Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. BaronFIN Jäsen

  Itse olen vakkumaton Bon Jovi suosija ja ehdottoman vakuuttunut, että jokaiselta levyltä löytyy vähintään se yksi helmi/hitti, mutta This House Is Not For Sale ei kantanut minulla ensimmäistä kertosäettä pidemmälle. Jotenkin laiskanoloista papparokkia. Alkaahan tuo ikä jo näkyä ja saahan se.

  Ehkä jos radiosoittoon menee, niin ehkä se tarttuu, mutta jos vertaa Have A Nice Day, niin se iski ensimmäisestä riffistä alkaen. Tämä (ThisHouse...) vaatii jo uskoa.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

 3. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuli varattua hotelli ja liput tuonne Tallinnan keikalle. Kauhukseni huomasin että viimeaikoina ukko ei ole vetänyt mm. Alwaysia lainkaan tällä tourilla.

  Alkaakohan ikä tulemaan vastaan vai mistä johtuu. YouTuben perusteella keikkakunto nyt ei ainakaan mikään gunnareiden tasoinen enää taida olla..
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ai tästäkin on jo seitsemän vuotta. Voisihan sitä varmaan taas sitten mennä.
   
 5. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ei ole Axlin tasolla ei, enemminkin kilpailee Paul Stanleyn kanssa siitä kenen ääni on pahiten loppu. Tuli mm Rion keikkaa katsottua ja oli kyllä tuskaisaa kuunnella sekä vielä tuskaisempaa katsoa Jonin kehonkieltä; mies toki tietää missä mennään.
   
 6. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nimenomaan tuota Rion keikkaa tuli myös katsottua, täytyy vain toivoa että oli vain paska päivä. Flunssaa tai jotain.

  Muussa tapauksessa voisi melkein myydä liput ja jättää emännän kotiin, tarjoaahan se Eesti kuitenkin itsessään jo kokemuksia.
   
 7. ChosenTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals & suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Tämäpä tämä. Axlilla on reunionin jälkeen ollut välillä huonoja päiviä ja välillä hyviä. Ajoittain mies kuulostaa kuitenkin hämmästyttävän paljon 90-luvun alun Axlilta. Eli yltää takaisin tasolle, joka oli täysin kadonnut viimeisten vuosien aikana ennen reunionia.

  Jon ja Paul taasen... Noh, ei niitä livejä oikein enää halua katsella YouTubestakaan, kun tulee paha mieli itsellekin. Kavereilla on ollut aikanaan, vuosikymmenten ajan, yhdet parhaista rock-äänistä koko planeetalla, mutta nyt on päästy pisteeseen, jossa pihalle tulee vain epävirestä pihinää ja raakkumista. Niin paljon kuin toivoisikin kavereiden pystyvän yltämään aiemmalle tasolleen ja niin paljon kuin arvostankin molempien miesten bändejä, niin kyllä sen keikkailun voisi jo lopettaa.
   
 8. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Juu ei lähde John Francisilta enää särmikäs stadion rock. Jatkoajalla oltu jo kauan ja nyt alkaa sekin lisäaika olla finaalissa. Samboran tavoin voisi siirtyä bluesimpaan settiin. Ääni säästyisi ja voisi palata jollain tapaa juurilleen. Mutta eihän vuosikymmeniä valtaville yleisöille esiintynyt vanha koira yhtäkkiä taivu mihinkään Tavastioihin.
   
 9. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Ketään menossa huomenna Lahden toiselle puolen seuraamaan vanhaa kasariräikkää? Aika pahaa kuultavaa ollut aika ajoin John Francisin vokalisointi, mutta sitä se elämä on näillä veteraanikerhon rokkareilla (Paul Stanley says hi!). Settilistahan on väkevä kuin ammoniakki nojaten tuttuihin kivijalkoihin, mutta muutoksiakin olisin halunnut nyt jo tässä vaiheessa. Olisi tullut ehkäpä mentyäkin, nyt sattui huono vkl kyllä.
   
 10. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Pitkään pohdin asiaa, mutta tuntui jo viimeksi Suomessa Ratinalla, että alkaa Jovilla olemaan ääni ja esiintyminen siinä kunnossa ettei kovin kauas kannata lähteä kuuntelemaan.
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Kiitos muistutuksesta tästä bändistä. Ensi kuussa olisi mahdollisuus mennä ja tämä oli päässyt vähän unohtumaan. Pomo (ei se Bruce) jo kyseli milloin kukin olisi pois. Tämä voisi hyvinkin olla yksi mahdollisuus, kun tuskin dinosaurukset enää myy täyteen, niin voinee lähempänäkin tutkia.
   
 12. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Ei myy ei. Jo 2011 stadikan keikalla oli melko väljää ja ainakin Suomessa tämä orkka alkaa olla nähty, vaikka kuinka hyvin suurille massoille ystävällistä ja vaaratonta kehopositiivisuus - rockia yhtye tekee. Tiedä sitten miten muualla, kuten juuri Tallinnassa yleisömäärien suhteen, mutta kyllähän bändi on polkenut paikallaan jo parin olympiadin verran. Sellainen vaarallisuus puuttuu.
   
 13. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Mie nyt ainakaan en ole koskaan osannut yhdistää toisiinsa Bon Jovia ja vaarallisuutta. Se on mulle ollut aina sellainen kiiltokuvapuunattujen mukavikkojen orkesteri, vähän kuin viisi amerikkalaista Mikko Alataloa, jotka löysivät äidin meikkipussin ja isosiskon hiuskiinteen. Pikkusisko soitti Unisef-mankastaan Slippery When Wetiä 11-vuotiaana varmaan kymmenen kertaa päivässä vuoden ajan; olen aina pitänyt Jovia epäuskottavana pikkutyttöbändinä.
   
 14. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Paikan päällä ollaan, pian nokka kohti Lauluväljakua. Toinen keikka Bon Jovin osalta, sää kääntyi tunti sitten aurinkoiseksi, joten eiköhän ihan mukava ilta ole tiedossa!
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Nyt kun maailman ainoa bändi on tauolla, niin en ole sillä lailla miettinyt livestriimejä, mutta niitähän varmaan löytyy. Pitäisi vain tietää miten, tuolla meidän eräällä hiekkalaatikolla innokkaimmat aina laittaa.

  Facebook Live on yksi vaihtoehto ja sitten on se joku toinen softa minkä nimeä en muista, kun on uusi luuri missä sitä ei ole. Eikun muistanhan, Periscope, mutta ei jaksa latailla mitään appseja. Senkin tosin saa kai läppärillekin.

  Tai sitten voisi etsiä jonkun niiden keskustelupalstan missä kenties olisi tietoa.
   
 16. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Niin se aika kuluu. v.2000 tulin tähän kylään näytille ja oikeastaan eka reissu oli Bon Jovin keikka Turkuun. Sen jälkeen onkin bändi nähty niin monta kertaa etten muistakaan. Kruununa tietty Milton Keynes 2006. Tai uudella Wembleyllähän sen piti olla mutta eipä saaneet ajoissa valmiiksi.

  Nyt 19v myöhemmin sama kylä ja emäntä mutta kun ei ole enää niin nuori ja vähän enemmän on noita velvotteitakin niin jäi keikka väliin. Eikä oikein muutenkaan jaksanut.

  Toivottavasti kuitenkin Tallinnassa viihdytään, vaikka ikä tod.näk tekee myös bändille tehtävänsä. Ja varmasti jo vähän tehnytkin.
   
 17. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Niin tai näin, niin kyllä nämä alatalot sinisine laseineen olivat vielä 80-luvulla ihan DNA:ltaan minun asteikollani ihan yhtä rokkaria kuin Whitesnake, Mötley Crüe, Def Leppard, Hanoi Rocks, Twisted Sister tai tuhat muuta hiuslakalle, MTV:lle tai muuten vaan 80-luvulle haisevaa yhtyettä. New Jerseyn (1988) jälkeen pelikirja hukkui täysin holtittomasti ja sen koommin sinne oikeasti hauis-tason rokkivaihteelle ei ole päästy kuin hetkittäin. Sen sijaan massoja kerääviä itkuballaadeja on tehty ja siitä suosio keski-ikäisten naisten suhteen. Nyt viimeisin niitti arkkuun oli kyllä Richie Samboran hatkat blues-levyjensä tielle. Noh, nyt tehdään paatunutta jenkkirockia jota samaa polkua talloo tahattoman koomisesti useampi muukin auringonlaskun yhtye.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  En ymmärrä miten nämä toimivat, mutta fasen kautta näin pienen pätkän minkä joku oli laittanut.

  Hyvältä näytti.
   
  Pavlikovsky tykkää tästä.
 19. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Kyllä keikka on mielestäni ihan onnistunut, jos neljän kilometrin kävelyn (on se näin pääkaupunkilaiselle aika paljon) jälkeen hymy on kasvoilla. Joo, ei se Jonin ääni enää kestä noita kasaribiisejä, mutta hyvät taustalaulajat pelastivat paljon. Bändi oli muuten ihan hyvässä vedossa, ja toki jos joku saa 30 000 paikalla olevan naisen pikkuhousut märäksi näin #metoo-aikakaudella niin kyllä se Jon Bon Jovi jotain tekee oikein.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2019 klo 00.56
 20. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Aijai, Ruisrock 1995. En ole koskaan bändistä sen ihmeemmin digannut (joskin myöhemmin alkanut arvostaa yhä enemmän, suosikkibiisi In These Arms), mutta kun faija halusi tarjota liput, niin pakko oli mennä. Loppuunmyyty Ruisrock, hillitön tunnelma, olin n. 10 metrin päässä lavasta, 14-vuotias ja keskellä tyttöjä, joista yhden rinnat painautuivat koko ajan minua vasten. Nättejä muistoja.
   
  Loorz15 tykkää tästä.
 21. BattleHymn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara, Liverpool FC
  Onhan tuo kamalaa kuunneltavaa tuo Jonin laulu. Sattui Youtube tarjoamaan suosituksissaan Bon Jovin keikkaa Moskovasta 31.5.2019. Ei vaan lähde enää. Surullista.
   
 22. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Puoliaikaviihteenä katson pari biisiä eiliseltä. Yksi musiikin parhaista puolista on, kun ei ymmärrä siitä mitään, niin jos tunnelma on hyvä, keikka on hyvä.

  Yleisö ainakin viihtyy ja bändi rokkaa. Muusta en osaa sanoa.
   
 23. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Minäkään en juuri mitään laulamisesta oikeasti ymmärrä, mutta sen verran voin kuitenkin sanoa, että tuo Jonin laulu on nykyään aivan uskomattoman järkyttävää.
   
 24. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Joo, kuuntelen osia tuosta 31.5. Moskovan keikasta ja kuulostaa kyllä hemmetin pahalta Jonin laulu... Eikö kuule missä sävellajissa bändi soittaa, koska laulelee välillä ihan ohi nuotin. Ja eikö itse ole kuunnellut, miten päin persettä nykyään vetää.