Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana HockeyForLife, 24.04.2017 klo 09.10.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ehdottomasti Predatorsin junaan on hypättävä tässä vaiheessa. Toivottavasti Rinteen Pekka nostaa kannua, loistava ukko.
   
 2. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Rags onneksi tippui mutta vielä ankat viipottaa. Eli toiveissa Nashville-Ottawa finaali. Noista sitten kumpi vaan voittoon, olisi hauska saada uusi SC voittaja. Ottawan 1900-luvun alun hommia nyt ei tulisi kenenkään laskea nykyorganisaation saavutuksiksi.
   
 3. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ei niitä kukaan laskekaan. Sama finaalipari olisi toiveissa täälläkin, kuitenkin Predsin vaunussa mukana.

  Lainaus:
  Söin aiemmat sanani ja hyppäsin kuitenkin.
   
 4. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Koska Oilers ja Caps lähtivät viime yönä lomalle niin jatketaan Predatorsilla.
   
 5. Nuottipaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues, Rauman Lukko, Middlesbrough FC
  Nashvillen ja Ottawan finaali toiveissa. Kummankaan mestaruus ei olisi vääryys, ehkä hienoinen sympatiaetu kuitenkin Ottawalle.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Capsin taival päättyi toiselle kierrokselle, joten nyt hypätään Nashvillen vaunuun.
   
 7. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Predsin junassa ollaan oltu playoffien alusta saakka ja siellä pysytään. Jos sattuisi niin että Anaheim pudottaisi Predsin niin siinä tapauksessa ainut millä on väliä on että Penguins ei voita.
   
 8. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Heti Sharksin tiputtua täytyi hypätä Capsin mestaruusjunaan, koska joukkue on ollut niin kauan kohtuu hyvä. Lisäksi Ovi on harmaantunut todella tyylikkäästi ja jäisi historiaan ihan eri tavalla jos voittaa mestaruuden. Myös Carlsonin pelipaita on tullut omistettua viisi vuotta ja onhan herra varsin tyylikäs pelaaja. Samoin kuin Bäckström. Oikeastaan tyylikäs-sana kuvaa Capsin aika hyvin. Lieköhän Pens-fanit samaa mieltä...

  Lännestä nyt aika sama. Ehkä liigan kannalta parempi että Jets jatkaa ettei koko liigaa nolata ihan täysin.
   
 9. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Nashville ja Bruins jo tippuneet, joten jäljellä olevista enää Capsien voitto ei haittaisi.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Toivottavasti jompikumpi lännen joukkueista vie. Tampa ennemmin kuin Caps, jotta Rangersin vuoro korottuisi ykköskiekaksi eikä Tampa saisi yhtään apua omaan jengiinsä enää.

  Winnipeg silti ennemmin, jotenkin Vegas ei vaan sytytä, vaikka todella hienoa olisi heidänkin mestaruus.
   
 11. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Tampa tai Vegas sais viedä. Haulalle sois edes jonkinlaista menestystä vihdoin.
   
 12. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Pakko hypätä Oven ja Capitalsin mukaan, koska tyylikäs hopeinen fleda. Olin yläasteen loppusuoralla, kun herra saapu liigaan ja se arvokas harmaantuminen muistuttaa siitä, ettei tässä enää olla itekään niin nuoria.

  Hauska sinänsä, koska aina Oven debyytistä ehkä sinne kauteen 2014-15 joukkue oli kärki-inhokkeja itelle, mikä johtuu siitä, kun frendi on hehkuttanut Capsia ehkä sen 15v. En vieläkään erityisesti tykkää kyseisestä nipusta, mutta nyt vanhempana alkanut sympata Allua. Nykyajan ylivoimaisesti kovin maalipyssy, hands down. Nyt vaan se Stanley kotio!
   
 13. Mängimies Jäsen

  Hyppään tässä kohtaa kyllä Vegasin junaan. Tulokasjoukkue on yllättänyt kaikki ja pelaa hienoa vauhtilätkää. Muiden jänistä kasattu joukkue on kasvanut kauden mittaan ja niin ikään muualla hyljeksitty valmentaja Gallant on tehnyt upeaa työtä.

  Varaan toki liput myös Capsin ja Jetsin juniin.
   
 14. Ralph Jäsen

  Kyllä näistä idän joukkueet ovat mieluisempia, joista Capitals ykkönen. Toisena sitten Lightning, kolmantena Golden Knights.
   
 15. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Periaatteessa mikä tahansa tästä nelikosta olisi tervetullut voittaja, mutta jos ne pitäisi laittaa jonkinlaiseen järjestykseen, niin se menisi jotakuinkin näin: 1. Bolts (vieläkin mahdollista) 2. Jets 3. Caps (saattaa hyvinkin päästä finaaliin) ja 4. Vegas.
  Boltsille ja Jetsille toivon ennen muuta menestystä, mutta en menetä yöuniani, jos pokaali menee muualle.
   
 16. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Capsin eli Ovien kelkassa ollaan. Minun mielestä kaikkien aikojen top10 pelaaja ansaitsee Stanley Cupin. Eikä hän itse ainakaan ole jarruttanut mestaruusjunaa.
   
 17. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ovielle soisi Cupin, joten se ykkösenä. Kakkosena sitten Vegas, koska olisihan se älytön tarina. Sitten vaikka Teppo Winnipeg ennen Tampaa.
   
 18. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lännen kelkassa, ei oikeastaan väliä kumpi veisi. Kolmantena sitten Caps ja viimeisenä divisioonavihu. Sinänsä toki aikalailla samantekevää kun oma heppa on jo kesälaitumella.
   
 19. Zohan Jäsen

  Täälläkin lännen kelkassa. Kaks viihdyttävintä jengiä ja toivotaan, että toinen nostelee Kannua.
   
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kyllä se Jets on. Ajattelin Rangers-siirtolaisten takia hypätä Tampan kelkkaan, mutta ei se onnistunut. Vituttaa vaan katsella niitäkin siellä. Caps sitten kakkosena. Jets vs. Caps olis unelmafinaali. Ovie vs. Pate toisi vielä ekstramausteen.
   
 21. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Ennen kauden alkua luotin Vegasin Stanley Cupiin yhtä paljon kuin Marc Staalin Maurice Richard Trophyn voittoon. Tässä sitä kuitenkin ollan. Toivon kyllä todella että Vegas menee päätyyn saakka ja tuhkimotarina saa ansaitsemansa päätöksen!

  Capsista en ole koskaan oiken piitannut, mutta nyt kun katsoo tuota silver foxin virettä ja vilpitöntä poikamaista riemua jokaisen tehdyn maalin jälkeen niin kyllähän tällekkin herrasmiehelle sen kannun soisi!
   
 22. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Täällä jaetulla ykkössijalla Caps ja Vegas. Ovylle soisi viimein uran ekan pytyn, mutta toisaalta Vegasin tuhkimotarina voisi minun puolestani päättyä sekin voittojuhliin. Bolts ja Jets eivät onneksi ole mitään omia inhokkeja nekään, mutta vähemmän mieluisia voittajavaihtoehtoja kuin em. kaksikko kumminkin.
   
 23. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Olisi hienoa nähdä kyllä Ovy ja Laine kamppailemassa toisiaan vastaan finaaleissa. Molemmille soisi pytyn, kun tuo kannun voittaminen ei kuitenkaan helppoa ole. Ovylle tuskin mahdollisuuksia tulee enää hirveästi.
   
 24. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Ei kenenkään juna ole ehdoton mulle, mutta jäjestyksen keksin helposti. kenen haluaisin Cupin voittavan.

  1. Jets - Niukasti ykkösenä. Winnipeg tulee olemaan kova vielä monta vuotta, mutta ei haittaisin, jos Laine saisin näin alussa uraa jo Stanley Cupin voitettua. Menestys ollut tiukalla myös, joten miksei.

  2. Caps - Sen verran huonoa onnea ollut mukana, että toivon Capsille menestystä. Olisi kiva myös, että Ovi hiljentäisi epäilijät. Wasingtonin mestaruudesta ollaan puhutta jo kymmenisen vuotta ja tällä kaudella puheet alkoivat hiljenemaan. Totta kai sitten tällä kertaa Pens kaatui ja SC-finaalit häämöttävät.

  3. Knights - Niukasti ennen Tampaa. Tarina on mulle jo tarpeeksi hyvä. Expansion-joukkueen fanina ei voi olla kuin kateellinen, että sieltä tulee uusi jengi ja on heti konferenssi-finaalissa pidemmällä kuin Wild on koskaan ollut. Ei ole hyve olla kateellinen, mutta olen ja toivon, ettei Vegas voita.

  4. Bolts - Mestaruus jo voitettu ja finaaleissakin vähän aikaan sitten. Ei periaatteessa mitään Tampaa vastaan, mutta vähiten mieluiten näkisin heidän voittavan.
   
 25. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Oikeastaan kaikki paitsi Tampa saavat nostaa pyttyä. Tampa ei vaan sytytä, jotenkin muovinen maku vaikka pitääkin sisällään hienoja pelaajia.