Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Asia, joka ei avaudu minulle

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Pavlovin Koira, 30.01.2012 klo 18.46.

 1. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Aika kryptinen teksti tosiaan. Toisaalta, mikäli Suomessa onnistuttaisiin parantamaan raideverkostoa siten, että vuonna 1995 käyttöön otetut Pendolinot voisivat vihdoinkin ajaa talla pohjassa useammalla junaosuudella, vähentäisi se ainakin lentoliikenteen tarvetta. Seinäjoen lentoliikenne jo käytännössä kuoli, Vaasa lienee yksi tulevista kuolleista jos ja kun tuo raiteenpätkä onnistutaan kunnostamaan nykyaikaan.

  Sisäinen raideliikenne oikeasti kuntoon. Sen jälkeen lentoliikenne voidaan keskittää esimerkiksi akselille HV-Jyväskylä-Oulu-Rovaniemi, ja muut kentät voi sulkea ja laittaa sen rahan vaikka sinne raiteille. Jos nyt joilain on tarvetta lentää suoraan pikkukaupunkeihin, ja olla käyttämättä toimivaa raideliikennettä, niin lennelköön helikoptereilla. En näe häviäjää tässä yhtälössä. Mikäli Finnairin annettaisi lopettaa tämä syrjäkylien liikennöinti, voisi se ottaa vetovastuun helikopteriliikenteestä, ja olisi myös säästyneiden kustannusten myötä kassa valmiina. Helikoptereilla olisi lisäksi huomattavasti helpompi suorittaa välilaskuja samoille suunnille.
   
 2. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:

  Monesta asiasta täysin samaa mieltä. Palveluiden riittävyys on sekin hieman suhteelllinen käsite.

  Olen siis asunut Helsingissä, Tuusulassa, Järvenpäässä, Keravalla, Vaasassa, Tampereella, Soulissa ja Krakovassa. Kaikissa näissä on riittävät palvelut 99%:iin päivittäisistä tarpeista. Toki joitakin puutteita on. Vaasassa asuessani kämppikseni valitti, ettei siellä ole tiettyjä kauppoja (esim IKEA). Kuinka usein sitä sitten sinne tarvitsee mennä? Järvenpäässä tai Keravalla ei puolestaan ole 24h myymälää, mutta sellaisen tarve osuu kohdalle ehkä kerran vuodessa. Ravintoloiden määrä on toki Helsingissä laajempi kuin kehyskunnissa, mutta ei mulla ainakaan ole varaa tai kiinnostusta syödä joka ilta ulkona Suomessa.

  Kuten eräälle ulkomaalaiselle ystävälleni sanoin, niin parasta Helsingissä on Tallinna.
   
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Mielenkiintoisia käsityksiä sekä pikkukaupungin määritelmistä että lentoliikenteen määristä Suomessa. Kansainvälisessä lentoliikenteessä esimerkiksi Turun kentän matkustajamäärät 2016 olivat isommat kuin Oulun, Jyväskylän ja Rovaniemen kenttien kansainväliset matkustajamäärät yhteensä. Kansainvälisen matkustuksen suhteen Turku on itse asiassa kakkosena koko maassa. Väkiluvussa nykyinen suur-Oulu päihittää Turun, mutta erikoista määritellä Jyväskylästä ja Rovaniemestä puhuttaessa muut Suomen kaupungit pikkukaupungeiksi.

  Paras ratkaisu olisi hajauttaa varsinkin Eurooppaan suuntautuvaa lentoliikennettä useaan kenttään eri puolelle Suomea, koska ei Vantaa ole mikään maailman eikä edes Suomen napa, ja tukkoinen Hki-Vantaa on logistisesti kehno valinta isolle osalle suomalaisia silloin kun lentomatkan pituus on lyhyempi tai samanpituinen kuin matka Vantaan kentälle bussilla, junalla tai omalla autolla (plus hidas lähtöselvitys paikan päällä). Mannerten väliset kaukolennot ovat asia erikseen, ja niidenkin osalta tulisi kehittää sujuvampia vaihtolentoja kotimaisilta kentiltä Vantaalle, jos niitä halutaan käytettävän enemmän.

  Finavian ylläpitämät tilastot Suomen lentokenttien matkustajaliikenteestä vuodelta 2016 ovat muutenkin mielenkiintoisia.

  Esimerkiksi Rovaniemen kentän kotimainen matkustajaliikenne on aika suurta, mutta eihän tuolta pois muuten pääsekään, ei ainakaan ajoissa junalla saatika ehjiä maanteitä ajamalla.

  Toimivaan raideliikenteeseen viittaaminen oli varmastikin vitsi, ainakaan se ei avaudu minulle (mikä tietysti on tämän ketjun otsikkokin). Hesarissa oli pari viikkoa sitten hyvä artikkeli aiheesta, sen mukaan myöhästymiset ovat arkipäivää lähes kaikilla Suomen junareiteillä ja sadat kaukojunat myöhästelevät. Ennemmin pitäisi kehittää toimivaa maansisäistä lentoliikennettä kuin odottaa VR:n junaa joka ei ehkä koskaan tule, ainakaan ajoissa.

  Tässä artikkelista otettu eläkeläismies Raimo Kaksosen kuvaava sitaatti siitä, miksi juna on Suomessa välillä lähes kelvoton vaihtoehto liikkumiseen:
  Lainaus:
   
 4. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Rovaniemen ja Kittilän kotimaisessa liikenteessä taitaa olla jonkun verran ulkomaalaisia turisteja myös mukana. Suoria lentoja ulkomailta tulee vähän (paitsi joulunaikaan), mutta aasialaiset revontulituristit tulee sitten Helsinki-Vantaan kautta.

  Kannattaahan nuo pohjoisen lentoyhteydet pitää kunnossa, koska turistit tuo kumminkin rahaa tullessaan. Lappi on kumminkin monelle ulkomaalaiselle se vetonaula Suomessa, eikä niinkään Helsinki.
   
 5. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Keskustelu näköjään luontevasti siirtyi "kuka haluaa asua Helsingissä" -aiheesta julkisen liikenteen kautta lentoliikenteeseen. Kelataan aihetta hieman taaksepäin, joskin tarkoitan nyt ylipäänsä pääkaupunkiseudulla asumista.

  Nimittäin asuin Jyväskylässä elämäni ensimmäiset 21 vuotta, jonka jälkeen muutin pk-seudulle ensin töihin ja lopulta opiskelemaan. Aivan aluksi tuli reissattua lähes joka viikonloppu porukoille, mutta pikkuhiljaa aloin enemmän ja enemmän kiintyä uuteen kotiseutuuni. Syy on hyvin yksinkertainen: ihmiset ovat paljon avoimempia ja paremmin toiset huomioon ottavia täällä isolla kirkolla. Esimerkiksi aikoinaan ennen kauppojen aukiolon vapautumista saatoin joskus käydä Sellon tai muun ison kauppakeskuksen Prismassa/Citymarketissa jonkin juhlapyhän aattona. Porukkaa oli niin perkeleesti, mutta silti siellä ihmisten seassa mahtui ihan helposti kulkemaan. Kun Jyväskylässä käy isossa kaupassa tiistaina puolenpäivän aikaan jolloin väkeä on ehkä kymmenesosa edellä mainitusta, niin silti koko ajan joutuu väistelemään. Samoin monissa messu- ym. isoissa tapahtumissa porukka surutta änkee eteenpäin ja kutakuinkin jokaisen risteyskohdan paikkeilla on joku seurue pysähtynyt leveään rinkiin jutustelemaan keskenään, eikä meinaa väistää edes pyytämällä. Liikenteestäkään ei paljoa tarvitse sanoa: kun yrittää aivan normaalisti pujahtaa vähänkään pienenpään rakoon, niin yleensä takaa tulee tööttiä tai pitkien vilautuksia. Samoin jos itse - jälleen aivan normaalisti pk-seudun ajoitapoihin tottuneena - antaakin kaistaa vaihtavalle tms. reilusti tilaa, niin tätä ei tajuta vaan ajetaan kiihdytyskaista aivan loppuun asti, vähän vielä varmuuden vuoksi pientareen kautta koukaten.

  Lisäksi hyvin moni Jyväskylän ajan tuttuni toimii elämässään 30-vuotiaana edelleen samalla tavalla mitä parikymppisenä. Koulussa roikutaan kirjoilla edelleen, erinäiset ryyppybileet ja omien juttujen puuhailu kiinnostaa valmistumista huomattavasti enemmän. Jos taas sattuu johonkin urheilukeskuksen pukuhuoneeseen, niin päällimmäiset puheenaiheet ovat yleinen uhoaminen ja satunnaisten asioiden perusteetta haukkuminen.

  Jotta vastattaisiin myös itse ketjun aiheeseen, niin ei myöskään kerta kaikkiaan avaudu miksi 130 000 asukkaan kaupungista ei edes pudotuspeleissä JYPin kotiottelut kerää kuin hädin tuskin sen 4000 katsojaa, runkosarjassa vieläpä reilusti alle. Mitä helvettiä nämä reilut 125 000 ihmistä sitten tekevät pelien aikana? Onko heillä oikeasti jotain parempaa tekemistä?

  Tulipahan avauduttua, mutta korostan silti, että toki Jyväskylässä asuu myös paljon hyvää porukkaa ja ihan mielellään siellä käy toisinaan tapaamassa vanhoja kavereita. Mutta kun aiemmin ihmeteltiin, että miksi ihmiset haluavat Helsingissä, niin tuossa yllä on montakin mielestäni hyvää syytä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 13.44
 6. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  @JJT olen tätä vaimollekin usein sanonut, kun ihmettelee miksi suurista Suomen kaupungeista pidän eniten Helsingistä.

  Olen 100% kokenut asiat juuri kuten sinä, vaikka Porissa asunkin. En silti sano, että Porissa tai muussakaan Suomen kaupungissa sen erilaisempaa on asua, samaa se on kaikille. Siis pienemmistä kaupungeista puhuessa. Helsingissä jengi vaan on tottunut väenpaljouteen, joka helpottaa usein kaikkien liikkumista.

  Ketjun aiheeseen tosin, että ihmettelen miksi tätä kirjoittaessani pihalla alkoi sataa rakeita, vettä ja lunta. Toukokuussa. Siis eikö tää saatanan talvi lopu ikinä?
   
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Onhan tästä ollut joskus puhetta, Porukka on vain kotona ja odottaa seuraavaa työpäivää. Ei kukaan jaksa koskaan mitään, kun kotona on kivaa. Joskus lauantaisin saattaa sitten käydä jossain. Ja eihän kukaan yli 23-vuotias esimerkisi mitään kavereita jaksa nähdä viikolla. Tai muutenkaan selvinpäin.
   
 8. godofthunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Miksi ihmisiä ei voi kutsua ihmisiksi ? Miksi pitää nimitellä toisia vassareiksi, vihervassareiksi, suvakeiksi tai rajakeiksi ? Mun mielestä tuo vaan vie pohjaa kaikelta fiksulta keskustelulta. Tuollaisia nimiä kun toisistaan käyttää, niin pelkkä argumentoinnin alkuasetelma haisee jo valmiiksi asenteellisesta. Ette te varmaan perheenjäseniä tai työtovereita kutsu vihervassareiksi tai rajakeiksi, kun juttelette kahvitunnilla vaikka päivän uutisista ?
   
 9. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Monet pienemmältä paikkakunnalta tänne Helsinkiin muuttaneet kuitenkin jatkaa sitä suht samanlaista elämäntyyliä, mihin ovat tottuneet. Tai ainakin opiskeluaikoihin noihin tuollaisiin tyyppeihin törmäsi usein. Myöhemmin sitten osa niistä muutti takaisin ja moitti hieman Helsinkiä ja tätä menoa täällä.

  Siis illat möllöttivät kotona, vaikka kaupungilla oli vaikka mitä mahdollisuuksia. Omalla autolla jopa halusivat ajaa jne.
   
 10. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Missä iässä ihminen tulee siihen vaiheeseen, että kaupassa hänen maksaessaan ostoksia hän kaivaa perkeleenmoisen kasan kolikoita ja käskyttää myyjän ottamaan tarvittavat tuosta? Siis oikeasti. Tuota tekevät hyvin monet sellaisetkin joilla kognitiivinen tietoisuus ja älykkyys ovat vielä vähintään hyvällä tolalla.
   
 11. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tätä olen aina ihmetellyt. Jos muuttaa pois kotoa, niin minkä hemmetin takia sinne pitää jatkuvasti mennä kyläilemään? Noita opiskelukorsuja jonkun verran nähneenä, niin aina on viikonloppuisin 90% parkkipaikasta tyhjää kun lähdetään äiteen hameen alle. Ymmärrän kyllä että rahat tiukalla ja kavereitakin kiva nähdä, silti jotenkin ihan käsittämätöntä.

  Helsinkiin sanon vähän samoiten kuten Härski Hartikainen ulkomaihin, kiva on käydä. Tsau!
   
 12. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jotkut on mammanpoikia ikänsä. Kolmevitosetkin soittelee äidilleen asioista ja varmaan sunnuntaina menevät kyläänkin. Joskus ennen sotiahan oli enemmän tota että jengi asui maalla ja samassa pirtissä oli monta sukupolvea, jolloin tavallaan kaikki hoiti kaikkia, mutta sitten jengi muutti maalta kaupunkiin ja asiat muuttui. En kait mä ole ajatellut mitään mutsia sen jälkeen kun 20veenä muutin sieltä pois. Niin ja 19-vuotiaana intissäkään en aina lähtenyt viikonloppulomille vaan jäin sinne. Okei oltiin just muutettu maalle. Niin ja joskus 15-veenä tajusi ettei enää tarvii mutsia mihinkään kun itsekin osaa keittää makaronin tai opettelee jos ei osaa.
   
 13. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mitä sä hommailit silloin kassulla viikonloppuisin ? Kyllähän sieltä lomille ryypiskelemään oli kiva päästä ja syömään äidin lihapullia.
   
 14. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tää on kyllä jännä ilmiö Suomessa. Siinä missä monessa muussa maassa ja kulttuurissa kunnioitetaan sitä, että vanhemmista sukulaisista pidetään oikeasti huolta eikä tyrkätä heti sen ajan koittaessa palvelukotiin, niin Suomessa esimerkiksi vanhemmista huolehtiminen tai yhteydenpito tarkoittaa mammanpoikaa. Toki mä ymmärrän senkin, että onhan tuossa viestissä reippaasti rooliakin mukana, mutta silti, on tuo ihan yleisestikin ajateltuna valitettavan yleinen ajatusmalli.

  Esimerkiksi mua ei hävettänyt yhtään kun 15-vuotiaana muutin pois kotoa, mutta 21-vuotiaana muutin jälleen takaisin kotiin. Faija oli ehtinyt tuossa välissä kupsahtamaan ja sain kuulla mutsin sairastavan suolistosyöpää, ja hän asusteli kuitenkin yksinään vanhahkossa omakotitalossa. Toki nyt asutaan jälleen erillään kun kaikki menikin hyvin, mutta kyllähän sitä ihan kaveripiirissäkin ihmeteltiin yleisesti, että miten se runkkari nyt takaisin kotiin muutti jollain maitojunalla. Ei sitä suoraan päin naamaa sanottu, mutta kyllä sen joistain puheista pystyi päättelemään.

  Edelleen ollaan aika tiiviisti mutsin kanssa tekemisissä, kun on kuitenkin jo ikäihminen ja asuu tällä hetkellä yksin. Tuollaiset reippaat 40 vuotta kuitenkin jaloissa pyöri aina kahdesta kuuteen henkilöä, joten onhan se sinänsä aika "shokki" olla ihan oikeasti yksin. Toki vanhemmatkin sisarukset pitävät yhteyttä, mutta kuitenkin heidän välimatkaansa voidaan mitata kymmenillä ja sadoilla kilometreillä, kun mulla se jää vajaaseen viiteen.

  Oli se sitten kuinka mammanpoikamaista tahansa.
   
 15. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No siis kerran tai kaksi ehkä jäin inttiin. Siellä landella ei pahemmin ollut tuttujakaan ja matkoihin olis muutenkin mennyt paljon aikaa. Intissä sitä on hyvässä porukassa ja vielä täysihoidolla. Jossain virka-apuryhmässä taisin olla tai en muista.
   
 16. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Mikä vitun tarve joillain on keskustelufoorumissa "allekirjoittaa" oma viestinsä. Saatanan typerää ja noista voisi ihan vaikka kiusallaan jakaa pelikieltoja.

  J.Hotti
   
 17. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei avaudu "kyläily" eli se kun joku tuttu, yleensä sukulainen, pöllähtää yllättäen ovelle. Tässä jokin aikaa sitten eräs sukulaiseni ilmestyi ovelle, mutta eihän mulla ollut aikaa jäädä mitään rupattelemaan kun piti olla jo toisaalla. Kerroin hänelle, että tänne saa toki tulla, kunhan ilmoittaa etukäteen, mutta nyt ei ehdi.

  "Olisit nyt edes kahvit keittänyt?.....blaa blaa blaa....."

  Eihän mulla edes ole mitään helkutin kahvinkeitintä, ikinä ollutkaan! Otin takkini, suljin oven perässäni, moikkasin tätä tuttavaa ja lähdin ripeästi kävelemään että ehtisin junaan ja tämä tuttava tuijotti minua kuin hoomoilanen ja alkoi sättimään minua siitä kuinka vieraat tulisi ottaa vastaan yms.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä. Pitkään muilla mailla olleena sen huomaa entistä paremmin kuinka joillekin äiti ja perhe on ihan todella tärkeä. Eikä todellakaan sen takia, että sieltä saisi jotain rahaa lypsettyä.

  Tuskin tuossa viestissä sen enempää roolia on, koska näin se menee meidän kulttuurissa. Minulla on hyvät, mutta ei niin läheiset välit äidin kanssa. Eli siis silloin tällöin jutellaan. Ihan hyviä tunnin juttutuokioita on välillä ja ne on ihan hyviä. Silti sen loputtua miettii vain tulipahan hoidettua ja sitten puuhailee omiaan.

  Pitää huomenna laittaa äidille viesti, taidan olla liian kiireinen mihinkään puheluun. Olen toki kiitollinen äidille, ilman häntä olisi moni hyvä asia jäänyt toteutumatta. Mutta ei silti jaksaisi aina erikseen kertoa samoja asioita. Mikään ei ole muuttunut. Ja sen säätilan näkee internetistä, kun eri kaupungeissa asutaan.

  Lainaus:
  Ei ole koskaan sattunut omalle kohdalle, mutta joka kesähän tästä ilmiöstä saa lehdistä lukea. Tullaan vain viikoksi lomalle, kun sattui nyt itselle sopimaan. Nykyaikana on niin hankala kommunikoida, että ei mitenkään voi ilmoittaa etukäteen vaatimuksistaan.
   
 19. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Suomen hauskin tavis -ohjelma.

  Olen nyt katsonut mielipiteen muodostamiseksi muutaman jakson. Ohjelmassa esiintymislavalle kömpineistä 95 % ei ole hauska, ei edes hitustakaan. Tuosta jäljelle jäävästä viidestä prosentista neljällä riittää jotakin hymyilyttävää ehkä sataan palkintoeuroon saakka, tosin nekin Rikun tekonaurahduksen avustuksella (kunnes kilpailija lopulta pudotetaan toiveiden nostatuksen jälkeen kuitenkin). Yksi sadasta on oikeasti hauska.

  Ymmärrän, että tuotannolle riittää varmaankin jonkinlaisten tulevaisuudensuunnitelmiin vuoksi, että mankelin läpi saadaan yksi tai kaksi kotimaisen komiikan kartalle ehkä nostettavaa henkilöä. Mutta siihen ymmärrys päättyykin ja esiin nousee muutamia kysymyksiä:
  - eikö ihmisillä ole mitään itsekritiikkiä?
  - jos ja kun edelliseen vastaus on kieltävä, miksei noille esityksille ole minkäänlaista esikarsintaa?
  - edelliseen viitaten: miksi noin köyhällä sisällöllä toteutetaan ohjelma, sillä tuo on todellista rahan- ja ajanhukkaa kaikille osapuolille?
  - eikö Suomessa todella ole hauskempia ihmisiä?
  - ja kaikki edellä surmaten: olisiko formaatin voinut tehdä toisin, jotta oikeasti hausta ihmiset (oletan heitä löytyvän Suomesta enemmänkin) pääsisivät esiin, eikä tuhlattaisi turhanpäiväisten esiintyjien, tuomareiden, yleisön ja tv-katsojien aikaa?
   
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Kyllä. Soittelen edelleen ja kyllä, käyn myös joka viikko mutsilla ja aika usein se ajoittuu sunnuntaille. Käyn myös muuten jeesailemassa, koska liikuntakyky ei hänellä enää ole entisellään - kaukana siitä. Kävin muutes myös isääni katsomassa palvelutalossa*, kun hän siellä alzheimer-potilaana vietti elonsa loppuvuodet. Aika jännä ajattelumalli sinulla, ellei sitten taustalla ole jotain peruuttamatonta välirikkoa. Toki en sitä tuomitse. Jokainen skulaa tätä lajia nimeltä elämä tahtomallaan pelikirjalla.

  Meidän perheyksikkö on isäni poismenon ja äitini vanhenemisen (lue= raihnaantumisen) myötä tullut hiton tiiviiksi. Aina näin ei ollut, ja vaikka näin "mammanpoikana" tekee koko ajan sitä hiljaista suru- ja luopumistyötä omista vanhemmistaan, niin olen iloinen, että perheen sisäiset välit on näin kondiksessa. Ei meillä toki riitoja ole ollut ennenkään.

  *jaa miksi sinne? No kun invalidisoituva parkinson-potilas hoitaa alzheimer-potilasta, niin siitä ei vaan tullut mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2017 klo 10.14
 21. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Läheisistään vastuunottamista ei voi kutsua mammanpoikamaiseksi toiminnaksi. Pareminkin tulee mieleen päinvastaiset termit. Mammanpoika voisi olla enneminkin mies, joka edeleen vaatii äidiltään tukea vaikkaa tuossa sinun tilanteessa.
   
 22. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Parin jakson perusteella nosti ihmetyksen, että eikö ihmiset tiedä mikä on minuutti. Sulla on minuutti aikaa naurattaa, ei siinä ensin viritellä soittimia ja sitten ruveta vetämään rallia, jossa se "hauska" kohta tulee kahden minuutin kohdalla. Ylipäätään muuten ihmetyttää kauhiasti, että miten kukaan voi kuvitella musiikkiesityksen naurattavan ketään, vaikka kuinka olisi peruukki ja irtonenä?
   
 23. RauMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Niin no, tässä maassa ei tarvita edes musiikkia. Jos kävelee hassusti ja sanoo pieru, niin se edustaa huumorin ultimaattista huippua. Muuten ei voi esim Putouksen suosiota ymmärtää.
   
 24. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kaikissa Pirkka-banaanilaatikoissa on 18,14 kg banaaneja. Sille lienee syynsä, että miksi juuri tuon verran?

  Mutta voisi ajatella että siellä missä nuo pakataan, menee 99,99% työajasta siihen, että saadaan kunkin laatikon painoksi 18,14 kg.

  Rakennan tässä autotallissa tytölle hiekkalaatikkoa niin sattui silmään nuo pari banaanilaatikkoa.
   
 25. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pyöreä tasaluku, 40 paunaa.