Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 81 122
  • 576

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kesällä on lähdössä mahdollisesti Panarin, Duchene, Dzingel, Bobrovsky, McQuaid ja ketähän vielä, eikä juuri mitään draft pickejä tälle kesälle ole jäljellä, ja kahdelta seuraavaltakin vuodelta puuttuu kakkoskierroksen varaukset, eikä Columbus ole ollut yleensä mikään hirveä UFA:den suosikkikohde, niin faktahan on että jos menestystä ei vieläkään tule Kekäläinen saattoi ampua Columbusta melko pahasti jalkaan. Vertailun vuoksi ensi kesänä saattaisi olla hyvä läjä draft pickejä melko kivasti pudotuspeliviivan tuntumassa jo valmiiksi olevalla joukkueella. Että noin minun päässäni myyminen olisi kyllä ollut hitosti järkevämpää kuin ostaminen, kun Panarinin ja Bobrovskyn lähtösuunnitelmat oli kuitenkin hyvin tiedossa.
Ei Kekäläinen tekisi tällaisia liikkeitä ellei joukkue olisi jo jotenkin ennestään turvattu ensi kaudesta eteenpäin. Runko on näillä kuitenkin edelleen ihan hyvällä tasolla, kuten @Merovingi tuossa totesi ja jos haluat menestyä, niin yleensä se vaatii suuria riskejä. Puhut vain tulevasta kesästä ja draft pickeista, mutta eihän se yksi kesä joukkueen menestystä määrittele? Ja nyt ne Vegas-hassuttelijat voivat pitää suunsa kiinni.

Oli miten oli, niin mielestäni oikealla asenteella koko organisaatio on tässä liikkeellä. Liian monta vuotta oltu harmaata massaa, mutta nyt ovat kerrankin oikeasti varteenotettava haastaja. Se riittääkö se tänä vuonna kannuun asti on todella iso kysymysmerkki, mutta ainakin omat sympatiat ovat näiden puolella. Varsinkin kun Tampaakin kairattu perseeseen jo pari kertaa, mutta nyt sekin sarja vasta käytännössä alkaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kanadaan toivon kannua pitkästä aikaa tai sitten Columbukselle.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Mulla kun ei oikeen ikinä ole ollut omaa suosikkitiimiä NHL.ssä, niin on siinä mielessä helppo hypätä jonkun kelkkaan. Siksi komppaankin samaa kuin @secord tuossa ylhäällä, eli Columbukseen tai Kanadaan mestaruus.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hypätään Islesin vankkureihin. Kultasormi-Trotzin johdolla on syntymässä hieno tarina. Suomalaisedustus joukkueessa ei ole pahitteeksi. Helmikuun alussa tuli käytyä Nykissä, ja Brooklyn vaikutti silloin yllättävän kivalta alueelta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olen huomannut, että tällä hetkellä sydän sykkii Bruinsille. Hieno joukkue, joka on rakennettu näihin peleihin, Tuukka Rask ja Jatkoajan TOP3-kannattajaosasto.

Ottakaa kyytiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Pica

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Kun omien suosikkien osalta kausi meni enemmän tai vähemmän penkin alle, tuli tuossa pohdiskeltua top 3 tämän vuoden mestaruustaiston osalta:

1. Nashville Predators: Jotenkin sellainen fiilis, että alkaa olla viimeisiä mahdollisuuksia Kempeleen kumiukolle tuoda kannu kotiin. Nashville muutenkin tehnyt hyvää pitkäjänteistä työtä ja Poile on loistava GM. Joukkueessa ei mitään megatähtiä etenkään hyökkäyksessä ole, vaan neljällä sylinterillä mennään kovan työn kautta. Myöskään Mikke Granlundin siirtyminen kantrikaupunkiin ei tehnyt Predatorsille hallaa, kun mietitään allekirjoittaneen sympatian kohteita.

2. Columbus Blue Jackets: Keklu ja deadlinen kovat liikkeet. Arvostan. Tässä olisi myös tämän vuoden tuhkimotarina, kun ensimmäisellä kierroksella putoaisi ennätyksellisen hyvä Tampa.

3. Carolina Hurricanes: Hurricanes on noussut tällä kaudella ihan omiin absoluuttisen suosikkeihin. Joukkueesta löytyi jo ennestään yksi omista suosikeista eli Jordan Staal ja Nino Niederreiterin siirtyminen toi joukkueeseen toisen. Bunch of jerks ei ehkä kuitenkaan tänä vuonna ole ihan valmis menemään päätyyn saakka.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Itse olen hypännyt idässä Islanderssin kelkkaan. Suomalaiset ja Barzal varmaan suurin syy tähän. Myös pelitapa on hyvin mielenkiintoinen: taisteleva, uhrautuva ja kurinalainen.

Lännessä ollaan Vegasin kelkassa. Pidän Vegasin pelityylistä ja varsinkin todella nopeasta pelinkääntämisestä. Ehkä suurin syy on kuitenkin Markku-Antero maalilla.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänä vuonna Bruins voisi viedä kannun, tai sitten Islanders koska se olisi kiva tarina ja joutuu pärjäämään sarjan huonoimman pelaajan kanssa. Muutaman vuoden päästä Juuso Välimäki on Flamesin kärkipakki, jolloin se voi viedä sitten muutamankin Cupin.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Kunhan Pittsburgh ja Columbus ei pärjää niin oikeastaan kaikki muut jengit on ihan jees. Wsh uusinta olisi vähän tylsä. Kiva olisi jos menisi Kanadaan, Calgary-Tampa finaaliuusinta ja kannu Kanadaan.

Islesille alan lämmetä kyllä kanssa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Taidan hypätä Bruinsin kelkkaan, hienoa hokia ja tunnelma TD Gardenissa on aina käsinkosketeltava. Joukkue on mukavan fyysinen myös ja onhan TD Gardenissa itsekin tullut käytyä paikanpäällä :)
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Meikäläinen hyppäs Bluesin kelkkaan kun Pens tippu. Monesti on Blues ollut kova joukkue vaan aina joku viimonen napsu jäänyt vajaaksi. Ainakin nyt joukkue on kuuma oikeaan aikaan!
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joukkueista on yksi hailee, ketä kannun vie kun Jets tippui. Sen sijaan Joe Thorton ja Patrick Marleau ansaitsisivat mielestäni sormuksen hienoista uristaan jääkiekon parissa. Huutava vääryys ei olisi sekään, mikäli Pekka Rinne vihdoin SC voittaisi. Valitettavasti kaikki eivät samaan aikaan voi pyttyä nostella ja saattaa jopa olla, että koko hieno kolmikko lähtee lauluun kahden päivän sisällä.

Mikäli ei kolmikosta kukaan nostele kannua, niin Kekäläisen TD riehuminen on kunnioitusta herättävä suoritus, missä selvästi mentiin all-in mentaliteetillä kohti kevättä, mikä on palkinnon arvoinen suoritus. Koska tuhkimotarinat ovat mielestäni urheilun suola, mieluisin finaalipari saattaisikin kuitenkin loppupeleissä olla Columbuksen ja Vegasin välinen mittelö.

Oikeus ja kohtuus kummiskin valitettavasti kohtasivat, kun oma suosikkijoukkueeni Winnipeg ei muuta kuukauden kuluttua nostele kuin korkeintaan Mojito-juomia Bahamalla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Joukkueista Columbus, pelaajista Rinne. Vaan ei taida Nashville saada enää peliään jiiriin. Mennään siis Columbuksen kelkassa mielellään päätyyn saakka.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Samalla tavalla on menty niistä Selänteen Winnipeg-ajoista, eli kiinnostavimman suomalaisen völjyssä. Tällä kertaa arpa osui Coloradoon, ja onhan siellä nakkikattilaa saatu jo tarpeeksi muutenkin odotella.

Carolina jos menee omasta parista jatkoon, on siinä Coloradolle oiva kirittäjä. Islantilaiset ehdottomasti sympaattisen pikkukaupungin kakkosjenginä ilahduttaisi menestymisellään.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Sen verran mieli vaihtui noiden Mikko Rantasen fantastisten esitysten jälkeen, että Coloradon kyydissä mennään nyt.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Hyppään kyllä Nashvillen kelkasta San Josen junaan. Thornton ansaitsisi mestaruuden!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hyppään kyllä Nashvillen kelkasta San Josen junaan. Thornton ansaitsisi mestaruuden!
Joe, jääkiekon Juha Mieto. Ihmeen kaupalla kairattu voitto. Näinköhän vielä tossu nousee San Hoseen poijilla, kun vastassa on hyvin levännyt Koloraato... Aika tahmeaa oli Haukien liuku jo tässä sarjassa ajoittain.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kekäläisen junassa taidan olla eniten.

Ens kiekalla varmaankin Kekäläisen juna, Dallas-juna, Islanders-juna (WSH-CAR tuloksesta riippumatta) ja Coloradon juna.
 

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
Itse olen ollut jo playoffien alusta alkaen Dallasin ja San Josen junissa, joten toivon toiselle voittoa. Pienet sympatiat myös Coloradolle ja Islandersille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös