Ei todellakaan tarvi mennä, sen verran tyhjentävästi ja yksiselitteisesti Tarinankertoja todisti pointtinsa.
Sinut ja muut ei-juristit kyllä tunnistaa heti siitä, että te olette kovin kärkkäitä päättelemään käsitteistä ja termeistä. Tarinankertoja on puhunut koko ajan asian vierestä, eikä varsinkaan ole todistanut juurikaan muuta kuin sen, ettei ole ymmärtänyt asiasta edes sitä, että mistä lähteä liikkeelle.
Toiminnan luonne ratkaisee. Rajanvetoa käytäisiin "urheiluoikeuden erityispiirteiden" (eikä kategorinen argumentti toiminnan harjoittamisen juridisesta muodosta ole lähellekään niin relevantti kuin täällä näytetään luulevan, yhteisö mikä yhteisö) ja elinkeinotoiminnan välillä, mutta kilpailuoikeudellisessa toimintaympäristössä joka tapauksessa eri tavoin kuin esimerkiksi vero-oikeuden puolella, jossa esimerkiksi on merkitystä sillä, että harjoitetaanko toimintaa yhdistysmuodossa vai osakeyhtiön alla, esimerkiksi lippujen arvonlisäverovelvollisuuden osalta.
Oikeudelliset säännöt ovat jo tavoitteidensa osalta erilaisia oikeudenalojen välillä, saati sitten sisällöltään. Kilpailuoikeudessa argumentointi viime kädessä tehdään reaalisin argumentein, ja vaikka tässä onkin hieman eroa common law -tuomioistuimen ja mannermaisen tuomioistuimen välillä.
Konditionaali on kiperässä kysymyksessä kuningas, ja vaikka se on niin vaikeaa teknis-taloudellisen koulutuksen saaneelle ymmärtää.