Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Todella hyvä jääkiekko-ottelu kaikkinensa. Oli tunnetta läpi 60 minuuttia, joskin Bruins oli alussa aika kuutamolla. Ensimmäisessä maalissa Pastrnak astuu eteenpäin aloitustilanteen jälkeen siniseltä, jonka jälkeen kaveri saakin ylivoimahyökkäyksen. Kolmas maali oli jo aika hävytöntä puolustamista, kun siellä oli muistaakseni Krug, Moore ja Bergeron maalin takana puolustamassa Bogosiania ja jättivät maalin eteen (muistaakseni) Cirellin vapaaksi. Se oli jo niin hävyttömän huonoa puolustamista, että edes alasarjoissa ei puolusteta noin huonosti. Ei siellä maalin takana tarvitse Bogosiania vahtia, ehkä Svechnikovia pitää vähän pitää silmällä, mutta noin muutoin kyllä siellä maaliviivan takana saa ihan vapaasti pyöriä.

Tämän lisäksi Marchand otti toisen erän loppuun jäähyn, kun huitaisi Shattenkirkiä jalkoihin. Mietin jälleen, mikä on se Marchandin motivaattori tehdä näin? Bruins menetti ylivoiman ja joutui kolmannessa erässä pelaamaan alivoimaa tämän jäähyn takia, jolloin Tampa teki ottelun voittomaalin. En vain kertakaikkiaan ymmärrä taas tuota Marchandin toimintaa. Eri asia, jos tekee "kaikkensa" oman joukkueen voittamisen eteen, joka vaatii välillä sitä, että rottailee kentällä, mutta Marchand toistuvasti tekee toiminnallaan myös reilusti hallaa omalle joukkueelleen. Onko hän vain vitun tyhmä ja ei ymmärrä, vai onko hän niin egoistinen mulkku, että ei ymmärrä siellä joukkueessa pelaavan parikymmentä muuta kaveria, jotka lähtökohtaisesti haluaisivat voittaa noita pelejä, eikä katsoa kun Marchand tekee peleistä oman pelleilyshow'n?

Mutta viihdearvoltaan tosi hyvä peli ja kyllähän tässä jo pudostupelejä innolla odottaa, kautta ei enää paljoa ole jäljellä.
 

Pica

Jäsen
Kauden päättäminen kesken kaiken covidin takia on tunti tunnilta lähempänä. Näinköhän Bruinsista leivotaan mestari futistyyliin sarjataulukon perusteella?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kauden päättäminen kesken kaiken covidin takia on tunti tunnilta lähempänä. Näinköhän Bruinsista leivotaan mestari futistyyliin sarjataulukon perusteella?
Olisko NHL:n mestari, muttei Stanley Cup mestari.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olisihan se vähän kohtalon ivaa, jos kausi nyt kokonaan peruuntuu, mikä lienee jo aika todennäköistä. Viime kaudella finaalitappio ja tällä kaudella (vajaan) runkosarjan mestari, mutta ei cupia. Nykyisen rungon ikkuna alkaa sulkeutua enemmän ja enemmän kausi kaudelta, joten tuskin mahdollisuudet seuraavan 2-3 vuoden aikana nykyistä paremmat ainakaan ovat. Itselle yksi lysti jaetaanko vajaan runkosarjan perusteella joku tunnustus vai ei, Stanley Cup se ei kuitenkaan ole eikä siihen verrattavissa.
 
Don't poke the bear!

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Toivotaan, että saataisiin pudotuspelit pelattua. Jos tässä kohtaa myönnettäisiin mestaruus Bostoniin, niin ei tuntuisi miltään. Ei sillä, että uskon, että niin tehtäisiin,
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
uutisia tähän väliin, että pysyy mielet virkeänä. Entry level sopparit lupaavalle maalivahdille Jeremy Swaymanille ja yliopistopakki Nick Wolffille. Bruins sign Swayman, Wolff to entry-level deals

Vaikka Halak ei jatkaisi, niin silti Swayman potentiaalistaan huolimatta nokkimisjärjestyksessä Vladarin takana. Mukava tilanne sinänsä meille.

Nick Wolff itselle tuntematon suuruus. 23 vuotta, 195cm ja 104kg. Viime kaudet Wolff on pelannut yliopistosarja NCAA:ssa Minnesota-Duluthin joukkueessa. Päättyneellä kaudella nappasi 33 ottelussa tehot 0+10=10. Tehotilasto jäi 18 paunaa plussan puolelle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy