ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ei pahat sopimukset. Wagnerin palkka on, mitä se noilla pelaajilla on. Coylen sopimus on vuoden-pari liian pitkä. Rahamäärä olisi voinut olla isompi tai pienempi, mutta tuo on ihan kohtuullinen palkka.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
doping ja viivat
Coyle on tällä hetkellä ja itse asiassa ollut koko Bruins-jaksonsa uuden sopimuksensa arvoinen, mutta onhan tuo taas hyvin Sweeneyn näköinen sopimus: keskiketjun jannulle uran huipulla iso ja pitkä. Riskejä on. Mutta toisaalta Bruinsin nuorisopoolista ei taida laattojen alta piikkaamallakaan löytyä talenttia Coylen saappaita täyttämään, joten ehkä tämä oli pakkorako.

Wagnerin sopimusta en ymmärrä ollenkaan. Sweeneylläkin pitäisi olla muistissa, kuinka fiksua on antaa nelosketjun pelaajalle kolmivuotisia. Kun rajallisilla lahjoilla varustettu koohottaja mukavoituu, niin siitä seuraa painolastia.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
5miljoonaa on aika paljon rahaa. Coyle ollut tosi hyvä Bostonissa vaikkei mikään aivan älytön pistelinko olekkaan. Tosi fyysinen ja haastaa mielestäni hyvin suoraviivaisesti kiekollisena puolustajaa, voi toki johtua ettei tekniikka riitä sen näyttävämpiin kiemuroihin. Silmämääräisesti näyttänyt tosi hyvältä ja tuo sitä fyysisyyttäkin Bostoniin. Esimerkiksi yöllä Ottawan räkäpalli Borowiecki antoi Pastalle vähän ekstra kovuutta hyökkäyspäässä ja sitte Coyle kävi puottamassa omassa päässä samassa vaihdossa kovan niitin kyseiseen kaveriin mistä tykkäsin!
Yöllä Tuukka Time luukulla ja hurjat 5 kutia ekaan 30 minuuttiin Bostonille, ei minkäänlaista cyckleä hyökissä ja dump and chasesta jätettiin chace kokonaan pois eli aika ö-luokan peli, mutta niin vain kolmannessa erässä taas tarvittavat pari maalia joilla voitto plakkariin. Montrealin ilotulituksen jälkeen kunnon ulospuhallus, mutta väliäkö tällä kun b2b peli jotain rupelia Ottawaa vastaan. Tosin statistiikan mukaan oli jaoteltu Ottawan kausi 5 pelin putkiin ja niistä 3 viimeisintä oli voitokkaita eli ihan ok ovat pelanneet.
Yöllä rosterissa oli uutena miehenä farmista nostettu Gaunce jonka tarkkasilmäisimmät muistanevat Vancouverin väreistä paremmin. 9 minuuttia vastuuta ja syöttö Charan voittomaaliin. Tästä jatketaan vedonlyöntilafkojen suurimpana suosikkina mestariksi kohti 5 kotipelin viikkoa perjantaina kello 20 poikkeuksellisesti alkavalla ottelulla paskarangereita vastaan.
 

Knap

Jäsen
5miljoonaa on aika paljon rahaa. Coyle ollut tosi hyvä Bostonissa vaikkei mikään aivan älytön pistelinko olekkaan. Tosi fyysinen ja haastaa mielestäni hyvin suoraviivaisesti kiekollisena puolustajaa, voi toki johtua ettei tekniikka riitä sen näyttävämpiin kiemuroihin. Silmämääräisesti näyttänyt tosi hyvältä ja tuo sitä fyysisyyttäkin Bostoniin.
Tässä syy, miksi itsekin tykkään Coylen lapusta. Tosin, eihän Coyle ole kuin 33-vuotias, kun tämä hänen lappunsa päättyy, en nää ihan älytöntä riskiä tässä. Oon oikeestaan vähän yllättynyt, että Coylelle ei ole tippunut tuota enempää pisteitä, on kuitenkin ykkösketjun jälkeen yksi näkyvimmistä Bruineista ollut. Suotavaa olisi, että tuo hänen työmääränsä rupeaisi näkymään myös pisteissä ja palaisi sinne n. 50 pisteen tietämille. Silloin puhuttaisiin todella hyvästä sopimuksesta.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Coyle oli SC finujen parhain sentteri Bostonilla. Ihan mukiinmenevä soppari. Ikää ei ole niin paljon ettei hidastusta ala vielä tapahtumaan mitä tapahtui Backesille, joka tippui kalliolta kun teki sopimuksen. Tämäkään kyllä ei tullu kenellekään yllätyksenä ja näyttää vieläkin olevan pieni 'pain in the arse' 6millin soppari Bostonille, jonka Sweeney voisi käytää johonkin parempaan kuin poppari-isäntään.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Pica

Jäsen
Peukkua molemmille jatkosopimuksille. Tuo Wagnerin hinta on sama, minkä joutuu maksamaan vaikka joka vuosi alakenttien laiturille. Pelaa peliä ”oikein” ja on ainoita taklaamaan pystyviä pelaajia tämän päivän joukkueessa ja löytää aina ajoittain kädetkin mukaan.

Vaikka Coyle ei ole ihan niihin pisteisiin päässyt mitä oletin, on pelissä paljon hyvää. Taitoa löytyy ja parhaimmillaan on vahva cycle-hevonen hyvällä pelisilmällä. Ilmeisesti sopii kulttuuriin ja tykkää olla Bostonissa joten eiköhän tämäkin ole win-win diili.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
doping ja viivat
Kiitos @Ranksu muistutuksesta! Coylen sopimus tosiaan on ihan ok, kunhan vertailukohta on sopiva.

Itsekin tykkään Coylestä pelaajana, ja hän on ollut hyvä hankinta kaikkinensa. En vain pidä siitä, että näille keskiketjujen keskitalenttia oleville jannuille annetaan urahuipulla sopimuksia, sillä useimmiten ne ovat jonkinasteisia pettymyksiä. Hyvällä tuurilla vain pieniä, mutta voitettavaa ei usein ole. Kuka 27-vuotias middle6 -talentti on ikinä missään noussut sopimustaan arvokkaammaksi? No kyllä niitä varmaan tuumaamalla keksisi, mutta tuskin kymmenesosaa siitä pelaajajoukosta, joka on samassa tilanteessa vajonnut alisuorittajaksi.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Eipä näitä rupujengejä vastaan tarvitse pelata sitä täyttä 60 minuuttia. Nyt on viime aikoina riittänyt jopa ihan parista minuutista lähtien. Toki hyvä, että voittoja tulee huonolla pelillä varsinkin, kun on porukkaa loukkaantuneena.

Studnicka ollut omaan silmään lupaavan oloinen. Olisiko siinä ykkössentteri, kun Krejci ja Bergeron siirtyvät eläkkeelle?
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Noniin. Itse en ole työvuorojen puolesta viimeaikoina paljon matseja päässyt katsomaan. Viimeisimpänä 4.12. tuo 2-0 voitto Carolinasta. Osaako joku valaista, että mitä helvettiä siellä oikein tapahtuu? Kahdeksasta edellisestä matsista yksi (1) voitto. Ei tule näin pitkää alakulon jaksoa ihan hetkeen mieleen. Eikö siellä pelata täyttä 60min? En millään jaksa uskoa, että tämä nyt on kiinni siitä tarunhohtoisesta ja pari kautta puuttuneesta Krejcin ja DeBruskin maaleja tekevästä laiturista.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Capshan on varmaan idän fyysisin porukka ja lisäksi nopee plus osaa kiekollisena kääntää peliä. Edellisessä tappiossa tuli vahvat fläsärit finaaleihin ja sääntöjen rajamailla peliin jonka joukkue osaa. Enemmän kuteja ja ihan ok tontteja etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä oli tappio matsissa, mutta vähä semmoinen saatana jos näitä vastaan joudutaan poffeissa tunnelma siitä päälle. Yöllä oli Bruins tikissä, kolme ekaa maalia ennätin näkemään niissä oli kyllä määrätietoista maalin edustalla operointia vaikka kolmas taisi tulla edellisessä Caps ottelussa hyvin esiintyneen Bjorkin suoralla kudilla.
Pitäisi saada enemmän STL ja WSH matseja niin olisi poffeissa sitten valmis tuohon tyyliin jossa fyysisempi vihu horjuttelee ja ajaa mukavuusalueen ulkopuolelle. Kiekollinen peli ja flow jolla hyökkäykset lähtee on kuitenkin poikkeuksellisen hyvää noista kärki poppoista ja niissä harvoin unohtuu oma pää( kaikki Toronto-Carolina ottelun katsoneet tietää mistä puhutaan;D)
 

Knap

Jäsen
Siellä pelaa U20-kisoissa kolme Bruins-lupauksiakin. Tuossa on kotisivujen uutinen siitä. Kisat saivat heti ikäviä uutisia, kun 2018 kolmoskierroksen varaus Jakub Lauko loukkaantui ensimmäisellä peliminuutilla Venäjää vastaan, kisat kai ohi.

USA:n paidassa pelaa viime vuoden ykkösvarauksemme John Beecher. Beecher on tuollainen voimahyökkääjä, jolla varmaan katto on olla aikalailla nykypäivään muovattu davidbackes. Kuitenkin siellä on USA:n koutsilla joku oma visio, niin Beecher oli avauspelissä samassa kentässä esim. Cole Caufieldin kanssa kakkoskentässä. Saa nähdä miten tuo jatkuu, mutta kaikella kunnioituksella ja Beecher varmaan sen itsekin tiedostaa, että hänen rooli ei ehkä ole kakkosessa. Bruinsin 2018 neloskierroksella varaama Curtis Hall pelaa myös USA:n joukkueessa, avauspelissä oli neloskentän laidassa. Rouhijaosastoa myös.

Kohtuullisen vähän bostonilaisia joukkuueesa vrt. esim viime vuoteen. Pitäisin kuitenkin positiivisena signaalina, että Beecher ja etenkin Hall mahtuivat joukkueeseen. Eivät kuitenkaan ole mitään kaikkien aikojen kovimpia ja hypetetyimpiä propecteja olleet varaushetkellä. Antaa lupaavia merkkejä, että heitä voisi odottaa joskus myös shown puolelle.
______________________________

Kovalchukista ollut puhetta jonkin verran. Mies itse kommentoinut, että olisi valmis pelaamaan minimilapulla contenderissa. Tähän kun liitetään se, että Kovalchukin toisella tulemalla NHL:ään Bruins oli perässä kovasti. Niin huhut Bruinssista ja Kovalchukista ovat loogisia. Itse oikeastaan olisin tähän valmis. Kolmoseen ja 2yv. Tuskin pelkoa, etteikö logolle pelaisi, kun mestaruus on ainoa mitä enää haluaa.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Torey Krug on pistetty IR-listalle Caps pelin kolhun takia, liekkö sitten aivotärähdys kyseessä. Steven Kampfer nostettu ylös paikkaajaksi.
 
"Monta Mengeleä täältä on lähtenyt" -Turkka Talonen Tepsin lääkäreistä

KUBE #89

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Rask jättää all-star touhut väliin ja Tampan Vasilevskiy korvaa, mahtaa olla kyse levosta?
 
Huomioimatta jätetty sisältö

Sudden Death

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi. Muuten ei yksi ylitse muiden.
Viime yön Philadelphia-tappio vahvistaa silkkaan satunnaisotantaan perustuvaa vaikutelmaa että Boston hävisi jälleen kun Rask ei pelannut.
Ei taida kyllä Jaroslav Halak pystyä nousemaan vielä ykköseksi, eikö sellaistakin jossakin vaiheessa vähän jossakin uumoiltu.
Olkoonkin että Philadelphiaa vastaan hänen torjuntaprosenttinsa oli parempi kuin Carter Hartilla kentän vastapäässä, mutta eihän 87.18 mitenkään huippuna voi pitää.
 
"Me ollaan koko ajan oltu pelkkä rikkaan eukon verovähennys"

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
doping ja viivat
Sen kummemmin Halakia puolustelematta, ei hän ole ollut parhaimmillaan viime aikoina, Bruins on pelannut viimeiset pari kuukautta niin välinpitämätöntä virkamieskiekkoa, ettei pisteitä ole paljoa tullut, jos maalivahti ei ole niitä joukkueelle pelannut. Ja jatkot joukkue häviää ihan riippumatta siitä, kumpi on tolppien välissä.

En olisi siltikään huolissani. Eturivin takana on tällä kaudella ollut myönteistä kehitystä nuorilla pelaajilla. Pudotuspelit ovat eri pelejä kuin nämä runkosarjahöntsät, eikä niissä ratkaista voittajaa 3vs3 tai kuljetuskisalla. Ihan hyvä huilia tässä vaiheessa kautta. Edellinen oli pitkä ja runkosarjassa asetelmat ovat säilyneet hyvinä vapaailloista huolimatta.

Leafs ekalle kiekalle kotiedulla, niin siitä on hyvä aloittaa.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

DonBerry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Viime yön Philadelphia-tappio vahvistaa silkkaan satunnaisotantaan perustuvaa vaikutelmaa että Boston hävisi jälleen kun Rask ei pelannut.
Ei taida kyllä Jaroslav Halak pystyä nousemaan vielä ykköseksi, eikö sellaistakin jossakin vaiheessa vähän jossakin uumoiltu.
Olkoonkin että Philadelphiaa vastaan hänen torjuntaprosenttinsa oli parempi kuin Carter Hartilla kentän vastapäässä, mutta eihän 87.18 mitenkään huippuna voi pitää.
Viimeisestä 10 startista näyttäisi olevan 4 voittoa ja tappioista sekä varsinaisella että jatkoajalla 3 kappaletta molempia. Kieltämättä meno hyytynyt alkukaudesta, viimeiset kaksi viikkoa torjuntaprosentti 89,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,40. Koko kaudelta vastaavat lukemat tällä hetkellä 92,0 ja 2,46 kolmella nollapelillä.

Edit. Mutta kuten larzzon tuossa ylempänä huomautti, on koko joukkue pelannut löysästi. Eräs huolestuttava piirre, mikä ilmeni taas viime yön pelissä, on kykenemättömyys johtoaseman säilyttämiseen ja pelin "pakettiin laittamiselle" varsinaisella peliajalla. Muutenhan se ei olisi niin elintärkeää, mutta kun joukkue ei pysty voittamaan jatkoajalla eikä varsinkaan rankkareilla.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Varma paikka poffeihin näkyy kyllä otteissa. Ei paljoa taas yöllä jaksanut kiinnostaa muutaman maalin johdossa pelailu, välillä jopa karmeeta katseltavaa virheiden osalta. Tosiaan joulukuussa taisi alkaa nää härkäviikot joissa matseja joka toinen päivä ja sen on kyllä huomannut otteissa. Lisäksi voittoja tullut laariin jollain c-tason pelillä ja välillä vähän yrittäen. Olikohan maalin peleissä jokin 10-3-10 rekordi vai mitähän ne näyttikään yön otteluissa.
Björk on ainakin päässyt hyvin vakkariksi rosteriin ja pistänyt positiivisesti silmään apaut kaikissa matseissa mitä jaksanut katsella. Pisteitä voisi toki olla enemmän, mutta peliaikakin on hieman korteilla tämän tason poppoossa.
Ei jaksa kaivaa uusintaa,mutta Halakilla taisi tulla pilkuissa jokin järetön seivi mitä sivusilmällä kattelin taustalla matsia, ja toki kisan kruunasi Marchandin koominen pölyt kiekon päältä ratkaissut pilkku.
 

Sudden Death

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi. Muuten ei yksi ylitse muiden.
Leafs ekalle kiekalle kotiedulla, niin siitä on hyvä aloittaa.
Ei taida toteutua tänä keväänä, Toronto on saanut sellaisen nosteen päälle että tämä viime kausien traditio katkennee nyt.
Uuden koutsin myötä Vaahteranlehtien tyyli on "keventynyt" entisestään, tiedä sitten onko se Bostonin näkökulmasta pelkästään hyvä vai joko se on mennyt niin pitkälle että kääntyy huonoksi asiaksi . Ehkäpä tähän saadaan selvyys, voivathan joukkueet kohdata vielä ensimmäisen kierroksen jälkeenkin...
 
"Me ollaan koko ajan oltu pelkkä rikkaan eukon verovähennys"

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei taida toteutua tänä keväänä, Toronto on saanut sellaisen nosteen päälle että tämä viime kausien traditio katkennee nyt.
Uuden koutsin myötä Vaahteranlehtien tyyli on "keventynyt" entisestään, tiedä sitten onko se Bostonin näkökulmasta pelkästään hyvä vai joko se on mennyt niin pitkälle että kääntyy huonoksi asiaksi . Ehkäpä tähän saadaan selvyys, voivathan joukkueet kohdata vielä ensimmäisen kierroksen jälkeenkin...
Laulan vanhaa laulua. Toronto on hyvä runkosarja joukkue, jolla voitetaan kuka tekee eniten maaleja. Keväällä kun tiivistetään ja aletaan mätsäämään vihua niin ns. skillhoki ei vie pitkälle.

Vaikka Boston pelaa nopeudella niin se puolustaa viisikkona eikä peli käänny hawayii hokiksi. Torontolla ei ole mitään mahdollisuuksia keväällä ellei niiden pelityyli muutu sekä vahvista puolustusta joka murenee kevyessäkin paineistuksessa.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United
Parissa viime pelissä Halak on kyllä antanut vastustajalle voiton mahdollisuuden. Philadelphiaa vastaan oli täysin luokaton esitys ja ei viime öinenkään nyt mitenkään hyvin mennyt. Toivottavasti Tuukalle ei pahemmin käynyt.
Tällä hetkellä otteissa ei nyt ole sitä tuttua varmuutta ja jotenkin löperösti pelataan tilanteita. Onneksi tässä on vielä aikaa saada se tappomeininki takaisin.
 
"Ei tästä tuu taaskaan mitään"

Sudden Death

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi. Muuten ei yksi ylitse muiden.
Laulan vanhaa laulua. Toronto on hyvä runkosarja joukkue, jolla voitetaan kuka tekee eniten maaleja. Keväällä kun tiivistetään ja aletaan mätsäämään vihua niin ns. skillhoki ei vie pitkälle.
Vaikka Boston pelaa nopeudella niin se puolustaa viisikkona eikä peli käänny hawayii hokiksi. Torontolla ei ole mitään mahdollisuuksia keväällä ellei niiden pelityyli muutu sekä vahvista puolustusta joka murenee kevyessäkin paineistuksessa.
Näinhän se on tähän asti mennyt ja Sheldon Keefe on ajanut Torontoon vain entistä hyökkäävämpää tyyliä, vaikka juuri sitä on pidetty syynä Toronton pikaisiin kesälomiin nimenomaan Bostonia vastaan.
Olisikin mielenkiintoista saada nämä kaksi jälleen vastakkain keväällä niin nähtäisiin joko kanadalaisten trendikäs nopeus ja liikkuvuus alkavat riittää myös Bostonia vastaan vai päteekö pudotuspeleissä edelleen traditionaalisemman kiekon totuudet.
Itse asiassa Torontoon pätee vähän samat määreet kuin SM-liigassa Kärppiin, joka rallattelee runkosarjan kärjessä selvällä marginaalilla, mutta eipä enää - ainakaan viime kaudella - pystynytkään samaan ylivoimaan pleijareissa, olkoonkin että lopullinen pysäyttäjä löytyi vasta finaalissa eikä HPK taida nyt kuitenkaan kovin lähellä Bostonin tyyliä olla.
 
Viimeksi muokattu:
"Me ollaan koko ajan oltu pelkkä rikkaan eukon verovähennys"

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Hyvä matsi yöllä. Paskapurkki heti Crosbyn lämärillä johtoon,mutta sitten sukat täysille ja 2 erää täyttä dominointia. Marchand alivoimalla katteli taakke jossa Bergy oli tulossa 2-0 hyökkiin mukaan,mutta koitti itse ja taas pyyhki pölyjä kiekon päältä, ehkä se lumilapio meemejä peesaten pitäisi ottaa käyttöön....Tyhjiin tykitti myös sivuverkkoon, mutta sai helpotusta tuskaan kun Pasta päätti jeesata kaiffaria maalipörssin kustannuksella syöttämällä lopussa tyhjiin maalin.
Kolmanteen erään lähti liigan 1 ja 2 parhaat 3 erän joukkueet ja purkki vei Bostonin alettua puolustamaan johtoaan erän tapahtumia välillä näytöstyyliin pyöritelleen pienen tilan syötöillään, mutta Halak oli mies paikallaan! Huikea ottelu parin lepsumman esityksen jälkeen.
Björkistä vielä sen verran että todella hyvin ja terävästi liikkuu pienessä tilassa ja kovankin paineen alla, tulee olemaan käyttökelpoinen kapistus etenkin Caps otteluissa.
 

Pica

Jäsen
Eiköhän nämä liikkeet ennakoi pelaajakauppoja. Aihetta olisikin, sillä Bruinsin pelit on jo reilut pari kuukautta olleet viihdearvoltaan pääosin tosi heikkoja. Liian usein on kirja/puhelin/muu virike mennyt pelin ohi ja ottelu jäänyt taustahälyksi. Vaikka menestys on ollut hyvää niin pelejä ei kiinnosta katsoa kun tuote ei ole mieleinen.

Mitäs muut Bruins-fanit odottaa tämän kauden TD-hankinnoiksi? Naarataanko isoa kalaa sisään vai vedetäänkö toivotaantoivotaan-arvalla muualla epäonnistuneita pelaajia kokeilemaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy