Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana HockeyForLife, 24.04.2017 klo 09.10.

 1. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings
  Hiukan muokaten Jyydin ylläolevaa. Sama juttu mutta mulla Tampan tilalla on Winnipeg. Eli mikä tahansa joukkue toivon voittavan mutta ei Winnipeg.
   
 2. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Vegas.

  1) Marc-Andre Fleury, Pittsburghin legenda ja kolminkertainen Cup-voittaja, neljästi finaaleissa
  2) Hylkiöjoukkue, jossa ei ole ennalta rakennettuja hyväveli-asetelmia, vaan kaikille tarjottu puhtaalta pöydältä tasavertaiset mahdollisuudet soveltua kokoonpanoon

  Caps.

  1) Ovechkin, hienon uran tahkonnut pelaaja ja paikka karistaa ikuisen häviäjän viitta harteiltaan
  2) Demonit kaadettu ja eikä tällä kaudella ole enää kuin voitettavaa, tämä näkyy vapautuneena pelinä

  Siinä ne kaksi parasta tarinaa jäljellä olevista. Vegas-Caps -finaaleissa olisi siis melko lailla se ja sama, kumpi vie. Jets-Bolts -finaaleissa sitten Jets, koska Laine. Kannun vie loppujen lopuksi kuitenkin - niin kuin aina ennenkin - joukkue, joka sen ansaitsee tällä kertaa voittaa.
   
 3. scholl Jäsen

  1. Winnipeg Jets
  Vihasin ajatusta, että Atlantan porukka lähtee Winnipegiin, kun olivat alun perin itse päästäneet oman jenginsä Phoenixiin. Nyt kuitenkin Winnipeg on osoittanut, että joukkue kuuluu sinne. Valtava hurmos, koko keskusta täynnä valkoisiin pukeutunutta kannattajaa ja joukkuekin on kehittynyt. Tämän kevään "nashville"
  2. Vegas Golden Knights
  Tuhkimotarina. Olisihan se hienoa, jos ekalla kaudella tulisi heti Stanley Cup. Siinä saisi moni GM nenilleen, kun antoivat vähän vääriä pelaajia. Toisaalta uhkapelikaupunki on niin epäaito kuin olla ja voi. Lisäksi en pidä joukkueen nimestä, väreistä, enkä logosta. Enkä siitä, ettei nimessä ole sitä Las-sanaa.
  3. Tampa Bay Lightning
  En ole oikein ikinä pitänyt joukkueesta, koska se on Floridan paikallisvastustaja. Toisaalta hienosti ovat onnistuneet uudistumaan viime vuosina, joten ovat menestyksen ansainneet.
  4. Washington Capitals
  Voiko mikään olla enemmän HMV kuin tämä. DC on kaupunki, jossa on governmentia todella paljon eli jengiä muualta ja sitten iso afrikkalaisamerikkalainen väestö, joten seuraako siellä kukaan lätkää oikeasti. Jotenkin tuntuu, että joukkue ei ole koskaan edes pärjännyt, vaikka se on ollut mukana iät ja ajat.
   
 4. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Jäljellä olevista neljästä ei mikään nouse toisensa yläpuolelle. Vegasin tuhkimotarinan päätös Stanley Cupin voittoon olisi tietenkin sellainen, minkä toivoisi näkevän.

  1.Vegas Golden Knights.
  Kaikkien aikojen tuhkimotarina jo tässä vaiheessa. Harmaa ja mauton joukkue. Menemällä päätyyn saakka ravistelisi Liigaa kunnolla. Fleuryn uskomaton kevät ansaitsisi satumaisen päätöksen.

  2.Washington Capitals.
  Ihan vaan Ovien vuoksi toivoisin kannua tälle suunnalle. Pääsisi Great Eight viimeinkin nostelemaan jotain suurempaa, kun Skoda Cupin kanisteria.

  3.Winnipeg Jets.
  Mennyt huimasti eteenpäin viime vuosina. Joukkue on kova ja tulevaisuus valoisa. Jostain syystä ei vaan innosta. Kieltämättä olishan se Pate ja Stanley Cup aika nätti pari kesällä Tampesterin suunnalla.

  4.Tampa Bay Lightning.
  Ainoa joukkue näistä, miltä Cup jo löytyy. Hyviä pelaajia joukkue pullollaan. Selkein mestarisuosikki jäljelläolevista, joten saakin olla viimeisenä listalla.
   
 5. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Hyppään Vegasin junaan. Gerard Gallant ja virheitä pelkäämätön peli. Tuhkimotarina josta tehdään vielä elokuva, jos Cup tulee kotiin.
   
 6. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  1. Washington Capitals
  Olen katsonut jokaisen Capitalsin pudotuspelin viimeisen 6 vuoden ajalta. Monia pettymyksiä jo sitä ennen (2010). Ollut aina se toinen suosikkijoukkueeni Coloradon lisäksi, idän ykkönen. Ovechkinille ja Bäckströmille soisi kannun, Kuznetzov nyt on vain hieno pelaaja.

  2. Tampa Bay Lightining
  Tampaa tullut seurattua myös paljon viime vuosina. Erityisesti muistissa 2015 pudotuspelit. Point on eräs lempipelaajistani ja joukkueessa on useita hienoja yksilöitä. Vaikka Drouinia ei enää olekaan. Eli itään kannu.

  3. Winnipeg Jets
  Iso, taitava joukkue. Ei ehkä heidän aikansa vielä, mutta kannun meneminen Winnipegiinkään ei haittaisi.

  4. Vegas Golden Knights
  Alussa oli pientä uteliaisuutta joukkuetta kohti, erityisesti Shipachovin tullessa Atlantin yli. Jotenkin Shipan farmikomennuksen jälkeen meni maku koko joukkueeseen. Hajuton, mauton väritön. Tylsä. Onko se sitten kateutta, että uusi lapsi tulee ja nousee koulun suosituimmaksi oppilaaksi? En kieltäisi kateuttakaan pois Vegasin tapauksessa. Kaiken kaikkiaan olisi erittäin noloa, mikäli Vegas menisi edes finaaliin. En voi millään toivoa menestystä Vegasille, eräs inhokkijoukkueistani liigassa.
   
 7. Bianconeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings, Bruins, Juventus
  Kyllä tässä on itse hypättävä Vegasin kelkkaan, vaikka Tampa Bayn voitolla tulisi vähän kesärahaa (tuli veikattua mestariksi ennen kauden alkua). On tuo vaan niin uskomaton tarina mikä tuolla on kasattu jo tässä vaiheessa kasaan. Elokuvaa / dokkaria luvassa varmasti jos pytty tulee, nimi voisi olla jotakin "Hylkiöistä mestareiksi".

  Vegasin jälkeen jos eivät voita niin Jets saisi puolestani voittaa. Tämä lähinnä sen takia että voisi tehdä ihan hyvää NHL:lle saada jääkiekon emämaasta oleva joukkue mestariksi. Viime kerrasta näyttäisi olevankin jo aikaa, kun Montreal nosteli kannua 1993 vuonna.

  Tampa Bay ja Washington ei jotenkin maistu vaan yhtään.