Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017 klo 10.52.

 1. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Itselläni ei ainakaan ole juuri mitään tietoa Hudlerin nykyisestä tilanteesta. Se on kuitenkin ainakin selvä asia, että tuon yhden loistavan kauden jälkeen suunta on ollut jostain syystä reilusti alaspäin. En oikein itse lämpene sille ajatukselle, että noita aiemmin kaupattuja pelaajia hankittaisiin myöhemmin takaisin. Iggyn hankinnan toki ymmärtäisin, jos Flamesilla olisi ensi kaudella realistinen mahdollisuus voittaa Cup.

  Jokinen kyllä kiinnostaisi yhden vuoden halvalla sopimuksella.

  Ferlandin uusi sopimus on siis menossa välimieskäsittelyyn. Bouman kohdalla oli myös sama tilanne ja joukkue antoi pelaajalle sen seurauksena ihan liian suuren sopimuksen. Tuskin nyt käy niin, mutta pelaaja voi pahimmassa tapauksessa päätyä vapaille markkinoille.

  Onhan tuo tietysti iso pettymys, jos joukkue ei aio vahvistaa hyökkäystään yhtään viime kauteen verrattuna. Jos noita vahvistuksia ei tule, niin mielestäni Brouwerille pitäisi ainakin antaa se mahdollisuus kokeilla noissa ylemmissä ketjuissa. Jos pelaa koko kauden nelosessa, niin ei tule kyllä herättämään mielenkiintoa yhdessäkään joukkueessa ja ulososto on sen jälkeen ainoa vaihtoehto.

  Emile Poirier avautui sitten noista ongelmistaan ja kyseessä oli alkoholi. Selvisi ainakin syy sille miksi pelaajan kehitys oli kääntynyt väärään suuntaan. Toivottavasti saa asiansa kuntoon ja ura jatkuu vielä jonain päivänä NHL-tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 07.07.2017 klo 00.19
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo, luin kanssa tuon jutun. Samassa jutussa oli mainintaa, että myös Ferland on kärsinyt samasta ongelmasta.
  Poirier soitti itse Trelivingille tammikuussa ja kertoi asiasta. Kaveri ainakin osoittaa tahtoa pelastaa itsensä. Brian Mcgrattan ainakin auttaa molempia poikia jään ulkopuolella.

  Samalla voidaan todeta, että Eetu Tuulola pelaa ens kauden HPK:ssa. Tämä löytynee saman linkin takaa. Alla linkki Poirierin juttuun.

  'IT'S A GREAT SHOW OF STRENGTH' | NHL.com
   
 3. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Ei siellä Cap:ssa ole tilaa kunnon vahvistukseen hyökkäykseen, ennemmin jätetään siihen tilaa ja sitten Trade takarajalla kunnon vahvistus.
  Cap:ssa on tilaa 9,5 miljoonaa, 17 pelaajan rosterilla. Siihen sitten lisätään Jankowski.
  Jatkosopparit: Bennett, Ferland, Kulak ja Lazar:lle.
  Sitten on 22 pelaajan rosteri ja tilaa maksimissaan sen jälkeen kaksi miljoonaa.

  Stockton HEAT:n AHL valmentaja Ryan Huska sai 3 vuoden jatkosopparin.

  NHL maalivahtitilanne on farmissa mielenkintoinen. Kunhan Gillies ja Rittich saavat jatkosopimukset, niin silloin sopimus on neljän ennakkoon tasaväkisen kilpailijan kesken, Gillies, Rittich, Parson ja Mason McDonald. Miten kaikille taataan riittävän laadukasta ja haastavaa peliaikaa?
  Rittich oli GIlliesiä parempi viime vuonna, farmissa ja luulen että sama kaksikko tulee ainakin aloittamaan kauden AHL:ssä

  Tyler Parsonilla, ei ole OHL:ssä juuri mitään voitettavaa, mutta peliajasta kilpailevat Gillies ja Rittich. Toisaalta ECHL ei ole maalivahdille, mikään hautausmaa. Uskon ettei Parson siellä koko kautta tule pelaamaan, vaan kauden aikana joku tästä kolmikosa, Gillies, Rittich ja parson kaupataan.
   
 4. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Michael Ferlandille kahden vuoden jatkosopimus, 1,75miljoonan keskipalkalla. Hän on UFA tämän sopimuksen päätyttyä, joten hänellä on nyt kaksi vuotta aikaa näyttää jatkuuko kehitys, vai onko se oma limitti löytynyt.
  Itse pidän sopimuksen pituudesta ja rahasta erittäin paljon, nyt vielä Bennettille sopimus niin voidaan katsoa jääkö rahaa UFA laituriin vai mennäänkö näillä.
   
 5. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tosiaan hyvä sopimus molempien osapuolten kannalta. Eipä tuossa ole joukkueen kannalta juuri mitään riskiä, vaikka Ferland pelaisi jatkossa noissa alemmissa kentissä ja jos pelit sujuvat hyvin ykkösessä, niin silloin kyseessä on erinomainen soppari. Jos tuota käyttää vertailupohjana Bennettin tulevalle sopparille, niin veikkaisin myös kaksi vuotta ja 2-2,25M per kausi.
   
 6. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lazar teki myös siltasopparin 2 vuodeksi. 950 000 $ AAV. = Low risk, high reward?

  FLAMES SIGN CURTIS LAZAR | NHL.com

  Näyttää siltä, että joukkueeseen on hyvä imu päällä noiden sopparien hinnoista päätellen. Ihan eri tilanne kauteen lähdettäessä, kuin vuosi sitten. Saa nähdä.
   
 7. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 8. L.Stanley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Calgary Flames
  Kesän ykkösvaraus Juuso Välimäki tehnyt kolme vuotisen tulokassopimuksen Flamesin kanssa.
   
 9. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Dregerin mukaan ei olla vielä lähelläkään jatkosopimusta Bennettin kanssa. En tiedä mistä sitten on kiinni, mutta ehkä Bennett haluaa vuoden sopparia ja joukkue taas haluaa 2-3 vuotta. Jos nyt tuohon kahden vuoden soppariin päädytään, niin en ainakaan itse näe mitään perustetta sille, että miksi se olisi arvoltaan juurikaan isompi, kuin Ferlandin vastaava. Jos taas päädytään tekemään se yhden vuoden soppari juuri ennen kauden alkua ja Bennett pelaa toisen heikon kauden putkeen, niin se olisi pelaajan kannalta erittäin haitallinen asia. Viime vuonna Gaudreau ja Monahan yrittivät myös ihan turhaan saada isompaa sopimusta ihan loppuun saakka ja se oli isona syynä sille, että miksi molempien kauden alku meni täysin penkin alle. Jos Backlundin kanssa tehdään iso jatkosopimus ja Bennettiä peluutetaan jatkossakin keskellä, niin silloin tuo pelipaikka tullee jatkossakin löytymään sieltä kolmosketjusta. Sinne löytyy kyllä sitten halvempiakin vaihtoehtoja tekemään se n. 25 pistettä per kausi.
   
 11. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Dregerin jutussa ei sitten ollutkaan mitään perää. Bennettille kahden vuoden jatkosopimus ja 1,95M per kausi. Aika lailla täsmälleen juuri sellainen sopimus mitä odotinkin eli taas kerran pitää olla tyytyväinen Tren työhön. Vielä olisi tilaa hankkia se yksi hyökkääjä, mutta saa nyt sitten nähdä mitä tapahtuu.
   
 12. Vuoho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Kiitos Calgaryn Liekit, että rekisteröidyin palstalle - juurikin tuon Dreger-jutun seurauksena. Todella hienoa, että Bennettin kanssa saatiin molempia osapuolia tyydyttävä sopimus aikaan vihdosta viimein. Se oli jo selvä, että Bennett olisi ampunut itseään jalkaan vuoden sopimuksella, sillä näyttöjä ei ole riittävästi, vaikka potentiaali on olemassa. Toivottavasti Bennett saa vierelleen riittävästi tulta (ja onnistumisia), jotta pääsee kilpailemaan Backlundin kanssa toisen ketjun "johtajuudesta".
   
 13. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Tervetuloa vaan mukaan, eipä tällä palstalla ole ainakaan liikaa joukkueen faneja.

  Young Stars Classic käynnistyi viime yönä Flamesin osalta ja tuloksena oli 2-4 tappio Oilersia vastaan. Pari ensimmäistä erää meni ihan hyvin ja kolmanteen erään joukkue lähti 2-1 johdossa. Kolmannessa erässä sitten joukkueelle tuli musta hetki, kun Oilers teki pienessä ajassa kolme maalia ja meni menojaan.

  Lyhyesti omia mietteitä joidenkin pelaajien esityksestä. Valmentaja Huskan mukaan Välimäki oli joukkueen paras pelaaja. Itse en nyt ollut ihan samaa mieltä, mutta hyvä esitys kuitenkin ja onnistui myös maalinteossa. Jankowski oli omasta mielestäni joukkueen paras pelaaja ja uskon, että tulee aloittamaan kautensa Flamesin kokoonpanossa. Andersson oli se toinen pelaaja, joka on ainakin hyvin lähellä NHL-tasoa. Tuon kätisyyden vuoksi paikkaa tuskin silti tulee ilman loukkaantumisia. Mangiapane ja Phillips ovat edelleen loistavia kuudennen kierroksen valintoja. Foo väläytteli muutaman kerran, mutta odotin kuitenkin vähän parempaa esitystä. Parsons pelasi erinomaisesti kaksi ensimmäistä erää, eikä noita kolmannen erän maaleja nyt voi laittaa maalivahdin piikkiin. Sen lisäksi teki paljon tärkeitä torjuntoja.

  Seuraavaksi sitten vuorossa Canucks su-ma välisenä yönä.
   
 14. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 15. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Kauden avaus harkkaleirin joukkueet selvillä.
  Vaikuttaisi siltä, että Ja Jankowski pääsee Brouwerin ja F Hamiltonin kanssa treenaamaan. Top 5 pakeista Välimäen kanssa samassa treenijoukkueessa vain Stone. Samassa porukassa myös Andersson ja Kulak. Olisko noista kolmesta joku tyrkyllä kuudenneksi pariksi..?
  Hyökkäyksessä 2 ekaa Ketju viime kauden Mukaisia. Bennettin kanssa treenaa mm. Versteeg, Lazar, Foo ja Stajan. Pian saa alkaa ketjuja hahmottelemaan.
  Maanantaina sitten tuplapeli Edmontonin kanssa.
  TRAINING CAMP ROSTER AND SCHEDULE RELEASED | NHL.com
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2017 klo 13.17
 16. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Joo, kyllähän siinä selkeästi ollaan haettu samoja ketjuja ja pakkipareja samoihin joukkueisiin, mahdollisimman tasaisesti jaettuna (C-nippu toki suhteessa heikoin). Ja samalla tavalla tulkitsin tuon kutospakin hakemisen, mitä @Kopke1 edellä. Kolmen prospektipelin jälleen Välimäki keräsi pakeista isoimmat kehut, mutta toki Kulak ja häntä vanhemmat eivät niissä peleissä pelanneet.

  Noiden squadien perusteella mennään tällä hetkellä suurin piirtein tällä:

  Gaudreau - Monahan - Ferland
  Tkachuk - Backlund - Frolik
  Versteeg - Bennett - Lazar/Stajan
  Hamilton - Jankowski - Brouwer

  Giordano - Hamilton
  Brodie - Hamonic
  Kulak/? - Stone

  Smith
  Läck

  Tai no, tuskin se kahden alemman ketjun kanssa menee noin selkeästi (Hamilton nyt ei ainakaan voi olla varma pelipaikastaan, kun siellä on edellä mainittujen lisäksi vielä mm. Hathaway ja Foo hakemassa paikkaa 12 hyökkääjän joukkoon.
   
 17. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Harkkaleirin Ketjuja oli Flamesin sivuilla Julkaistussa Jutussa.
  Kulak ja Stone ovat parina ja muita havaintoja ovat mm. Se, että Poirier oli Frolikin paikalla 3m Ketjussa ja Bennettin Ketju oli mallia Versteeg-Bennett-Foo.
  Välimäki on Anderssonin parina.
  Nämä on nyt näitä kokeiluja, mutta varmaan aika lähellä, että näitä kokeillaan maanantaina Edmontonin vastaan. Siellähän on suomalaisittain mielenkiintoinen Ketju pulju-RNH-Jokinen ollu kasassa kans..

  CAMP NOTES - 16.09.17 | NHL.com
   
 18. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  CAMP NOTES - 17.09.17 | NHL.com

  Ketjuja pikkusen Muokattu siis. Nuo ensimmäiset kaksi joukkuetta varmaan pelaa ja kolmas treenaa. Välimäki pääsee kakkospariin ja Foo on Versteeg In ja Bennettin kanssa. Frolik on Hrivikin kanssa ja toinen sen porukan neloskenttä oli mielenkiintoinen: Luke Gazdic - Dillon Dube - Garnet Hathaway
  Tässä vielä siis sunnuntain treenikoostumukset:
  Group 1 (9:00 a.m. skate)
  FORWARDS

  Johnny Gaudreau - Sean Monahan - Micheal Ferland

  Troy Brouwer - Mark Jankowski - Andrew Mangiapane

  Joseph Cramarossa - Freddie Hamilton - Tanner Glass

  Hunter Shinkaruk - Matt Stajan - Curtis Lazar

  DEFENCE

  TJ Brodie - Travis Hamonic

  Brett Kulak - Michael Stone

  Tyler Wotherspoon - Oliver Kylington

  Group 2 (11:00 a.m. skate)
  FORWARDS

  Rod Pelley / Matthew Tkachuk - Mikael Backlund - Emile Poirier

  Kris Versteeg - Sam Bennett - Spencer Foo

  Morgan Klimchuk - Marek Hrivik - Michael Frolik

  Luke Gazdic - Dillon Dube - Garnet Hathaway

  DEFENCE

  Mark Giordano - Dougie Hamilton

  Juuso Valimaki - Rasmus Andersson

  Matt Bartkowski - Josh Healey / Adam Ollas Mattsson
   
 19. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Harjoituspelit ovat harjoituspelejä, mutta kyllä ne vähän kuitenkin antavat suuntaa sen suhteen, että missä oikein mennään. Flames on vissiin hävinnyt yhtä lukuunottamatta kaikki ottelunsa. Viime yön Canucks-matsi oli ensimmäinen, jossa joukkue pelasi käytännössä parhaalla mahdollisella miehistöllään. Canucksilta puolestaan puuttui monta tärkeää pelaajaa. Lopputulos oli sitten raporttien ja koosteen perusteella aika surkea. Mv-tilanne oli jo muutenkin iso kysymysmerkki ja noiden esitysten perusteella odotukset eivät ainakaan ole nousussa. Tuoreessa muistissa on viime kauden alku, kun lähes koko joukkue ja 1-maalivahti alisuorittivat todella pahasti.

  Vielä lopuksi omia ajatuksia noista suurimmista kysymysmerkeistä:

  - Jo mainittu mv-peli
  - Kuinka kauan menee, kunnes Brodien ja Hamonicin yhteispelaaminen on odotetulla tasolla?
  - Pystyykö Ferland pelaamaan edes läheskään samalla tasolla, kuin ketjukaverinsa?
  - Bennett
  - Brouwerin rooli. Saako taas paljon yv-aikaa ja laitetaanko jatkossakin ankkuroimaan Bennettin ketjun pelaamista?
  - Gulutzan. Viime kaudella paljon hyvää, mutta myös paljon huonoa.
   
 20. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Nyt on kovasti liikkeellä huhuja pappa Jagrin sopimusneuvotteluista Flamesin kanssa. Mitä mieltä olette, onko katsomisen arvoinen kortti? Papalla kuitenkin viimekaudella Floridassa ihan ok tehot. Nopeutta on turha odottaa, mutta maalinedus-/kulmaväännöissä mies on (edelleen) omaa luokkaansa :) Täältä peukku ylöspäin.
   
 21. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Jagr on mielestäni ehdottomasti katsomisen arvoinen kortti ja tuo sopimus on ilmeisesti hyvin lähellä valmista. LeBrunin mukaan kyseessä olisi vielä halpa sopimus, jossa peruspalkka olisi 1M verran ja toinen mokoma sitten bonuksia. Jos kyseessä yhden vuoden sopimus, niin erittäin hyvältähän se vaikuttaisi joukkueen kannalta. Versteeg-Bennett-Jagr olisi kyllä vakuuttava kolmosketju ja Jagr toki pelaisi myös ylivoimaa. Kohta tuo sitten selviää.
   
 22. Punainen liekki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
 23. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Tiedän kyllä, millainen kausi Jaromirilla on takana pisteiden suhteen, mutta millainen pelimies hän on nykyään? Onko vauhti sellainen, että suurin piirtein kaikki menevät ohi vai onko vanhalla herralla vielä suhteellisen liukas luistin?
   
 24. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Jaa-a.
  Itse pelkään Jagrin suhteen sitä, että hössötys sotkee joukkueen tekemistä.
  GG on vuoden vanhempi kun Jagr. Uskaltaako se penkillä tätä sitä, jos ei peliesitykset suju? Miten vanha herra reagoi, jos ei saakaan yv aikaa, jne..?
  Nyt kun Jagr teki sopparin, niin jo on Keskustelupalstat villiintyneet. Sen verran muistan viime kaudeltakin, että kun Florida tuli jonnekin vieraspeliin, niin puhuttiin, että JJ tulee. Toimittajien määrä tyyliin ainakin tuplaantuu(? ) joka peliin..
  Toivon kuitenkin, että optimitilanteessa Jagr tuo asennetta ja tekemisen meininkiä joukkueeseen. Samalla, jos JJ pelaa vaan 60-70 peliä ja jaksaa sillai paremmin, niin vois olla suurempi hyöty. Hinta ei ainakaan oo paha.
   
 25. mice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Flames, Juventus, Parma
  Itse kyllä näkisin melko vahvasti, että miltei pelkkää plussaa tämä on joukkueelle. Medianäkyvyys ja yleinen mielenkiinto joukkuetta kohtaan kasvaa, samoin fanituotemyynti kasvaa satavarmasti, itsekin mietin jopa paidan tilaamista Jagrin nimellä. Lisäksi Jagr lyö satavarmasti muutaman maalin ja päässee myös yv:lle.