juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Hiukan muokaten Jyydin ylläolevaa. Sama juttu mutta mulla Tampan tilalla on Winnipeg. Eli mikä tahansa joukkue toivon voittavan mutta ei Winnipeg.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Mif, Nathan Aspinall, Rod Weery
Vegas.

1) Marc-Andre Fleury, Pittsburghin legenda ja kolminkertainen Cup-voittaja, neljästi finaaleissa
2) Hylkiöjoukkue, jossa ei ole ennalta rakennettuja hyväveli-asetelmia, vaan kaikille tarjottu puhtaalta pöydältä tasavertaiset mahdollisuudet soveltua kokoonpanoon

Caps.

1) Ovechkin, hienon uran tahkonnut pelaaja ja paikka karistaa ikuisen häviäjän viitta harteiltaan
2) Demonit kaadettu ja eikä tällä kaudella ole enää kuin voitettavaa, tämä näkyy vapautuneena pelinä

Siinä ne kaksi parasta tarinaa jäljellä olevista. Vegas-Caps -finaaleissa olisi siis melko lailla se ja sama, kumpi vie. Jets-Bolts -finaaleissa sitten Jets, koska Laine. Kannun vie loppujen lopuksi kuitenkin - niin kuin aina ennenkin - joukkue, joka sen ansaitsee tällä kertaa voittaa.
 
PITTSBURGH PENGUINS - "Kunitz was there"

scholl

Jäsen
1. Winnipeg Jets
Vihasin ajatusta, että Atlantan porukka lähtee Winnipegiin, kun olivat alun perin itse päästäneet oman jenginsä Phoenixiin. Nyt kuitenkin Winnipeg on osoittanut, että joukkue kuuluu sinne. Valtava hurmos, koko keskusta täynnä valkoisiin pukeutunutta kannattajaa ja joukkuekin on kehittynyt. Tämän kevään "nashville"
2. Vegas Golden Knights
Tuhkimotarina. Olisihan se hienoa, jos ekalla kaudella tulisi heti Stanley Cup. Siinä saisi moni GM nenilleen, kun antoivat vähän vääriä pelaajia. Toisaalta uhkapelikaupunki on niin epäaito kuin olla ja voi. Lisäksi en pidä joukkueen nimestä, väreistä, enkä logosta. Enkä siitä, ettei nimessä ole sitä Las-sanaa.
3. Tampa Bay Lightning
En ole oikein ikinä pitänyt joukkueesta, koska se on Floridan paikallisvastustaja. Toisaalta hienosti ovat onnistuneet uudistumaan viime vuosina, joten ovat menestyksen ansainneet.
4. Washington Capitals
Voiko mikään olla enemmän HMV kuin tämä. DC on kaupunki, jossa on governmentia todella paljon eli jengiä muualta ja sitten iso afrikkalaisamerikkalainen väestö, joten seuraako siellä kukaan lätkää oikeasti. Jotenkin tuntuu, että joukkue ei ole koskaan edes pärjännyt, vaikka se on ollut mukana iät ja ajat.
 
Tiedote: scholl is back!
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Jäljellä olevista neljästä ei mikään nouse toisensa yläpuolelle. Vegasin tuhkimotarinan päätös Stanley Cupin voittoon olisi tietenkin sellainen, minkä toivoisi näkevän.

1.Vegas Golden Knights.
Kaikkien aikojen tuhkimotarina jo tässä vaiheessa. Harmaa ja mauton joukkue. Menemällä päätyyn saakka ravistelisi Liigaa kunnolla. Fleuryn uskomaton kevät ansaitsisi satumaisen päätöksen.

2.Washington Capitals.
Ihan vaan Ovien vuoksi toivoisin kannua tälle suunnalle. Pääsisi Great Eight viimeinkin nostelemaan jotain suurempaa, kun Skoda Cupin kanisteria.

3.Winnipeg Jets.
Mennyt huimasti eteenpäin viime vuosina. Joukkue on kova ja tulevaisuus valoisa. Jostain syystä ei vaan innosta. Kieltämättä olishan se Pate ja Stanley Cup aika nätti pari kesällä Tampesterin suunnalla.

4.Tampa Bay Lightning.
Ainoa joukkue näistä, miltä Cup jo löytyy. Hyviä pelaajia joukkue pullollaan. Selkein mestarisuosikki jäljelläolevista, joten saakin olla viimeisenä listalla.
 
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Hyppään Vegasin junaan. Gerard Gallant ja virheitä pelkäämätön peli. Tuhkimotarina josta tehdään vielä elokuva, jos Cup tulee kotiin.
 
The masses are asses.

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
1. Washington Capitals
Olen katsonut jokaisen Capitalsin pudotuspelin viimeisen 6 vuoden ajalta. Monia pettymyksiä jo sitä ennen (2010). Ollut aina se toinen suosikkijoukkueeni Coloradon lisäksi, idän ykkönen. Ovechkinille ja Bäckströmille soisi kannun, Kuznetzov nyt on vain hieno pelaaja.

2. Tampa Bay Lightining
Tampaa tullut seurattua myös paljon viime vuosina. Erityisesti muistissa 2015 pudotuspelit. Point on eräs lempipelaajistani ja joukkueessa on useita hienoja yksilöitä. Vaikka Drouinia ei enää olekaan. Eli itään kannu.

3. Winnipeg Jets
Iso, taitava joukkue. Ei ehkä heidän aikansa vielä, mutta kannun meneminen Winnipegiinkään ei haittaisi.

4. Vegas Golden Knights
Alussa oli pientä uteliaisuutta joukkuetta kohti, erityisesti Shipachovin tullessa Atlantin yli. Jotenkin Shipan farmikomennuksen jälkeen meni maku koko joukkueeseen. Hajuton, mauton väritön. Tylsä. Onko se sitten kateutta, että uusi lapsi tulee ja nousee koulun suosituimmaksi oppilaaksi? En kieltäisi kateuttakaan pois Vegasin tapauksessa. Kaiken kaikkiaan olisi erittäin noloa, mikäli Vegas menisi edes finaaliin. En voi millään toivoa menestystä Vegasille, eräs inhokkijoukkueistani liigassa.
 
Tärkeimmät urheilijat:

Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings, Bruins, Juventus
Kyllä tässä on itse hypättävä Vegasin kelkkaan, vaikka Tampa Bayn voitolla tulisi vähän kesärahaa (tuli veikattua mestariksi ennen kauden alkua). On tuo vaan niin uskomaton tarina mikä tuolla on kasattu jo tässä vaiheessa kasaan. Elokuvaa / dokkaria luvassa varmasti jos pytty tulee, nimi voisi olla jotakin "Hylkiöistä mestareiksi".

Vegasin jälkeen jos eivät voita niin Jets saisi puolestani voittaa. Tämä lähinnä sen takia että voisi tehdä ihan hyvää NHL:lle saada jääkiekon emämaasta oleva joukkue mestariksi. Viime kerrasta näyttäisi olevankin jo aikaa, kun Montreal nosteli kannua 1993 vuonna.

Tampa Bay ja Washington ei jotenkin maistu vaan yhtään.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tänä vuonna olen liikeessä kahden bandwagonin taktiikalla. Idässä kanatan Keklu Blue Jacketsiä ja lännessä taas Finnipeg Jetsiä. Toivottavasti kohtaavat finaalissa!
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Bandwagoneja ei tarvitse onneksi ainakaan vielä miettiä, mutta anti-bandwagonissa ovat viimevuotiseen tapaan Jets ja Bolts. Ensimmäiset pelit menivät siis kaikin puolin täydellisesti minun näkökulmastani.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Ei tarvitse miettiä. Siinä vaiheessa kun Stars, Avs ja Canes ovat tippuneet niin kiinnostukseni peleihin loppuu saman tien. Ehkä Jetsiä seuraan, mutta tuskin viitsin niiden vuoksi herätä keskellä yötä. Muut ovat yhdentekeviä ja joku Vegas vs Bolts/Caps finaali on totaalisen turn-off.
 
Mörököl on Ice 2019

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Boylen ja Granlundin kauppojen jälkeen toivoin mestaruutta Nashvilleen, eikä se haittaisi vieläkään yhtään, sen verran kova tunnelma hallissa on tv-lähetystenkin perusteella. Toisaalta joukkueen peli ei vakuuta tällä hetkellä ollenkaan, joten voi olla, että toivon menestystä niille jengeille, joiden peli miellyttää matseja katsoessani eniten omaa silmääni.

Kolmesta katsomastani ykköskierroksen pelistä eniten miellytti Jetsin ja Bluesin peli. Muut olivat Predators-Stars ja Bruins-Maple Leafs.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Marchand ja Bruins tietenkin!
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia, Jukan haamu 3.0
Valikoitui yhteen leikkimieliseen veikkaukseen (muistaakseni, saattoi siinä olla joku panoskin) Sharks voittajaksi, niin ollaan nyt sitten heidän kelkassaan.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Olen valmis hyppäämään Nuottien bandwagoniin lännessä, jos Vegas tippuu ja Nuotit edelleen sointuvat ilmassa. Idässä menen ilman muuta Sweet Carolinan kyytiin (Storm Surge!), jos he etenevät. No katsotaan, mitä tapahtuu, ja tuleeko hypättyä jonkun bandwagoniin. Suosikkijoukkuettani en kuitenkaan taida tällä kaudella vaihtaa, heh.
 
Florida Gators - 2006,2007 NCAA basketball champions, 1996, 2006, 2008 NCAA football champions

agent082

Jäsen
Columbus. Kekäläisen toivon pärjäävän GM:nä, ettei euro-GMien tie vaikeudu kuten valmentajien. Jos BJ häviää nyt ekalla kierrroksella, niin se voi olla 30v+ ennen kuin seuraava palkataan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Vaikea hypätä junaan, kun ei ole suosikkijoukkuetta. Pitkän pohtimisen jälkeen totesin, että Joe Thorntonille soisin mestaruuden.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Pedrito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pitkät kesälomat
Sharksien bandwagon tuntuu miellyttävimmältä mutta viime yön koosteita katsoessa Calgary vaikuttaa visuaalisesti eeppiseltä tarinalta. Aikaisemminkin fiilistelly Smithin maskia ja Flamesin throwback-paitoja mutta nyt oivalsin jonkun isomman tarinan johon nämä johdattavat. Kai pelaavat kaikki kotipelinsä noilla?
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Columbus. Kekäläisen toivon pärjäävän GM:nä, ettei euro-GMien tie vaikeudu kuten valmentajien. Jos BJ häviää nyt ekalla kierrroksella, niin se voi olla 30v+ ennen kuin seuraava palkataan.
Sinitakit ovat kolmatta vuotta putkeen playoffeissa, mutta jos tulee jälleen first round exit, niin tehdään johtopäätös että suomalaiset geeämmät ovat paskimpia ikinä missään? En nyt ihan ymmärrä tätä logiikkaa. Muuten kyllä itsekin toivon juuri Kekäläisen takia sinitakeille pitkää menestystä idän puolella ellei Isles siihen kykene.

Lännen puolelta eniten liputan Sharksia, koska antakaa nyt jo se helvetin kannu Joelle.
 
Pöö

Apheu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kolmesta katsomastani ykköskierroksen pelistä eniten miellytti Jetsin ja Bluesin peli. Muut olivat Predators-Stars ja Bruins-Maple Leafs.
Katsoin itse täysin samat matsit, ja Jets-Blues oli kokonaisuudeltaan kovin vääntö. Preds-Stars oli ihan hyvä, mutta Bruinsin kotihallin tunnelma välittyi todella valjuna television kautta, ja toisaalta matsi ei oikein edes tuntunut playoffkiekolta. Lännen jengeille muutenkin ennemmin täältä bandwagon-ajatusta, etenkin kaikille noille centralin jengeille, joita nyt tulee seurattua noiden kahden sarjan vuoksi.
 

agent082

Jäsen
Sinitakit ovat kolmatta vuotta putkeen playoffeissa, mutta jos tulee jälleen first round exit, niin tehdään johtopäätös että suomalaiset geeämmät ovat paskimpia ikinä missään? En nyt ihan ymmärrä tätä logiikkaa. Muuten kyllä itsekin toivon juuri Kekäläisen takia sinitakeille pitkää menestystä idän puolella ellei Isles siihen kykene.

Lännen puolelta eniten liputan Sharksia, koska antakaa nyt jo se helvetin kannu Joelle.
Aikaa kovaa painetta englantilaisessa maailmassa on tullut, etttei pelkkä pleijaripaikka riitä tradelinen jälkeen. Itselleni sopii paremmin kuin hyvin, jos tämä kausi on plussalla jo nyt.
 

1753

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sinitakit ovat kolmatta vuotta putkeen playoffeissa, mutta jos tulee jälleen first round exit, niin tehdään johtopäätös että suomalaiset geeämmät ovat paskimpia ikinä missään? En nyt ihan ymmärrä tätä logiikkaa. Muuten kyllä itsekin toivon juuri Kekäläisen takia sinitakeille pitkää menestystä idän puolella ellei Isles siihen kykene.
Kekäläinen veti niin hirveällä riskillä trade deadlinen että jos minä olisin ollut omistaja olisin pistänyt äijän pihalle jo siinä vaiheessa kun kuulin suunnitelmasta :D

Kesällä on lähdössä mahdollisesti Panarin, Duchene, Dzingel, Bobrovsky, McQuaid ja ketähän vielä, eikä juuri mitään draft pickejä tälle kesälle ole jäljellä, ja kahdelta seuraavaltakin vuodelta puuttuu kakkoskierroksen varaukset, eikä Columbus ole ollut yleensä mikään hirveä UFA:den suosikkikohde, niin faktahan on että jos menestystä ei vieläkään tule Kekäläinen saattoi ampua Columbusta melko pahasti jalkaan. Vertailun vuoksi ensi kesänä saattaisi olla hyvä läjä draft pickejä melko kivasti pudotuspeliviivan tuntumassa jo valmiiksi olevalla joukkueella. Että noin minun päässäni myyminen olisi kyllä ollut hitosti järkevämpää kuin ostaminen, kun Panarinin ja Bobrovskyn lähtösuunnitelmat oli kuitenkin hyvin tiedossa.

Toisaalta tietysti jos pudotuspeleissä tulee ekaa kertaa menestystä paljon saa anteeksi, ja hyvän yhteisen pudotuspelirupeaman jälkeen saattaa olla helpompaa saada houkuteltua edes osa UFAsta jäämään ja sen myötä toisia pelaajia tuotua sisään jne. Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa jne.

(Eikä sitä myöskään tiedä mikä se omistajien tahto on ollut, voihan se olla että siellä on nimenomaan annettu ohjeeksi että "kaikki peliin saatana". Ja ehkä se Panarininkin oikea ongelma ei ole kaupunki vaan joukkueen taso, mistä noita tietää.)

Mutta noin yleisesti, ei tollaisia all-in tempauksia kovin usein näe, ja ne harvat on tainneet enimmäkseen mennä persiilleen. Mikä on veikkaukseni myös Columbuksen tämän kauden siirroista.
 

Kruuvamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, Oilers
Rotta-Marchandin bandiksessa, kun öljystä ei vähemmän yllättäen ollut pudotuspeleihin. En pistäisi pahakseni myöskään Islesin ja Columbuksen menestystä ensimmäisellä kierroksella.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Kesällä on lähdössä mahdollisesti Panarin, Duchene, Dzingel, Bobrovsky, McQuaid ja ketähän vielä, eikä juuri mitään draft pickejä tälle kesälle ole jäljellä, ja kahdelta seuraavaltakin vuodelta puuttuu kakkoskierroksen varaukset, eikä Columbus ole ollut yleensä mikään hirveä UFA:den suosikkikohde, niin faktahan on että jos menestystä ei vieläkään tule Kekäläinen saattoi ampua Columbusta melko pahasti jalkaan. Vertailun vuoksi ensi kesänä saattaisi olla hyvä läjä draft pickejä melko kivasti pudotuspeliviivan tuntumassa jo valmiiksi olevalla joukkueella. Että noin minun päässäni myyminen olisi kyllä ollut hitosti järkevämpää kuin ostaminen, kun Panarinin ja Bobrovskyn lähtösuunnitelmat oli kuitenkin hyvin tiedossa.
Dzingel ei taida lähteä mihinkään. Oli iloinen saapuessaan Columbukseen ja on käynyt koulunsa alueella, todeten haastattelussa hymy huulilla että tämä on kuin paluu kotiin. Perhettä myös lähellä. McQuaid oli enemmänkin syvyyshankinta, samoin Kinkaid. Ei heidän menetyksensä satuta, kun nyt on tulossa jo Gavrikov puolustukseen ja Merzlikins maalille ensi vuodeksi. Duchenen uskon myös jäävän, koska Columbus on kuitenkin hyvässä muodossa ja taistelee pudostuspelipaikasta.

Samalla myös hyvä huomioida, että Columbus on ollut viime vuosina runkosarjassa menestynyt. En muista nyt kuinka monta vuotta oli otanta, mutta neljänneksi paras joukkue.

Ja draft-pickit ovat ihan vitun yks hailee. Prospekteja on ihan tarpeeksi paljon ja jotkin kakkoskierroksen varaukset ovat ihan se ja sama, jos saadaan pidettyä Dzingelin kaltainen pelaaja. Fanit yliarvostavat pickejä helvetisti.

Ydinongelma on etteivät ihmiset seuraa yhtään Columbusta, niin ei tajuta kuinka hyvin pullat lopulta uunissa ovat tästä panostuksesta huolimatta.
 
"Tomas Plihalin ajattelin haukkua jossain kohtaa lähetystä, katsotaan tuleeko aihetta." Antti Mäkinen 10.10.2012.

Plihal teki ottelussa kaksi maalia.
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1753

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonat, ManU, Vegas Golden Knights, SiiPe
Vegasin tarina kaikkineensa sai minut viime kauden alusta lähtien kannattamaan jotakin tiettyä joukkuetta änärissä ylipäätänsä koskaan. Jos VGK ei jostain syystä uusi viime kevään/kesän tuhkimotarinaa, niin nytten kun kerrankin on huolella päässyt seuraamaan alusta asti playoffeja, niin Islanders ja Columbus käy kyllä minulle myös. Toki olen ollut aina sellainen suomalaisfani änärin suhteen, niin viimeisenä sitten edes jollekin suomalaiselle kannua mukaan Juhannusjuhliin =P
 
Kyllä kansa sietää

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
Kyllä taas suomalainen media on niin täynnä Patrik Lainetta että. Suomalaisittain surullinen totuus kuitenkin on, että viikon päästä Pate mussuttaa mustaa makkaraa Tampereella.

St. Louis Blues on juuri nyt niin helevetin kova kokonaisuus, että finaalipaikkakaan ei yllätä yhtään. Siihen bändivankkuriin hyppään tänäkin vuonna mielelläni, kun Devilsistä ei vaihteeksi ollut mihinkään. Bluesista ei yksinkertaisesti löydy heikkoa kohtaa etsimälläkään.

Mikä meissä eli teissä on vikana, kun tämä ottelusarja ei ole ansainnut omaa ketjuaan? Ainoat kommentit tulevat Laine-ketjussa... Laine sitä ja Laine tätä.

Kukaan ei muista Lainetta siinä vaiheessa, kun Alex Pietrangelo nostaa pokaalin ylös.
 
I’ve seen it all, I became tired
I was wired, I was admired
I was expired, I was retired
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy