Billy Tibbetts HPK:hon

  • 315 804
  • 1 163

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Leon kirjoitti:
Et niele purematta vastapuolen argumentointia, ja saat heti niskaasi manttelin, jossa lukee "Raiskaaja-pedofiilin ihannoija".
Mitä argumentointia? Eiköhän tässä nyt enemmänkin ole niin, että osa tukeutuu faktatietoihin ja tuomioihin, poislukien jokunen argumentointi/spekulaatio rahan vaikutuksesta tuomioon ja enemmänkin se toinen leiri on argumentoinut (=keksinyt selityksiä ja vähätellyt tapahtumia) faktatietoja ja yrittänyt todistaa mustan valkoiseksi?

Minä en missään tapauksessa leimaa ketään ja pyrin olemaan yleistämättä asoita, jonka takia olen ainakin kolme kertaa ketjussa yrittänyt kehottaa muita samaan, sillä kaikki eivät todellakaan ihannoi raiskaajia ja pedofiilejä. Myönnän että edellinen kirjoitukseni, jossa totesin:
Vaikka täällä äänekäs enemmistö hyväksyy teot ja vähättelee niitä, puolustelee ja ihannoi Tibbettsiä
oli hiukan epäselvä, josta pahoitteluni. En tarkoittanut että äänekäs enemmistö sekä hyväksyy ja vähättelee tekoja ja puolustelee ja ihannoi Tibbettsiä, vaan että osa hyväksyy, osa vähättelee, osa puolustelee ja osa ihannoi. Sitten on tietenkin muutamia vatipäitä joiden kohdalla kaikki täyttyy.
 

miq$u84

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LA KINGS
Birdhead kirjoitti:
Vaikka tää Tipetti onnistuisikin hämylinnassa (pelillisesti), niin jotain outoo äijässä on pakko olla. Ei kenellekkään vahingossa tapahdu noin hämäriä juttuja tossa määrin. Rikoksiin en ota sen kummemmin kantaa, mutta kerran rikollinen, aina rikollinen.( Vaikka ns. parantuisikin).


Mutta anna kun arvaan, tämä ei koske Pasi Nurmista?

Tuntuu niin typerältä, että täällä on kohta Dostojevskin tuotannon verran tekstiä tapauksesta, josta ei voida saada mitään eksaktia tietoa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
lakimies kirjoitti:
Yhteys IFK:n löydetty?

http://www.billytibbetts.com/aboutme.html

alin kuva ja lippis??

On kyllä niin Alfred E. Neumannin näköinen tuo Tibbetts tuossa ekassa kuvassa että oksat pois.

On muuten mielenkiintoista nähdä miten Jokerileirissä reagoidaan mikäli Billy-boy alkaa riehumaan kaukalossa, haetaanko keikkatyöläinen tyyliin Trevor Doyle paikalle vai palkataanko joku ihan pysyvästi. Kyllähän Tibbettsin hankinta on niin selkeä sodanjulistus siihen suuntaan ottaen huomioon Harkimon ja Lintumäen kiemuraiset suhteet.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
flintstone kirjoitti:
Billy Tibbetsin tapauksen viaton, herran oma versio on juuri tuo mutta todellisuudessa tuosta tapauksesta liikkuu myös aikalailla rumempia versioita teon luonteesta. Ne lähteet jossa tuosta teosta puhutaan vain pelkkänä yhteisestä halusta toteutettuna suuhoidosta on aika vähemmistönä.
Noihin vähemmistössä oleviin lähteisiin sattuu kuitenkin lukeutumaan oikeusistuimen antama tuomio. Jos ei tätä virallisempaa ja luotettavampaa lähdettä ole kenelläkään esittää - toistaiseksi ei ole ollut - niin kai siihen on pakko luottaa, vaikka miten moni "tietäisi" asian olevan jotain muuta kuin minkä mukaan tuomio annettiin. Jatkoaika on täynnä fiksua porukkaa, mutta ei niin fiksua, että huutoäänestyksellä voitaisiin noin vain kumota oikeuden päätös tapauksesta, josta kenelläkään tuskin on tarkempaa tietoa. Sillä ei sinänsä ole väliä, onko noita rumempia versioita liikkeellä viisi, viisikymmentä tai viisisataa. Lähteen luotettavuus on se, joka ratkaisee. Tai siis pitäisi olla ainakin niille, joille asia on millään tavoin tärkeä (ja aika monelle näyttää olevan).

Niin epämiellyttävänä tyyppinä kuin tätä pelaajaa pidänkin, niin silti en ymmärrä sitä lynkkausmielialaa joka perustuu tekoon, jota tämä henkilö ei minkään luotettavan lähteen mukaan ole tehnyt. Tämä ei ole kohdistettu kenellekään henkilökohtaisesti, mutta tuntuu, kun jotkut olisivat suoraan sanottuna pettyneitä siihen, ettei Tibbetts olekaan raiskannut lasta. Eikö kuitenkin olisi asiallista, jos jokaista, jopa Billy Tibbettsia, arvosteltaisiin vain tosiasioiden perusteella? Ja tässä tapauksessa sitä arvosteltavaa kyllä riittää...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Gags kirjoitti:
En tarkoittanut että äänekäs enemmistö sekä hyväksyy ja vähättelee tekoja ja puolustelee ja ihannoi Tibbettsiä, vaan että osa hyväksyy, osa vähättelee, osa puolustelee ja osa ihannoi. Sitten on tietenkin muutamia vatipäitä joiden kohdalla kaikki täyttyy.
Ok, ei tästä enempää. Väitän silti, että tämä äänekäs enemmistö suhtautuu lievällä pelokkuudella tähän hankintaan, tuomitsematta silti samalla miestä alimpaan helskuttiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Buccaneer kirjoitti:
Yritätkö sanoa, että Billyn nuori rakastettu tajusi olevansa alle 16-vuotias vasta, kun hekuman huippu oli jo saavutettu ja sen takia koki velvollisuudekseen saattaa Billy-boy vastuuseen teoistaan??? => edelleen, jos molemmat olisivat olleet niin halukkaita, kuin eräät väittävät, niin eihän tapaus olisi ikinä mihinkään oikeuskäsittelyyn edes päätynyt oli osavaltio mikä hyvänsä.

Ei tätä kannata Hämeenlinnan perunalaariin kertoa, se on aivan liian monimutkainen päättelyketju sinne suuntaan. Se että tapauksesta liikkuu aivan erilaista tietoa kuin tapaukseen syyllistynyt ja siitä tuomittu Billy Tibbets kertoo on vain kateellisten (ilman pikkupillujen suuhoitoa jääneiden) aiheetonta panettelua.

Itseasiassa Hämeenlinnan rippikoulupojat ovat jo luultavasti tehneet rikosilmoituksen meistä jotka ovat kehdanneet jotenkin syytellä heidän pyhäkoulupoikaansa. Myös Iltapäivälehtien kirjoitukset on lähteneet julkisensananneuvostoon tutkittavaksi.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
flintstone kirjoitti:
Myös Iltapäivälehtien kirjoitukset on lähteneet julkisensananneuvostoon tutkittavaksi.
Ottamatta kantaa tuohon muuhun provoiluusi, tätä en pitäisi tässä tapauksessa edes ihmeenä. Oikeastaan päinvastoin, pitäisin ihmeenä, jos iltalehtien revittelyjä ei laitettaisi jonkun valvovan elimen tarkasteluun. On aika raflaavaa julistaa mies raiskaajaksi, jos ei ole koskaan ollut edes syytettynä sen takia.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyseenalainen hankinta

Sellainen jannu sieltä sitten napsahti jo entisestään vahvan hyökkäysarsenaalin lisäksi. Monessa mielessä ihmeellinen hankinta ja kovalla riskillä tässä mennään, kun miettii kaverin menneisyyttä joukkuehengen myrkyttäjänä ja jäähyherkkyyden huipentumana. Kuukauden koeaika pienentää kuitenkin melkoisesti riskiä, koska kaveristä pääsee tarvittaessa eroonkin.

Totuus taitaa kuitenkin olla, ettei Kerholla olisi varaa Tibbettsin hankintaan ellei kaverin kriminaalitausta olisi vähentänyt kysyntää ja sitä kautta alentanut hintaa. Sormet ristissä tässä täytyy toivoa, että mies sopeutuu pieneen pitäjään eikä telo ketään jäällä. Vaikea uskoa, ettei mitään ongelmia tulisi, sillä niin levoton on Tibbettsin peliura ollut.

Täytyyhän se myöntää, että Kerholta on näyttänyt puuttuvan jotain, mitä vaaditaan mestaruuden puolustamiseen. Olisiko tässä sitten se puuttuva palanen, kuka tietää.

Ei tässä oikein voi muuta kuin toivottaa kaveri tervetulleeksi. Se on selvä, että mahdollisia tulevia hölmöilyjä harva sietää/puolustaa, vaikka niin monet täällä epäilevät. Vaikeat ajat tulee kaverilla olemaan ja ennustekin mahdollisimman huono, mutta Kertsin kannattajana parasta toivon eli rouhintaa ja maaleja.

Toivottavasti kaapeli-tv pelittää (Sandersson) ja pesukone toimii (tsekit), ettei niistä jää Hämiksessä viihtyminen kiinni!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Major Julli kirjoitti:
On muuten mielenkiintoista nähdä miten Jokerileirissä reagoidaan mikäli Billy-boy alkaa riehumaan kaukalossa, haetaanko keikkatyöläinen tyyliin Trevor Doyle paikalle vai palkataanko joku ihan pysyvästi.
En jaksa uskoa että missään vastustajaleirissä ryhdytään minkäänlaisiin toimenpiteisiin Tibbettsin suhteen, poliisin ja lääkintähenkilöstön läsnäoloon korkeintaan kiinnitetään huomiota. Toivotaan että sinisin vilkuin varustetut autot riittää, ettei nyt sentään Monosen kyytiä tarvita.
 

Pietu10

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Sabres
Rankaksi menee.

Asiasta laiskuuttani enempää selvää ottamatta, ihan vaan ketjun viestien perusteella olen tullut siihen tulokseen, että en varmasti uskalla enää liikkua Hämptonin yössä. Tulee pian Billy ja panee väkisin. Kännipäissään ja suuhun. Eikä taida paljon olla poliisistakaan olla apua, pieksäähän Billy nekin. Ja ampuu vielä lähtiessään koipeen, tällasta huumekauppiasta.

No, maltan kuitenkin odottaa, että kundi sais ensin pari peliä alle ennen kun alan isommin arvostelemaan. Eiköhän se ole kuitenkin kiekkoa tullut tänne pelaamaan. Eikä nussimaan Kanta-Hämeen pissiksiä väkivalloin.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Gags kirjoitti:
Minä en missään tapauksessa leimaa ketään ja pyrin olemaan yleistämättä asoita, jonka takia olen ainakin kolme kertaa ketjussa yrittänyt kehottaa muita samaan, sillä kaikki eivät todellakaan ihannoi raiskaajia ja pedofiilejä. Myönnän että edellinen kirjoitukseni, jossa totesin:

Vaikka täällä äänekäs enemmistö hyväksyy teot ja vähättelee niitä, puolustelee ja ihannoi Tibbettsiä

oli hiukan epäselvä, josta pahoitteluni. En tarkoittanut että äänekäs enemmistö sekä hyväksyy ja vähättelee tekoja ja puolustelee ja ihannoi Tibbettsiä, vaan että osa hyväksyy, osa vähättelee, osa puolustelee ja osa ihannoi. Sitten on tietenkin muutamia vatipäitä joiden kohdalla kaikki täyttyy.
Buuhahhahhaahhaahaa. Kannattaisiko sinun ehkä laskea vaikka kuuteensataantuhanteen ennen kuin painat sitä lähetä vastaus -nappulaa, sillä sen verran rajua ilmeisen tahatonta huumoria näppäimistöltä nyt irtoaa.

Ja mitä tulee rikosilmoituksiin, niin olen aika lailla samaa mieltä nimim. Leonin kanssa tästä asiasta. Aika ihmeelliseksi on maailma mennyt, jos lehdet voivat sanoa ihmistä raiskaajaksi ilman, että tyyppiä on sellaisesta tuomittu tai edes syytetty.
 

Birdhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Manchester City, Manchester Phoenix.
miq$u84 kirjoitti:
Mutta anna kun arvaan, tämä ei koske Pasi Nurmista?

Tuntuu niin typerältä, että täällä on kohta Dostojevskin tuotannon verran tekstiä tapauksesta, josta ei voida saada mitään eksaktia tietoa.
Koskee mielestäni myös Pasi Nurmista.
Asia on verrattavissa alkoholismiin. Vaikka lopettaisit juomisen loppuelämäksi, niin olet alkoholisti silti loppuelämäsi.
Nyt jo meni liian pitkälle, mutta menköön.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lipton kirjoitti:
Toivottavasti kaapeli-tv pelittää (Sandersson) ja pesukone toimii (tsekit), ettei niistä jää Hämiksessä viihtyminen kiinni!

Ja ennen kaikkea pikkupillut on halukkaita.
 

zore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
flintstone kirjoitti:
todellisuudessa tuosta tapauksesta liikkuu myös aikalailla rumempia versioita teon luonteesta
Liikkuu ja liikkuu, varmasti versioita liikkuu, sehän nyt on selvä, Palmen murhasta samoin kuin Dianankin kuolemastakin on liikkunut jos jonkinlaisia versioita - ja ne sentään tuntuvat pieniltä tähän verrattuna.. Vielä kun pystyisit itse niitä faktatietoja tuomaan esiin tai niitä luotettavia lähteitä, joista nämä rumemmat versiot ovat peräisin..

Gags kirjoitti:
Eiköhän tässä nyt enemmänkin ole niin, että osa tukeutuu faktatietoihin
Ovatko faktatiedot vain joidenkin etuoikeus? Miksi niitä "rumempia" faktatietoja ei postata tähän ketjuun?!
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
taiteilijatar9 kirjoitti:
Miksi ei ilmoiteta suoraan, että tallaista kaveria tarvitaan ,samanlailla (lähes) kun Nielikäistä viime kaudella, joka kylläkin meni aikalailla pieleen koko homma.
Mitenkään tähän ketjun aiheeseen liittymättä voisin todeta, että ainoa jolla homma meni viime kaudella pieleen Nielikäisen suhteen, oli Porin Ässät. Kerhossakan Pasi pelasi hyvin ja juuri sitä peliä, jota häneltä odotettiin. Kaupan päälle vielä yksi jatkoaikamaali semeissä.

Onhan Tibbets toki pelaajana aika montaa numeroa kovempi kuin Pasi. Ei tuollainen lähes piste per peli AHL:ssä synny ihan vahingossa (viime kaudella). Kysymyshän on oikeastaan vain siitä, onnistuuko Jalonen (tai kuka tahansa) saamaan Billyn keskittymään jääkiekon peluuseen ja jättämään hölmöilyt vähemmälle. Pasin suhteen se onnistui, nyt on vuorossa vähän Pasia enemmän hölmöillyt jannu.

Ai niin, eihän tässä ketjussa saanut puhua kuin raiskauksista.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Master God kirjoitti:
.

Ai niin, eihän tässä ketjussa saanut puhua kuin raiskauksista.

Niin sitä tässä olen ihmetellytkin, miten paljon nimenomaan HPK:n kannattajat jaksavat tätä raiskaus-teemaa pitää esillä.

Vuosia sitten tapahtunut seksuaalirikos ei takuulla vaikuta tämän kaverin Kerho-suorituksiin siinä mitassa kuin hänen arvaamaton luonteensa, minkä ansiosta on tullut potkuja kaikkialta ja pelikieltoja monesta suunnasta.

Mitä tähän seksuaalirikokseen tulee, niin kaverin omilta sivuilta käy hyvin ilmi mistä on kyse:

"Tibbetts was charged with three counts of statutory rape -- the victim was alleged to have been raped three different ways -- and pleaded guilty to one count. The judge gave him a suspended sentence. Sixteen months later, he shot someone with a BB gun and wound up doing 39 months behind bars."

Kysymys on siis amerikkalaisen oikeudenkäytön tyypillisestä muodosta, eli niin kutsutusta plea bargain -käytännöstä, missä syytetty voi tehdä syyttäjän kanssa sopimuksen, tunnustaa yhden rikoksen ja saada siitä tuomionsa. Samalla hän välttyy kenties raskaammalta tuomiolta ja yhteiskunta välttyy useilta, pitkiltä ja paljon varoja vieviltä oikeudenkäynneiltä.

Kun kuviossa on siis ollut syytettynä rikkaan perheen poika ja sen palkkaama korkeapalkkainen asianajaja, on aivan turha sepitellä näitä "ei Tibbetts itse asiassa ollut syyllinen" -satuja.

Mutta kuten jo todettu, tästä rikoksesta on mies tuomionsa kärsinyt, ja sen vuoksi hän ei ole suomalaiselle yhteiskunnalle vaaraksi.

Muuten hänen tapansa käyttäytyä kiekkoyhteisössä voi hyvinkin osoittautua ongelmaksi SM-liigassa, mutta se siis jää nähtäväksi.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Master God kirjoitti:
Onhan Tibbets toki pelaajana aika montaa numeroa kovempi kuin Pasi. Ei tuollainen lähes piste per peli AHL:ssä synny ihan vahingossa (viime kaudella). Kysymyshän on oikeastaan vain siitä, onnistuuko Jalonen (tai kuka tahansa) saamaan Billyn keskittymään jääkiekon peluuseen ja jättämään hölmöilyt vähemmälle. Pasin suhteen se onnistui, nyt on vuorossa vähän Pasia enemmän hölmöillyt jannu.

Tibbettsin pelitaidot tuskin ovat kysymysmerkki kellekään joka asiaan viitsii perehtyä. Eikä kyseessä myöskään ole tyylipuhdas gooni, vaikka iltapäivälehdistö sellaista miehestä koittaakin luoda. Ikävä kyllä pelkään, että jos kaverilla on ollut yli kymmenen vuotta vaikeuksia eri seuroissa, ei Suomessakaan homma parane.

Jotenkin itselleni on jäänyt se vaikutelma, ettei Kerhossa hankintavaiheessa kyllä ihan täydellisesti tajuttu Tibbetssin ongelmavyyhdin laajuutta. Toisena vaihtoehtona on sitten päätetty ihan kylmästi katsoa tämä riskikortti. Kolmantena vaihtoehtona, joka on kyllä kaikkien kannalta se epämieluisin, on Harkimo-Lintumäki hiekkalaatikkoleikin ryöstäytyminen. Lienee kaikkien kannalta mukavinta jos tuo kakkosvaihtoehto on totuus.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Mad Dog kirjoitti:
Niin sitä tässä olen ihmetellytkin, miten paljon nimenomaan HPK:n kannattajat jaksavat tätä raiskaus-teemaa pitää esillä.
...
"Tibbetts was charged with three counts of statutory rape -- the victim was alleged to have been raped three different ways -- and pleaded guilty to one count. The judge gave him a suspended sentence. Sixteen months later, he shot someone with a BB gun and wound up doing 39 months behind bars."
...
Kun kuviossa on siis ollut syytettynä rikkaan perheen poika ja sen palkkaama korkeapalkkainen asianajaja, on aivan turha sepitellä näitä "ei Tibbetts itse asiassa ollut syyllinen" -satuja.
HPK-fanitko sitä raiskaus-teemaa ovat pitäneet esillä?

Kukaan ei myöskään ole kaiketi väittänyt, etteikö Tibbets olisi syyllinen statutory rape -nimiseen rikokseen. Mutta kuten on sata kertaa todettu, kyseessä ei ole raiskaus, vaan nimenomaan ei-väkisin harjoitettu seksuaalinen toiminta alaikäisen kanssa. Ikäeroa Billyllä ja tytöllä oli noin pari vuotta. Raiskauksestahan Tibbetsiä ei edes syytetty.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Master God kirjoitti:
HPK-fanitko sitä raiskaus-teemaa ovat pitäneet esillä?

Kyllähän tätä ketjua lukemalla näkee selvästi sen, että tämä "eihän se mikään raiskaus ollut!" -tematiikka näkyy olevan Kerhon kannattajille kovasti läheinen.

Parempi tosiaan puhua seksuaalirikoksesta, vaikkakin tuo lause "the victim was alleged to have been raped three different ways" on kyllä paljon puhuva. Ja kertoo sen, minkä vuoksi Billyn asianajajat saivat hänen myöntämään näistä syytoksistä yhden, siis sen lievimmän (oraalisti tapahtuneen).

Mutta tarkoitin siis sitä, että ihmettelen miksi tähän vanhaan seksuaalirikokseen on jääty keskustelussa jumiin, kun se oikea vaaran paikka on siinä, kun Billy-parka on onnistunut polttamaan päreensä jok'ikisessä paikassa.

Ja vaikea on uskoa, että kaukaisen ja kaikin puolin vieraan Suomen pikkuruisessa kaupungissa hän alkaisi suhtautua pelitovereihinsa ja vastustajiinsa inhimillisellä tavalla.

Kun se ei onnistu kotinurkissa, niin miten se onnistuisi täällä?
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Mad Dog kirjoitti:
Kun se ei onnistu kotinurkissa, niin miten se onnistuisi täällä?
Sehän jää nähtäväksi, ja se on asia, mikä tietysti kaikkia Kerho-faneja eniten mietityttää. Positiivisella mielellä ainakin itse olen, sillä Jalonen on onnistunut kesyttämään monta muutakin vaikeaa tapausta. Toki Billy on omassa sarjassaan siinäkin suhteessa, mutta uskon hänen menestykseensä huomattavasti enemmän HPK-paidassa kuin jos hän kokeilisi vaikkapa Jokereissa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mad Dog kirjoitti:
Kyllähän tätä ketjua lukemalla näkee selvästi sen, että tämä "eihän se mikään raiskaus ollut!" -tematiikka näkyy olevan Kerhon kannattajille kovasti läheinen.

Parempi tosiaan puhua seksuaalirikoksesta, vaikkakin tuo lause "the victim was alleged to have been raped three different ways" on kyllä paljon puhuva. Ja kertoo sen, minkä vuoksi Billyn asianajajat saivat hänen myöntämään näistä syytoksistä yhden, siis sen lievimmän (oraalisti tapahtuneen).
Tätähän täällä on ihmetelty, mutta näyttää amerikkalaisen oikeuskäytännön asiantuntijat ja ennenkaikkea Internetin käännöskoneiden käyttäjät tuollaisen pikkuasian ohittavan täysin suvereenisti, samoin kun isän lompakon paksuuden vaikutuksen, koska eihän se voi vaikuttaa tuomioon amerikkalaisessa oikeusistuimessa.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
The victim was alleged to have been raped three different ways

Alleged = väitetty. Joillekin se tuntuu merkitsevän absoluuttista totuutta. Sitä ei tiedä täällä kukaan. Ehkä Tibbetts raiskasi tämän tytön raa'asti, ehkä siinä kävi kuin Tibbetts itse sanoo. Minä en ollut paikalla, eikä ollut kukaan muukaan tänne kirjoittavista. Asiallahan voidaan spekuloida vaikka hamaan loppuun, mutta niin kauan kun kukaan ei lyö todisteita pöytään siitä, että Tibbetts todellakin raiskasi tämän tytön, niin on mentävä virallisten faktojen mukaan, jotka kertoo ettei Tibbetts raiskannut, ainakaan häntä ei siitä tuomittu. Inter netti on "faktoja" pullollaan, niistä vaan ottamaan itselle sopivin.

Ja korostan, en todellakaan usko sokeasti Tibbettsin kertomusta, mutta jos ei niitä todisteita muusta ole, niin sitten on uskottava hänen tarinaansa/oikeuden päätöstä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Mad Dog kirjoitti:
Kyllähän tätä ketjua lukemalla näkee selvästi sen, että tämä "eihän se mikään raiskaus ollut!" -tematiikka näkyy olevan Kerhon kannattajille kovasti läheinen.

Johtuu tietenkin siitä, että joillekin toisille tuo "se oli brutaali raiskaus" -tematiikka on niin kovin läheinen.

Raiskauksesta Tibbetsiä ei ole syytetty eikä tuomittu. Ne, jotka syyttävät Tibbetsiä raiskariksi tai pedofiiliraiskariksi ikään kuin halventavat tuomioistuimen päätöstä. Mutta onhan se tietenkin ihan ymmärrettävää, jos heillä on enemmän raskauttavaa todistusaineistoa käytettävissään, kuin tuomion antaneella yhdysvaltalaisella oikeusistuimella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös