Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 80 132
  • 577

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Rags onneksi tippui mutta vielä ankat viipottaa. Eli toiveissa Nashville-Ottawa finaali. Noista sitten kumpi vaan voittoon, olisi hauska saada uusi SC voittaja. Ottawan 1900-luvun alun hommia nyt ei tulisi kenenkään laskea nykyorganisaation saavutuksiksi.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ottawan 1900-luvun alun hommia nyt ei tulisi kenenkään laskea nykyorganisaation saavutuksiksi.

Ei niitä kukaan laskekaan. Sama finaalipari olisi toiveissa täälläkin, kuitenkin Predsin vaunussa mukana.

Bandwagoneihin en hyppää, mutta jos finaalissa ovat Preds ja Caps, niin ei harmita.

Söin aiemmat sanani ja hyppäsin kuitenkin.
 

Nuottipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues, Rauman Lukko, Middlesbrough FC
Nashvillen ja Ottawan finaali toiveissa. Kummankaan mestaruus ei olisi vääryys, ehkä hienoinen sympatiaetu kuitenkin Ottawalle.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Capsin taival päättyi toiselle kierrokselle, joten nyt hypätään Nashvillen vaunuun.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF, Lasch
Predsin junassa ollaan oltu playoffien alusta saakka ja siellä pysytään. Jos sattuisi niin että Anaheim pudottaisi Predsin niin siinä tapauksessa ainut millä on väliä on että Penguins ei voita.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Heti Sharksin tiputtua täytyi hypätä Capsin mestaruusjunaan, koska joukkue on ollut niin kauan kohtuu hyvä. Lisäksi Ovi on harmaantunut todella tyylikkäästi ja jäisi historiaan ihan eri tavalla jos voittaa mestaruuden. Myös Carlsonin pelipaita on tullut omistettua viisi vuotta ja onhan herra varsin tyylikäs pelaaja. Samoin kuin Bäckström. Oikeastaan tyylikäs-sana kuvaa Capsin aika hyvin. Lieköhän Pens-fanit samaa mieltä...

Lännestä nyt aika sama. Ehkä liigan kannalta parempi että Jets jatkaa ettei koko liigaa nolata ihan täysin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Nashville ja Bruins jo tippuneet, joten jäljellä olevista enää Capsien voitto ei haittaisi.
 

Knap

Jäsen
Toivottavasti jompikumpi lännen joukkueista vie. Tampa ennemmin kuin Caps, jotta Rangersin vuoro korottuisi ykköskiekaksi eikä Tampa saisi yhtään apua omaan jengiinsä enää.

Winnipeg silti ennemmin, jotenkin Vegas ei vaan sytytä, vaikka todella hienoa olisi heidänkin mestaruus.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Tampa tai Vegas sais viedä. Haulalle sois edes jonkinlaista menestystä vihdoin.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pakko hypätä Oven ja Capitalsin mukaan, koska tyylikäs hopeinen fleda. Olin yläasteen loppusuoralla, kun herra saapu liigaan ja se arvokas harmaantuminen muistuttaa siitä, ettei tässä enää olla itekään niin nuoria.

Hauska sinänsä, koska aina Oven debyytistä ehkä sinne kauteen 2014-15 joukkue oli kärki-inhokkeja itelle, mikä johtuu siitä, kun frendi on hehkuttanut Capsia ehkä sen 15v. En vieläkään erityisesti tykkää kyseisestä nipusta, mutta nyt vanhempana alkanut sympata Allua. Nykyajan ylivoimaisesti kovin maalipyssy, hands down. Nyt vaan se Stanley kotio!
 
Hyppään tässä kohtaa kyllä Vegasin junaan. Tulokasjoukkue on yllättänyt kaikki ja pelaa hienoa vauhtilätkää. Muiden jänistä kasattu joukkue on kasvanut kauden mittaan ja niin ikään muualla hyljeksitty valmentaja Gallant on tehnyt upeaa työtä.

Varaan toki liput myös Capsin ja Jetsin juniin.
 

Ralph

Jäsen
Kyllä näistä idän joukkueet ovat mieluisempia, joista Capitals ykkönen. Toisena sitten Lightning, kolmantena Golden Knights.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Periaatteessa mikä tahansa tästä nelikosta olisi tervetullut voittaja, mutta jos ne pitäisi laittaa jonkinlaiseen järjestykseen, niin se menisi jotakuinkin näin: 1. Bolts (vieläkin mahdollista) 2. Jets 3. Caps (saattaa hyvinkin päästä finaaliin) ja 4. Vegas.
Boltsille ja Jetsille toivon ennen muuta menestystä, mutta en menetä yöuniani, jos pokaali menee muualle.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas ja NATO
Capsin eli Ovien kelkassa ollaan. Minun mielestä kaikkien aikojen top10 pelaaja ansaitsee Stanley Cupin. Eikä hän itse ainakaan ole jarruttanut mestaruusjunaa.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ovielle soisi Cupin, joten se ykkösenä. Kakkosena sitten Vegas, koska olisihan se älytön tarina. Sitten vaikka Teppo Winnipeg ennen Tampaa.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Lännen kelkassa, ei oikeastaan väliä kumpi veisi. Kolmantena sitten Caps ja viimeisenä divisioonavihu. Sinänsä toki aikalailla samantekevää kun oma heppa on jo kesälaitumella.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kyllä se Jets on. Ajattelin Rangers-siirtolaisten takia hypätä Tampan kelkkaan, mutta ei se onnistunut. Vituttaa vaan katsella niitäkin siellä. Caps sitten kakkosena. Jets vs. Caps olis unelmafinaali. Ovie vs. Pate toisi vielä ekstramausteen.
 

BlueRanger

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ennen kauden alkua luotin Vegasin Stanley Cupiin yhtä paljon kuin Marc Staalin Maurice Richard Trophyn voittoon. Tässä sitä kuitenkin ollan. Toivon kyllä todella että Vegas menee päätyyn saakka ja tuhkimotarina saa ansaitsemansa päätöksen!

Capsista en ole koskaan oiken piitannut, mutta nyt kun katsoo tuota silver foxin virettä ja vilpitöntä poikamaista riemua jokaisen tehdyn maalin jälkeen niin kyllähän tällekkin herrasmiehelle sen kannun soisi!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Täällä jaetulla ykkössijalla Caps ja Vegas. Ovylle soisi viimein uran ekan pytyn, mutta toisaalta Vegasin tuhkimotarina voisi minun puolestani päättyä sekin voittojuhliin. Bolts ja Jets eivät onneksi ole mitään omia inhokkeja nekään, mutta vähemmän mieluisia voittajavaihtoehtoja kuin em. kaksikko kumminkin.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Olisi hienoa nähdä kyllä Ovy ja Laine kamppailemassa toisiaan vastaan finaaleissa. Molemmille soisi pytyn, kun tuo kannun voittaminen ei kuitenkaan helppoa ole. Ovylle tuskin mahdollisuuksia tulee enää hirveästi.
 

Robu

Jäsen
Ei kenenkään juna ole ehdoton mulle, mutta jäjestyksen keksin helposti. kenen haluaisin Cupin voittavan.

1. Jets - Niukasti ykkösenä. Winnipeg tulee olemaan kova vielä monta vuotta, mutta ei haittaisin, jos Laine saisin näin alussa uraa jo Stanley Cupin voitettua. Menestys ollut tiukalla myös, joten miksei.

2. Caps - Sen verran huonoa onnea ollut mukana, että toivon Capsille menestystä. Olisi kiva myös, että Ovi hiljentäisi epäilijät. Wasingtonin mestaruudesta ollaan puhutta jo kymmenisen vuotta ja tällä kaudella puheet alkoivat hiljenemaan. Totta kai sitten tällä kertaa Pens kaatui ja SC-finaalit häämöttävät.

3. Knights - Niukasti ennen Tampaa. Tarina on mulle jo tarpeeksi hyvä. Expansion-joukkueen fanina ei voi olla kuin kateellinen, että sieltä tulee uusi jengi ja on heti konferenssi-finaalissa pidemmällä kuin Wild on koskaan ollut. Ei ole hyve olla kateellinen, mutta olen ja toivon, ettei Vegas voita.

4. Bolts - Mestaruus jo voitettu ja finaaleissakin vähän aikaan sitten. Ei periaatteessa mitään Tampaa vastaan, mutta vähiten mieluiten näkisin heidän voittavan.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Oikeastaan kaikki paitsi Tampa saavat nostaa pyttyä. Tampa ei vaan sytytä, jotenkin muovinen maku vaikka pitääkin sisällään hienoja pelaajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös