Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
  Kahdella puhelimella sekä netillä jonotettiin. Puhelimella 09.05 kaksi paikkaa D-katsomoon. Tyytyväinen. Nyt näkee kesällä sekä Maidenin että Bon Jovin, toivottavasti säät suosii.
   
 2. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Koodi:
  Täytyy laittaa asia ylös kalenteriin.
  Tulen olemaan hyvin passiivinen ja kaukana tästä lässynlässynbändin imelästä konsertista.

  Koodi:
  Koko bändi on syvältä hanurista olevaa poppivetkuttelua. Samboralle tosin pisteet Heather Locklearin ja sen kokaiinihupakon painamisesta nenä valkoisena.
  Siinä missä Jon Bon Bon jaksaa väsynyttä eukkoaan Sambora vaihtaa aina vain nuorempaan.

  Meikittä.
   
 3. Poison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itse jonotin vain netillä (kokeilin puhelintakin, mutta en edes päässyt läpi) ja sain myöskin liput D-katsomoon. Kenttäkin kiinnosti minua, mutta toinen keikalle osallistuja halusi katsomoon, joten mennään sinne. Aikaa kovaa vauhtia lippuja oli kuitenkin mennyt, olin varausvaiheessa noin kello 9.15 ja silloin jo oli täyteen varattuja katsomonosia.

  Aika vähällä miettimisellä nämä liput varasin - eilen tajusin, että tänään ne tulevat myyntiin, laitoin herätyskellon soimaan ennen ysiä ja sitten vain ostin. Bon Jovia en ole viime aikoina juurikaan kuunnellut, mutta muutama vuosi takaperin oli yhtye melko kovassa soitossa. Harmitti paljon vuonna 2000 ja vielä muutama vuosi sen jälkeenkin, kun missasin keikan. Nyt sitten korjaan tuon epäkohdan ja harmistuksen. Jes!

  Täytynee ottaa bändi vielä tehokuunteluun keväällä, jotta saa sitten keikasta mahdollisimman paljon irti. Pari viimeisintä levyä ovat ihan vieraita.
   
 4. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Sambora muuten käyttää korsettia. Ainakin keikoilla. Sitä ei tarvitse JBJ:n tehdä. :)
   
 5. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
 6. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Ihmeellinen piiloprovoilija! Ei vaan, onhan tuo ensimmäinen klippi ihan karmean kuuloista paskaa, jossa joku homo lallattelee ja venyttää jokaista säettä.
   
 7. mice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Flames, Juventus, Parma
  Tuli tuossa ostettua äsken pari lippua. Tilaa oli vielä ainakin kentälle sekä takakaarteeseen.

  Kyllähän Bon Jovi pitää kerran nähdä, sen verran kovaa tavaraa osittain jopa These Days -levyyn asti.
   
 8. Serge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi
  Nonniin...näin se aika on rientänyt ja keikka kolkuttelee jo ovella. Tässä vaikka vähän fiilistelyä tulevaa keikkaa ajatellen eli Wanted eiliseltä Rock In Rio keikalta Lissabonista:

  http://www.youtube.com/watch?v=Pq3ihn3BXaI

  Muutenkin ollut kivaa vaihtelua settilistoissa nyt kun Euroopassa ovat joitain keikkoja heittäneet. These Days -levykin on ollut mukavasti edustettuna, vaikka lisääkin saisi soittaa. Muita helmiä mitä on tullut vastaan: Wild Is The Wind ja vaikkapa Living In Sin.

  Enää reilu pari viikkoa!
   
 9. Wilsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja Colorado Avalanche
  Enää vuorokausi Bon Jovin keikkaan! Fiilistely on ainakin täällä päässä jo alkanut. Helsinkia edeltäneen Amsterdamin keikan settilista oli loistava, joten odottaa sopii paljon myös huomiselta. Pojat latasivat tukun isoja hittejä ilmoille ja Youtube pätkien mukaan meno oli keikalla sen mukaista. Soittivatpa äijät jopa sellaisen keikkaharvinaisuuden kuin Stick to Your Guns New Jersey albumilta. Kappale kuuluu meikäläisen ehdottomiin suosikkeihin myös. Toivotaan että Helsinki saa nauttia vähintää yhtä kovasta hittikimarasta huomenna.

  Ps. Sadetta luvassa säätiedotuksen mukaan, joten stadionille tulevien kannattaa varautua asiaan...
   
 10. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  http://www.youtube.com/watch?v=aEvTOdqqVD4

  Meikäläistä alkoi mietityttämään, miten Sambora tekee tähän biisiin kuuluvat äänet tuossa alussa. Joku letkuntapainen menee mikin alapuolella, liittynee näihin...
   
 11. Rattlehead Jäsen

 12. Bedrock Jäsen

  Lainaus:
  Omaa? Jon Bon Jovi on ainoa, joka on ollut tekemässä biisiä ja kukaan muu bändin jäsenistä ei ole edes levyttänyt kyseistä biisiä.
   
 13. mice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Flames, Juventus, Parma
  Onkos tuosta mahdollisesta lämppäristä tietoa?

  Speedpromotionin sivut kertovat, että
  -ovet 17.30
  -warmup 19.30-20.00
  -Bon Jovi 20.30-23.00
   
 14. mikse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Saako Stadikalla muka soittaa vielä kymmenen jälkeen?
   
 15. mice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Flames, Juventus, Parma
  Lainaus:
  Ei aavistustakaan, mutta näin tuolla kerrotaan, että yhteentoista asti olisi aikaa.
   
 16. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tuosta ensimmäisestä linkistä sen verran, että oli aivan loistava keikka. (11.6.2006 Milton Keynes), vaikka se tuossa kilpissä tuntuukin suht vaisulta.

  Jos tänään yleisö on mukana, ja bändi soittaa edes 50% samalla fiiliksellä kuin 2 vuotta sitten, niin se riittää minulle. Tuollaiseen kahden vuoden takaisiin fiiliksiin, ei Suomessa stadikalla voida päästä.

  http://www.youtube.com/watch?v=CicebEwdQms&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=Wqp0ZG6c8CQ

  Rupeaahan kavereilla olemaan ikää vuonna 2008, mutta toimii edelleen, vaikka suurin syy Turun, Milton Keynesin ja tänään Helsingin reissuun löytyikin omasta puolisostani.
   
 17. Matsku Jäsen

  Nyt on kotiuduttu. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna täydellinen keikka. Ei mulla muuta, nyt nukkumaan. Kylläpä oli uskomatonta. Kiitos John ja kumppanit, mahtavaa.
   
 18. Crueman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
  Lainaus:
  Komppaan. Vitun kova.
   
 19. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Tämä kuva ja tämän jutun kyseinen (viimeinen) kappale tiivistävät kaiken oleellisen kikkeliä jalkojensa välistä kirkon papereissa virallisesti roikottavista Bon Jovi-faneista eli poikapuolisista sellaisista. Paljon siellä on kyllä tyttöjäkin mutta...

  Koodi:
  Paikallaan on toki pohtia viihtyykö kyseinen [B]toteamisuloke™[/B] enemmän heidän suissaan.
  Lainaus:
  John Honeyman...
   
 20. Noose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
  Ihajjees. Ei mikään maata rytisyttänyt keikka, muttei mitenkään huonokaan. Mukavasti tuli vanhoja ralleja.

  Raise Your Hands ja Keep the Faith hailaitteja.
   
 21. #3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK
  Itse en ollut keikalla mutta hyvin se kuului pihalle. Tämä voisi kuulua ihmettelyketjuun mutta kysellään nyt täältä. Miksi hemmetissä ihmiset ei voi tulla julkisilla. En muista million olisi töölön kadut niin täynnä autoja. Esim Minna Canthinkatu Venäjän kulttuurikeskuksen takana oli ihan täynnä, jopa jalkakäytävälle oli pysäköity, sama juttu Manskulla Sallikadun ja Tovonkadun välisellä pätkällä. Toivoin koko sydämmestäni että kaikki sai sakot. Jotkut älypäät oli lisäksi pysäköinnyt liian lähelle suojatietä ettei millään nähnyt tuliko autoja vai ei. Kadut piti ylittää kaasu pohjassa ja silmät kiinni.
  Mitä ihmiset ajattelee kun pysäköi toisen pihalle jossa ei todellakaan ole mitään yleisiä parkkipaikkoja?
   
 22. tombraider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Yleensähän sieltä auton renkaista löytyy venttiilit ja niistä ku päästää pahan ilman pois, niin saattaapa tuo autoilija ajatella seuraavalla kerralla hieman kun miettii pysäköintipaikkaa. Vittuilun maksimoimiseksi voi vielä jättää viestin tuulilasiin, että "kannattiko???".

  Eiköhän Bovi ole senverran takuu varma esiintyjä, että ennen keikaa ei tarvitse paljon pelätä.
   
 23. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Joo, pakko myöntää, että kovin näistä kaikista tänä keväänä/kesänä näkemistäni esiintyjistä (KISS jne.) tähän mennessä. No, Bruce on vielä edessä.

  Ensimmäistä kertaa "bonkkareiden" keikalla, eikä todellakaan ollut pettymys. Taisin istua aloillani ehkä n. kolmen biisin ajan koko keikan aikana. Bon Jovi edustaa juuri sitä rehellistä jerseyläistä rockia, josta itse pidän suunnattomasti.

  Terveisiä JHagille, Kautosen Vellulle ja Fagulle... Teidät on nähty!
   
 24. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Oli ihan hyvä keikka. Ei mikään mieletön, mutta saattaa johtua siitä, että en mikään suurin fani olekaan. Taisi ne suurimmat hitit + muutama uusi kappale tulla, ja kohtuu hyvin lähti yleisökin mukaan.

  Pakko kuitenkin myöntää 2v:n takaisen Milton Keynesin keikkaan verrattuna, ettei ihan päästy samaan tunnelmaan. Mutta eipä se olekaan mahdollista tuollaisessa paikassa (stadion). Ensimmäistä kertaa olin musiikkia kuuntelemassa ko. paikassa, ja todellakin kuuntelemassa. Joku oli suunnitellut siihen D-katsomoon niitä pylväitä, ja tietenkin meidän seurue (7 henkilöä) osui siihen kohdalle. Itse sitten otin liput hommanneena sen paskimman paikan. No näki siitäkin vähän tiiraamalla, mutta pääasia oli että kuului.

  Sen verran pistin merkille, että hyvin jaksoi kaverit vetää sekin asia huomioon ottaen, että ikää on jo muutama vuosi ja että tuo oli varsinaisen Lost Higway Tourin 85. keikka(!). Sen lisäksi muita konsertteja + hyväntekeväisyysjuttuja oli ollut 13. Joten luulisi, että jossain vaiheessa rupeaisi puuduttamaan. Eipä näkynyt kuitenkaan otteissa eilisellä olympiastadionilla.
   
 25. Zilla Jäsen

  Oli hieno keikka. Ei nyt sentään vetänyt vertoja 12 vuoden takaiselle stadikan keikalle, joka on ehkä hienoin näkemäni keikka, mutta todellakin kelpasi ja oli positiivinen yllätys. Kentällä oli ainakin hieno tunnelma ja jotain sieltä jopa näkikin. Kivasti tuli vanhojakin biisejä. Richien vetämä I'll be there for you oli hieno.