Blues-Tappara Ti 18.1.2005

  • 14 176
  • 120

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Kuningas on laskeutunut!

Espoon piirikunnan kautta aikain ensimmäinen kuningas, Mike Ribeiro I, saapui tänään Suomeen. Lentokentällä häntä oli vastassa komea juhlavastaanotto ja punainen matto. Cheereladerit heiluttivat persettä rivissä ja Jouko Lintunen ojensi kukkaseppeleen hänen ylhäisyydelleen.
- We hope you very welcome, Lintunen totesi puheensa päätteeksi.

Juhlapuheiden ja muiden ohjelmanumeroiden jälkeen juhlaseure lähti poliisisaattueessa kohti Westendiä jossa kuningas Ribeiro sai käyttöönsä hulppean huvilan työsuhdeasunnoksi. Lisäksi miehelle luovutettiin upouusi Mercedes Benz-työsuhdeauto sekä avaimet toimitusjohtajan huoneeseen - jos vaikka olisi jotain asiaa. Bluesin valmentaja Pekka Rautakallio seurasi myhäillen juhlavastaanottoa ja lupasi Ribeirolle ettei aio millään tavalla rajoittaa hänen ylhäisyytensä peliaikaa.
- King is king, sanoi Rautakallio.


Siis oikeesti: jätkä on istunut tuntikausia lentokoneessa, tietää hädin tuskin missä maassa on tai missä jengissä pelaa. No, ketjussa pelaa ainakain joku Roddy tai Doddy tai Daddy. Ja tätä miestä Rautakallio peluuttaa 25 minuuttia varsinaisella peliajalla (tämä siis valotaulun mukaan)! Päälle vielä pari minuuttia jatkoaikaa sekä rankku. Ylivoimat jätkä pelasi melkein kokonaisuudessaan.

Ymmärtäkää oikein: en halua dissata Ribeiroa. Mies oli kyllä todella flegun oloinen, hakiessaan kiekkoa ylivoimalla omasta päädystä mies muistutti lähinnä pitkän matkan hiihtäjää, ja pelituntuma ei selvästikään ollut paras mahdollinen. Ainesta hänessä kuitenkin on. Osoituksena esimerkiksi sataprosenttisen varman maalipaikan rakentaminen MacLeanille toisessa erässä, josta Daddy fysiikan lakeja rikkoen kuitenkin sai kiekon rimaan.
Se mikä otti päähän oli Rockyn aivan järkyttävä ja idioottimainen peluuttaminen. Rocky hei: tuo Ribeiro on pelkkä kiekkoilija, ei mikään messias. Vai onko tässä taustalla huoli siitä että Ribeirokin tekee Malonekolanosit ja tällä lailla pyritään pitämään mies tyytyväisenä?

Noin kokonaisuudessaan ottelu oli yksi kauden ehdottomia pohjanoteerauksia ja se ei ole vähän se. Blues oli huono, Tappara oli huono ja tuomari Salminen oli huono. Pidän kyllä tiukasta linjasta mailarikkeiden (huitomiset, kahvat jne) osalta mutta jotain rajaa nyt sentään. Ja kyllä sitä pelisilmääkin voisi käyttää jos sitä on. Viisi peräkkäistä jäähyä Bluesille ensimmäisessä erässä. Ribeiron korkea maila meni ohitse mutta ne muut olivat kaikki aika köykäisiä. En sano että yksikään tuomio olisi ollut täysin väärä mutta jokaisen olisi myös voinut jättää viheltämättä - pieniä rikkeitä jotka eivät paljoakaan vaikuttaneet pelin kulkuun. Voisi sitä linjaa hiukan soveltaa pelin hengen mukaiseksi sen sijaan että järjestää toiselle joukkueella minuuttitolkulla kahden miehen ylivoimaa.
Ottelun loppupuolisko menikin sitten paikkailun merkeissä kun Salminen keksi tamperelaisille ihmeellisiä jäähyjä. Vittu mikä pelle.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Viestin lähetti Daespoo

Ylivoimaa 2min putkeen vaikka Kohn ja muut menivät vaihtoon ja omalla alueella ei hirveesti viihtynyt. Tätä odotettiinkin.

Tuohon on syytä totutella. Ylipitkät vaihdot toivat huutoa valmentajalta ja kertaalleen joutui joukkueen pistepörssin ykkönen myös katsomoon samaisesta syystä viime kaudella.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Huh-huh.

Salminen oli huono, Tappara oli huonompi, Blues oli kaikista paskin - kertakaikkiaan surkea esitys.

Jos ei näiden matsien voittaminen kiinnosta, niin minkä tässä sitten mahtaa.

Ribeiro - näyttäähän sillä käsiä ja taitoa olevan, mutta tänään kyllä alkulämmittelyvauhdilla koko matsi liukuen, viimeiset potkut jäivät aina ottamatta. Ei nyt tuomita kuitenkaan, koska tuskin sen olisi pakko ollut tänään pelata ollenkaan. Rispektit laatikkoon hyppäämisestä samantien, näytöt sitten myöhemmin.

Rocky, musta tuntuu että jopa mä luen pelin sisäisiä tilanteita sua paremmin. Ja se on jo kummallista se.
 

timosusi

Jäsen
Viestin lähetti E

Ei se peli kamalan vapautunutta ollut. Kahdesta heikosta ehkä paremmin pelisysteemiä toteuttanut porukka. Kyttäsi vastahyökkäyksiä. Kahden miehen yv:llä pelaajat seisoo ja liikuttaa kiekkoa, mutta kukaan ei uskalla tehdä aloitetta. Oliokohan se Puistola, vasemmlla viivaa pelaava pakki, hän oli ainoa, joka uskalsi tilateissa edes yrittää laukomista. Sekin vasta muutaman sekunnin virittelyn jälkeen.

Jos joku tapparalainen pitää nostaa esiin, Teemu Laine erottui nopeutensa vuoksi edukseen.

Varsinkin ensimmäinen 5-3 -yv oli suorastaan surkuhupaisa. 1.46 aikaa, ja 2 kertaa uskallettiin lähteä laukomaan vaikka kiekko oli liki koko ajan hallinnassa hyökkäysalueella. Näistäkin toinen kuti toki vieraskoreasti ammuttiin päätylankkiin.

Itselleni Janne Ojasen panos oli positiivinen yllätys, kentän parhaimmistoa.
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Re: Kuningas on laskeutunut!

Viestin lähetti Blågula
Ja tätä miestä Rautakallio peluuttaa 25 minuuttia varsinaisella peliajalla (tämä siis valotaulun mukaan)! Päälle vielä pari minuuttia jatkoaikaa sekä rankku. Ylivoimat jätkä pelasi melkein kokonaisuudessaan.

Mun silmiin ainakin pisti sellanen Calounmainen asenne vaihtoontulemisessa. Ribeiro venytti jokasen vaihtonsa pariminuuttiseksi joista toisen minutin aikana potkuja otettiin ehkä yhteensä kaks tai kolme. Tosin ois Rocky voinu asiasta huomauttaa viimestään toisen erän jälkeen.
 

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Rahat takaisin

- ei mitään pelisysteemiä
- puolustus vuotaa kuin pastalävikkö
- pelihuumori ties missä
- ottakaa tuomarikortti pois Salmiselta
- ei jaksa enää
 

molari

Jäsen
Olihan Ribeiro kentän paras Oksan kanssa. Ottaen huomioon, että kaveri on istunut lentokoneessa ja kärrätty suoraan peliin, käsiä ja peliälyä oli enemmän kuin muulla Blegilla yhteensa, Kohn pl.

Voitti aloitukset aina (vrt. McLean, Hurme) ja loi tukun tekopaikkoja, en olisi kyllä YV:n laittanut viivalle ja peliaika ja rankun veto oli liikaa, olisihan Kohn tai McLean voinut koittaa

Jos toi kaveri ei syty nopeasti, reilun viikon päästä voidaan aloittaa kesäloma, meidän valmentajat on jo aloittaneet.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vähän tuli sellanen fiilis että Tumpelo ja Hurme eivät jatka enään ensi kaudella.


Jalasvaaran ja Niskasen voisi lähettää pois samantien, todella surkeata räpellystä.

Laukkanen ja Rocky, kiitos ja hei hei, ensi kaudella ammattikoutsi eikä mikään kiva-kiva kaveriporukan jäsen.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Saatanan tunarit!

Kuuden pisteen ottelu sellaista joukkuetta vastaan, jolla on
kupongit kaikkein pahiten sekaisin ja silti hävitään!

Oi tätä vitutuksen määrää...

Rautakallio ja Laukkanen eivät selkeästi osaa työtänsä.
Jos ei osaa työtänsä, pitää mennä sellaisiin hommiin,
jotka luonnistuvat. Palestiinassa olisi Rautakalliolle
auki paikka Jasser Arafat kaksipistenollana ja
Laukkanen voisi tulevaisuudessä keskittyä vaikkapa
Sulkavan Soutuihin. Jos ette osaa motivoida joukkuetta tai peluuttaa sitä, niin älkää edes yrittäkö.

Missä on The Raimo?!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Saatanan tunarit!

Viestin lähetti Pantse67
Missä on The Raimo?!

Erätauoillahan se osti Hesestä ja popcorn-pisteestä pojalleen syötävää.
 

EB#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Ainoa aloitus jonka Ribeiro varsinaisesti voitti oli ottelun aloitus keskiympyrästä (senkin tosin sääntöjen vastaisesti). Aloituksia lukuunottamtta ukko oli kyllä aika maaginen naurettavuuksiin menneestä peliajasta huolimatta. Väkisin tuli syötöistä ja muusta pelin lukemisesta JC mieleen. Viihdyttävä kaveri kerrassaan ja kaiken kukkuraksi esitti jopa yhden varovaisen taklauksenkin. Muuten tutun tehoton Espoo ja vielä "huonot säkät" päälle, niin näinhän tässä taas kävi. Tappara oli tylsä niin kuin aina ja esitti vielä heikointa koskaan liigassa näkemääni 5:llä 3:a vastaan YV:tä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Sinänsä naurettavan ottelun humoristinen kulminaatiopiste nähtiin Kassun ajettua Hessu Hopon kylmäksi, mies täysin viime vuotta imitoiden makasi jäässä pari minuuttia kieriskellen ja sitten yhtäkkiä ylös, vaihtoaitioon ja heti seuraavaan vaihtoon niin kun mitään ei olisi tapahtunut. Pelle mikä pelle.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Kirjoitin jo lähes valmiiksi melkoisen analyysin, mutta vitunko väliä sillä on. Näin ollen tyydyn vain Seiskasta tuttuun "terveisiä julkkiselle" -kommentointiin (tosin ilman kuvaa):

GROGI! OLET PASKIN JA SURKEIN JA PASKIN JA MAAILMANPASKIN JÄÄKIEKKOVALMENTAJA, MITÄ OLEN KOSKAAN NÄHNYT! T:Cosmo

Ja minä olen kyllä nähnyt paljon ihmisiä, niin livenä kuin televisiossa ja lehdissäkin. Jokainen niistä olisi parempi jääkiekkojoukkueen valmentajana kuin sinä, Pekka. Sinä olet vain huono, etkä ymmärrä vittu yhtään mistään yhtään vitun mitään. Eivätkä kaverisi ole yhtään sen viisaampia.

Sanat eivät riitä kertomaan, mutta onneksi paikallaolijat tietävät mistä on kyse. Se on ihan vtun sama miten pelaajat siellä vetelee kentällä, jos valmennus on tällä tasolla. No, on se harjoitellut aikalisiä kuitenkin.

Kassun ajelukin oli täysin vahinko. Muutenhan ukko on yhtä "kova" kuin täyteenrunkittu nessunpala. Alkaa lähenemään MElomoa hinta/laatu-suhteeltaan.
 

EB#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Viestin lähetti Daespoo
Sinänsä naurettavan ottelun humoristinen kulminaatiopiste nähtiin Kassun ajettua Hessu Hopon kylmäksi, mies täysin viime vuotta imitoiden makasi jäässä pari minuuttia kieriskellen ja sitten yhtäkkiä ylös, vaihtoaitioon ja heti seuraavaan vaihtoon niin kun mitään ei olisi tapahtunut. Pelle mikä pelle.

Aikalailla tolleen se homma yleensä etenee, kun ilmat menee pihalle.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti EB#12
Aikalailla tolleen se homma yleensä etenee, kun ilmat menee pihalle.

No kyllä siinä kierittiin siihen tahtiin että vähintään oli joku mennyt sijoiltaan, silloin kun ilmat lähtee niin sitä vaan lepäillään vähän aikaa ja mennään boksiin huilaamaan. Eikä todellakaan tulla seuraavaan vaihtoon kentälle.

Normaalisti ok mutta mies teki täsmälleen saman tempun viime vuonna.

No respekt näille tyypeille.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Daespoo
Sinänsä naurettavan ottelun humoristinen kulminaatiopiste nähtiin Kassun ajettua Hessu Hopon kylmäksi...

Ymmärrän että rahan haaskaaminen Bluesin puolesta vedonlyöntiin, surkea jääkiekko-ottelu, paska sää ja ihanmikävaanmuu ottavat kurpitsaan, mutta olisi kyllä kohteliasta kanssakeskustelijoita kohtaan puhua edes asioista niiden oikeilla nimillä. Toki tuo aiheutti hyvät naurut, mutta haluaisin silti tietää kuka vittu on Hessu Hopo Tapparan rosterista? Kassu Haakanan jopa tiesinkin, kiitos Iltalehden.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Mazza
Ymmärrän että rahan haaskaaminen Bluesin puolesta vedonlyöntiin, surkea jääkiekko-ottelu, paska sää ja ihanmikävaanmuu ottavat kurpitsaan, mutta olisi kyllä kohteliasta kanssakeskustelijoita kohtaan puhua edes asioista niiden oikeilla nimillä. Toki tuo aiheutti hyvät naurut, mutta haluaisin silti tietää kuka vittu on Hessu Hopo Tapparan rosterista? Kassu Haakanan jopa tiesinkin, kiitos Iltalehden.

Muistuuko mieleen viime vuoden episodi jossa ko. pelaajan kieriskeltyä maassa mukamas loukkaantuneena screenille tuli Hessu Hopon kuva toiselle puolelle ja ko. pelaaja toiselle puolelle ja vertailtiin yhdennäköisyyttä? Siitähän te Tappara-fanit silloin veditte herneet urakalla nenään.
 

sammyc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Eiköhä se Hopo ole iha Ojasen Janne jota Kassu nätisti tööttäsi. Muutenkin tapparan pelaajat olivat selvästi käyneet sukelluskurssilla ja Tuomari oli suoraan sieltä minne ei kuu eikä aurinko paista. Bluesin pelistä ei ole mitään positiivista sanottavaa, eikä tapparan. Surkea ottelu tasoltaan. Mäkisen veivi tosin oli nätti.

Ammattituomarit liigaan \o
 
Viimeksi muokattu:

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos se on noin vaikeeta niin olkoon. Ei nää Blues-Tapparat ole mulle niin elämää suurempia spektaakkeleita että muistaisin tuollaisesta yhtään mitään, joten lähden tästä nukkumaan. Tosin tämäniltaisesta muistan ainakin jonkin aikaa Marko "Puukäsi" Mäkisen todella kauniin veivin. Aika hyvin turhimmalta liigapelaajalta 30 vuoteen.

Hyvää yötä.
 

EB#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Viestin lähetti Daespoo
No kyllä siinä kierittiin siihen tahtiin että vähintään oli joku mennyt sijoiltaan, silloin kun ilmat lähtee niin sitä vaan lepäillään vähän aikaa ja mennään boksiin huilaamaan. Eikä todellakaan tulla seuraavaan vaihtoon kentälle.

Näiköhän on? Omakohtaisten kokemusten perusteella olin täysin toista mieltä, mutta mitäpä siitä. Seuraavaksi, kun pelatessa tuntuu siltä, että ilmat meni pihalle tiedänpähän lähteä rauhakseen lääkäriin laittamaan keuhkoja sijoilleen tai jotain.
 

Overtime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitä lopputulokseen tulee niin se on aivan sama koska nähdäkseni kausi on jo piloilla. Mutta mitä taas Suomi-jääkiekkoon tulee niin olishan se kaikkien etu jos Blueskin sais edes joskus jotain aikaan ja jos Summanen on todella Bluesin valmentaja ens kaudella niin kyllä siitä alkaa Bluesin uusi aikakausi näin uskon.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Jee jee...2 pistettä ja mitä muuta?

Positiivisena yllätyksenä pitää mainita Tapparan tsemppaaminen, yriystä kyllä oli vaikka järkeä ei. Olisin voinut yhtyä Daespoon 50 €:n vetoon nähtyäni Tapparan 2 ylivoimaa 5-3 vastaan avuserässä, niin kauhean näköistä se oli ja silmiin paistoi joukkueen täydellinen itseluottamuksen puute. Tappara sai 2 räkämaalia ja Blues ei onneksi onnistunut kuin kerran.
Uskallan väittää että Blues ilman Ribeiroa olisi vienyt tämän pelin ja helposti.
Josta päästäänkin mr Ribeiroon. Ei jumalauta ! , mies tulee uuteen joukkueeseen , ei ole pelannut kuukausiin ja ensimmäiseen peliin kotiyleisön edessä... aloitusvoitto ajassa 00:00, sen jälkeen yksi läheltä-piti tilanne Kohnin(?) syötöstä... tämän jälkeen aivan k-ä-s-i-t-t-ä-m-ä-t-ö-n-t-ä toimintaa... Ylivoimasta mies ei suostunut tulemaan pois lainkaan...toisessa erässä oli hyvä ku mies jakso liukua vaihtoaitiota päin kun tappara purki...bluesille kiekko ja tää maailmantähti saa päähänsä kääntyä väsyksissä takaisin kentälle. Vaikea kuvitella että Rocky oli antanut niin vapaita käsiä Ribeirolle. Kaikenkaikkeaan suorastaan surkea esitys vaikka taitoa miehellä varmasti on. Veikkaan että Ribeirosta tulee raund-öbaut vähiten pidetty vahvistus ikinä Blues-faneille, kaikki ainekset on ainakin olemassa.

Piipari Salminen oli ihan perseestä ja kotijoukkue kärsi linjasta aloituserässä selvästi, tosin Tapparan ylivoima oli niin umpisurkeaa että maali ei ollut lähelläkään , kertaakaan. Ja sitten Salminen päätti ruveta tasoittelemaan jäähytilastoja ottelun loppupuoliskolla. Onneksi Bluesin ylivoima oli ihan yhtä surkeaa (thänx # 71 !)

Lehto ja Oksa pelas ihan ok pelin, Mäkisen rankkari oli hieno, Ribeiron vastaava oli kruunu miehen illan esityksille.

Noh, tärkeät pisteet ja kyllä voi siinä mielessä olla tyytyväinen että meiltä puuttui tästä matsista Raycroft, Nieminen ja 1-2 NHL vahvistusta ! Tästä voi vielä vaikka tulla jotain.


Ai niin, Haakanan töötti Ojaseen oli puhdas ja onneksi Salminen näki edes sen.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pakko tarttua tohon Daespoon vihjaamaan näyttelyepisodiin. Ei oo tainnut Daespoon pojalla ikinä mennä kunnolla ilmat pihalle. Lievissä tapauksissa selviää kyllä ihan hetken huilaamisella, mutta kun kunnolla kajahtaa, niin kyllä se on jumalauta yhtä tuskaa jonkun aikaa. No ei siellä näppiksen takana kyllä paljon kontakteja otella.

Kun en pelissä ollut, niin on paha kommentoida tuomarilinjaa, mutta uskalsi ainakin poika antaa jäähyjä alivoimalla olevallekin joukkueelle. Sitä en tiedä olivatko heppoisesti tuomittuja, mutta usein tuntuu siltä, että av:lla ei enää jäähyjä saa kuin teloituksesta.

Niin nettiradiostakin nähtynä Tapparan yv oli taas paskaa. Missä laukaukset? Ja sitten kun lauotaan, niin ensimmäistä kaveria päin. Nurmi teki tv-kuvan perusteella todella kauniin maalin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Daespoo
Sinänsä naurettavan ottelun humoristinen kulminaatiopiste nähtiin Kassun ajettua Hessu Hopon kylmäksi, mies täysin viime vuotta imitoiden makasi jäässä pari minuuttia kieriskellen ja sitten yhtäkkiä ylös, vaihtoaitioon ja heti seuraavaan vaihtoon niin kun mitään ei olisi tapahtunut. Pelle mikä pelle.
Radiosta kuultuna Ojanen istui penkillä pinen tovin, koska siinä kerittiin jo arvuutella sattuiko häntä pahemmin. Pelleihinhän sinä olet jo ehtinyt tottua ja mitä ilmeisimmin samaistua, mutta jatka toki, sitä nopeammin sinusta taas päästään.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti TBK
Radiosta kuultuna Ojanen istui penkillä pinen tovin, koska siinä kerittiin jo arvuutella sattuiko häntä pahemmin. Pelleihinhän sinä olet jo ehtinyt tottua ja mitä ilmeisimmin samaistua, mutta jatka toki, sitä nopeammin sinusta taas päästään.

No sillon vähän jo pelästyttiinkin kuin mies kieriskeli jäässä kuin elimen menettäneenä, ei ollut hirveen kauan vaihtopenkillä ennenkuin viiletti kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ja Rapukädelle vastaan että kyllä, on lähtenyt monesti ilmat pihalle ja siksi tiedän että seuraavassa vaihdossa ei noin vain kirmata.

Mutta te varmaan radiosta näitte sen paremmin joten uskotaan teidän sanaanne...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös