Suosikkijoukkue
Kärpät
Oli kyllä ihan käsittämätön seivi. Muutamaa sekunnin kymmenystä ennen torjuntaa ei olisi millään uskonut, että tuohon voi enää ehtiä. "Half skill, half luck", kuten Tuukka itse kommentoi.

Ja lopulta tämä jatkuva voittaminen myös edisti asiaa sarjataulukossa! Eli Rangers teki ensimmäisen harha-askeleensa, joten ero suorastaan kasvoi nyt kuuteen pinnaan. Sellaisella prosentilla sielläkin pisteitä napsitaan (osin toki Devilsin suosiollisella avustuksella), että omiin ohipeleihin ei juuri ole varaa. Siellä on vielä seuraavat pelit alavireistä Flyersia vastaan. Tässä pelissä nyt ei hätää varsinaisesti ollut missään vaiheessa, mutta liikaa tuettiin Raskiin eikä varsinkaan kolmas erä ollut hyvä; parempaa peliä todennäköisesti vaaditaan seuraavan Sabres-pelin voittoon, ettei suotta luovuta nyt saavutetuista asemista.
Itse aloin katsomaan tuota matsia sillä mielin, että tekeekö Ruotsalainen tehopisteitä. Tuon Raskin ryöstön jälkeen ajattelin että jaa, Tuukka pelaa vissiin nollan tänään ja aloin nukkumaan.

Aivan huikea torjunta. Ajattelin jo, että Arttu laittaa siitä eka riparista sisään, mutta Ruotsalaisella epäonnistui vähän veto. Heti perään tuo Cozensin paikka, ehdin ilakoida että saa se Ruotsalainen sentään syöttöpisteen. Vittu mitä mielä, Rask liukuu ja jostain ilmestyy vielä hanskakäsi eteen kun Cozensilla on puoli maalia tyhjänä edessä.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taylor Hall
Kuuden ottelun voittoputki. Jee? Pelit Sabresia vastaan on näyttäneet ankeilta mutta kun vastustajan intresseissä ei ole voittaminen niin tuolla sinnepäin-pelaamisella saadaan pisteet. En usko pelimoodin vaihtamiseen napin painalluksella joten tämä meno on huolestuttavaa. Sitten kun vastaan tulee Capsin hyökkäysvaunu, Islesin koko kentän totaalikiekko tai Pensin supersentterit niin Bruins on pulassa.

Periaatteessa palikat menestymiseen on olemassa kunhan kolmonen saadaan toimimaan paremmin. Ketju Ritchie-Coyle-DeBrusk on ollut jo kuukauden päivät umpisurkea sentterinsä Coylen johdolla. Valmennus ei ole tehnyt muutoksia ja toivoo että homma lähtisi toimimaan mutta ei meno oikein hyvältä näyttanyt Ritchien maalista huolimatta. Toivottavasti pystyvät nostamaan tasoaan panosten noustessa tai sitten on haettava uusia ketjukoostumuksia.
 
Mielenkiintoiseksi menee tämä divisioonan sisäinen kamppailu.
Tilanne on todella tasainen ja luonnollisesti on aika paljon keskinäisiä pelejä vielä jäljellä, joten järjestys tullee muuttumaan vielä monta kertaa.

Viime aikojen Bruinssia katselleena oikeastaan mikään näistä divisioonan tulevista playoff-joukkueista ei sinänsä "pelota". Ei edes Washington. Viime vuosien asetelma on ollut se, että Bruinsille Capitals on punainen vaate, jota vastaan aseet ovat olleet vähissä. Tällä kaudella onkin tilanne ollut yllättäen vähän päinvastainen ja jos Bruins ja Capitals kohtaisivat playoffeissa, niin ilman merkittäviä loukkaantumisia lähtisin tässä kohtaa liputtamaan Bostonia jopa ennakkosuosikiksi. Capitalssia vastaan on pelattu playoffeissa tasan kerran ja tämä tapahtui 2012 (toki korona kuplassa pelattiin yksi matsi, mutta en laske tätä playoff-otteluksi). Tuolloin turpaan tuli seitsemässä pelissä.

Oishan toi kyllä monessakin mielessä loppupeleissä aika karmeeta pelata Charaa vastaan playoffeissa..

Jos olisit Boston Bruins: Mitä joukkuetta vastaan mieluiten pelaisit Playoffien ekalla kierroksella ja miksi?
 
"Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.. Lämsä, sä oot aivan pelle" - Raimo "Raivo" Summanen 2013

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jos olisit Boston Bruins: Mitä joukkuetta vastaan mieluiten pelaisit Playoffien ekalla kierroksella ja miksi?
Saako valita Maple Leafsin?

Capitalsia vastaan on ollut hyvää tunneta jo runkosarjapeleissä, joten ehkä siksi valinta kohdistuisi heihin. Uskoisin kuitenkin, että Bruins ja Caps ovat lopulta runkosarjassa divisioonan ykkönen ja kakkonen, joten Islandersin ja Penguinsin väliltä mieluummin Penguins, jolla on enemmän heikkouksia.
 
Don't poke the bear!

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Viime vuosien asetelma on ollut se, että Bruinsille Capitals on punainen vaate, jota vastaan aseet ovat olleet vähissä. Tällä kaudella onkin tilanne ollut yllättäen vähän päinvastainen
Henk. koht. olen sitä mieltä, että punainen vaate ei ole missään vaiheessa tuon lähes kymmenen vuoden aikana ollut Caps, vaan Holtby. Vahva joukkue toki, ja sikäli vaikea voitettava siinä missä muutkin sellaiset, mutta Holtbyn ollessa maalissa Bruinsin hyökkäyksen päättämisissä ei ollut päätä eikä häntää vuosikausiin. Luulen, että osalla pelaajista oli alitajuisesti se fiilis, että nyt täytyy tehdä jotain todella maagista, kun ei tuonne muuten mitään mene, ei ole ennenkään mennyt. Sitten ei saatu edes mitään kunnon yritystä aikaan.

Asetelman kääntyminen ei sikäli itseäni yllätä yhtään, vaikkei tämä season series ehkä koko totuutta kerrokaan.

Jos olisit Boston Bruins: Mitä joukkuetta vastaan mieluiten pelaisit Playoffien ekalla kierroksella ja miksi?
Eiväthän nämä helppoja ole mikään realistinen, mutta varmaan Pens. Bergeronit on perinteisesti vienyt omat pelinsä Crosbyn kenttää vastaan, ja jos homma menee niin, niin tykkään Bruinsin saumoista kun pistää loppurosterit vaakakuppeihin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taylor Hall
Jos olisit Boston Bruins: Mitä joukkuetta vastaan mieluiten pelaisit Playoffien ekalla kierroksella ja miksi?
Kaikki tulee olemaan kovia sarjoja.

Pensit on pelottava ja uskon Sullivanin kaivavan vielä yhden kevätvireen koneesta. Tulee olemaan vaikea vastus kun siinä jää Boston helposti nopean suunnanmuutospelin, joukkuenopeuden sekä Crosby/Malkin taikuuden kanssa aseettomaksi. Mestaruuksien jälkeen menestyvän joukkueen prototyyppi joka pystyy edelleen menemään päätyyn asti.

Isles on mahtava joukkue ja henkilökohtainen suosikki mestariksi. Siellä on tietysti "melkein-Bruin" Barzal kirkkaimpana tähtenä mutta koko joukkue on rakennettu minua miellyttävällä tyylillä eli löytyy taitoa, kokoa, kontakteja, käsiä, rooleja, vauhtia, johtajuutta ja kokemusta. Lee tietysti iso menetys ja siirtorajan ostot kysymysmerkki mutta jos Islanders vältetään niin joku toinen porukka saa kerätä ensimmäiseltä kierrokselta nämä iskut ja mustelmat.

Kuten @Kental tuossa kirjoittaakin niin Holtbyn lähdettyä kiusaamaan muita organisaatioita (vai pelkästään Canuckseja?) Capitals on ollut voitettavissa. Joten Charasta ja ennakolta altavastaajan asemasta huolimatta tämä olisi minun valinta ekalle kierrokselle. Toinen asia mikä puoltaa valintaani on näiden Trotzin jälkeisten valmentajien aikana nähdyt isot vaihtelut kentällä. Tuntuu näin satunnaisesti Capsin pelejä seuraavana, että sieltä voi tulla vastaan peliä dominoiva joukkue tai sitten kiekon perusasiat unohtanut kokoelma yksillöitä. Tämä siis melko satunnaisesti per erä. Muiden isojen tähtien lisäksi villikorttina Anthony Mantha joka on aina ollut kova pistämään kiekkoa Bruinsin verkkoon.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tuliko puolivaloilla yöllä voitto? Katsoin ekaa erää ja oli niin läpsyttelyä ettei jaksanut alkaa seuraamaan. Kyllä sen heti alussa näkee jos on pelipäivä porukalla, kun heti alussa alkaa armoton taklaaminen ja sähinä. Siinä modessa voidaan kyllä haastaa kaikki porukat. Viimeksi tälläinen matsin aloitus oli juurikin Islanders ottelussa jossa naputtelin livestä Bostonin voittoa luottavaisin mielin.
Raskille nyt huilia, että jaksaa playoffeissa urakoida terveenä. Muitenkin koko liigan top 3 maalivahti heittämällä ja antaa sauman voittaa sarjan kuin sarjan!

Edit: Itse lähtisin lämmittelemään runia Penguinsilla, sitten ilman tähtiä operoiva Islanders ja viimeisenä fyysisesti dominoiva Caps. Viimeksi mainittu ollut hankala pala purtavaksi viimeiset vuodet, eikä oikein ole päästy edes maalipaikoille siinä vaiheessa kun Caps pelaa fyysisesti ja roikkuu rensseleissä kiinni. Vastapainoksi tullut sitten huonosti päätetyistä hyökkäyksistä salamana vastaiskut ja tuo ylivoima on aika hemmetin vaarallinen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Lexaa
Kuinkahan paha kolhu Bergeronilla on? Onko nyt varmistelua pudotuspelejä varten, vai mikä homma? Pahasti sakkasi peli heti kun ykkönen floppasi, mutta toisaalta takana on aika tuottava putki.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Nyt oli Bostonilla enemmän voitonnälkää. Meidän ykkösketju oli ratkaisevasti parempi kuin kaverilla. Mukaan mahtui mainiot yksilösuoritukset Krejciltä ja Hallilta. Rask oli oma varma itsensä. Voitto oli tärkeä myös siksi, että perässä hönkivä Rangers voitti oman ottelunsa.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Herätys, se olis pelipäivä! Oletettavasti JDB on toista matsia putkeen terveenä poppareilla. Itse laittaisin Ritchien välillä huilaamaan ja antaisin JDB:n pelata luonnollista laitaansa Kuralyn ja Coylen kanssa. Tuossa muodossaan ketju haiskahtaa vähän pelilliseltä mustalta aukolta. Kampfer myös terveenä sivussa. Vaikka en miehen faniklubiin kuulu, niin ollut muutamissa viime peleissä Bruinsin näkyvimpiä pakkeja. Seuraavilla ketjuilla oletettavasti siis mennään:

Marchand-Bergeron-Pastrnak

Hall-Krejci-Smith

Frederic-Kuraly-Coyle

Ritchie-Lazar-Wagner

Grzelcyk-McAvoy

Reilly-Miller

Lauzon-Clifton

Rask

Halak

Scrätsätty- DeBrusk, Swayman, Kampfer, Tinordi, Zboril, Kuhlman
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Edellisen Idän kierroksen jäljiltä alkaa playoff-paikka vaikuttaa selviöltä, ja niitä playoffeja ajatellen on aika pahuksen hyvä merkki, että muutenkin eye testin perusteella jokseenkin (vaikkei likikään täysin) petrannut Coyle teki tärkeään paikkaan coylemaisen maalin. Vaikka toki heitteli haastattelussa perusjargonia joukkueen voitoista ja siitä mitä muuta voi itse tuoda peliin, niin näkihän sen heti maalin jälkeen naamasta että helpotti.

Niinikään pleijareita - ja myöskin tulevaisuutta - ajatellen Carlosta saatiin nyt tosi hyviä uutisia. Eli paitsi että harkoissa on lähtenyt no-contact -paita pois, niin nyt tuli hämärille huhuille ihan julkinen vahvistus, että tässä viimeisen kuukauden poissaolossa on ollut kyse ilmeisesti kylkivammasta, jolla ei siis ole mitään tekemistä sen aiemman aivotärähdyksen kanssa. Tämä on erinomainen tieto, kun nuo pääjutut voivat olla niin arvaamattomia.

Sellainen tilastohuomio tuon pelin jäljiltä, että kymmenen peliä se sitten otti, että Taylor Hallilla on Bruins-nutussa enemmän maaleja tällä kaudella kuin meidän "kakkosen snaipperi" DeBruskilla. Ei ihme, että Krejcillä on naksahtanut iso vaihde silmään myös, kun tuosta parhaimmillaan silmiä hivelevästä tilan ja ajan ottamisesta (olihan vaikkapa juurikin tuon Hallin maalin esityö ihan pornoa) seuraa tuossa ketjussa jotain tulostaulullekin. Plus oikeastaan ensimmäistä kertaa sitten Lucic-Hortonin ei vastustaja voi käytännössä ottaa kahdella Krejciä ja luottaa siihen, että muut eivät saa mitään aikaiseksi. On ukko sitten intoutunut tekemään itsekin komeita maaleja, kun tilaa ympärillä on yhtäkkiä ihan ilmaiseksi, eikä kaikkea tarvitse loihtia itse.

Itse laittaisin Ritchien välillä huilaamaan ja antaisin JDB:n pelata luonnollista laitaansa Kuralyn ja Coylen kanssa. Tuossa muodossaan ketju haiskahtaa vähän pelilliseltä mustalta aukolta.
Vaikka kaksi alempaa ketjua hakevatkin muotoaan edelleen ja kierrätys tulee vaihtoehtoja hakiessa kyseeseen, niin minusta noissa skrätsäyksissä pitää kuitenkin näyttöjen painaa. Ritchie ei ole tehnyt tällä kaudella yhtään mitään, millä ansaitsisi katsomokomennuksen. Päinvastoin tehnyt johdonmukaisesti sen mihin pystyy hyvällä effortilla ja hyvin tuloksin. Omissa papereissa Ritchie on tyyliin viimeinen tuosta alakuusikosta, joka tuolta ansaitsee tulla heivatuksi kokoonpanosta. Tietysti jos joillekin pelaajille on tässä loppukaudesta erityisesti ihan lepo tarpeen, niin sellaiset sitten erikseen toki.

Nyt ei ole ollut yhtä hyvät asetelmat tehoilla, kun ketjut eivät ole loksahtaneet ja ylivoima on vaihtelevassa määrin sakannut jo pidempään, eikä Ritchien omatkaan ratkaisut ole olleet lähellä maalia yhtä hyviä kuin alkukaudesta, mutta kaveri on silti sisäisen maalipörssin nelonen heti ison ketjun jälkeen edelleen. Ja silloinkin, kun tehoja ei tule, niin mies pelaa vaihtonsa kunnolla ja heittää kaveria seinälle.

Kun samaa ei voi sanoa DeBruskista, ja jätkällä on tosiaan pisteitä vähemmän kuin Ritchiellä maaleja, niin en ihan tiedä, millä mikään ketju olisi vähemmän musta aukko sillä, että siihen lisätään DeBrusk. Toki hän on selvästi nopeampi ja dynaamisempi sen viisi prosenttia vaihdoistaan, joissa pelaa kunnolla ja järkevästi, sen sijaan että haahuilee pelin ulkopuolella / laiskottelee / kyttäilee ilmaisia kiekkoja (muttei hanki niitä itse) vain ollakseen sellaisen saadessaan tekemättä sillä yhtään mitään. Sori nyt tämä tylytys, mutta minusta Bruinsilla ei olisi bottom 6 -ongelmaa, jos tämän kauden Jake DeBruskin sijaan olisi käytettävissä edes rookie Jake DeBrusk, saati sitten siitä kehittynyt versio. Jostain itselleni käsittämättömästä syystä tämä yksi tyhmästi pelaava laiskuri, joka olisi ominaisuuksillaan monta kertaluokkaa parempi pelaaja jos ottaisi itseään niskasta kiinni ja pelaisi kuin Boston Bruin, on saanut ihan perkeleesti siimaa ja mediassa ja faneilta anteeksi, vaikka esim. Bjorkin tai Heinenin kaltaiset puutteelliset mutta aina parhaansa tekevät pelaajat ovat samaan aikaan ottaneet kottikärrykaupalla kuraa niskaan. Ja Krejci saa kuraa kun ei ole turboruuvi kierrettynä, vaikka on niissä lusmuiluvaiheissaankin sentään järkevää ja eheää peliä pelaava, joukkueelleen hyödyllinen pelaaja. Jake kun pelaa huonosti eli nykyään valtaosan ajasta niin se on sama kuin alivoimaa pelattaisiin, mutta eihän meidän Jakea sovi arvostella, Louien poika ja playoff-sankari (mihin ei ilmeisesti Krejcin CV vastaavasti riitä...) ja tulokaskaudellaan taklasikin kerran peliin vaikka sen homman sitten unohtikin, ja kun se on niin söpökin teinien mielestä hobitin pärstöineen ja tukkineen. Ihmeellinen pyhä lehmä vaikka pelaa päin helvettiä. Nyt sentään alkanut katsomo kutsua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Lexaa
Cassidyn mulaan Carlo pelaa joko tänään tai huomenna. Millerilläon ilmeisesti joku vamma myös, josta toipuu joten Carlo ja Miller jakaa pelivuorot sen mukaan miten lääkintäporukka määrää.

Miller oli viime matsissa aika aktiivinen heittelemään porukkaa seinälle.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Jaahas, siellä on sitten Ondrej Kase palannut joukkuetreeneihin ja täysi kontakti sallittuna. Ristiriitainen ajatus että tekisi paluuta tässä kohtaa, varsinkin jos Caps tulee pleijareissa vastaan niin isosti huolettaa poistuisiko kaukalosta omin jaloin. Mutta toisaalta, mikäli pysyisi kondiksessa ja tatsi olisi paremmalla tolalla kuin noin pitkällä poissaololla luulisi, niin kyllähän se kolmosen RW on tuon rosterin suurin ja liki ainoa aukko...
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Ja Caps sieltä tulee. Kuten @Kental ylempänä mainitsi, niin Kasen paluussa näen vain riskejä. Mies ei pysy kasassa hyvällä tahdollakaan ja lisäksi pelannut todella vähän pelejä muun joukkueen kanssa. Caps on toki varmasti helpompi Bruinsille, kuin mitä olisi esim. Pensille. Bruins ja Isles pystyvät vastaamaan Capsin fyysisyyteen ja tarvittaessa Wilson-Hathaway-osaston hämmentämiseen ja perseilyyn.

Viime yönä voitto Islesistä jatkoilla. Isles näytti alkukaudesta aika pystysuoralta seinältä Bruinsille, mutta varsin mukavasti ovat edelliset kohtaamiset menneet. Hall jatkoi pilkkakirveiden hymyjen hyydyttämistä. Jatkoaikaosuma oli klassista Hallia parhaimmillaan ja Leddy siellä vieläkin pohtii rikosilmoituksen tekoa tilanteen seurauksena. Krejci lämpiää mkavasti kevättä kohen, kuten yleisesti tunnettu fakta on.
 
Tosiaan Ondrej Kase siis loukkasi itseään taas yön pelissä (Upper body injury) ja peliaika jäi sinne vajaaseen seitsemään minuuttiin. Eipä tarvitse kaiketi spekuloida nähdäänkö Kasea näissä playoffeissa vai ei.
 
"Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.. Lämsä, sä oot aivan pelle" - Raimo "Raivo" Summanen 2013

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tosiaan Ondrej Kase siis loukkasi itseään taas yön pelissä (Upper body injury) ja peliaika jäi sinne vajaaseen seitsemään minuuttiin. Eipä tarvitse kaiketi spekuloida nähdäänkö Kasea näissä playoffeissa vai ei.
Kasen paluussa näen vain riskejä.
Näinhän se tosiaan meni, että Kase vaihteeksi tarjoili meille kuusi minuuttia ja 49 sekuntia NHL-kiekkoa, sitten saikku kutsui jälleen. Olihan tuo tauko huomioiden sen näköistä peliä, että olisi voinut pieni upgrade ollakin, mutta kun ei niin ei.

Hall jatkoi pilkkakirveiden hymyjen hyydyttämistä. Jatkoaikaosuma oli klassista Hallia parhaimmillaan ja Leddy siellä vieläkin pohtii rikosilmoituksen tekoa tilanteen seurauksena. Krejci lämpiää mkavasti kevättä kohen, kuten yleisesti tunnettu fakta on.
Kivaa klassista Krejciä näkyvissä oikeastaan kaikissa tuon pelin maaleissa. Toki ilmiselviä nuo varsinaisen peliajan tap-in -syötöt, mutta ei Hallkaan olisi jatkoajan huimassa yksilösuorituksessaan saanut tuolla powerillä rynnistettyä alueelle, ellei Krejcin palautus olisi ollut täydellinen.

Alan kyllä kallistua sille kannalle, että Hall pitäisi saada jatkosopimukseen, vaikka se johtaisikin sitten vaikeisiin päätöksiin. Sen tasoisesta ja niin sopivasta pelaajasta on nyt kyse, että muuttaa koko joukkueen dynamiikkaa, eikä hänen kävelynsä oikein vastaa enää tilannetta, missä random UFA-rental kävelee vastineetta. Vielä kun tuo tapa jolla hän pelaa periksiantamattomine takakarvauksineen on hyvinkin sitoutunutta Bruins-kiekkoa sen lisäksi, että taidot helposti riittävät pelin kääntämiseen omalla panoksella. Luistelutaito auttaa paitsi hyökkäyssuuntaan, myös alaspäin pelatessa.

Toki tämä sisältää sitten Krejcin jatkon myös, mutta eiköhän se ole sinetöitynyt jo hyvissä ajoin kun Studnickalla ei ole oikein kulkenut. Paitsi että pelaa todella korkealla tasolla, niin ei Bruinsilla ole korvaajaa tiedossa. Hitto, tällä suorittamisella ja Hallin kanssa ollaan pitkästä aikaa siinä tilanteessa, ettei oikein ota selvää kumpi on ykkösketju, ja se on tällä ikärakenteella pelkästään hyvä asia.

Cap-rakenteen ja joukkueen olennaisilta osin kasassa pidon kannalta Carlon pitkissä loukkaantumisissa saattaa olla hopeareunus: vaikka tuon tason pakille tietysti joutuu maksamaan, niin varmaankin vähemmän kuin jos olisi päässyt lyömään tällä kaudella tosissaan näyttöjä pöytään...
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taylor Hall
Yksi vähän kovempi kontakti laukauksen jälkeen jäi mieleen mutta ei sekään mitään normista poikkeavaa ollut. Taitaa olla Kasen peliura taputeltu jos tässä 50+ pelin huilin jälkeisessä paluupelissä loukkaantui jälleen. Hatunnosto Bruinsille asian hoitamisesta sillä Kase on kuukauden päivät ollut treeneissä mukana eli tilanne tiedostettiin ja annettiin reilusti aikaa paranemiseen.

Caps tulee vastaan ja hieman ristiriitaiset tunteet tästä sarjasta. Vaikka suosikkivastus ekalle kierrokselle olikin niin altavastaajana Bruins tähän lähtee. Kova sarja tulossa ja Wilson on X-factor joka voi pistää porukkaa sairaalaan tai ratkaista pelit mailallaan. Jos kentällä menee hulinaksi niin Bruinsista löytyy muskelia vastaamaan haasteeseen. Charalle ei pärjää kukaan mutta Zdenon kynnys tapella tässä sarjassa voi olla korkea. Pitää pysyä pois jäähypenkiltä ja laittaa Capsin vahti paineeseen niin kaikki on mahdollista.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Craig Smith for HHOF!
Krejci DL:n jälkeen: 17 ottelua, 7+16, jos oikein ynnäsin. Toki vastukset olivat köykäisiä, mutta myös pudotuspelijoukkueita vastaan 3+5 kuudessa ottelussa. Kiekonhallintatilastot Krejcillä ovat olleet kunnossa koko kauden niin kuin tietysti aiemmilla kausillakin.

Täytyy sanoa, että tässä pääsi jo unohtumaan Krejcin talentti, kun jokusen vuoden hinasi JDB:n NHL-uraa käyntiin.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Stig Jenssen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Circus Columbudos, Anaheim Ducks
Bruins - Caps sarjaa olen kyllä odottanut. Tästä löytyy monta aspektia aina Charasta Wilsonin kautta Halliin.
Bruinsin puolelle tässä asetun ja toivottavasti lähettävät Capsin papat kesälomille.
Mukava nähdä että Taylor Hallista on Bostonissa saatu tärkeä pelaaja joukkueeseen. Toivotaan että on sitä myös tulevaisuudessa ja jää osaksi joukkuetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy