Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Siellä vain pyritään näin viimeisenä muuvina ennen pleijareita tekemään Swaymanin olo kotoisaksi, pitäisi edessä olevan rosterin olla sarjatasoon suhteutettuna hyvin samaa tasoa kuin mihin Swayman tottui Mainen yliopistossa.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Tuli vedon lyönnin takia katottua, ja täältä luettua sitten niin laitetaan tuo Bruinsin (oletettu) kokoonpano. Tuo ruukaa aika hyvin paikkaansa pitää. On noilla lähes kaikilla pelejä kuitenkin tälle kautta. Linkki vie dailyfaceoff:iin Bruinsin kokoonpanoon.
 
-

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Onko jossain selitetty miten Bruins pystyy vaihtamaan 16 pelaajaa kokoonpanoonsa? Eikös tuossa pitäis tulla jo cap vastaan vai onko sieltä pistetty äijiä IR-listalle/taksiin tai jotain vastaavaa?
 
.

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Pari päivää lepoa sen sijaan että joku loukkaantuisi juuri ennen kauden huipentumaa. Samalla muut saavat taskurahnaa ja kokemusta kirkkaista valoista. Aika no braineri moovi koutsilta tähän väliin.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
No tuota tappiota ei juuri muuten jaksa paljon murehtia, hienosti pojat taisteli. Mutta ratkaisu oli kieltämättä katkera.

DeBrusk on pistänyt jalkaa liikkeelle, ja palkinnoksi myöskin kolme pinnaa neljään viime peliin. Pisteitä toki hänen profiilinsa pelaajalta odotetaan, mutta itse en edes pidä niitä tärkeimpänä mittarina tarkasteltaessa hänen tekemistään kuluneen kauden taustaa vasten. Mutta peli on ollut liikkuvampaa kuin koko vuonna tai oikeastaan edellisenäkään, ja tuollainen Jake on paljon hyödyllisempi joukkueelle. On siellä niitä mustia hetkiä edelleen, joissa se Cassidynkin kaverilta peräänkuuluttama second effort unohtuu jonnekin, mutta yleisote on ollut nyt useita pelejä kokoonpanopaikan arvoinen. Luo tilanteita, pääsee paikoille, ei toistuvasti vaikeuta omalla lorvimisellaan joukkueen tekemistä. Kaudella kun ei ole montaa kertaa ollut tällaisia pelejä isompaa putkea kuin yksi kerrallaan, niin hyvä merkki playoffeja ja niiden hyökkäyssyvyyttä ajatellen.

Tosiaan Ondrej Kase siis loukkasi itseään taas yön pelissä (Upper body injury) ja peliaika jäi sinne vajaaseen seitsemään minuuttiin. Eipä tarvitse kaiketi spekuloida nähdäänkö Kasea näissä playoffeissa vai ei.
Yksi vähän kovempi kontakti laukauksen jälkeen jäi mieleen mutta ei sekään mitään normista poikkeavaa ollut. Taitaa olla Kasen peliura taputeltu jos tässä 50+ pelin huilin jälkeisessä paluupelissä loukkaantui jälleen. Hatunnosto Bruinsille asian hoitamisesta sillä Kase on kuukauden päivät ollut treeneissä mukana eli tilanne tiedostettiin ja annettiin reilusti aikaa paranemiseen.
Eipä vissiin voi kaikkea spekulaatiota syvyysoptio-Kasesta unohtaa, vaikka toki ko. peli oli askel taakse. Ei nimittäin ollut Cassidyn mukaan loukkaantumista tässä, vaan Kase ei ollut kokenut kuntopohjaa riittäväksi. Yleisesti kuitenkin liike ja karvauspelaaminen näytti aktiiviselta, niin liekö ollut sitten tuosta kyse, kun Kasen viimeisessä vaihdossa vähän juuttuivat jäälle ja ketjun vaihto venyi ~puoleentoista minuuttiin, että pelaaja olisi sitten siinä kohtaa tuntenut että nyt ei olla kestävällä pohjalla.

Bruins tosiaan hoitanut (tämänkin) tyylillä, ja helpotus kuulla ettei jälleen kolissut.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Craig Smith for HHOF!
Noinkohan tuo pakisto kuitenkaan riittää tänä keväänä? Toki Caps varmaan vittumaisimmasta päästä vastustajia, mutta McAvoy ei voi pelata koko ottelua, Grzelcykillä pitää kiirettä, muilla miltei epätoivoista. Miller on legenda ja uskon että häntä voi peluuttaa isot minuutit jalat märkänäkin, pää kestää, mutta kyllä se on silti aika monta virhettä ja paikkaa vastustajalle. Carlolla loukkaantumiset häirinneet kehitystä, mutta vaikuttaa, ettei sitä upsidea tulokaskausien jälkeen kovin paljoa edes jäänyt varastoon. Oli vain NHL-valmis pelaaja heti startista. Vaatisi kovemman jannun vierelleen, että menisi tällä hetkellä hyvänä top4-pakkina.

Jos käy tuuri, niin Reillyllä riittää lahjat pelata vähän nopeampaakin kiekkoa ja hän saa juonen päästä kiinni vielä tänä keväänä, vetäisi siinä sitten Carloa tai Milleriä perässään, mutta aikamoista selviytymistaistelua ollut Reillyn pelaaminen kaksi ensimmäistä ottelua.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taylor Hall
Pakeilla ei tosiaan meinaa kädet riittää mutta kyllä Capsin nopea karvaus tekee homman vaikeaksi. Kirosin pelin aikana Grzelcykin muutamaa metrin ohi mennyttä perussyöttöä mutta jatkoajalla sitten meidän onneksi sattui passi kohdalleen. Reservistä ei löydy vaihtaa tilalle kuin tätä peruspakkiosastoa Lauzon, Kampfer, Tinordi kun kiekollisemmat Vaakanainen ja Achan ovat vielä raakileita. Periaatteessa jokaiseen pariin on mahdollista saada yksi kohtalaisen hyvin kiekolla pelaava pakki eli McAvoy, Grzelcyk tai Reilly.

Jos käy tuuri, niin Reillyllä riittää lahjat pelata vähän nopeampaakin kiekkoa ja hän saa juonen päästä kiinni vielä tänä keväänä, vetäisi siinä sitten Carloa tai Milleriä perässään, mutta aikamoista selviytymistaistelua ollut Reillyn pelaaminen kaksi ensimmäistä ottelua.
Ensimmäisissä Bruins-peleissään Reilly näytti todella hyvältä. Kiekko nopeasti lavassa, pää ylhäällä ja fiksuja ratkaisuja ulos omalta alueelta. Nyt kun on sekunti tai pari vähemmän aikaan ja kiekko jaloissa karvaajan iskiessä kimppuun niin on ollut vaikeuksissa. Ehkä tämä on se todellinen Reilly? Nyt tarvitaan nopeampaa peliä tai sitten on pelattava yksinkertaisemmin. Toivottavasti saa peliä nopeutettua kun noita pleksistä ulos -pakkeja on ihan riittävästi.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Craig Smith for HHOF!
^ Joo, siis muistetaan nyt kuitenkin se, että vaikka Reilly ei enää ole mikään juniori, niin ei hänellä NHL:n pudotuspelejä taida montaa olla vyöllään, onko itse asiassa yhtäkään? Eli en ole vielä kahden ottelun vaikeuksien vuoksi menettänyt uskoani siihen, etteikö Reilly pystyisi rakentavaankin peliin, kunhan saa kokemusta kerättyä. Pudotuspelit lienevät runkosarjaan verrattuna kuitenkin miltei samanlainen loikka kuin on vaihtaa sarjatasoa. Ja Capsin karvaus on ns. syvä pääty vielä pudotuspeliasteikossakin.

Mutta jotain pitäisi löytyä. Kiekollinen pelaaminen omissa on aivan liian huolimatonta, huonoja ratkaisuja ja syöttöjä jalkoihin pukkaa silloinkin kun ei ole edes painetta.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.
Suosikkijoukkue
TPS, Boston Bruins
Noinkohan tuo pakisto kuitenkaan riittää tänä keväänä?
Tuskin. Mutta aina sitä voi toivoa että Reilly alisuorittaa, Carlo on vielä ruosteessa ja täällä jo mainittu Capsin karvauspeli on myrkkyä tälle puolustukselle ja tästä kun päästään jatkoon niin tilanne parantuu.

Omia havaintoja tokasta matsista:
- Erittäin vahva matsi Coylelta
- Taas Caps onnistui saamaan viivalaukauksen läpi (monta tällaista maalia tullut jo? Kova trafiikki ja ohjaus/kimmoke ja Rask ei näe yhtään kiekkoa)
- Capsin ylivoima näyttää paljon vaarallisemmalta. Bostonilla vaikea saada tilanne rauhoitettua ja aika ennalta-arvattavia ratkaisuja tulee useilta pelaajilta
 
- Hallille tultiinkin miten sattuu. Vain huoltajamme onnistui tänään kun ei kaatanut yhtään mehupulloa. // Hannu Jortikka
(1)
  • Tykkää
Reactions: Pica
Suosikkijoukkue
TPS, Boston Bruins
Jos ei muuten ole vielä kunnon playoff huumaa Boston fanina niin kannattaa ehdottomasti katsoa tämä Spencer Weeksin playoffhype video (3 päivää vanha). Aliarvostettuja nuo Spencer Weeksin videot ihan älyttömän hyviä pätkiä löytyy usea ja tämän kautta pääsee hyvin fiilikseen ennen yön ottelua :)


 
- Hallille tultiinkin miten sattuu. Vain huoltajamme onnistui tänään kun ei kaatanut yhtään mehupulloa. // Hannu Jortikka
(1)
  • Tykkää
Reactions: Pica
Ei mennä vielä asioiden edelle, vaikka mennäänkin vähän, mutta:
Bruins saa ottaa hallinsa täyteen katsojia 29.5 alkaen. Tämän tiedon tarjosi The Athletic:
"29: That’s the day — as in May 29 — that the commonwealth says Fenway Park and TD Garden may open their doors and allow fans to step inside and fill every last seat."
 
"Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.. Lämsä, sä oot aivan pelle" - Raimo "Raivo" Summanen 2013

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Loukkaantumispäivitystä seuraavan sarjan kynnyksellä:
- Kampfer, Kase, Moore kausi ohi
- Lauzon, Zboril toivotaan takaisin Islanders-sarjassa, ja tuoreimman tiedon mukaan Lauzon olisi pukemassa heti Game 1
- Miller voi hyvin mutta toipuminen on vasta alussa
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Ensimmäinen peli pelattu, eikä ketjua vielä auki...

Noh, Pastalle hattu, ja Sorokin "ratkaistiin" viemällä lihaa maalin eteen. Varsinkin Pastan kolmannessa Hallilta erinomainen pelaaminen.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Meinasi oikein herkistyä kun katsoi tota menoa täydessä hallissa.

Kaiken järjen mukaan Bruins menee tästä jatkoon, mutta Islanders on aikamoinen puurtaja-lyijyttäjä.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hienosti menee tänä vuonna Bruinsilla kunnon ajoitus! Pastrnak jäätävässä vireessä nyt ja suht terve kokoonpano. Hienoa peliä. Kyllä tästä finaalia kohti mennään.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Jos kumpikin Tshekin David tekee kolme pinnaa eikä "yhteisiä" pisteitä ole kuin tuossa yhdessä Pastrnakin yv-maalissa, niin silloin tietää, että hyökkäyspelin tukehduttamiseen pyrkivää Islandersia vastaan on onnistuttu. Jäätävä peli Pastrnakilta, todellisia maalintekijän maaleja kun vielä malttaa katsoa minne laittaa. Ajoittain vaikea kausi on kääntynyt juuri oikeaan aikaan.

On tämän kaltaista vastustajaa vastaan kullanarvoista, että Bergeronin kenttä on niin monipuolinen että pystyy tarvittaessa palaamaan ajassa muutamia vuosia taaksepäin ja tekemään hyökkäyspeliä myös kulmapelaamisen kautta. Kun homman tekee fiksusti niin tällä kentällä paine pystytään pitämään oikeassa päässä kaukaloa ja luomaan maalipaikkoja ilman, että on juuri mitään vaaraa ylivoimaisesta vastaiskusta.

Krejcin kenttä sai lopulta paremmin tilaa kuin Capsia vastaan tässä ekassa pelissä, vaikka NYI ottaa ylhäältä kiinni ja paineistaa siinä kohtaa rajustikin, niin tuntuu, että keskialueen puolustuspeli ei ollut yhtä aktiivista, eikä hyökkäysalueelle pääsystä tarvinnut maksaa samaa hintaa kuin viime sarjassa. Ja eikö kaverilla ollut edes laittaa yhtä tiukkaa vartiointia tälle vitjalle kuin Bergeronin kolmikolle. Tämä kelpasi Bruins-kakkoselle. Toivottavasti Smithin loukkaantuminen ei ole vakavaa sorttia, erittäin tärkeä osa tuota ketjua, eikä pätevää korvaajaa lähtökohtaisesti ole.

Isles tuli kovaa alussa ja varsinkin Bruins-puolustuksen oikealle puolelle annettiin painetta, ja tuntuivat olevan hätää kärsimässä. Erän edetessä ja varsinkin toisesta erästä eteenpäin syöttöihin saatiin malttia niin pakistossa kuin hyökkäyksessäkin ja homma rauhoittui. Varmaan osin kyse vastustajan isoimman rynnistyksen taittumisesta ja osin omasta ruosteen karisemisesta sekä uuteen vastustajaan sopeutumisesta. Reilly ja Gryz minusta pystyivät alkuminuuteista asti vastaamaan huutoon parhaiten tuolta peräpäästä. Lauzon oli tärkeä palaaja, pääasiassa tosi vakaa peli häneltä ja löytyypä sieltä yksi "kolmossyöttökin".

DeBrusk, vaikkakin pelasi edelleen energisemmin kuin runkosarjassa ja teki puolustussuuntaan hyviäkin juttuja, menetti kiekkoa turhaan ihan solkenaan. Tuohon ei ole vastaiskujoukkuetta vastaan varaa. Kolmosesta Ritchieltä tärkeä maalinedusduuni voittomaaliin vaikkei pistesarakkeessa näykään, vähän kuten Hallin panos Pastan kolmanteen. Nelonen pystyi mukavasti vastaamaan Islesin nelosen haasteeseen, ja pelin painopiste tuntuikin olevan Lazarin porukalle edullisempi kuin Caps-nelosta vastaan.

Tuukalta riittävä suoritus, olisi sen toisen maalin torjuakin saanut, jolloin Islandersin varsin pelottavaa mukana roikkumista ei olisi tarvinnut jännätä yhtä pitkään, mutta voitto kotiin ja pari hyvää seiviä tilanteen taululla ollessa vielä tasainen.
 

Aitotekonahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Boston Bruins
suht terve kokoonpano.
Noh noh, eipäs vielä nyt hymyillä tästä. Smith ei vikassa erässä pelannu ollenkaan. Aamulla paikallista aikaa selviää kuulemma, mutta eihän se ikinä hyvältä vaikuta kun pelin joutuu kesken jättämään.

Hyvältä vaikutti peli, ei oikein ollut 5vs5 pelissä Islanderssilla saumaa. Äkkiseltään voisin sanoa jopa että 5 pelissä menee poikki, sen verran heikko oli Isles.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No joo, unohtui toi Smithin tilanne. Kasen kausi kyllä harmittaa myös ja K.Millerin poissaolo. Mutta muuten suht terve kokoonpano. Toivotaan Smithille pikaista tervehtymistä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Twintterissä törmäsin tietoon, että yhdestätoista Tuukan taakse pleijareissa toistaiseksi tehdystä maalista kahdeksan on muuttanut suuntaa matkalla (ohjaus tai kimmoke)... Kovassa vireessä on Tuksu ja saa homman näyttämään helpolta!
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Mahtaako olla palstalla Islanders faneja, veikkaan ettei montaa löydy ja onhan tää aika 100 varma Bruins jatkamaan. Vakuuttava eka peli ja Pastakin oli tikissä, ensimmäisellä kierroksella ihmettelin välistä et missäs mies luuraa, mutta tykitti siinäkin sarjassa 5-6 kutia per peli vihua kohtaan. Tässä sarjassa nyt on vaan omasta mielestä epikset sakit ja Tampaa vastaan sitten ollaan oikeassa testissä, mikä myös ennakkoon vähän pelottaa....
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tässä sarjassa nyt on vaan omasta mielestä epikset sakit ja Tampaa vastaan sitten ollaan oikeassa testissä, mikä myös ennakkoon vähän pelottaa....
Omissa papereissa Bruinsin paras ja todennäköisin sauma päästä Tampasta ohi on se, että Canes voittaisi Tampan.

Mutta itse en mene tuon enempää asioiden edelle, Islanders on systemaattinen ja armoton joukkue, ja Bruinsin pitää jatkossakin pelata hyvin jotta voittotili karttuu. Lepsuilusta kyllä sakotetaan mikäli sille tielle ajauduttaisiin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taylor Hall
Mahtaako olla palstalla Islanders faneja, veikkaan ettei montaa löydy ja onhan tää aika 100 varma Bruins jatkamaan.
Tässä yksi Islandersin pelityylistä tykkäävä ja vähän kauempaa joukkuetta seuraileva. Jatkoajan oikeissa Isles-faneissa taitaa laatu korvata määrän ja kokemukseni mukaan sieltä löytyy tietoa ja asiantuntemusta ilman ylimääräistä huutelua tai länkytystä.

Varmat voitot näistä on tulossa, just just. Ei tarvitse kuin Pastrnakin hattutempun jokaiseen peliin niin ollaan lähellä sweepiä. Muutenkin Bruins pelasi ehkä kauden parhaimman pelin ja loi Islandersia enemmän tilanteita mutta silti kolmanteen erään asti peli oli tasan. Vaati Ritchieltä täydellisen maskin että saatiin vapauttava maali ja numeroissa sitten selkeä voitto.

Isles tulee nostamaan tasoaan tuosta ja eiköhän ykköspelaaja Barzal herää jos vaikka Komarov palautetaan pari-kolme kentällistä alaspäin omalle paikalleen. Toivon Bruinsin puolesta että toinenkin matsi TD Gardenissa hoidetaan sillä Islandersin ehkä liigan kovaäänisin yleisö tulee olemaan vähintään se yksi ylimääräinen kenttäpelaaja ja sieltä on vaikea voittoja kairata.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Toivon Bruinsin puolesta että toinenkin matsi TD Gardenissa hoidetaan sillä Islandersin ehkä liigan kovaäänisin yleisö tulee olemaan vähintään se yksi ylimääräinen kenttäpelaaja ja sieltä on vaikea voittoja kairata.
Tämä on nimenomaan tässä sarjassa kriittinen juttu. Ei olisi mukava ajatus lähteä Nassauhun jos sarja on 1-1. Nyt siis kaikki sormet ja varpaat ristissä että tulevan yön matsi hoituu. Silloin tuolta reissulta on yhtäkkiä vain voitettavaa.

Craig Smithin vammassa on huhun mukaan polvesta kyse. Oli mistä oli niin joka tapauksessa tarkoitus testata aamujäillä ja katsoa pelaako. Pelasi sitten kakkospelissä tai ei niin joka tapauksessa hyvä merkki jatkoon, ettei pelaamista ole suljettu pois. Toivottavasti jo nyt kehissä, kun on iso matsi kuten todettua. Smithin kanssa kakkonen kuitenkin dominoi ekassa pelissä ihan vastaavasti kuin ykkönen, vaikkei samassa määrin tulosliuskaan asti päätynytkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy