Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Todella hyvä jääkiekko-ottelu kaikkinensa. Oli tunnetta läpi 60 minuuttia, joskin Bruins oli alussa aika kuutamolla. Ensimmäisessä maalissa Pastrnak astuu eteenpäin aloitustilanteen jälkeen siniseltä, jonka jälkeen kaveri saakin ylivoimahyökkäyksen. Kolmas maali oli jo aika hävytöntä puolustamista, kun siellä oli muistaakseni Krug, Moore ja Bergeron maalin takana puolustamassa Bogosiania ja jättivät maalin eteen (muistaakseni) Cirellin vapaaksi. Se oli jo niin hävyttömän huonoa puolustamista, että edes alasarjoissa ei puolusteta noin huonosti. Ei siellä maalin takana tarvitse Bogosiania vahtia, ehkä Svechnikovia pitää vähän pitää silmällä, mutta noin muutoin kyllä siellä maaliviivan takana saa ihan vapaasti pyöriä.

Tämän lisäksi Marchand otti toisen erän loppuun jäähyn, kun huitaisi Shattenkirkiä jalkoihin. Mietin jälleen, mikä on se Marchandin motivaattori tehdä näin? Bruins menetti ylivoiman ja joutui kolmannessa erässä pelaamaan alivoimaa tämän jäähyn takia, jolloin Tampa teki ottelun voittomaalin. En vain kertakaikkiaan ymmärrä taas tuota Marchandin toimintaa. Eri asia, jos tekee "kaikkensa" oman joukkueen voittamisen eteen, joka vaatii välillä sitä, että rottailee kentällä, mutta Marchand toistuvasti tekee toiminnallaan myös reilusti hallaa omalle joukkueelleen. Onko hän vain vitun tyhmä ja ei ymmärrä, vai onko hän niin egoistinen mulkku, että ei ymmärrä siellä joukkueessa pelaavan parikymmentä muuta kaveria, jotka lähtökohtaisesti haluaisivat voittaa noita pelejä, eikä katsoa kun Marchand tekee peleistä oman pelleilyshow'n?

Mutta viihdearvoltaan tosi hyvä peli ja kyllähän tässä jo pudostupelejä innolla odottaa, kautta ei enää paljoa ole jäljellä.
 

Pica

Jäsen
Kauden päättäminen kesken kaiken covidin takia on tunti tunnilta lähempänä. Näinköhän Bruinsista leivotaan mestari futistyyliin sarjataulukon perusteella?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kauden päättäminen kesken kaiken covidin takia on tunti tunnilta lähempänä. Näinköhän Bruinsista leivotaan mestari futistyyliin sarjataulukon perusteella?
Olisko NHL:n mestari, muttei Stanley Cup mestari.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olisihan se vähän kohtalon ivaa, jos kausi nyt kokonaan peruuntuu, mikä lienee jo aika todennäköistä. Viime kaudella finaalitappio ja tällä kaudella (vajaan) runkosarjan mestari, mutta ei cupia. Nykyisen rungon ikkuna alkaa sulkeutua enemmän ja enemmän kausi kaudelta, joten tuskin mahdollisuudet seuraavan 2-3 vuoden aikana nykyistä paremmat ainakaan ovat. Itselle yksi lysti jaetaanko vajaan runkosarjan perusteella joku tunnustus vai ei, Stanley Cup se ei kuitenkaan ole eikä siihen verrattavissa.
 
Don't poke the bear!

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Toivotaan, että saataisiin pudotuspelit pelattua. Jos tässä kohtaa myönnettäisiin mestaruus Bostoniin, niin ei tuntuisi miltään. Ei sillä, että uskon, että niin tehtäisiin,
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
uutisia tähän väliin, että pysyy mielet virkeänä. Entry level sopparit lupaavalle maalivahdille Jeremy Swaymanille ja yliopistopakki Nick Wolffille. Bruins sign Swayman, Wolff to entry-level deals

Vaikka Halak ei jatkaisi, niin silti Swayman potentiaalistaan huolimatta nokkimisjärjestyksessä Vladarin takana. Mukava tilanne sinänsä meille.

Nick Wolff itselle tuntematon suuruus. 23 vuotta, 195cm ja 104kg. Viime kaudet Wolff on pelannut yliopistosarja NCAA:ssa Minnesota-Duluthin joukkueessa. Päättyneellä kaudella nappasi 33 ottelussa tehot 0+10=10. Tehotilasto jäi 18 paunaa plussan puolelle
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United
Halak myös ensi kaudella Raskia kirittämässä. Loistava uutinen. Molemmille riittää pelejä runkosarjassa ja Tuukka säilyy virkeänä pudotuspeleihin. Hieno asia!
 
"Ei tästä tuu taaskaan mitään"

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Vähän jääkiekon ulkopuolelta asiaa, mutta erittäin hieno kirjoitus ja "kannanotto" Patrice Bergeronilta Bruinsin somessa koskien rotusortoa ja tasa-arvoa. Kannanotto lainausmerkeissä siksi, että eipä tuon kuuluisi tänä päivänä olla mikään rankka statement edes hiljaisissa kiekkopiireissä.

Seura tulee saamaan jälleen upean kapteenin, kun Chara jää sivuun.
 
2011. Stadi, Suomi ja Boston
Joo, Bergeronin muistan pelaajana siitä että on kaukalossa todellinen soturi ja taistelija viimeiseen asti. Ja sitten vielä päälle ne pistetilastot jotka ei kyllä kalpene yhtään. Monipuolisuutensa ansiosta kampeaa itsensä pisteille monta kertaa. Tulee mieleen yksi ohjausmaali joka oli suorastaan suurta taidetta tältä herralta. Sen kun näki, niin en epäillyt hetkeäkään etteikö olisi tehnyt noin ennenkin. Joukkuepelaaja. Harmittavasti vuosia sitten joku olympiaturnaus jäi välistä loukkaantumisen vuoksi, eikä päässyt edustamaan Team Canadaa silloin. Minua harmitti hänen puolesta. Taisi olla paha loukkaantuminen jonka takia oli tosi kauan sivussa peleistä. En olisi yhtään myöskään yllättynyt hänen kohdalla jos loukki olisi seurausta siitä, että on laittanut kroppaa likoon joukkueen puolesta. Loukkaantumisia tulee valitettavasti ja ne voivat pilata monia unelmia pahimmassa tapauksessa.

NHL:ssä on niin monta hienoa soturia ja taistelijaa, jotka ansaitsisivat C-kirjaimen rintaan heti tässä ja nyt. Bergeron on yksi heistä. Kaikki kunnia kuitenkin myös Charalle, järkäle joka edelleen jaksaa ja jota ei helposti siirrellä pois mistään tilanteesta. Yhtä iso pelaaja niin kaukalossa kuin myöskin pukukopissa.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Koska ketju on hiljainen, niin täytän sen jargonilla. Näin viimeyönä unta, että Bruins treidasi Krugin tulevan draftin ykköskierrokseen ja johonkin, jota en enää muista. Aloin leikittelemaan ajatuksella. Ketkä olisivat mielestänne potentiaalisia kauppakumppaneita ja tähän perustuen, ketkä voisivat tällöin päätyä Bostoniin?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Koska ketju on hiljainen, niin täytän sen jargonilla. Näin viimeyönä unta, että Bruins treidasi Krugin tulevan draftin ykköskierrokseen ja johonkin, jota en enää muista. Aloin leikittelemaan ajatuksella. Ketkä olisivat mielestänne potentiaalisia kauppakumppaneita ja tähän perustuen, ketkä voisivat tällöin päätyä Bostoniin?
Enpä usko että kukaan UFAsta maksaa ykköskiekkaa.

Onko neloskiekkaa anneltu korkeimmillaan neuvotteluoikeuksista?
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Bruins ja Anders Bjork sorvasivat 3 vuoden jatkon arvoltaan 1,6mil/per kausi.
Bruinsin kannalta kiinnostavimmat RFA-pelaajat vielä signaamatta ovat Jake Debrusk ja Matt Grzelcyk.

Tänä yönä harkkapeli Blue Jacketseja vastaan ja sunnuntaina sitten ihan virallinen matsi Flyerssiä vastaan.
On kyllä hienoa nähdä pitkästä aikaa jääkiekkoa ai saakeli.
 
"Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.. Lämsä, sä oot aivan pelle" - Raimo "Raivo" Summanen 2013

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ei ollut Flyers-pelissä oikeastaan mitään hyvää. Vaikutti, ettei paljoa kiinnosta ja eihän näissä paljoa toki panosta olekaan. Peli oli kuitenkin tosi ruosteista eikä mikään toiminut rytmissä. Seisoskelua ja sekoilua oli paljon, karvaus ei tominut ja omat hyökkäykset jäivät keskialueelle. Yksikään pelaaja ei jäänyt positiivisesti mieleen.

Tästä täytyy pystyä parantamaan paljon tai kovin montaa peliä ei tule. Se on tiedossa, että kapasiteettia löytyy, mutta alkaa tulla kiire saada peli toimimaan.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Eilinen matsi oli minusta Bruinsin osalta temmoltaan vähän sama kuin peruskauden runkosarjan viimeiset pelit. Siis pelit missä sijoitus satjataulukossa on varmistunut ja varotaan loukkaantumisia ennen kun poffit alkaa.

Tietääkö muuten miten kotietu (viimeinen vaihto-oikeus) määrääntyy poffeissa? Meneekö se runkosarjan suhteellisten pisteiden mukaan vai vaikuttaako tämä esisarja asiaan?
 
narri

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Tuleekohan Matt Grzelcyk olemaan kokoonpanossa jatkossa? Viime pelin näköjään huilasi ja nyt pitäisi tehdä isoja päätöksiä hockey gm:n osalta.
 
Viimeksi muokattu:
‎"When I evolve, I swear I will kill all of you!" - Sincerely, Magikarp

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tuleekohan Matt Grzelcyk olemaan kokoonpanossa jatkossa? Viime pelin näköjään huilasi ja nyt pitäisi tehdä isoja päätöksiä hockey gm:n osalta.
Joku pikkukolhu siellä on, mutta tulkitsin niin, että jos olisi ollut "oikea" playoff-peli niin olisi pelannut, ja olisi pelannut nytkin ellei Cliftonille olisi haluttu hakea varmuudeksi pelituntumaa. Hyvin todennäköisesti siis Grzelcyk askissa.
 
Ja näin. Kausi on paketissa.

Jotenkin oli sellainen fiilis, että tämä oli viimeinen kunnon mahdollisuus ydinryhmällä voittaa Cuppi. Nyt sitä ei tullut. Runkosarja oli erinomainen ja sen voitto tuli jopa melko helpon oloisesti. Korona keskeytti kuitenkin kauden ja se ei selkeästi tehnyt hyvää Bruinssille. Saa nähdä mitä Sweeney ja kumppanit keksii offseasonilla. Vai lasketellaanko nyt auringonlaskuun? Uskon, että kauden alkaessa (koska se sitten tapahtuukaan) meillä on ainakin uusi kapteeni ja hänen sukunimensä alkaa B:llä.

Playoff-paikkoja on varmasti lähivuosina edelleenkin luvassa, koska moni divisioonamme joukkueista on ns. sekaisin. Eri asia on se, että onko Bostonilla realistiset mahdollisuudet maljaan? Jäädään seuraamaan..

2010-luku piti sisällään kuitenkin 3 finaalipaikkaa, joista yhdessä nosteltiin Cuppia. Ei nyt hirveän pettynyt voi olla. NHL:stä ei kuitenkaan ihan hirveän montaa menestyneempää joukkuetta tältä vuosikymmeneltä löydy.
 
"Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.. Lämsä, sä oot aivan pelle" - Raimo "Raivo" Summanen 2013
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy