Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Boston Bruins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pistelinko87, 05.06.2017 klo 12.40.

 1. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Tärkeitä pisteitä otti Cassidyn ryhmä hailaumaa vastaan ja matka jatkuu kohti New Jerseyä, josta on odotettavissa kova ottelu. San Josea vastaan Boston näytti paikka paikoin nopeammalta joukkueelta ja toki huomattavasti onnekkaammalta. Pidin joukkueen asenteesta otteluun ja peliin lähdettiin siten, että taitovajetta korvattiin yrityksen määrällä. Miehekästä suorittamista Bruinsilta kokonaisuudessaan, vaikka poissaoloja on paljon.

  Kevääseen on vielä paljon aikaa, mutta tärkeintä on se, että Bostonilla ei ero pudotuspeliviivaan kasva nyt turhan suureksi. Loppukaudesta, jos meihistö on ehjänä voi pisteiden ottaminen muuttua helpommaksi kuin nyt, kun top-6:sta on ollut jo pidempään puolet poissa. Ja tälläkin hetkellä Björk, Marchand ja Backes telakalla.

  Lainaus:
  Juuri näin, hyvä täsmennys palsteveljeltä siellä takana. Tosiaan vielä tämän lisäksi SC-haaveet tarvitsevat sen, että top-6 äijät pysyvät ehjinä jatkossa (kyllä, katson sinua David Krejci). Tällaista sumaa loukkaantumisten saralla ei kestäisi yksikään joukkue kevättä kohti mentäessä.
   
 2. Butters Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Seahawks & Maple Leafs
  Tuukan sijasta Khodobin pelaa. Mitä ihmettä? Onko Raskilla pientä vammaa? Haastaako Khudobin tosissaan ykkösmoken paikkaa?
   
 3. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Khudobin saa pelata, koska on napannut tällä kaudella voittoja. Eihän Tuukka huonosti ole pelannut, mutta onnettomia pomppumaaleja on mennyt selän taakse vähän liikaa ja tappiosarake ei ole kaunista katsottavaa. Joten joo, Khudobin haastaa tällä hetkellä ihan tosissaan jopa ykköskassarin paikasta. Kuinka kauan Dobyn lentokeli sitten jatkuu jää nähtäväksi.
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Juuri näin ja Khudobinin prosentit ovat kyllä hyvällä tasolla ja Devilsiäkin vastaan toiminta oli vakuuttavaa. Mielestäni molempien maalivahtien esitykset ovat olleet aika samalla tasolla (Raskilla tosiaan paljon outoja pomppuja mennyt selän taakse) ainoana erona on se, että Khudobin on napsinut voittoja. Loppujen lopuksi joukkueelle maalivahdin tilastoista voittotilasto on se tärkein, joskin ei muissakaan Khudobinin tilastoissa ole valittamista.

  Bruins on esiintynyt oikein mukavasti viime aikoina, vaikka vemppoja onkin vuodeosasto täynnä. Pelit tosiaan muuttuvat Bostonilla helpommiksi jatkossa, jos, ja kun pelaajat alkavat lopetella sairauslomiaan. Peli Devilsiä vastaan oli hyvä kokonaisuudessaan, ottaen huomioon, että kyseessä on Metropolitanin yksi kovimmista joukkueista pistesaldollaan.

  Illalla sitten hyvään katseluaikaan kovat vastukset jatkuvat, kun Pens asettuu vastaan. Piste olisi mukava. Rask aloittanee maalilla (täysin oma mutu).
   
 5. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Tahti ei ole mitenkään kova, että kyllä sillä Khudolla voivat mennä mun puolesta niin kauan kuin koppi tarttuu. Tietenkin se vähän kuumottaa pitää 7milj. kassaria penkillä, mutta se nyt on vaan joskus semmosta. Rask siellä kuitenkin loppukaudesta pelaa, niin on oikein mukavaa että on kakkosena semmoinen kassari jonka kanssa pystyy voitamaan. Ei ole ihan viime aikoina semmoista kokoonpanosta löytynyt.

  Krejci ja Backes alkavat olemaan ongelma, kun kaksikko on poissa kokoonpanosta sen 1/3 kaudesta ja sitten taas etsitään tuntumaa hetken aikaa. Backesista tykkään kyllä, mutta onhan se sopimus kamala.
   
 6. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Khudobin aloittaa tänään(kin). Ainakin jos uskomme Cassidyä. Marchand ja Bjork sivussa, Krugin kohdalla päätetään juuri ennen peliä.
   
 7. Masa19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Boston Bruins
  Hudoubin jatkanee rekordilla 7-0-2 ja Boston nappaa pisteet Penguislaumalta. Koosteen perusteella jälleen kerran tuli katteltua, eli tarkemmin en osaa asioita availla.

  Bruinsin miehistö voi päihittää kenet tahanansa, mutta se vaatii vaan että kaikki on kunnossa. Mielenkiintoinen ryhmä kun on paljon nuoria kavereita kehissä.
   
 8. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Ihan kelvollisia tuloksia tuolla AHL-hyökkäyksellä. Nuoret ottaneet mukavasti roolia kauden edetessä ja kokeneempien saikutellessa.

  2015 dratin 1. kierroksesta voi olla montaa mieltä, mutta ainakin DeBrusk on osoittautumassa jonkinlaiseksi osumaksi. Ei varmaan tule mikään tähtiluokan pelaaja koskaan olemaan, mutta sellainen työteliäs ja välillä tehokaskin Bruinsin näköinen pelaaja.
   
 9. WhoisJohnny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
  Siellä otettiin sitten Tampasta tiukka voitto jokunen päivä takaperin. Itse pääsin katsomaan vain recapin, kiitos duunin. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella muistin Spoonerin olemassaolon, kun pisti passin tuohon Krugin maaliin. Raskille erittäin tärkeä paluu voittokantaan.

  Katsoiko joku peliä? Oltiinko ihan jaloissa?
   
 10. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Peli oli kaksi erää lähes täydellistä dominointia väsynyttä vastustaa vastaan. Taisi olla toisessa erässä tilanteessa 3-0 laukaukset jotain 30-9, mukana kolme vai neljä raudoista ulos. Krugilla taisi olla tuossa kohtaa yhtä monta yritystä kuin Lightningilla.
  Kolmannessa erässä sai sitten jännittää ja vaikka Raskin sijoittuminen on tällä hetkellä hieman pielessä pelasi Tuukka lopun vahvasti.

  Katsotaan mikä on joukkueen suorituskyky kun aletaan saamaan jalkeille pelaajia joista vierasjoukkueenkin kannattajat ovat kuulleet. Spooner oli näkymätön mutta ihan ok tauon jälkeen ja toivotaan että saa itsensä iskuun kevätkaudelle. Monta täyttä peliä ei kaikilla senttereillä ole nähty ja nyt sivussa oli Krejci.

  Jännä nähdä mitä Charan kanssa tehdään siirtorajalla. Fantasiamanagerina sopisin kahden vuoden jatkosta ja myisin eniten tarjoavalle pretenderille. Tämä sopisi hyvin meneillään olevaan lennossa rakentamisen teemaan. Haluaako kuitenkaan lähteä muutaman kuukauden matkatöihin tässä oikeassa maailmassa jos ei pääse varteenotettavaan mestarikanditaattiin?
   
 11. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Hyvin on tosiaan poikaset pelannu. Oletin että 1 piste on jo plussaa lännen kiertueelta, mutta joukkue pistikin 4 ottelun voittoputken yllättäen käyntiin, joka kuitenkin katkesi kotona Edmontonia vastaan. Väsynyttä TB vastaan olikin sitkumisen sijasta tarjolla täydellistä dominointia ja yllätyksekseni Bräd ja Bäcks olivat tulleet takaisin. Marchand näytti mikä ero on AHL ukkelilla ja top pelaajalla maailmassa pitämällä kiekon joukkueen hallussa ja rakentelemalla pyöritysten kautta tontteja siinä vaiheessa kun ukkelit olisivat takoneet kiekkoa ränniin ja lähteneet takaisin omiiin.

  Charalla vissiin joku eläkekriisi iskeny ja kaveri hyökänny ihan töpinöissään muutamissa viimeisissä peleissä mitä katellu sivusilmällä. Mikäs siinä homman toimiessa McAvoyn varmistaessa ja sama toisin päin. Muutenkin Charlieta kehuttiin kovasti edellisessä ottelussa eikä syyttä. Ei taida olla niin tiukkaa paikkaa kentällä etteikö kiekko löytäisi omille, vaikka itellä kauhunväreet hiipii niskaan epäonnistumisen riskin ollessa suuri. Kaikki Boston fanit Chicago finaalisarjan seuranneena muistanevat miten arvokkaita tuollaiset kaverit ovat Keithin uskomattoman hienojen pelien jälkeen. Hieman tulee Doughty mieleen itsellä jos johonkin pelaajaan pitäisi vertailla.

  Chara keissiin otan kantaa samoin kuin aina ennenkin, että parempi pitää itsellä koska taso on edelleenkin korkeampi kuin saatava vastike ja samalla tuo lisävalueta kouluttamalla nuorista voittajia pelaajia (toivottavasti) Vastineeksi tulisi varmaan joku väsynyt 3 kiekan paska pikki ja kentällä nähtäisiin persoonallisen legendan sijaan joku harmaata massaa edustava Liles tyylinen korvike. En minä ainakaan jaksa katsella sellaisia kavereita vaikka kuinka pelaisivatkin omassa suosikki joukkueessa.

  Lauantaina tärkeä peli vieraissa Phillyä vastaan. Paska-Rangerit,Paska-Purkki ja Caps ovat 2-3pts päässä 2-3 ottelua enemmän pelanneena taulukossa ja voitolla oltaisiin pitkästä aikaa hyvissä asemissa taulukossa, kun taas tappiolla vastustaja tulisi pisteen päähän ja ero poffitiimeihin ei kaventuisi yhtään...
   
 12. ML17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Joukkue on näyttänyt, että siinä on potentiaalia. Niin näytti Tampaakin vastaan, kun ryöpytti ekat kaksi erää aivan suvereenisti. Peli olisi voinut olla vaikka 6-0.

  Surkeista drafteista on puhuttu, mutta on sieltä kultaakin löytynyt joukosta, sillä parhaista yhdeksästä pistemiehestä viisi on varattu itse reilun kolmen vuoden aikana. Näiden ulkopuolelta löytyy myös tuleva Norris-voittaja McAvoy. Lisäksi löytyy Carlo, joka on pelannut enemmän kuin kaikki paitsi ihan ensimmäiset varaukset varausvuonnaan vaikka varausnumero oli 37. Pelaajia on lisäksi tulossa piipusta lisääkin, esimerkiksi Donatoa on kehuttu varsin paljon.

  Todella jännä nähdä, mitä tapahtuu, kun kaikki ovat terveinä ja nuoret tässä kauden mittaa kehittyvät entisestään. Ainoa mitä vanhana väkivallan ihannoijana kaipaisi, olisi vähän lisää lihasta ja takaisinpuskemista, kun näitä loukkaantumisiakin on ollut varsin paljon. Ettei käännettäisi toista poskea.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Toivottavasti Charaa ei ikinä myydä. Vaikka Bruins ei pääsisi pudotuspeleihin, niin en minä silti haluaisi nähdä Charaa minkään muun joukkueen väreissä. Se on niitä harvoja pelaajia, joita ei vaan pysty näkemään muualla. Eiköhän tässä mennä vuoden jatkolla Charan kanssa, vaikka varmasti hänellä paloa riittää, niin kuitenkin niin suuri henkilö, että hän jos joku voi ottaa sen halvemman lapun ja vain vuodeksi. Toisaalta en tiedä tapahtuuko, ei ole nimittäin tarvetta palkasta leikata, kun palkkakatto ei ota kiinni ja Jacobseilta rahaa löytyy. Kuitenkin, Chara on ja pysyy Bostonissa loppu uran.
   
 14. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Näin juuri, tosin mitä tuossa larzzonin kanssa aiemmin kirjoiteltiinkin, niin SC-ikkunan avautuminen vaatisi pelaajien hyvän kehityksen ja ehjänä pysymisen lisäksi myös sen, että Bruins saisi hankittua sellaisen top-6 hyökkääjän, joka pystyisi tuomaan laajuutta ja terävyyttä Bostonin viimeistelyyn. Mikäli Chara haluaisi lopetella uraansa kuten Recchi, edes teorian tasolla, olisi palkkapyynnön kanssa hyvä tulla vastaan.
   
 15. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Jos Bruins on dl.llä kaukana viivasta, niin toki kyselisin Charalta, kiinnostaako tätä pelata kevättä toisaalla. Ottajia varmasti on ja hintakin olisi Bruinsin kannalta varmasti sellainen, että tyydyttäisi, jos Chara huomaisi ruohon olevan vihreämpää toisaalla ja jäisi sille tielleen.

  Ts. en olisi ajamassa Charaa pois ja olisin jopa valmis tekemään hänelle kesällä markkinahintaisen sopimuksen. Mutta toki ottaisin Charan loppusopimuksesta sen mitä on tarjolla, jos nuo kevään pelit ovat Bruinsin kannalta yhdentekeviä ja Chara itse on halukas kannujahtiin.

  Sinänsä akateemista, että todnäk Bruinsilla on dl.llä pudotuspelimahdollisuudet, vaikka sitten ohuet, ja Chara pelannee Bruinsissa runosarjan loppuun.
   
 16. Burgerman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Boston Bruins
  Pariin viime peliin aika vaivaton voitto aneemisesta Philadelphiasta ja pataan Nashvillelta vieraissa. Lapsukset tulivat aika kalliiksi viime yönä, ainakin kaksi maalia tuli läpiajoista ja kerran Smith sai pussittaa reboundin vapaasti sisään. Nashville rankoi aika tylysti paikoistaan, kun taas vastaavasti Boston tarvitsee edelleen hurjan määrän paikkoja/laukauksia maalintekoon. Bruinsin pelit ovat kuitenkin ihan viihdyttävää katsottavaa tällä hetkellä.
   
 17. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Hyvä peli Bostonilta ja kokonaisuudessaan hyvä jääkiekko-ottelu. Bruins kaatui keskialueen puolustamiseen ja siihen, että liian monta kertaa kaveri pääsi joko ylivoimahyökkäykseen tai läpiajoon. Predatorsin tehokkuus oli kuitenkin todella kovaa luokkaa. Hyvä esitys kuitenkin Predsiä vastaan, joka on kuitenkin yksi koko sarjan kovimpia joukkueita tällä hetkellä, vaikka toki edellisestä ottelusta joukkueen ykkössentteri Johansen puuttuikin. Jatkossa vain keskialuetta tulee puolustaa paremmin, jotta vastustaja ei pääse availemaan Bruinsin puolustusta tuolla tavoin.

  Hyvä ja lupauksia antava peli Bruinsilta, tästä on ihan hyvä jatkaa.
   
 18. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Bruins pelaa hyvää jääkiekkoa ja tekee sitä vielä tarpeeksi tehokkaasti. Islandersia vastaan useat pelin osa-alueet olivat kunnossa aina maalivahdista lähtien. Rask on palannut omalle tasolleen ja otti useita tärkeitä isoja torjuntoja. Puolustus toimii ja tervehdin myös ilolla sitä, että McAvoy, Krug ja kumppanit ovat nykyään enemmän kiekossa ja pelaavat vahvuuksillaan. Eli käytännössä Bruins pystyy puolustamaan kiekolla ja tämä on selkeä muutos kauden alkuun. Tällä puolustamisella on myös tylsytetty useita vastustajan pelaajia ja viety heitä mukavuusalueen ulkopuolelle. Hyökkäyksessä ei vieläkään maalinteon tehokkuus ole siellä missä se saisi olla, mutta materiaaliin nähden se on hyvällä tasolla.

  Islandersia vastaan Bruins hölmöili kyllä paljon, joten fiksumpaa täytyy pelaamisen olla jatkossa. Backes puski vastustajaa, josta lensi pihalle ja toinen täysin turha tapahtuma oli Marchandin viiden minuutin estämisrangaistukseen johtanut taklaus Tavaresiin. Aivan turha taklaus. Peli hyvin hallussa, ja 1-0 Bostonille, tärkeitä pisteitä olisi otettavissa ja kaveri menee ja ottaa täysin ansaitun vitosen. Ei näin, ei todellakaan näin. DeBrusk otti myös ison jäähyn tappelusta, mutta saa siitä synninpäästön ja itse asiassa jopa kiitosta. McAvoyta taklattiin laidan vieressä, ei mitenkään rumasti, mutta kuitenkin sillä tavalla, että McAvoy oli haavoittuvassa asemassa. DeBrusk puolusti joukkuekaveria ja pudotti hanskat, ja tästä myös Cassidy antoi pelin jälkeisessä haastattelussa runsaasti posia DeBruskin suuntaan.

  Joku Bergeron voisi kyllä sanoa Marchandille, että kun peli on 1-0 ja hyvin hallussa, niin älä vahingoita joukkuetta. On eri asia pelaa kovaa, yrittää ja olla aktiivinen kuin olla tyhmä.
   
 19. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Eastern Conference
  ATLANTIC GP PTS
  Tampa Bay 29 44
  Toronto 31 41
  Boston 27 32
  Montreal 31 30
  Detroit 29 27
  Florida 29 26
  Ottawa 28 25
  Buffalo 30 20

  Ihan hyvältä näyttää poffien suhteen tässä vaiheessa etenkin kun kaikki pelaajat ovat tällä hetkellä terveitä. Ennen joulua tulee 7 ottelua 11 päivään joista 5 kotona ja 2 vieraissa. Nyt olisi hyvä sauma repiä eroa pahimpiin divari vihuihin ja kohennella asemia muutenkin idässä.
   
 20. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Vaikka otanta vielä melko lyhyt onkin, niin Julienin vaihto Cassidyyn on ollut Sweeneyn liikkeistä niitä onnistuneimpia. Julienin sapluuna toimi aikansa, mutta pelitapa ei enää loppuaikoina toiminut. Montrealin kanssa taitaa olla samanlaisia ongelmia havaittavissa, mitä olen joitakin kommentteja asiasta lukenut.

  Parhaimmillaanhan Julienin ajan Bruinsin hyökkäyspään cycle oli murhaava ja isot vahvat pelaajat (Lucic, Horton ym.) pääsivät siinä oikeuksiinsa. Nopeampi suunnanmuutospeli ei enää taida olla Julienin heiniä. Mukava nähdä, että puolustajat saavat osallistua hyökkäyspeliin nyt aktiivisemmin. Toki nykypakistokin on huomattavasti kädellisempi kuin mitä se pahimmillaan Julienin aikoina oli, kun mm. McQuaid ja Seidenberg vetelivät liian suuressa roolissa.

  Behind the B -sarjaa katselleena myös joukkueen ilmapiirissä on mielestäni ollut havaittavissa muutosta viime vuosien aikana. Joukkueen runko oli pitkään sama eikä nuorta verta liiemmin mukaan otettu. Hamiltonkaan ei paikkaansa oikein kokeneen kaartin seasta löytänyt ja matka jatkui muualle. Pieni ravistelu on aika ajoin paikallaan ja Pastrnak, Carlo, Vatrano, McAvoy, DeBrusk ynnä muut ovat tuoneet uutta virtaa ja energiaa mukanansa. Charakin painaa kentällä kuin nuori ori, vaikka pari vuotta sitten näytti ylipalkatulta kehäraakilta. Bruinsia on tällä hetkellä mukavampi seurata kuin 2-3 vuotta sitten, vaikka lopputulos runkosarjan jälkeen lopulta jäisikin yhtä laihaksi.

  edit. typoja
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2017 klo 14.30
 21. DonBerry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Beleskey viimein waivereihin (lähde). Tällä kaudella 14 peliä 0+0, viime kauden loukkaantuminen taisi viedä miehestä kaiken. Liekö löytyy joku ottaja?

  Viime peli Detroitia vastaan ei oikein vakuuttanut, takkiin olisi tullut varsinaisella peliajalla ilman Marchandin nappisyöttöä kun haettiin lopussa tasoitusta ilman maalivahtia. Jatkoajalla sitten vielä hienolla yksilösuorituksella voitto kotiin. Tänä yönä vastassa kuuma Capitals, odotukset melko matalalla tähän peliin. Taitaa olla joukkueiden välisistä 9 edellistä mennyt Washingtonin porukalle.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Väittäävät, että kymppi ois jo kasassa.

  Ben Raby Twitterissä: "Related: #Caps are 10-0-0 vs #Bruins since 2014-15 and will be getting Boston tomorrow playing 2nd of back-to-backs https://t.co/OmCXMsHH4f"

  Kuka teillä maalissa?

  Veikkaan, että nyt katkee joka tapauksessa Caps-voittojen putki, jos esitys on yhtä hengetön kuin pari edellistä peliä ovat olleet.
   
 23. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Pyh, paskalla pelillä pisteet Detroidista ja tänään vejetään sukat täysille samalla kun soihtu vaihtuu idässä joukkueiden välisen voimasuhteen muodossa. Ei ole ihan niin ladattu Caps nyt vastassa ja päästään ykkösillä kurnuttamaan 4-1 voitto! Khudobin kylläkin kysymysmerkki otteluun lähdettäessä, mutta pitkästä aikaa luotto on korkealla Capsia vastaan toisin kuin aikaisempina vuosina. Tosiaan kummallakin taisi olla 8 voittoa edellisistä 10 ottelusta joten pitäisi tulla laadukas ottelu.
   
 24. Burgerman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Boston Bruins
  Sitten viime kirjoittaman Capsilta tukkaan melko ansaitusti, samoin kuin Rangersilta, jota en päässyt todistamaan. Viime yönä sen sijaan Bruinsilta melkoinen höykytys Columbukselle, oikeastaan sekin ihan ansaitusti. Alusta loppuun hyvä esitys, mitä nyt alkuun pari vakioksi muodostunutta läpiajoa vastustajalle, tällä kertaa Atkinsonille.

  En edelleenkään julistaisi Bruinsia kuin korkeintaan viimeisistä playoffsijoista kamppailevaksi porukaksi, mutta matsit ovat kyllä tällä hetkellä pääsääntöisesti viihdyttäviä. Moittimani Cassidyn tsemppikiekko tuotti viime yönä seitsemän maalia ja joukkueen compete level tuntuu olevan säännöllisesti korkea, joten mikäs tässä katsellessa. Ensi yönä sitten Buffalo vieraissa, viime yön tapaan ilman Krejciä. Seuraillaan pelaako Spooner yhtä hyvän ottelun kuin viime yönä.
   
 25. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Sweeneyn draftausta on taidettu yleisestikin pitää varsin korkeatasoisena, mutta tosiaan vaikuttaa siltä, että Chiarellin kauden loppuvaiheilta on Pastrnakin lisäksi kuoriutumassa aika monta muutakin kelpo pelimiestä. Syytä toki onkin, sen verran vihkoon nuo alkukaudet menivät. Oikeastaan varsin jännä kuvio, PC hoiti hommansa pitkään todella tasokkaasti mutta selvästi laskevalla käyrällä, mutta varaukset pitkään ihan kiville - ja mitä ilmeisimmin nousevalla käyrällä.

  Lainaus:
  Suostun allekirjoittamaan siinä vaiheessa, kun Cassidyn johdolla voitetaan jonkun kärkikoutsin joukkue playoff-sarjassa. Tässä vaiheessa pidän vielä kiinni käsityksestäni, että Cassidy on hyvä farmikoutsi, joka on onnistunut organisoimaan peliä NHL-tasolla yllättävänkin mukavasti, mutta jonka on vaikea uskoa pystyvän taktisesti vastaamaan.

  Montrealilla on ollut rakenteeltaan mätä edustusjoukkue jo pitkään, nyt kun Pricellakaan ei ole koppi tarttunut niin siellä on valmentajalla kohtuullisen tekemätön paikka. Kieltämättä en ole niin tarkasti otteita seurannut, että osaisin sen paremmin analysoida, onko pelissä lisäksi Julien-lähtöisiä ongelmia.

  Lainaus:
  Julienhan yritti aktivoida puolustusta pariinkin eri otteeseen, joista ensimmäinen yllättävänkin aikaisin suhteessa Bruinsin menestysvuosiin, sanotkin itse mikä siinä silloin mätti. Eli "lupa" ei ollut CJ:stä kiinni, vaan kun rungon kiekollisin puolustaja oli ehkä Ference, niin eihän siitä tullut yhtään mitään.

  Ylipäätäänkin tämän kauden pakisto on nuoruudestaan huolimatta valovuoden edellä tasoltaan Julienin viimeisiä. Ennen kaikkea tosiaan kiekollisuudeltaan, mutta kaikkineenkin se on juuri sen vuoksi paljon tasapainoisempi ja siten paremmin toimiva. Siksikään en ihan kaikkea ole pelin muutoksesta valmis laittamaan valmentajanvaihdon piikkiin. Kaiken Sweeneylle alkuvaiheissa tapahtuneen irvailun jälkeen täytyy sitä vastoin todeta, että jo tämän hetken (rakennuksen kannalta ilmeisen kesken oleva) joukkue on kasattu merkittävästi Chiarellin loppuvaiheita paremmin.

  Lainaus:
  Tästä ihan kiistatta samaa mieltä. Julienin ja Chiarellin ajan kiekko, vaikka pyrkikin aika aktiiviseen peliin puolustusvoittoisuuteensa nähden, kävi aika kuivaksi kun kovuutta lähti. Viihdearvo oli niin sen varassa. Kivahan tätä nykyistä on katsella, jo Burgermanin mainitseman compete levelinkin tähden. Plus joukkueesta löytyy nyt käsiä ympäri kokoonpanoa aikamoisiin punakonemaaleihin paikan tullen.

  Käsistä puheenollen, DeBruskista kyllä Cassidylle iso sulka, en usko että olisi Julienin aikana pysynyt kokoonpanossa ja varsin hyvillä minuuteilla alkukauden yleispelillään. Kärsivällisyyden ja opastuksen (ja yhden hyvin ajoitetun katsomokomennuksen) palkkiota lunastetaan jo.