Knap

Jäsen
Mennyt kausi taputeltu nyt kokonaisuudessaan, ja edessä siintäisi free agent frenzy ja harjoitusleirit. Viime kaudesta ei ole mielenkiintoa aivan hirveästi jauhaa sattuneista syistä, vaikka hieno kausi kyseessä olikin. Viime kaudella Stanley Cup -finaalipaikkaa arvokkaammaksi nostaisin Bruinsin hyvän työn omien junioreiden kanssa. NHL:ään saatiin nostettua melko puskista Connor Clifton ja Karson Kuhlman, sekä Sean Kuralysta kasvoi uusi neloskentän luottomyyrä. Tuo on tuntunut olevan melko vakiohomma jokaiselle viime Bruins-joukkueelle, että joku alemman kentän sentteri onnistuu nostamaan tasoaan (Moore, Nash, Schaller).

Aloitetaan nyt junnupainotteisesti koko roska. Draftista tarttui mukaan ykköskierrokselta voimahyökkääjäsentteri John Beecher ja alemmilta kierroksilta sitten varaamisjärjestyksessä Quinn Olson, Roman Bychkov, Matias Mäntykivi ja Jake Schmaltz. Ryöstöistä ei voida puhua oikein kenenkään osalta, mutta aika näyttää, mitä kenestäkin tulee.

Systeemiin on kertynyt kuitenkin hyviä pelaajia viime vuosien draftista. Sentteriprospectit ovat erittäin mallikkaalla tasolla jo. Kärkinimet Jack Studnicka, Trent Frederic, Oskar Steen, Pavel Shen ja Jakub Lauko pelasivat parhaat kautensa kaikki. Forsbacka-Karlsson palasi sitten kotimaahansa ja pelaa ensi kaudella Växjössa.

Studnicka tehtaili 60 otteluun 83 tehopistettä ja pääsi U20-kisoihin Kanadan joukkueessa, ensi kaudella suuntana Providence.

Frederic pääsi haistelemaan NHL-tunnelmaa 15 pelin ajan tällä kaudella tehoitta. AHL:ssä 55 peliin syntyi 25 tehopinnaa. Ensi kaudella toivotaan enemmän onnistumisia tehojen valoissa, Providencen pelejä en katsellut, joten kokonaispelistä en osaa sanoa mitään.

Oskar Steen lienee suurin parantaja. Mies nimittäin paransi pistepottiaan peräti 31 tehopistellään verrattuna toissakauteen. 46 pelissä 37 tehopistettä on kova suoritus, ja sillä ylletään koko sarjan 14. parhaaseen ppg-lukemaan. Ensi kaudella sitten Providenceen.

Jakub Lauko pelasi ensimmäisen QMJHL-kautensa Huskiesissa tehden n. pinna per peli tahdilla pisteitä sen 40. Kaksi edellistä kautta pelasi Tshekin pääsarjaa pääasiassa tehottomasti pörränneelle pelaajalle lieni ihan paikallaan saada kiekkolisempaa roolia. Tuleva kausi jatkuu Royun-Norandassa, joten toivotaan tervettä kautta ja tehojen kasvua.

Viime vuoden seiskakierroksen varaus, Pavel Shen, otti myös kehitysaskeleita. Pääsi Venäjän U20-joukkueeseen ja pelaili siellä ihan isossa roolissakin. Toki selvää on se, että miehestä ei mikään tehoilija koskaan tule. Tällä kaudella tahkosi KHL:ää, VHL:ää ja MHL:ää yhteensä 38 peliä ja sai aikaiseksi 4 tehopistettä. Mutta best-case-scenario lienee mahdollinen 4. kentän sentteri.

Muista hyökkääjistä mielenkiintoista on seurata mihin Anders Bjorkin ura lähtee etenmään. Hurjia tehoja yliopistossa mättänyt jätkä kärsinyt terveysongelmista kohtuuttomasti, toivotaan tervettä kautta, potentiaalia löytyisi kyllä. Jännä nähdä myös, kasvaako Zach Senyshynistä koskaan mitään. Floppivaraus silloin, sitä edelleen.

Pakeista suurimmat odotukset ovat Urho Vaakanaista kohtaan, joka pelasi yllättävän hyvin jo viime kaudella NHL:ssä ne pari peliä ja U20-kisoissa johdatti joukot kultaan asti. Ehdottomasti pelaaja, joka voi ottaa paikan jo avauksesta ensi kaudella harkkaleirillä. Loput odotukset kohdistuvat Jeremy Lauzoniin ja Axel Andersoniin. Andersonista odotan joku päivä NHL-puolustajaa, toki Allsvenskanista on vielä pitkä matka.

Maalivahdeissa löytyy yksi nimi, eli Kyle Keyser. Tuleva kausi AHL:ssä antaa osviittaa tulevaisuudesta, toivotaan, että pääsisi imemään Raskilta oppia jo ensi kauden jälkeen, kun Halakin soppari loppuu.

Niin se ensi kausi..

Krejci, David "A" M-NTC C NHL 33 $7,250,000
Bergeron, Patrice "A" NMC C NHL 33 $6,875,000
Pastrnak, David RW NHL 23 $6,666,666
Marchand, Brad NMC LW NHL 31 $6,125,000
Backes, David M-NTC C, RW NHL 35 $6,000,000
Coyle, Charlie C, RW NHL 27 $3,200,000
Kuraly, Sean C, LW NHL 26 $1,275,000
Wagner, Chris RW, C NHL 28 $1,250,000
Nordström, Joakim LW NHL 27 $1,000,000
DeBrusk, Jake LW NHL 22 $863,333
Kuhlman, Karson RW, C NHL 23 $750,000

Krug, Torey M-NTC LD NHL 28 $5,250,000
Moore, John LD NHL 28 $2,750,000
Miller, Kevan RD NHL 31 $2,500,000
Chara, Zdeno "C" 35+NMC LD NHL 42 $2,000,000
Grzelcyk, Matt LD NHL 25 $1,400,000
Clifton, Connor RD NHL 24 $725,000

Rask, Tuukka M-NTC G NHL 32 $7,000,000
Halák, Jaroslav G NHL 34 $2,750,000

RFA:
Heinen, Danton C, LW, RW NHL 23
McAvoy, Charlie RD NHL 21
Carlo, Brandon RD NHL 22

UFA:
Acciari, Noel RW, C NHL 27
Johansson, Marcus
McIntyre, Zane G NHL 26

Bruinssilla on capissa tilaa 12,8 miljuunaa. Sillä pitäisi siis kiinnittää Heinen, McAvoy, Carlo ja mielellään vielä Johansson. Selkeää on se, että tuolla summalla siihen ei pystytä. Bruins on onnistunut tekemään loistavia lappuja kärkijätkilleen, joten samaa venymistä se vaatisi jälleen.

Johansson jos tuohon haluttaisiin vielä saada mukaan, niin vaatisi se Backesista eroon pääsyä. Miehen sopimuksessa on M-NTC, jossa mies saa valita 8 joukkuetta, mihin olisi valmis siirtymään. Miehen sopimusta on jäljellä 12 miljoonaa, jota ei mikään tarkanmarkan seura mielellään maksa kohtalaisen hyödyttömästä pelaajasta. Maksettavaa Backesista jäisi 9 miljoonaa, jos Bruins kuittaisi ensi kauden allekirjoitusbonuksen ja koittaisi treidata sitten. Tosin haluaako Backes sellaiseen seuraan siirtyä. Doubt. Kekäläinen on ilmoittanut, että Columbus voisi olla apuna päästä eroon huonoista sopimuksista, mutta haluaako Backes sinnekkään? Entäs suostuisiko joku joukkue ostamaan Backesin ulos?


Jos menisi kuin elokuvissa, niin:
McAvoy 7m/7y
Carlo 3,5m/2y
Heinen 3,5m/2y
Johansson 6,0m/5y


Tällä mentäisiin capin yli jo 6 miljoonalla. Ja kas, avain onneenhan olisi Backesista eroon pääsy. Tosin keksin toisenkin ratkaisun tähän. Backesin ulososto, Kevan Millerin treidaus ja hieman palkkojen laskua. Itse en haluaisi suosittua vaihtoehtoa, eli , Krugia myydä, koska edes samantasoista puolustajaa on erittäin vaikea saada noin suotuisalla caphitilla.

Marchand (6,125m) - Bergeron (6,875m) - Pastrnak (6,66m)
DeBrusk (0,863m) - Krejci (7,125m) - Karson (0,750m)
Heinen (3,3m) - Coyle (3,2m) - Johansson (5,8m)
Nordström (1,0m) - Kuraly (1,25m) - Wagner (1,25m)
Bjork (0,925m)

Chara (2,0m) - McAvoy (7,0m)
Krug (5,25m) - Carlo (3,4m)
Moore (2,75m) - Clifton (0,725m)
Grzelcyk (1,4m) - Kampfer (0,800m)

Rask (7,0m)
Halak (2,75m)

78,367 + ulososto rasitteet (3,066) = 81,264m

Eli oltaisiin capin alla juuri ja juuri 23 pelaajan rosterilla. Heinenin verrokit Johnsson ja Kapanen saavat tuohon hintaluokkaan sopimukset myös, joten ehkä Heinen tilanteen tietäessä tuohon suostuisi. Carlon paras verrokki ehkä Nikita Zadorov, mutta bridgren kirjotitaessa palkka ei nouse samoihin lukemin, joten miksi ei? Sanheim kirjotti esimerkiksi 3,25m sopparin.

McAvoy ehkä kinkkisin tilanne, koska onko tuo 7 miljoonaakaan tarpeeksi? Toivon, että olisi. Chubby Charlie itse kertonut, että rakastaa asua Bostonissa (sananhelinää tai ei), joten toivotaan toivotaan. Paljon voi vaikuttaa Provorovin lappu esimerkiksi.
 
KalPa, Brad Marchand #63

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Krugin kohdalla ratkaisevaa on seuraava sopimus: haluaako Bruins olla siinä maksajana? Nhlssä maksetaan tunnetusti tehopisteistä ja peliminuuteista. Krugilla on molempia. Palkkapäivä edessä.

Onko pelaaja kuitenkaan tulevan lappunsa arvoinen Bruinsille? Kakkosparin ylivoimaspesialisti edelleen. Kyllä sellaisesta on nähdäkseni melko nihkeää maksaa markkinahintainen 9-10% capista.

Edit. Ja noin ylipäänsä ottaen Bruinsin toimistolla pitäisi päättää, mennäänkö rutistaen kausi kerrallaan kohti auringonlaskua, vai yritetäänkö nuorentaa lennosta. Jos jälkimmäistä, niin a-korin prospekteja tai nuoria pelaajia pitäisi taikoa jostain.
 
Viimeksi muokattu:
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.
(1)
  • Tykkää
Reactions: Pica

Knap

Jäsen
Krugin kohdalla ratkaisevaa on seuraava sopimus: haluaako Bruins olla siinä maksajana? Nhlssä maksetaan tunnetusti tehopisteistä ja peliminuuteista. Krugilla on molempia. Palkkapäivä edessä.

Onko pelaaja kuitenkaan tulevan lappunsa arvoinen Bruinsille? Kakkosparin ylivoimaspesialisti edelleen. Kyllä sellaisesta on nähdäkseni melko nihkeää maksaa markkinahintainen 9-10% capista.
Mä järkeilin itselleni tämän niin, että ei Krug yli 7 miljoonan pyydä. Tosin, miksi ei voisi pyytää, mainitsemiesi asioita hällä on.

Bostonilla ei ole tällä hetkellä heittää ylivoimalle McAvoyn ja Krugin lisäksi ketään sinne kuuluvaa jätkää //Grzelcyk. Eli Krugista pitäisi saada takaisin ylivoimalle soveltuva puolustaja, koska systeemistä ei ole sellaisia tulossa hetkeen. Lauzon tai Vaakanainen ovat peruspakkeja.

Eikä tämä tilanne enää capin kanssa ole niin paha, kun tämän vuoden saa setvittyä. Ensi vuonna päästään eroon ulosostoista (tilaa 3,06m) ja Halakin sopimus päättyy. Tilaa vapautuu siis 5,8 miljoonaa tyhjästä ja tämän lisäksi cap nouse(nee).

Sopimus toki loppuu Coylelta, DeBruskilta, Kuhlmanilta, Krugilta, K.Milleriltä, Charalta, Grzelcykiltä, Nordströmiltä, Wagnerilta ja Halakilta. Kolmelle viimeisellä ei toivottavasti tarvitse jatkoa kirjottaa eli ne vapauttaa palkoistansa tilaa (toivottavasti ELC-pelaajille), tai sitten jonkun Nordströmin pitää millillä mut ihan sama. Chara jos jatkaa, niin ei ainakaan kalliimpaa lappua saa. Coylelle, Kuhlmanille, DeBruskille, Krugille ja Grzelcykille palkankorotukset, mutta ei korotukset olisi kuin ehkä 13 miljoonaa yhteensä.

Pitkien jaarittelujen jälkeen: Mä olisin valmis maksamaan Krugille.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Ei pysty enempää kommentoimaan, koska tappio vieläkin hiertää.

Mutta, enkä sano että olis väärin, olishan se jollain tasolla huvittavaa että Bergeronin joukkueessa puolustaja tienaisi enemmän.
 

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vieläkin vituttaa kun oravaa jonka kävyt on jäässä mutta ei auta valittaminen.

Tärkein juttu mun mielestä on saada McAvoylle ja Carlolle sopimukset ja tässä järjestyksessä! McAvoy on sijoitus tulevaan ja siitä kannattaa myös maksaa. Carlo myöskin tärkeä pala organisaatiota.

Krugista olisin valmis luopumaan koska äijän vaihtoarvo on nyt kohdallaan.Vuoden päästä kesällä hinta kohonnee pilviin eikä mitään järkeä maksaa älyttömiä kuitenkin pelkästään hyökkäyspään tehoista kun tasaisempiakin pakkeja lieneee liigassa? Itse uskon Charlien täyttävän tämän ruudun.
MoJo olis kiva pitää mutta ei taida mahtua caphittiin joten se hänestä.

Backesin ulosostoa ei mun mielestä edes tarvi nyt harkita koska säästö liian pieni. Mutta jos sais sopimuksen hukattua jollekin lattian kanssa painivalle niin olisin otettu ja helpottaisi muuta rakentelua.

Nyt vaan Toivon että Sweeney taikoo kaneja hatusta...

Ps. Beecher oli mielestäni hyvä drafti tähän saumaan,toki voisi olla laituri...
 
Tää on niin tätä

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Beecher on erittäin Bruinsin näköinen draftaus ainakin sikäli, että useimmissa ennakkolistauksissa hän oli toisen kierroksen loppupäätä ja muutama tilastohessu ei olisi varannut kaveria koko tilaisuudessa.

Bostonilla ei ole tällä hetkellä heittää ylivoimalle McAvoyn ja Krugin lisäksi ketään sinne kuuluvaa jätkää //Grzelcyk. Eli Krugista pitäisi saada takaisin ylivoimalle soveltuva puolustaja, koska systeemistä ei ole sellaisia tulossa hetkeen.
Sikäki sama, että voisin kyllä katsoa Krugia oikeaan hintaan loppu-uransa Bruinsissa, mutta myös eri, että ei mahdollisessa treidissä tarvitse saada viivamiestä vaihdossa takaisin. Krug pelaa tällä hetkellä järjestään yli 90 sekunnin ylivoimavaihtoa, joten jos nyt olettaa, että McAvoy ja Grzelcyk ottavat askeleen ylös, niin ei siellä muita tarvita. Neljällä hyökkääjällä kuitenkin mennään jatkossakin ja nykypeluutuksella sen kakkos-yvtä hoitavan pakin pääasiallinen tehtävä on valmistautua tasaviisikoin pelaamiseen.

Eniten kyse on siitä, onko McAvoysta pyörittämään ylivoimaa.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Pica

Jäsen
Mielestäni Torey Krug pitää laittaa kiertoon ja takaisin on saatava sentterilupauksia tai pelimerkkejä niiden hankkimiseen.

Nykyiset keskushyökkääjät pelaavat viimeisiä tehokkaita kausiaan, eikä mitat täyttäviä korvaajia näy putkessa. Tarvitaan siis lisää näitä ennakkoarvioissa 2-3 ketjun C prospecteja joiden breikkaaminen on sitten korkeimman kädessä.

Ylivoimaspesialistille kuten Krug ei voi maksaa pitkästä sopimuksesta seitsemää tai kahdeksaa miljoonaa jos meinataan säilyttää rosterin laajuus. Aika pistää tämä ”Free Wallet” kiertoon.
 

Burgerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Boston Bruins
Mielestäni Torey Krug pitää laittaa kiertoon ja takaisin on saatava sentterilupauksia tai pelimerkkejä niiden hankkimiseen.

Nykyiset keskushyökkääjät pelaavat viimeisiä tehokkaita kausiaan, eikä mitat täyttäviä korvaajia näy putkessa. Tarvitaan siis lisää näitä ennakkoarvioissa 2-3 ketjun C prospecteja joiden breikkaaminen on sitten korkeimman kädessä.

Ylivoimaspesialistille kuten Krug ei voi maksaa pitkästä sopimuksesta seitsemää tai kahdeksaa miljoonaa jos meinataan säilyttää rosterin laajuus. Aika pistää tämä ”Free Wallet” kiertoon.
Täsmälleen samaa mieltä tästä, ja sikäli huolestuneena luin The Athleticista beat writereiden raportointia Sweeneyn halukkuudesta kirjoittaa jatkosopimus Krugille. Nykyinen sopimus on ollut hyvä tehoihin nähden ja erityisesti hyökkäyssiniviivan jälkeen Krug on aivan huikea. Seuraava sopimus tulee joka tapauksessa olemaan aivan liian kallis, eikä Bostonin kannata olla sitä maksamassa. Lisäksi Krug on ehdottomasti arvokkain järkevästi irrotettavissa oleva palanen puutteiden paikkaamiseen. Edelleen vituttaa Seguiniin liittyvä asset management.

E: niin ja paras vaihtoaika on juuri nyt, sillä Krugin vaihtoarvo Bostonin paidassa tulee vain laskemaan päivä päivältä.
 

Knap

Jäsen
Mutta, enkä sano että olis väärin, olishan se jollain tasolla huvittavaa että Bergeronin joukkueessa puolustaja tienaisi enemmän.
Ei siinä olisi mitään huvittavaa. Palkat nousussa ja Bergeronin soppari on aivan täydellinen ryöstö, etenkin tällä hetkellä. Kyllähän Krejci ja Rask tienaa jo nyt Bergyä enemmän. Huvittavampaa on mielestäni se, että Bergeronin joukkueessa joku muu sentteri tienaa häntä enemmän.

Minua pelottaa, jos YV:stä vastaa McAvoy ja Grzelcyk vain. Kummastakin tykkään aivan helvetisti, mutta jos tässä jotain contenderia halutaan leikkiä, niin tarvittaisiin puolustaja, joka saa nimensä pistetilastoihin hieman useammin. Etenkin kun McAvoy ollut klesana tässä jonkin verran, niin takana on vain Grzelcyk.

Tiedän, että ei tule tapahtumaan, mutta treidaisin ennemmin Krejcin. Alla 70 pinnan kausi, eikä sopimusta jäljellä kuin kaksi kautta. Columbus hello?
Krejci, Backes -> Alex Wennberg

Vähän tuo nyt on tollanen nojatuolimanagerin treidi, mutta kaikki voittaisi. Bruins saisi pidettyä Krugin ja Johanssonin sekä pääsisi eroon Backesista. Kakkosen keskelle heikon kauden pelannut Wennberg, jos ei lähde kulkemaan, niin Heinen ja Coyle haloo? Columbus saisi Duchenen tilalle ykkössentterin, eikä Dubois'n tarvitsisi vielä kantaa liian suurta kuormaa ja Backesista kokeneen mentorin. Painaisin liipasinta.

-----------------

Toki hieman toivoa herättää se, että Boston on paikka, jossa halutaan pelata ja täältä ei haluta lähteä pois. Tiedän, että osa voi olla ihan perusjargoniaa, mutta McAvoy, Carlo ja Johansson puhui todella kivasti Bostonista tässä.

McAvoy
“I don't want to go anywhere. [Boston] is the best place on earth," said McAvoy, during B’s breakup day. "This is home for me now. I live here in the summer. I love it here. I want to be here forever. I think losing in the manner that we did, I want to just win so bad, to just be a part of it, just to join - just a city full of champions and everyone here is winners and they all won at one point and I just want to be a part of that so freaking bad. We just have to believe that we'll be back.”

Carlo
“I love it here. I love the city, I love the fans and I like you all as media people. It’s fantastic. I couldn’t imagine myself playing any other place. It’s been a blessing for the last three years and I hope to experience it for many more.”

Johansson
"This experience has been unbelievable. Coming here, this group of guys and going to battle with these guys everyday has been unbelievable. I've got only good things to say about everyone in here. It's been special…we'll talk and see what happens, if we can work something out. It's been an unbelievable place to play and I really loved it. Playing somewhere where you feel good, you're happy, your family is happy, like it has been for me, that means a lot," said Johansson. That's something I value a lot too. Hopefully we get to talking soon and we'll see what happens…I really love it here and it's definitely a place I could see myself staying"

Tällaista sanoo kaikki, mutta kyllä mulle nämä toi signaalin, että Bostonissa tykätään pelata. Ei nuo Johanssoninkaan sanat ihan hirveän ikäviltä tuntunut ja jäi fiilis, että voisi markkinahintaasa halvemmalla pelata. (Siis jos joku tarjoaa 6,5m, niin voisi pelata 6 millillä täällä esimerkiksi).
 
KalPa, Brad Marchand #63

Aitotekonahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Boston Bruins
Sweeney oli muistaakseni sanonut finaalien jälkeen että vaatisi "uniikiin mahdollisuuden" että Krug treidattaisiin. Nythän ei ole suurta hätää pakkien kanssa niin kyllä pistäisin lihoiksi niin kuin on tullut aikaisemmin jossain jo mainittuakin. Toisaalta mitä pitäisi antaa Bruinsille että kauppa hyväksyttäisiin olisi varmaa aikas paljon. 1st round ja jotain muutako? Itse en ainakaan lähtisi vaihtamaan Krugia mihinkään 2nd round pickkiin ja hyvään prospectiin kun niitä on jo. 2-3 kentän laituriin ja 1st round pickkiin en jaksa millään uskoa että joku hyväksyisi. Vaihtoehtoja on kyllä monia muita ja varmasti on vaikea löytää molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Eli uskon nyt vankan mietiskelyn ja pohtimisen jälkeen että Torey Krug pysyy Bruinssissa ja allekirjoittaa uuden sopimuksen 6x6,8milj (olisi hienoa pitää alle 7milj kun alkaa olla Toreyllä jo ikää).

Todella pienellä katsannolla olisi kyllä hienoa saada Bruinssiin vapailta markkinoilta Michael Ferland ja Garnet Hathaway, jos ei siis saada Johansseniä jatkamaan. Ei ole kyllä hajua että haluaako kyseiset herrat jatkaa nykyisessä seurassaan vai etsiä uutta seuraa. Ferland olisi varsinkin itselleni kyllä hieno nähdä kolmosen laidassa kunhan luisteluvauhti olisi hyvällä tasolla (itsellä ei varmaa tietoa mutta tuskin on mikään hidaskaan)

Kiitoksia muuten hyvästä aloituksesta ja hyvistä pohdinnoista!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Onko näille Krugin kauppaamishuhuille sen kummempia perusteita?

Muuta kuin että UFAna tulee olemaan kallis mies?
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Knap

Jäsen
Onko näille Krugin kauppaamishuhuille sen kummempia perusteita?

Muuta kuin että UFAna tulee olemaan kallis mies?
Huhujan miehestä on aina välillä liikkunut. Syynä lähinnä se, että kun sopimus päättyy niin joutuu maksajaksi. Mies kun tosiaan on yv-spesialisti, eikä mikään maailman paras omaan päähän (vaikka siinäkin kehittynyt kyllä).

Nyt vasta ikää osui joku (luultavasti) paskalähde, kun en siitä tarkemmin muista, että miehestä kiinostuneita seuroja olisivat Detroit, Edmonton ja Vancouver.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Nyt kun UFA-aika lähestyy, niin jos olisin General Manager of the Year Don Sweeney, Esq. niin olisin heti alkuun konservatiivinen mutta toki sormi pulssilla. 1. heinäkuuta ei kiitos mitään, ellei osu jotain tarjouskoria jo silloin kohdalle, koska veikkaan vapaita pelaajia olevan liigassa enemmän kuin vapaata cap-tilaa. Sweeney on julkisesti sanonut, että haetaan - murheenkryyni - oikeaa laituria, ja kolmosveskaria. Toivottavasti ollaan hereillä myös Acciari-korvaajan (joka voi toki olla myös herra itse, jos on jostain syystä sopivan hintainen) kanssa, sillä Bostonin pro scouting on viime vuodet ollut iskukykyisten, kiertävien nelosen jätkien suhteen täyttä timanttia, ja lisävaihtoehto tuonne olisi Noelin poistuessa tervetullut.

Anyway, katto on odotettua matalampi, ja joukkue jos toinenkin hakeutuu paremminkin pelaajista eroon kuin etsii niitä. Eihän Bruinsinkaan cap-tilanne suorastaan hohdokas ole, ja Marleau-kauppaa katsoessa Backesin poistosta pitäisi varmaankin maksaa Bergeron, Vaakanainen, Cam Neelyn vasen kives ja River Charlesin silta, mutta ei se myöskään liigan sisäistä vertailua tehdessä ole ollenkaan pahemmasta päästä. Tämä saattaa olla mahdollisuus johon tarttua. Pakolliset omat RFA:t ovat myöskin nykytiedolla väkisinkin pykälän halvempia kuin vielä ennen katon selviämistä

Johansson kuulemma ei ikävä kyllä olisi jatkamassa, mutta jos tuuri käy, niin tuo paikka voidaan täyttää sillä kaverilla, joka jää ahtaan cap-tilanteen liigan tuolileikissä seisomaan. Middle six -hyökkääjiä on kuitenkin vapaalla aika paljon, ja lisäksi vaikuttaa siltä, että juuri nyt joukkueet joissain tapauksissa maksavat tai ainakin vaativat erittäin vähän päästäkseen eroon jopa kohtuullisella sopimuksella olevasta laatupelaajasta, eli kaivattu pelaaja voisi olla saatavilla myös yllättävän kivuttomalla treidillä.

Ehkä olen liian optimistinen, mutta mulla on sellainen kutina, että Bruinsilla on (sitä halvatun Backesiä lukuunottamatta) ajoitus kohdallaan. EDIT: Ja lisätään, ettei siis pakottavaa tarvetta hankkia ketään. Siinä mielessä UFA-hulinoissa on pelkkää voitettavaa, kunhan järki pysyy mukana.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
^ Eipä muuta kuin että oisitpa Sweeney. Itse en usko Sweeneyllä kärsivällisyyden riittävän, historia ei puolla sellaista ennustusta, uskoa tasan: 0

Siellä on "tunnistettu" joku top6-laituri joka halutaan ja sen perässä ollaan kiimaisena. Koska näiden "tunnistusten" osumatarkkuus on ollut samaa luokkaa kuin Sweeneyn maltti, niin fiksuinta olisi tosiaan odottaa ja sitten ottaa kuka hyvänsä, jonka saa edullisesti.

Joten tervetuloa Anders Lee! Mielenkiintoista nähdä, pelaatko edes puolia tulevasta sopimuksestasi.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Knap

Jäsen
Mielenkiintoistahan on se, että ilmeisesti Boston on jollain tapaa mukana ohjelmassa "Buljulle kotia etsimässä". Siis tuolla Tampan palstalla oltiin mainittu. En nyt järin innoissani ole, mutta toisaalta, contenderille ihan hyvä kortti katsottavaksi halvalla. Joku Senyshyn sinne, Puljujärvi meille? Ei tuosta nyt enempää viittisäkään maksaa.

@larzzon tämä tunnistettu laituri on Michael Ferland. Saa muuten ottaa ylös. Mutta uskon, että Ferland tarttuu jopa semi maltilliseen tarjoukseen, nimittäin 4 miljoonaa AAV. Ja mä oon ihan fine tuon kanssa, koska kyseessä on 27 vuotias jätkä ja ei tarvii ehkä ulosostaa. Ja cappikin taitaa riittää ilman Backesin ulostusta. Saa nähdä mitä taikoo Sweeney tänään. Ai niin, ja Ryan Carpenterin perässä ollaan myös, kai. Kaikkia varmaan ärsyttää, kun en jaksa lähteitä kaivaa. Kai se osaa ihan ok olla alivoimalla, joten jos jollain 800k tulee, niin ei kiinnosta.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Pica

Jäsen
Kiitokset Acciarille ja hyviä pelejä Panttereissa. Ihan hyvä että ei pidetty tuolla hinnalla (reilut 1,5M?) vaan annettiin nelosketjun taistelija mennä. Kuka lienee korvaaja? Päästetäänkö Salama Senyshin irti vai haetaanko Pensiä seuraten uutta verta UFA-altaasta?

Entäs jos Oilersin kanssa iskettäisiin kauppa Krug -> 1st, 2nd, perintöhopeat ja Puljujärvi? Saataisiin kausiketjuun sutinaa kun Puljusta koulittaisiin Bruinsin nelosketjussa voimahyökkääjää parin kauden ajan.

Tähän mennessä ei ole Sweeneyn tai seuran nimeä mainittu lähetyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että frenzy on sujunut hyvin.
 

Knap

Jäsen
Sweeney tehnyt pari hyvin mukavaa ja maltillista diiliä. Lagacen diili tosin tarkoittaa sitä, ettei McIntyre jatka seurassa, mutta eipä tuolla väliä.

Brett Ritchie 1v / 1m AAV
Max Lagace 1v / 800k AAV

Sitten Connor Cliftonille 3v / 1m AAV

Cliftonin soppari todella hyvä. Uskon, että on jo ensi kaudella ryöstösopimus.

Tarjolla olisi edelleen Johansson, tosin, hän ei ole vissiin keskutellut Bruinsin kanssa, joten.. Ferlandin ottaisin sillä 4m / 4v sopimuksella vastaan kyllä. Olisi ihan ok soppari ufa markkinoilta. Simmonds luoti on väistetty, vaikka hänkin olisi ollut ihan kiehtova haku halvemmalla capilla.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Aitotekonahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Boston Bruins
Cliftonin sopparihan astuu voimaan vasta kaudella 20/21. Puolustajia jotka voi pelata NHL-tasolla on nyt 9 kpl, että oliskohan sieltä tulossa jotain siirtoja. Pakit ovat siis Chara, Grzelcyk, Clifton, Moore, Miller, Krug, Kampfer ja sitten vielä RFA:t Carlo ja McAvoy. Tohon vielä Vaakanainen päälle niin hyvin on pullat uunissa. Backes ja Moore vaikka pois jos joku haluaisi jotain antaa vaikka takaisin päin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Knap

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Acciarille hyvät jatkot panttereissa! Muuten ollut odotetun hiljaista UFA-markkinoilla mikä tosin oli hyvin odotettavaa. Nyt tärkeintä saada laput McAvoylle ja Carlolle...
Cliftonin lappu mielestäni erittäin hyvä. Jotain laituria edelleen kaipais, mutta saa nyt taas nähdä...
 
Tää on niin tätä

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Lee ja Simmonds väistettiin, Ferland vielä jäljellä. Barrien treidi Leafsiin antaa osviittaa siitä, mitä Krugilla voisi saada. Ei mahdottomia. Krug tietysti parempi pelaaja, mutta Barrie vastaavasti pelaa oikea käsi alhaalla, joka on yllättävänkin arvokasta markkinoilla.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Pica

Jäsen
Brett Ritchie 1v / 1m AAV
Max Lagace 1v / 800k AAV
Sitten Connor Cliftonille 3v / 1m AAV
Näiden lisäksi Canucksin männävuotinen ykköskierroksen varaus Brendan Gaunce tulee Bostoniin/Providenceen. Hyvin heikot mielikuvat Gauncesta pelaajana eikä tilastot mairittele mutta lienee hyvällä asenteella pelaava jarrukenttäläinen. Todennäköisesti AHL-mies mutta samalla mukana kisaamassa Ritchien kanssa Acciarin paikkaa täytettäessä. Vancouver-faneilta olisi mukava kuulla mielipide Gauncesta.

Mikä lienee Ferlandin pyynti? Ottaisin mielelläni kovan ja pelitaitoisen laiturin keskiketjuihin.

Cliftonille hyvä sopimus. Katsotaan minkälainen pelaaja sieltä tämän sopimuksen aikana kuoriutuu. Tällä hetkellä löytyy vähän kaikkea (päätä, käsiä ja jalkoja) mutta missään ei ole nähdäkseni erityisen hyvä. Asetti tämän kauden aikana riman siitä tasosta mitä pelaamiselta vaaditaan malliksi (vielä) nuoremmille pakeille.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Heinenille odotettu jatko, ohuesti halvemmalla mitä ajattelin. 2v, 2,8M per. Heinen on hyvä pelaaja. Yllättävän hyvä b-sarjasta varatuksi. En tiedä, onko koskaan parempaan, löytyykö hyökkäyspäässä muuta kuin kolmantena lenkkinä pyörimistä, mutta kyllähän tuo nykyiselläänkin rosterissa menee ja täyttää paikkansa.

(ex-globe) Fluto veikkailee Athleticissa Bruinsin ensi kauden koostumusta. Yllätyksetön sinänsä paitsi että Backesin osoite olisi AHL. Kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja kuten Marleau-treidistä nähtiin, yhdenkin vuoden liikuttaminen on kallista.

Bruins selviää kyllä capin kanssa ensi vuonna, vaikka Backes 5M AHL-pelailuillaan veisikin, mutta ensi kesänä on sitten Krug, DeBrusk, Coyle ja Grzelcyk uusittavana. Capista häviää Beleskeyn ja Seidenbergin ulosostot, mahdollisesti Kevan Millerin sopimus kokonaisuudessaan.

Kun junnuista kukaan ei varsinaisesti näytä olevan tulossa karmit kaulassa rosteriin, niin kyllähän joukkueen vahvistaminen edellyttäisi Backes-tilanteen ratkaisua.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Knap

Jäsen
Joo hyvä lappu. Capissa tilaa 7,35m, jolla ei kaiken järjen mukaan McAvoylle ja Carlolle soppareita saada. Jotain liikehdintää tuossa on pakko tulla, Miller tai Moore ulos treidillä vai Backesille koitetaan tehdä jotain? Halak ulos? Jotain tapahtuu.
 
KalPa, Brad Marchand #63

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
^ Kauden alussa ainakin pitäisi olla ltir-listalle jonoa: Miller, Moore ainakin, mahdollisesti myös Backes. Tietysti voi olla haasteita selvitä siihen ensimmäiseen päivään, jos sekä McAvoy että Carlo kirjoittavat nimen alle ennen kauden alkua.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy