WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Hyvin paljon samoilla linjoilla viihdearvosta. Liikkeet tosiaan kertoo selkeästi treidistä, näin ainakin itse näen. Tulisikohan sieltä nyt sitten Toffoli vai odotetaanko Kreideria? Rags ilmeisesti sorvaamassa Kreiderille jatkopahvia ja hilaamassa vaihtoarvoa ylös. Tervetuloa kummalle tahansa, ei siinä. Realistisesti toki vaikea on herroja pitää ensi kaudellakin, huolimatta siitä,että ykköskenttä pelailee tasoaan halvemmilla pahveilla.
 

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Eiköhän nämä liikkeet ennakoi pelaajakauppoja. Aihetta olisikin, sillä Bruinsin pelit on jo reilut pari kuukautta olleet viihdearvoltaan pääosin tosi heikkoja. Liian usein on kirja/puhelin/muu virike mennyt pelin ohi ja ottelu jäänyt taustahälyksi. Vaikka menestys on ollut hyvää niin pelejä ei kiinnosta katsoa kun tuote ei ole mieleinen.

Mitäs muut Bruins-fanit odottaa tämän kauden TD-hankinnoiksi? Naarataanko isoa kalaa sisään vai vedetäänkö toivotaantoivotaan-arvalla muualla epäonnistuneita pelaajia kokeilemaan?
Tää on kyllä kun omasta kynästä kirjoitettu, kohtuu hmv-osastoo pelit olleet viime aikoina! Meikä on kattellu nyt suunnilleen 42-45 Bruins-peliä (en jaksa alkaa tarkastaan tarkemmin) ja viime pelit on kyllä ollut kohtuu raskaita koettaa keskittyä peliin tosissaan. Jotenkin saatanan halutonta ja hengetöntä. Toivon että ilme tästä todella kirkastuu koska tällä menolla lyhyt kevät tulossa,piste. #Pica kanssa samoilla linjoilla että useasti huomion on vienyt jokin muu kuin itse peli, mikä on itsensä tuntien huolestuttavaa...

Meikä toivoo TD:ltä ratkaisua 2-ketjun oikeeseen laitaan. Olkoon se sitten Toffoli tai joku muu mutta #46 laidoille tarvii saada tulosta tekeviä pelureita. DeBruskiin kyllä luotan Kreicjikin laidalla ja tuo oman osaamisensa kyllä mutta oikea laita on (taas) sakannut. Heinen ei oo oikea ratkaisu enkä kyllä itse miehestä tykkää ollenkaan. Bjork vetänyt viime pelit ihan ok, mutta tossa ketjussa (#46 # 74) olis mun mielestä ainekset tosi kovaan tulosketjuun mikäli oikeelaita saadaan mätsään.

Ja kyllähän toi porukka tarvii oikeesti santapaperia tohon rosteriin!! Ei perkele voi olla niin että kaiken nähnyt ja kokenut, 42v Chara joutuu uhraamaan itsensä ja leukansa illasta toiseen jengin eteen! Backes ja Ritchie laitettiin jo waiwereihin joten jotain on saatava tälle osastolle. Sen enempää tietämättä ketkä saatavilla mutta joku koodinimi "Watson" sopisi tohon ihan hyvin.

Ja toivon Tuukalle mahdollisimman lyhyttä ja tehokasta toipumista, keväällä kuitenkin ihan avainäijiä! Ja onnittelut 500 pelistä!!!

Mutta taas kerran usko ittellä kova kevääseen vaikka Bolts sieltä alkaa tosissaan taas tulemaan...
 
Tää on niin tätä

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Aihetta olisikin, sillä Bruinsin pelit on jo reilut pari kuukautta olleet viihdearvoltaan pääosin tosi heikkoja. Liian usein on kirja/puhelin/muu virike mennyt pelin ohi ja ottelu jäänyt taustahälyksi. Vaikka menestys on ollut hyvää niin pelejä ei kiinnosta katsoa kun tuote ei ole mieleinen.
Tää on kyllä kun omasta kynästä kirjoitettu, kohtuu hmv-osastoo pelit olleet viime aikoina! Meikä on kattellu nyt suunnilleen 42-45 Bruins-peliä (en jaksa alkaa tarkastaan tarkemmin) ja viime pelit on kyllä ollut kohtuu raskaita koettaa keskittyä peliin tosissaan. Jotenkin saatanan halutonta ja hengetöntä. Toivon että ilme tästä todella kirkastuu koska tällä menolla lyhyt kevät tulossa,piste. #Pica kanssa samoilla linjoilla että useasti huomion on vienyt jokin muu kuin itse peli, mikä on itsensä tuntien huolestuttavaa...
Täytyy myöntää, etten itse ole viime viikkoina edes katsonut kuin hajapelejä. Tässä on sen verran takana kausia, jolloin on joko katsonut 82+poffit+harkkapelejä, tai jolloin näkemättä jäänyttä peliä on voinut kutsua työtapaturmaksi, että oudoltahan tämmöinen tuntuu. Mutta on pahimmillaan sellaista maalin kuivumisen seuraamista tuo touhu, ja vieläpä ottelun kulun ja tuloksen arvaa kestoveikkauksella - umpipaskalla pelillä puljataan jotenkin säälipiste plakkariin ja sitten jatkoilla/rankuilla turpaan - noin puolet ajasta oikein. Toki osuutensa on myös omalla muulla elämällä, mutta turha siihen on vedota kun aina ennenkin sen matsin on pystynyt johonkin kohtaan sujauttamaan, kun motivaatio on ollut tarpeeksi korkea.

Tuotteesta siinä on kyse, vaikka hienojakin puolia tässä jengissä on, kuten pisteitä kovaan tahtiin takova ykkönen, joitain aiempia painoksia leveämpi hyökkäys, ja tiettyjen nuorten pelaajien merkittävä tasonnosto. Kuitenkin Bruinsin pelien kiinnostavuudella ja joukkueen suoritustasolla on yksi yhteinen ominaisuus: kokonaisuus on jostain vaikeasti selitettävästä syystä vähemmän kuin osiensa summa. Joukkueen, jossa on laadukas, taitava ja leveä puolustus, huippumaalivahdit, eliittiykkösketju, osaamista ja leveyttä keskikuusikkoon (vaikka kakkonen kaipaisikin sitä yhtä pykälää kovempaa tekijää laidalle) sekä palaset, joista pitäisi saada kasaan hyvätasoinen ja vauhdikas nelonen, pitäisi pelata paremmin kuin Bruins pelaa, ja sen pitäisi olla viihdyttävämpää seurattavaa.

No, en viitsi tuntea huonoa omaatuntoa siitä, että kesän finaalipettymyksen jälkeen siirrän näiden hajapelien lomassa suosiolla katsetta tuleviin pudotuspeleihin, niinhän joukkuekin teki jo joskus lokakuussa. Sinänsähän se, miltä peli näyttää nyt, ei kaada mitään, kun jollain ihmeen konstilla ollaan sarjataulukossa noissa asemissa. Toivottavasti ponnettomuus on siis henkistä laatua eikä merkki pieleen menneestä, lyhyestä kesästä tai kopin tai valmennuksen puutteista.

Mitä noihin jatkoaika- ja rankkaritappioihin muuten tulee, niin 49 pelin jälkeen niitä on kasassa nyt kaksitoista kappaletta (liigan kärkipaikka neljän erolla seuraaviin). NHL:n ennätys on 18, joten erinomaisissa asemissa ollaan mahdollisesti historiaa tekemässä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Pica

Pica

Jäsen
Nyt pelattiin Winnipegissä jääkiekkoa. Voitto Bostoniin Raskin vahvan pelin johdosta mutta tämä matsi kannatti katsoa tuloksesta riippumatta. Molemmat joukkueet pelasi vauhdikasta ja fyysistä kiekkoa ja kun Broissot? otti muutamia tuhannen taalan paikkoja kiinni oli potkupallolukemat ansaitut.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Jaha, oltiin valahdettu kolmannelle sivulle. Eilisessä matsissa Arizona antoi hyvän vastuksen lopulta. Aika ajoin pakisto oli kusessa nopeiden ’yotes-laiturien kanssa. McAvoylta sanalla sanoen heikko ensimmäinen erä. Vaikutti hitaalta ja pehmeältä ja oli kokoajan potkun pari myöhässä. Loppua kohden olikin enemmän taattua Charlieta. Charlie Coyle oli taas kunnon peto molempiin päätyihin. Hieno peli ukolta.

Oliko Heinen penkitettynä, en huomannut miestä ainakaan. Ihan syystä siis, jos näin oli. Alan olla sitä mieltä, että maisemanvaihto voisi tehdä Heinenille hyvää. Kuhlman oli ihan hyvä Krejcin ja DeBruskin kanssa. Ihan kokoaikaa ei näytä siltä, että riittää shown tasolle, mutta väläyttelee kyllä. Hienot kärkimiinat ja maalipaikan luomiset oliko kolmannessa erässä.

Bjorkista sen verran, että on alkanut vihdoin näyttää kuulivansa pelaamaan ylhäällä. Mukava nähdä. Olinkin aiemmin tässä ketjussa vähän huolissani miehen kehityskäyrästä.

Onko joku kuullut Bruinsia koskevista treidi-huhuista? Backesiamoltiin työntämssä Ducksiin jossain vaiheessa. Kaikki kunnia miehen uralle, mutta jos Ducks ukon ottaa ilman liian pahoja voiteluita, niin antaa mennä. Lisäksi jos Heinenin saisi upgradettua siihen tarunhohtoiseen laituriin Krejcille ja DeBruskille, niin heti liipasinta. Vaikea paikka kyllä sinällään, kun ykköskierroksen varauksesta en missään tapauksessa luopuisi. Prospect pool ei missään tapauksessa ole syvimmästä päästä.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kovalchukia on huhuttu, mutta itse haluaisin Tyler Toffolin Krejcin laidalla jos toivoa saisi. Bruins johtaa nyt liigaa, vaikka peli oli vähän aikaa sitten kaikkea muutakuin vakuuttavaa. Rask ollut huikea.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Boston Bruins
25 vuotta menee hujahduksessa. 50-maalin rajan on Boston Bruinsissä rikkonut edellisen kerran Cam Neely 1993-94 kaudella. Juuri Cam Neely asteli lavalle NHL:n varaustilaisuudessa 27. kesäkuuta 2014 julistamaan että Pastrnak valitaan draftin 25. pelaajana. Hän tuskin kuitenkaan arvasi että kyseinen pelaaja kykenisi näinkin loistokkaaseen uraan niinkin nopeasti. 50-maalin rajan ylittäminen ei tietenkään ole vielä varmaa mutta 40-häkin rajakin on hieno suoritus. Viime kaudella oli jo lähellä mutta jäi kahden maalin päähän. Marchand oli myös lähellä 2016-2017 kaudella mutta jäi yhden maalin päähän. 40-maalin rajan rikkoi viimeksi Bruinsissä Glen Murray kaudella 2002-2003, eli kyllä siitäkin on jo kulunut aikaa.

Pastrnakilta tärkeä hattutemppu yön ottelussa jos haluaa rikkoa 50-maalin rajan. Harmi että ei saanut tyhjää maalia tehtyä. Jos esimerkiksi Ovechkiniin vertaa niin Oviella on jo 6 maalia tyhjään häkkiin kun Pastalla on ainoastaan yksi (Matthews toisaalta tehnyt vain 2). Toivotaan että raja menee rikki. Ja tuli taas todistettua että rotalla on pehmeät kädet. Uskomaton syöttö Pastalle enimmäisessä maalissa.
 
- Hallille tultiinkin miten sattuu. Vain huoltajamme onnistui tänään kun ei kaatanut yhtään mehupulloa. // Hannu Jortikka

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Pastalla on ainoastaan yksi
Pastrnak on ainakin pari-kolme kertaa syöttänyt ketjukaverille tyhjän maalin. Siis sellaisesta paikasta että oikeastaan kuka tahansa olisi pistänyt limppua itse reppuun. Hieno ominaisuus noinkin kovalla maalintekijällä.
 
"Monta Mengeleä täältä on lähtenyt" -Turkka Talonen Tepsin lääkäreistä

KUBE #89

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Toffoli meni sitten Canucksiin ja Kreider huhujen mukaan jäämässä New Yorkiin, joten näyttäisi siltä että siirtorajalla ei tapahdu mitään. Krejci ja DeBrusk saavat jatkaa laiturinsa odottelua. Ihan hankkimisen ilosta siihen ei toki ketään kannata raahata väkisin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Toffoli meni sitten Canucksiin ja Kreider huhujen mukaan jäämässä New Yorkiin, joten näyttäisi siltä että siirtorajalla ei tapahdu mitään. Krejci ja DeBrusk saavat jatkaa laiturinsa odottelua. Ihan hankkimisen ilosta siihen ei toki ketään kannata raahata väkisin.
Tehkääs nyt se epätoivoinen temppu, että Athanasiou sisään ja Studnicka Detroitiin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Pica

Jäsen
Tehkääs nyt se epätoivoinen temppu, että Athanasiou sisään ja Studnicka Detroitiin.
Ihaillen olen jo muutaman kauden katsonut Athanasioun peliä joten siinä suhteessa olen mukana @Henkka suunnitelmassa. Onko asia niin, että onnistuu vain Bruinseja vastaan vai miksi suunta on ulos Detroitista? Hinnasta pitää vielä neuvotella.

En hetkeäkään usko Kreiderin jäävän Rangersiin vaan näillä huhuilla lypsetään viimeinenkin assetti kaupassa ostajalta. Ehkä se on Boston? Viime vuosina on mukavasti tuotettu pelaajia ja henkilökuntaa Rangersin uutta nousua varten. Linjaan sopisi ykkösen + Vaakanaisen/Fredrickin/Studnickan vaihtaminen kouralliseen Kreiderin pelejä.

Perverssi puoleni toivoo, että kyseltäisiin Gallagherin hintaa Habseilta.Korjattaisiin draftissa sattunut virhe ja saataisiin timanttinen pelimies kannujahtiin. Eihän kauppaan Montrealin puolelta suostuta vaikka heitettäisiin Bruinsin parhaat varausvuorot tulevaan kotidraftiin ja farmin kerma mutta haaveilu on hauskaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Om veikkaukseni Bostoniin on ihan oikeasti Ilja (kun Toffoli meni muualle).

Kovalchuk. Sitä rightin kätisyyttä on kai jahdattu natsin tarkkuudella ja Krejcille siitä maalintekijä.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Sweeneyllä pitäis olla jo kertyneenä niin huonoja kokemuksia rental-kaupoista, että saattaa jopa ymmärtää jättää väliin.

Jos sitten Sweeney päättää joukkuettaan vahvistaa, niin mielestäni Bruinsin ei pitäisi etsiä laituria Krejcille. Sitä on monena vuonna yritetty, eikä oikein koskaan ole toiminut. Krejci ei ole helpoin pelikaveri löytää kemioita 20 ottelussa, koska hän määrittää niin vahvasti, kuinka ketju pelaa.

Kaikkista eniten olen viehtynyt siihen vaihtoehtoon, että laiturin sijaan hankitaan Joe Thornton tai muu kolmossentteri, joka vapauttaa Coylen ihan mihin vaan rooliin. Mun nähdäkseni se on riskittömämpi ratkaisu, sillä organisaatiossa tunnetaan varsin hyvin Coylen hyvä sopeutumiskyky ja toisaalta kemiat Krejcin kanssa ennakkoon.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Sittenhän tuo osuu Pageau'hun, kun ei siellä varmasti monet kovin iloisesti senttereitä myymässä ole.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Se lähinnä pelottaakin, jos Sweeney painaa liipasinta Studnickan, Fredericin tai Vaakanaisen kohdalla. Jos sieltä jotain tulee, niin mielellään jotain jatkuvuutta joka on mahdollista pitää. Ei mitään Jumboa tai Iljaa vastaan, jos tosiaan tulevat mallia säkilliseen kiekkoja loppukaudeksi.

Hyvää pohdintaa kolmossentteristä. Mitenköhän tuo Coyle menisi kakkosen laidassa. Näkemissäni edellisissä otteluissa ollu aina jengin näkyvimpiä pelaajia kentällä. Onneksi jatkaa meillä vielä pitkään.
 

Sudden Death

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi. Muuten ei yksi ylitse muiden.
Jos haluaa tehdä edullisia ostoja niin nyt on syytä pitää kiirettä, noiden juuri esillä olleiden potentiaalisten targettien listahinta hinautuu nykytahdilla ylöspäin kovaa vauhtia: viime yönä Athanasiou teki kaksi maalia ja Pageau pisti vielä kaksi pinnaa paremmaksi: 2+2
 
"Me ollaan koko ajan oltu pelkkä rikkaan eukon verovähennys"

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Jos siellä ollaan 1pikkiä syvään draftiin plus Vaakanaista/Studnickaa sovittelemassa rentaliin niin ehdoton ei, vaikka ollaankin all in modessa. Tolla hinnalla(korkea!) pitäisi tosiaan saada jatkuvuuttakin jo.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Jos siellä ollaan 1pikkiä syvään draftiin plus Vaakanaista/Studnickaa sovittelemassa rentaliin niin ehdoton ei, vaikka ollaankin all in modessa. Tolla hinnalla(korkea!) pitäisi tosiaan saada jatkuvuuttakin jo.
Jeff Carter voisi olla kova haku. Maksaa tuossa Backesin pois samalla.

Carter on yhtä ikäloppu, mutta äitynyt aika hyvään vireeseen vielä tällä kaudella. Voi sen Coylen panna kakkosen laitaan ja Carter kolmosen keskelle. Tai toisinpäin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Jos siellä ollaan 1pikkiä syvään draftiin plus Vaakanaista/Studnickaa sovittelemassa rentaliin niin ehdoton ei, vaikka ollaankin all in modessa. Tolla hinnalla(korkea!) pitäisi tosiaan saada jatkuvuuttakin jo.
Täysin samaa mieltä. Ykköskierroksesta en luopuisi millään. Sieltä tulee tänä vuonna miltei väkisin jotain potentiaalista. Bruinsin prospecti-allas ei muutenkaan ole erikoisen syvä. Näyttäisi vaan vahvasti siltä, että oikeasti joukkuetta auttavien rentalien hinta on kasvamassa isoksi.
 

Knap

Jäsen
Tykkään Kasesta kyllä, ja 24-vuotias jätkä ei ole mikään ikäloppukaan. En tiedä onko tämä nyt edelleenkään se puuttuva palanen Krejcin vierestä, ainakin passi on sama. Onhan tossa jätkässä saumaa +50 pisteeseen, eikä passaa tuomita ennen kuin nähnyt pelaavan. Rightin jätkä kuiteskin. No, ei voi Sweeneytä yrityksen puutteesta syyttää.

Tosin, mitä muut näistä cap dumbeista maksanut, niin saatiin vastineeksi vielä ihan oikea jääkiekkoilija, joten propsit siitä. Harmi, että 25% palkasta täytyi pidättää, vaikka en ole jaksanut kyllä vielä selailla, vaikuttaako tuo ees mihinkään loppuunsa. Axel Andersson ei äkkiseltään tunnu miltään menetykseltä, mutta eiköhän tuo joku Lidas ole parin vuoden päästä.
 
KalPa, Brad Marchand #63

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Hyvä haku mielestäni. Hyvä pahvi ja vissiin vielä ensi kausikin jäljellä. Backesista vapautuu cap spacea, tiedä vaikka saisi nyt Krugin signattua. Anderssonin menetys ei harmita, toivottavasti tekee hyvän uran Ankoissa.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Tosin, mitä muut näistä cap dumbeista maksanut, niin saatiin vastineeksi vielä ihan oikea jääkiekkoilija, joten propsit siitä.
Tämä.

Soppari tosiaan jatkuu vielä ensi kauden, ja sen jälkeen RFA, joten mistään rentalista ei todellakaan voi puhua. Näin jo painajaisia Kovysta...
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Kasella on top6-potentiaali ja vähintään yhtä kova LTIR-potentiaali. Maksettu hinta on sitten kallis tai halpa ihan riippuen siitä, minkälainen Kase saadaan.

Kasehan on parhaimmillaan fiksu joukkuepelaaja, jolla on kova työmoraali, hyvä liike ja riittävät lajitaidot, joten sen puoleen ihan oikeanlainen kaveri tuli sisään.

Backesin dumppaaminen tuo vähän liikkumavaraa. Siellä on ainakin Grzelcyk, DeBrusk ja Bjork vailla jatkoa, samoin Halak, jos päätyvät pitämään. Captilalle on käyttöä ihan Krugin jatkosta riippumatta ja toisaalta Krug lienee Backesin palkan heivaamisen myötä myös mahdollista pitää ilman, että hyvistä rosteripelaajista luovutaan jossain turpasaunakaupassa.

Liikkumavara capissa on GMn paras ystävä kesän sopimus- ja treidineuvotteluissa. Se lienee treidin tulopuolella, vaikka Kase olisi tyhjä arpa.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy