Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Boston Bruins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pistelinko87, 05.06.2017 klo 12.40.

 1. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Bruins on siinä mielessä hyvässä asemassa, että menestysikkuna on aukeamassa, ellei toimiston puolella hölmöillä isolla kädellä. Mikäli sitä kannua haluaa tavoitella, niin kyllä se lähtökohtaisesti tarvitsisi jonkun laadukkaan pelimiehen kakkoseen Krejcin rinnalle. Mielestäni tämän hankinnan tulisi olla luokkaa Pacioretty, josta aiemmin tässä ketjussa höpistiin, vaikka itsessään Paciorettyn hankinnasta en oikein sytykään. Se on tietenkin mielipidekysymys, että miten asettaa pelaajia koreihin, mutta omissa papereissa Pacioretty on hiukan laadukkaampi pelaaja kuin Hoffman, etenkin cap hit huomioon ottaen. Mutta en myöskään haluaisi kovin paljoa tehdä kauppaa samassa divisioonassa pelaavien joukkueiden kanssa, ellei paperilla tarjous ole vain liian hyvä ohitettavaksi.

  Mutta lienemme samaa mieltä, että lähtökohtaisesti mitään hankintoja ei välttämättä tarvitse tehdä, vaan joukkuetta voi vahvistaa sitten vaikka kesällä kannukuntoon.

  Se täytyy myöntää, että teikäläinen sentään haaveilee realistisesti. Itse olen lähtenyt ajatuksissani aivan laukalle ja unelmoinut UFA-kesästä ja John Tavaresista. Eihän Tavares nyt todellakaan ole tulossa Bostoniin, mutta olisihan tuo siistiä. Siinä olisi dynastia kasassa. Mutta korostan, että eihän Tavares nyt todellakaan ole Bostoniin tulossa, mutta kai sitä nyt saa haaveilla, ja joskus nämä haaveet ylös kirjoittaa.

  Charasta samaa mieltä, hieno mies. Ja toki keväällä voi sitten mitä vain sattua, jos esimerkiksi Tuukka on Jumalamoodissa, niin voi tulla pitkäkin kevät. Pudotuspeleissä maalivahdit ovat kuitenkin paljon vartijoina ja mikäli tosiaan Rask ottaa kaiken kiinni, niin eihän sitä tiedä. Mutta lähdetään nyt siitä, että tänä keväänä haetaan vielä nuorelle rungolle kokemusta keväästä ja jatkossa ollaan tiukemmin taistelemassa menestyksestä.
   
 2. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  En lähtisi aliarvioimaan tätä tai varsinkaan ensi kautta Cup-ikkunaa pohtiessa. Siellä on nyt yhtä aikaa tulokassoppareilla McAvoyn, Heinenin, Carlon ja DeBruskin tasoiset pelimiehet (toivottavasti tähän listaan saa vielä ensi kauden aikana lisätä Bjorkin), joten capin puolesta on harvinaisen iso potentiaali sellaiseen kokoonpanoon, johon ei "pitäisi" olla varaa.

  Pacioretty ei erityisesti inspiroi, paitsi ettei ole antanut sitä ihan miehekkäintä kuvaa itsestään kaukalossa tähänastisella urallaan, on myös tehoilultaan vähän turhan upporikas/rutiköyhä - liian iso riski, että kuivan kauden Maxista olisi pudotuspelisarjan mittaan enemmän harmia kuin iloa, saati sitten että olisi upgrade nykyisiin hyökkääjiin. Toki voi myös ryöstää pelejä maaliputkissaan, mutta Habs tuskin suostuu kauppaamaan kippariaan Bruinsiin sellaiseen tarjoushintaan, että olisi tuon riskin väärti. Näinköhän suostuisi mihinkään hintaan.

  Lainaus:
  En myöskään ihan ensimmäisenä käyttäisi sanaa "jalkava" ketjun Heinen-Nash-Backes vahvoja otteita analysoidessa... Mutta muuten varmasti kelpo pläjäys asiaan vihkiytymättömille.
   
 3. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Kyllähän tuo laiturien osasto kaipasi ennen kauden alkua yhtä top4 ukkoa ja mielestäni kaipaa edelleen. Hyviä junnuja kehittymässä niille tonteille, mutta jos päätyyn saakka meinataan niin kyllä siinä tarvii olla joku joka pystyy niitä maaleja takomaan ja kääntämään pelejä. Krejci on poffeissa aina omimmillaan järjestämäsä sitä tarvittavaa tilaa ja aikaa, mutta kuka pistää kiekot pussiin? Pacioretty olisi hyvä haku, vaikkei varmaan kaiffaria kiinnosta vihulaisen leiriin loikatakkaan.
  Voi olla aika hiljaista pisteiden suhteen seuraavan viikon verran kun joukkueen 1 pakki ja 1 hyökkääjä sivussa. Eilen pystyi lopettamaan pelin katsomisen jo onneksi ekassa erässä kun ottelu oli jo ratkennut. Ei ole myöskään odotukset korkealla tulevaa STL ottelua ajatellen, mutta kohti kevättä ja kunnon pelejä. Toivottavasti loukkaantumisilta vältytään. Tämän sanottua voi laittaa ajastimen päälle ja odottaa Krejcin+ valitsemasi nimi season ending injuryä.
   
 4. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Onhan tuolla tarjolla varmaan muitakin laitureita kuin Pacioretty. Esim. Maroon, Kane ja osapuilleen kaikki Rangersista ja Sensistä.

  En nyt tiedä onko sillä nimellä niin väliä, kunhan taso on top6 ja on tarpeeksi nälkäinen. Jotenkin ei riitä DeBruskiin tosipeleissä luotto, eikä kyllä oikein Spoonerinkaan. Toki molemmat saattavat loistaakin, mutta jos keväältä haetaan muutakin kuin kokemusta, niin olisi ihan järkevää, että Krejcillä olisi yksi varmahko laituri vierellään. Joku rouhijatyyppi, joka osaa myös laukoa.

  Tietysti hinnoista riippuu, kannattaako ylipäänsä.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Maroon ei ole sellainen pelaaja, jota Bruinssiin tarvitaan. Kane on sellainen pelaaja, mitä ei ole yhdessäkään contenderissa. Pacioretty tai Hoffman olisi minun valintani. Pacioretty ilmeisesti liikkumassa lähipäivinä, hänen agenttinsa oli niin sanonut, taisi treidispekulaatiot ketjussa olla tästä lisää. Bruinssilla olisi periaattessa vara myös luopua tulevaisuudesta, prospecteja on vaikka muille jakaa, ensiksi tuolta voisi hävittää Zborilin ja Senyshinin kun heillä on vielä jotain arvoa, ennen kun heidät voi tuomita busteiksi. Hoffmanin ja Paciorettyn arvo vaan aika samaa luokkaa, Hoffman parempi omaan päähän, mutta Pacioretty on parempi maalintekijä, itse näkisin Hoffmanin ennemmin Bruinssissa.

  Tämän vuoden 1st menee aivan varmasti. Jos Habs on vastapuoli, niin silloin menee pakkiprospecti, eli Zboril. Joku varasuvuoro tai keskiluokan prospecti ehkä. Paha sanoa, mutta joku tuollainen hinta ei painakaan Bruinssin puolelta olisi liikaa, ehkä hieman alihintaa.
   
 6. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Anaheimia vastaan aikamoinen tilastotappio. Gibson seisoi päällään ja oli ohittamaton, Bruins selkeästi aktiivisempi ja yritteliäämpi. Sinänsä hyvä paikka ottaa se nollan pisteen ottelu tässä vaiheessa, kun vastassa kuitenkin oli läntisen konfferenssin joukkue.

  Tuosta treidistä vielä sen verran, että tässä pitää muistaa myös viime kauden Wild, jossa hankittiin Hanzal vahvistamaan joukkuetta siirtorajalle. Paperilla Hanzal oli toki vahvistus joukkueelle, mutta aika lailla veitsellä leikaten katkesi Wildin lento. Oliko se (täysin) Hanzalin syytä? Ei tietenkään ollut. Mutta muistutus ja osoitus siitä, että näiden pelaajakauppojen kanssa tulee olla myös liikenteessä asenteella, jossa monet eri asiat otetaan huomioon.
   
 7. KupittaanVelho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boston Bruins
  Joukkue pelaa kyllä älyttömän hyvää jääkiekkoa tällä hetkellä. Rangers täysi vastaantulija viime yönä ja lisääkin maaleja olisi voinut tulla lopussa. Bergeronin hattutemppu oli lähellä, ylärimaan taisi osua? Bergeronilla kasassa jo nyt enemmän maaleja kuin koko viime kaudella.. Hieman pelottaa että osuuko suorituspiikki väärään aikaan, mutta ei voi kyllä Bruins -kannattajana valittaa! Siirtotakaraja lähestyy ja tulee olemaan kiinnostava nähdä jos Boston pyrkii vahvistamaan kokoonpanoaan entisestään ennen playoffeja. Mitäs luulette?
   
 8. Burgerman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Boston Bruins
  Kauden alkupuolella arvelin, ettei Cassidyn kiekolla tulla tekemään juuri kolmea maalia enempää matsissa terveelläkään miehistöllä. Joukkue onkin sitten tarjoillut aasinhattua päähän oikein korviin asti vedettynä. Julmetun hienoa katsottavaa kyllä tällä hetkellä.

  Mielenkiintoista nähdä, iskeekö nuorelle joukkueelle jossain vaiheessa väsy otteluruuhkan keskellä. Kyllähän pudotuspelejä ajatellen voisi jotain maltillista vahvistusta katsella, joku kokenut rental kakkosen laitaan tekisi varmasti hyvää Krejcin ketjulle.
   
 9. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  121 taisi olla lukema vastauksena kysymykseen kuinka monta pistettä Bruins junnut ovat tehneet tällä kaudella. Toisena listalla taisi olla Devils 107 pisteellä. Myös AHL puolella on 10 rookieta rosterissa ja joukkue ylempää kastia. Tässähän on mahdollisesti dynastian ainekset kasassa, mikäli kaikki menee putkeen ja isoimmilta takaiskuilta vältytään. Suurin uhka mielestäni on Krejcin herkkyys loukkeihin, koska tervettä Krejciä tarvitaan poffeissa ehottomasti.

  Capin tilanteesta ei ole mitään hajua, mutta mielestäni joukkue tarvitsee sen top laiturin vielä joka kykenee tekemään maaleja. Resursseja on uhrattavaksi ihan älyttömästi kunhan joku roti säilyy hinnan ja hankinnan suhteen.
   
 10. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Kova on ollut pistetahti jo pari kuukautta. Muistaakseni liigan ykkönen Lightning on vetänyt seurahistorian kovinta tahtia tällä kaudella ja Bruins on siinä ihan kannoilla. Tämä siitä huolimatta että ensimmäiset viikot meni penkin alle, kaikki avaukseen piirretyt nimet ei ole tainneet olla kertaakaan yhtä aikaa kentällä ja rosterissa on enemmän rookieita kuin milloinkaan.

  Taantumaa ja slumppia on vielä tulossa mutta jos ne pysyy pieninä ja lyhyinä niin Tampan takinliepeissä on mahdollista roikkua runkosarjan loppuun asti. Toimistolla on edessä haastava homma reilun kahden viikon päässä olevalla siirtorajalla: tuodaanko sisään pelaajia jotka muuttavat joukkueen sisäistä kemiaa? Se on selvä että viime vuosina tutuksi tulleiden ”täytemiehien” hankintaa ei ole tarpeen tehdä.
  Olisiko oikein antaa hyvään vireeseen päässen joukkueen pysyä tässä kokoonpanossa loppuun asti? Toisaalta ison rental-tähden saaminen joukkueeseen ja tämän läheltä seuraaminen voisi olla nuorille hyödyllistä.

  Käy siirtorajalla miten vaan niin Bostonissa on pullat hyvin uunissa. Joukkueen runko on parhaassa iässä ja uuden johdon ensimmäinen nuorisoaalto on osoittautunut ennakoitua paremmaksi. Draftaus on ollut vahvaa ja sieltä on vielä hyviä pelaajia nousemassa lähivuosina yleiseen tietoisuuteen eli mukava olla Bruins-fani.
   
 11. KupittaanVelho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boston Bruins
  Lainaus:
  Onneksi draftaus on ollut vahvaa. Mielestäni kaikki Sweeneyn siirrot ovat olleet tähän asti parhaimmillaan kyseenalaisia. Jos katsoo seuraavaa listaa niin väittäisin että ainoa hyvä päätös oli luopua Lucicista. Harmittaa varsinkin että Reilly Smith päästettiin aikoinaan Floridaan.

  Grading every trade Don Sweeney has made as Boston Bruins GM
  History of hockey trades by general manager Don Sweeney - NHL Trade Tracker

  Pelolla odotan mitä trade deadline suunnitelmia Sweeneyllä on...
   
 12. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Sweeney tehny käsittämättömän hyvää työtä ja rohkeasti vetänyt omalla linjallaan välittämättä sopulien mielipiteistä. Ite arvostan todella paljon noita rohkeita vetoja joilla laitettiin kerralla yks paskimmista prospects pooleista kuntoon. Bruins oli kusessa tuolloin capin ja tulevaisuuden suhteen. Ei todellakaan näyttänyt valoisalta. Samaan aikaan täälläkin palstalla naurettiin sällille sen kummemmin ymmärtämättä noiden treidien taustoja. Toki jos paljon pelaa änäriä niin 87ovr pakin vaihtaminen pikkeihin voi kuullostaa tosi typerältä...

  Julienin potkiminen pihalle oli myös jälkiviisaana sellainen päätös jonka 90 prosenttia olisi jättänyt tekemättä, mutta muutti heti pelin katsomisenkin tuskastuttavasta varsin mieluisaan kun pelaajilla oli lupa pelata eikä koristella tiimi tilastoja. Potkujen aikaanhan Bruins johti vedoissa ja päästetyissä laukauksia tilastojen valossa, mutta peli oli ihan paskaa kun ei edes koitettu hyökkäyksissä päästä niille parhaimpien sektoreiden tonteille.

  Beleskeyn signaaminen isolla lapulla oli lopulta tosi typerää ja mielestäni McQuadin sopparikin oli vähintään kyseenalainen, mutta ilmeisesti jälkimmäinen tuo joukkueelle ainakin kovuutta,solidia pelaamista ja ehkä hän on kentän ulkopuolella hyvä sälli joukkueelle. Backes oli kanssa hyvä hankinta imo, vaikka siitäkin sopparin kestosta tullut kovasti narinaa. Itteä ei todellakaan kiinnosta miettiä kuinka paska diili on 4 vuoden päästä vaan fanina katson pelejä tässä ja nyt jolloin tuo hankinta on tosi mahtava. Saa ainakin muutaman vuoden katsella voittavaa pelaajaa jolla on asenne kohdillaan. Sitten kun fysiikka alkaa pettämään niin ei mahda mitään vaan voi olla kiitollinen niistä hetkistä joita on tarjottu faneille( hei tääänks Lucic)

  Summa summarum Sweeney on tehnyt A+ tason duunia tähän mennessä ja ikkuna joka oli pahasti ruosteessa mestaruuden suhteen on nyt rasvattu kuntoon jopa useammaksi vuodeksi. Nyt vain rohkeita vetoja jo tälle kaudelle cuppia ajatellen kun kerran pelimerkkejä kolisee taskut täynnä. Sitten jos menee vituralleen ja parin vuoden päästä näyttää moovit typerältä niin voi sanoa ainakin että on yritetty.
   
 13. Burgerman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Boston Bruins
  Pari vähän heikompaa peliä peräkkäisinä öinä, ensin Buffalolta takkiin ja viime yönä ehkä vähän ansaitsematon kahden pisteen voitto New Jerseysta. Buffalo-matsin ensimmäinen erä oli ihan hyvä ja Krejcin ketju veti erän loppuun pitkän pyörityksen ilman tulosta. Toisesta erästä alkaen Buffalon pelaajat tuntuivat olevan joka vaihdossa yksin läpi tai vähintään ylivoimahyökkäyksessä. Devils aiheutti taas hankaluuksia nopeudellaan mutta Bruinsilla oli maalinteossa kaikki tähdet kohdillaan.

  Nopeina pelaajahavaintoina Marchandilla on tuntunut olevan vähän hakemista pelikiellon jälkeen ja McQuaid on tällä hetkellä todella paljon Kevan Milleria huonompi pelaaja.
   
 14. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Devils voitosta paljon tulee antaa kiitosta Khudobinille, joka otti muutamia kappaleita isoja torjuntoja pelin aikana.

  Tosiaan nyt Bruinsilla vähän heikkoa vaihetta pukkaa ja nyt tosi tärkeää, että tämä saadaan katki mkatki mahdollisimman nopeasti. Toki hyvä, että Bruins voitti Devilsin huonollakin pelillä, näin ne hyvät joukkueet tuppaavat tekemään.
   
 15. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Noh, Bruins liigan toiseksi paras joukkue pisteissä sekä maalierossa mitattuna, niin ei jaksa alkaa jännittämään jos muutama heikompi peli tähän väliin tuliskin. HAilaittien perusteella oli tosiaanki off night parikin yötä putkeen, mutta NJ kaatui jopa koomisella tuurilla. Erillainen tilanne tällä kaudella kun ei tarvinne puristaa jännän äärellä runkkarin loppua, vaan voi valmistautua poffeihin ehkä hieman aikaisemmin. Toivottavasti nyt kaikki pysyis suht. ehjänä kauden loppuun saakka ja päästäis koittamaan cup runia terveellä porukalla. Bergy,Krejci,Backes tarjoaa kyllä kovan kokeneen kolmikon poffeihin junnuilla höystettynä.

  Backesin 6x6m vai mikä soppari olikaan naurettiin tässä vielä syksyn mittaan, mutta ei taida naurattaa tällä hetkellä kun kaveri on ainakin fantasytehoilla mitattuna koko joukkueen viidenneksi kovin pelimies ja pelaa vielä Bruins tyylistä fyysistä kiekkoa. Joo taantuu varmasti jossain vaiheessa, mutta kuka perkele jaksaa välittää jostain 4 vuoden päästä tapahtuvasta kun pelejä pelataan tässä ja nyt. Muutenkin katsoo mielellään tuollaista kilpailuvietin ja hokisydämen omaavaa pelaajaa kuin jotain helvetin laiskasti kentällä lyllertävää Boedkeria tai muuta vastaavaa fleguilijaa. Ei paljoa hidastanut vaikka suolesta taidettiin positaa pieni pätkä vaan sieltä nopeesti takas kentälle tekemään tuhojaan.

  Kauden loppuun suurimmat odotukset itselläni on sen suhteen kenet tuonne saadaan tuomaan maalintekoa ja leveyttä hyökkäykseen. Capin suhteen ei ole mitään hajua paljonko on tilaa jne. Krejcin rinnalle tosiaan joku kyttyrä joka osaa pistää järjestetyistä tilanteista kiekkoa pussiin olisi omissa toiveissa korkeimmilla.

  Edit: Joku huhuili wassapissa että Maroonia oltais kalastelemassa Edmontonista. Ei oo kyllä mitään käyttöä moiselle, paitti Beleskey saattaisi tarvita piristystä farmin puolelle:
  22. Chris Breen (D) 42 1 7 8 40 -1 |
  23. Anders Bjork (F) 9 2 2 4 2 -1 |
  24. Adam Payerl (F) 27 4 2 6 32 -2 |
  25. Josh Hennessy (F) 34 5 3 8 10 -3 |
  26. Emil Johansson (D) 32 1 4 5 17 -3 |
  27. Chris Porter (F) 38 1 6 7 27 -7 |
  28. Matt Beleskey (F) 19 3 1 4 15 -10 |
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2018 klo 16.18
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Capfriendlyn mukaan $3,397,058 on tilaa capissa deadlinella, eli kyllä tuossa on ihan ok tilaa jollekkin rentalille, jos siltä siis pidätetään palkkaa. Paciorettyhän tuohon menisi, kun Montreal pidättäisi vaikka 30%, tai sitten siirtelee palkkoja sinne päin. Jossain muuten näin (todennäköisesti jollain paskasivulla), että Habs ja Bruins on suunitellut treidiä, olisko ollut joku hockeyfeed tms. eli tuskin mikään kovin luotettava.
   
 17. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä silti näkisin, että ennemmin tarvitsisitte yhden jämäkän ja luotettavan pakin.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Saatte Drew Staffordin Devilsistä vaikka ilmaiseksi (tai jos maksatte jotain, niin vielä parempi). Bruins-ottelussa antoi työnäytteen, että maalinteko onnistuu yhä Bruinsin puolesta. Tosin viimeiseen noin 25 otteluun muuten muistaakseni kolme tehopistettä ei ole yhtä hyvä suositus.

  No joo, vähän viestiketjun ulkopuolelta.
   
 19. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  No kyllä itseäni tuo sopimus edelleen huolestuttaa. Hieno mies ja tosiaan tuli kaukaloon takaisin todella nopeasti operaationsa jälkeen. Ja on Bruinsin näköinen pelaaja. Mutta. Itseäni silti huolestuttaa tilanne, jossa Backes hidastuu samaa tahtia, kun peli nopeutuu. Eli pelin muuttuessa koko ajan nopeammaksi, Backes menee toiseen suntaan. Toistaiseksi Backes on löytänyt tapoja auttaa joukkuetta ilman jalkanopeutta, mutta näitä keinoja pitää löytyä työkalupakista vuosien vieriessä entistä enemmän.

  Lainaus:
  Kiekollisesti kyllä, mutta sanoisin, että kiekottomana McQuaid on hoitanut omat hommansa paremmin kuin Miller. Toivoisin kuitenkin, että Cassidy käyttäisi pakkien peluutuksessa rotaatiota erityisesti herrojen Miller, McQuaid ja Grzelcyk osalta. Grzelcyk toki lähtökohtaisesti huilaisi vain esimerkiksi sellaisissa vieraspeleissä, joissa tarvitaan enemmän hiekkapaperiosaston miehiä. Muutoin kierrätys olisi pääsääntöisesti McQuaidin ja Millerin välinen asia. Se on vaan nihkeää, jos kovin paljon Milleriä nyt istutetaan ja sen jälkeen paluu tapahtuu johonkin isoon peliin, niin on ikävää, jos peliin palaaminen olisi Milleriltä yhtä hakemista kuin se on ollut esimerkiksi mainitsemaltasi Marchandilta.
   
 20. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Ite tein tunnukset aikoinaan tänne katseltuani aikani Charaa ja Lucicia dissaavia kommentteja, kun omaan silmään kaverit olivat joukkueen kulmakiviä. Varmaan oot ostoskassi ollu myös huolestunut Charan kehityksestä iän myötä. Samanlailla nauroin tyypeille jotka pari vuotta sitten tärisivät mikä riesa kaveri on joukkueelle. Noilla voittavilla pelaajilla on kyky olla hyödyksi joukkueelle vaikka fysiikassa joutuvatkin antamaan tasoitusta. Samahan se tosiaan olisi vaihtaa joku vikkelä kaveri tilalle ja miettiä sitten miksi joukkue on paska ja menestystä ei tule. Ei nämä pelaajien vanhenemiset mene kuten videopeleissä, että arvot putoavat kahdella joka vuosi, vaikka nivelet toki iän myötä joutuvat antamaan tasoitusta.
   
 21. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän tuohon sitten mahtuu vaikka kaksi Paciorettya deadlinella ilman että kukaan edes pidättää palkkoja.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Mihin miinaan menen, vai mitä typerää sanoin, jos kerron Pacioretyn palkan oelvan 4,5 milliä, ja Bruinssilla capissa tilaa n. 3,4 miljoonaa? Siis oletuksella, että kaikki isopalkkaiset ovat terveinä eikä sitä kautta tule palkkakattoon tilaa?
   
 23. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  En itse asiassa ollut erityisen huolestunut Charasta paitsi niiden kauden parin aikana, kun slovakilla oli vähän vaikeampaa. Tähän osaltaan vaikuttaa se, että Chara on puolustaja, ja myös itse itselleni kehittämä sääntö, jossa "supertähdet ovat aina supertähtiä". Ja toki tässä poikkeuksia löytyy. Mutta lähtökohtaisesti joku todella hyvä kiekkoilija tulee sitä olemaan uransa loppuun, ellei sitten uran loppu pitkity poikkeuksellisen pitkäksi kuten esimerkiksi Jagrilla. Ja kuten sanoin, poikkeuksia löytyy, ei tuo sääntö aina päde, mutta useammin se pätee mielestäni, kuin toiseen suuntaan.

  Enkä tarkoittanut, että Backes tulisi vaihtaa johonkin ja, että vikkelyys on kaikki kaikessa, mutta totean edelleen, että nämä asiat tulisi ja tulee ottaa huomioon pitkiä lappuja tehtäessä.

  Lucicin osalta tämä huoli liikkeen hidastumisesta on ollut jo päällä pitkään ja on sitä edelleen. En omaa sellaista katsantopohjaa Oilersista, että uskaltaisin antaa arviota onko Lucicin liikkeessä tapahtunut merkittäviä muutoksia suuntaan taikka toiseen.
   
 24. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Osa Paciorettyn caphitistä jäisi käsitykseni mukaan Habsin palkkoihin... Eli siis Pacioretyn vaikutus Bruinsin cappiin laskettaisiin kauden jäljellä olevien päivien mukaan, jolloin se olisi huomattavasti pienempi.

  edit. Laitetaan nyt kuitenkin konditionaalissa...
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ai perkele! Tämä oli kyllä unohtunut. Sittenhän tuonne saisi mahdutettua vaikka ketä, toki monilla potentiaaliseilla on useamman vuoden lappu, joka on joko a) hinnallisesti liian suuri tai b) Arvo nousee liian korkeaksi lapun pituuden takia.