan voida odottaa muutamaa vuotta, että mitä sattuisi tapahtumaan. Bennett aloitti kauden ensimmäiset 15 ottelua tehoin 0+0, sen jälkeen 22 ottelua tehoin 5+11 ja nyt 16 ottelua tehoin 2+0. Yleensä vielä noiden tehottomien jaksojen aikana turhaantuu ja ottaa turhia jäähyjä. Tuskin silti treidissäkään olisi järkeä, jos vastine on samaa luokkaa, kuin esim. Yakupovin kohdalla.
   
 19. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Eipä se ollut taaskaan kokonaisuutena mikään hyvä ottelu, mutta 1-ketjun ja Rittichin ansiosta voittoputki kasvoi kolmeen otteluun. Muut ketjut eivät oikein saaneet mitään aikaan ja Gio ja Hamilton sortuivat myös harvinaisiin virheisiin. Ymmärrän kyllä, että GG halusi säästellä joukkuetta kolmannessa erässä ensi yön Rangers-matsia varten, mutta olihan tuo erä todella kamalaa katsottavaa. Vain yksi veto kohti vastustajan maalia ja ote annettiin melko täydellisesti vastustajalle.

  Monahanin kauteen on mahtunut välillä noita heikompiakin hetkiä, mutta pelaa siitä huolimatta upeaa kautta. On nyt tehnyt saman verran maaleja, kuin kahdella edellisellä kaudella ja tämä siis noin 30 matsia lyhyemmässä ajassa. Sen lisäksi on melkein piste per ottelu tahdissa. Gaudreau on puolestaan noussut taas mukaan pistepörssin voittotaisteluun. Treliving on tehnyt jonkin verran noita virheitä, mutta jatkosopimusten suhteen on tehnyt hyvää työtä.
   
 20. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Viime peli on hyvä esimerkki siitä, miten yksittäisessä ottelussa voi pärjätä tiiviin puolustamisen, hyvän maalivahtipelin ja hyvävireisen ykkösketjun ansiosta.
  Mietittävää jäi kuitenkin 2-4 ketjujen pelistä ei paljoa hyökkäyksen osalta jäänyt kerrottavaa. Lomberg on kyllä piristävä ilmestys.
  Brouwer, joka mielestäni jäätyi totaalisesti avopaikassa, loukkaantui. (week-to-week, kasvovamma)
  Itse olen välillä tykännyt ja välillä en oo tykännyt kaverin pelaamisesta. Nyt saadaan nähdä millainen merkitys Brouwerin poissaololla on joukkueelle.
   
 21. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Laitetaan nyt jälkikäteen muutama sana tuosta Rangers-tappiosta. Harvemmin ottelun voittoon riittää yksi hyvin pelattu erä, eikä se riittänyt tälläkään kertaa. Kulak teki hyvällä laukauksella vihdoinkin uransa ensimmäisen maalin, Lazarille kauden ensimmäinen maali ja Lombergille uran ensimmäinen piste. Nyt kun noita tehoja saatiin viimein myös syvyyspelaajilta, niin sitten parhaat pelaajat eivät olleet parhaimmillaan. Se on toki ollut tällä kaudella ihan normaalia, että vain osa asioista toimii samanaikaisesti. Viime peleissä myös av on alkanut tökkimään. Viimeisen kuuden ottelun aikana av-prosentti on ollut 63.

  Aika paljon tässä kauden aikana on tullut kritisoitua tuota valmennusta, mutta kyllä tuosta rosterista vaan pitäisi saada aika paljon enemmän irti. Puolustuksen piti olla ainakin paperilla liigan top-3 puolustus, mv-peli on ollut lähes samalla tasolla, kuin Kipperin huippuvuosina. Hyökkäyksestäkin pitäisi kyllä löytyä laajuutta yli kahteen ketjuun. Joukkue on kokonaisuudessaan ihan eri tasolla, kuin kauden 14-15 joukkue, joka meni silloin pudotuspelien toiselle kierrokselle. Väittäisin, että jos joukkue olisi lähtenyt tähän kauteen Elliottin ja Johnsonin kanssa, niin joukkueen tämänhetkinen sijoitus olisi lännen toiseksi viimeinen.

  Bruinsia ja Predatorsia vastaan tuskin pisteitä irtoaa, joten ensi yön Islanders-matsista olisi otettava pakkovoitto. Jos Bennettiä ei olla treidaamassa, niin kaveri voisi istua tuon pelin katsomossa.
   
 22. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Ei kyllä luottoa herätä tuo alivoima, kun NYI teki viime pelissä yhteen erään sen neljä maalia ylivoimalla.
  Flames on toisaalta onnistunu saamaan pisteitä peleistä, joista ei paljon odottanu pisteitä tulevan...
  Tämä vieraskiertue olis hyvä klaarata niin, että lopuista 3 matsista saisssen 2 voittoa ja kotona sit nostettais omaa tasoa, niin kausi näyttäis hyvältä.
  No, katotaan miten käy..
   
 23. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Sanoisin, että viime yönä nähtiin Flames-pelien osalta kovin suoritus yksittäiseltä kenttäpelaajalta yksittäisessä pelissä tällä kaudella. Tarkoitan siis Tkachukia. 2-0 -tappioasemassa muukin joukkue pelasi kyllä todella vahvan ja nousujohteisen pelin, mutta Tkachuk oli aivan päällikkö. Kaksi tehtyä maalia viimeisessä erässä ja yhteensä kolme hankittua jäähyä vastustajalle. Tkachukin NHL-uran aikana muuten kukaan muu pelaaja ei ole hommannut yhtä montaa ylivoimaa joukkueelleen, ja Tkachuk onkin selkeästi sarjan rikotuin pelaaja tällä kaudella. Tuntuu tällä hetkellä aika hurjalta, miten Canucks päätyi Juoleviin ja jätti tämän jenkin Flamesille.

  Paha kolaus oli Smithin loukki pelin viimeisessä torjuntaliikkeessä. Meni vissiin aika pahasti, kun talutettiin pois. Jossittelua kun saa harrastaa, niin Smith olisi ehjä, mikäli Frolik olisi lyönyt kiekon tyhjänä ammottavaan maaliin keskialueella, Tkachukin esityöstä tietty. No, on se Rittich hyvin myös pelannut, mutta toivottavasti ei loppukausi mennyt Smithillä siinä.
   
 24. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Gillies on sitten nostettu ylös. Muuta tietoa ei äkkiseltään löytyny. Eikä Flames varmaan kerrokaan tässä tapauksessa.
  Gillies ja Rittich on toisaalta Bennettin ohella niitän jotka Flames vois treidata vielä tällä kaudella. Saavat ehkä nyt nostella markkina-arvoaan. . Backlundin kauppaamiseen en usko.
  Tosiaan melko kova matsi Tkatchukin pojalta!
   
 25. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Oli tosiaan upea peli Tkachukilta ja voi vain kuvitella, että miltä tuo pelaaminen tulee näyttämään muutaman vuoden päästä. Brodie puolestaan näytti tuossa matsissa taas kerran huonoja puoliaan. Ekassa erässä kaksi pahaa virhettä, joista toinen johti maaliin ja toinen läpiajoon. Eipä se silti näkyisi mitenkään tuon vastuun suhteen vaikka alkaisi tekemään yhden oman maalin per ottelu. Joukkueessa pelaa kaksi selvästi parempaa puolustajaa, mutta siitäkin huolimatta Brodie pelaa tasakentällisin joukkueen isoimpia minuutteja. En vaan mitenkään voi käsittää, että minkä takia. Toivon todella, että ei jatka enää ensi kaudella joukkueessa.

  Jos Smith ei nyt ole viittä matsia enempää sivussa, niin tuskin tuosta mitään ongelmia tulee. Saa ainakin välillä vähän levätä ja toisaalta taas nähdään paremmin Rittichin tasoa, kun vastuu lisääntyy.

  Uskon myös, että Gillies voisi olla hyvä treidikohde. Rittich puolestaan on antanut sellaiset näytöt, että tuskin joukkue on tästä luopumassa. Bennettin suhteen ongelma on se, että miehen vaihtoarvo on nyt erittäin alhaalla.