Henry's Pub täyttää ainakin omat laatuvaatimukset.
Selvä juttu, täytyy käydä tsekkaamassa tarjonta joku päivä.
Henry's Pub täyttää ainakin omat laatuvaatimukset.
Onko joku palstan siipifanaatikoista maistanut Lappeenrannan Birran wingsejä? Omasta mielestäni ovat todella hyviä ja peittoavat ainakin (Lappeenrannan) Gringos Locosin siivet mennen tullen. Mahtavatko miten hyvin kestää vertailun muun Suomen tarjontaan?
Tää kuulostaa todella oudolta. Eikö minuuttipihvit ole aina marinoitua shaissea, (pannulle -> 10 min -> syö) sen jälkeen vielä kanojen laittaminen nimenomaan jääkaappiin maustumaan..Tulipahan tänään ekaa kertaa grillattua näitä "wingsejä". Eli jotain broilerin minuuttipihvejä tuli ostettua ja ne pilkoin pienemmiksi noin 5 sentin mittaisiksi siivuiksi. Marinadiin suolaa, cayennepippuria, hieman sulatettua voita ja wy's wings -soossia. Wingsit minigrip pussiin marinadin kera noin kolmeks tunniks jääkaappiin maustumaan. Grilliin folio päälle, hieman sulatetaan voita pohjalle ja siihen sitten maustuneet siivet noin 20 minuutiks kypsymään välillä puolta käännellen. Wingsit menee ihan hyvin kuivina tai sitten kanat voi dipata soossissa, kumpikin maisui ihan hyvälle.
Varsinaisista siivistähän ei nyt järisyttävän isoja eroja löydy, mutta jostain kumman syystä Hookissa ne on aina parhaimmin valmistettu. Siellä wingsit on rapeita ja liha irtoaa vaivattomasti. Kehräsaaren terassilla on näin kesällä oma hieno tunnelmansa huurteisen San Miguelin kera. Siihen päälle helvetin hyvä kastike, ylivoimaisesti näteimmät tarjoilijamimmit, kohtuulliset hinnat sekä paikan vahva Ilves-henkisyys, niin ei tarvitse kauaa miettiä minkä siipimestan nostaa Suomen ykköseksi.
Tää kuulostaa todella oudolta. Eikö minuuttipihvit ole aina marinoitua shaissea, (pannulle -> 10 min -> syö) sen jälkeen vielä kanojen laittaminen nimenomaan jääkaappiin maustumaan..
Tarkoitus ei ole tylyttää, mutta mun mielestä siipien ns. pointti on siinä, että sieltä löytyy ne luut ja se ei ole sellaista haarukalla syötävää, vaan seurusteluruokaa. Muuten jos tekee about samalla kastikkeella, voi jauhaa grillaus tai kokkausketjuissa. Puhutaan kuitenkin mielestäni eri safkasta jo. Siipien kanssa kuuluu ne pakolliset luut, dippi ja porkkanat ja sellerit.
On näköjään jäänyt vastamatta tähän muutaman viikon takaiseen kysymykseen:Mikäs on paikkojen taso Helsingissä? Itsellä kokemukset vain Sports Academysta ja Gringos Locosista eikä kumpaakaan oikein kehua voinut. Onko jossain mestaa, jossa siivet olisivat oikeasti hyviä?
Kuten sanoin, ei ollut tarkoitus tylyttää. Kirjoitin vaan oman mielipiteeni ja korjasit myös hienosti käsitykseni minuuttipihveistä. Eikös tämä keskustelupalsta ole ja ei kaikkien todellakaan tarvitse olla samasta muotista veistettyjä vaikka eriävän mielipiteen ilmaiseekin.Ainakin eiliset minuuttipihvit oli täysin naturellit. Tokihan wingsit on luullisia ja niitäkin on tullut tehtyä, mutta kirjoitin nimenomaan tähän ketjuun, kun olen jo aikaisemmin tänne kirjoittanut ja kysellyt reseptejä. Ajattelin nyt tähän jakaa omat kokemukset, mutta ilmeisesti parempi ois olla kirjoittamatta mihinkään mitään niin kaikki ois tyytyväisiä...
Henry's Pub täyttää ainakin omat laatuvaatimukset.
Riippuu varmaankin siitä minkä kaiken siitä satsista on valmis ja halukas syömään. Ahneimmille koko kilo.Kuinka paljon 1 kg:ssa siipiä on syötävää, grammoissa siis?
Onko tietoa, löytyisikö Sellon marketeista noita siipiweikkojen kastikkeita ja mistäpäin? Joku vain sano että noita on alkanut ilmestyä marketteihin ja mielellään kävisi noita ostamassa.Eilen kävin paikallisessa K-Supermarketissa ja käsiini sattui puolen litran purkki Siipiweikot Hot Wings kastiketta / Hot Wings Oy. Hinta 8,95 euroa. Kyseessä on näköjään ton ravintola Siipiweikkojen oma kastike.
Löytyykös tuota sitten miten hyvin kaupoista?Siipiweikkojen oma kastike tunnetaan myös nimellä Texas Pete. Tai sitten ovat jossain välissä ruvenneet keittämään omat soosinsa.
Siipiweikkojen oma kastike tunnetaan myös nimellä Texas Pete. Tai sitten ovat jossain välissä ruvenneet keittämään omat soosinsa.
Kun kävin viikoittain Sipareissa siivillä, se kastike kyllä oli Texas peteä. Ja kaupasta ostettu Texas Pete maistui kyllä tasan yhtä etikkaiselta kuin Sipareissakin.Ei kyllä ole Texas Peteä.
Kun kävin viikoittain Sipareissa siivillä, se kastike kyllä oli Texas peteä. Ja kaupasta ostettu Texas Pete maistui kyllä tasan yhtä etikkaiselta kuin Sipareissakin.
Ja riippuu toki tulisuusasteeta. X-hottia laimennetaan tunnetusti margariinilla hotiksi tai mediumiksi.Ei se tällä hetkellä ainakaan samaa ole. Joskus vuosia sitten vallinneesta tilanteesta ei hajua.
Juu, ei ole, eikä ole koskaan ollut!Siipiweikkojen oma kastike tunnetaan myös nimellä Texas Pete.
No ei väkisin. Mutta ihan samalta ne maistuvat.Juu, ei ole, eikä ole koskaan ollut!