Asia, joka ”avautui” minulle

  • 6 676 609
  • 33 829

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Monesti puhutaan että vuorikiipeilijöissä ja muissakin extreme-urheilijoissa on paljon samaa alkoholistien kanssa, mutta kyllä mä tunnen yhtäläisyyttä myös noihin halki Suomen käveleviinkin.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Lisäys. Luin romaanit ketjua. Avautui, että jatkoajassa ei saa sanoa vähemmistöistä negatiivistä mielipidettä. Eikä myöskään tuoda esiin negatiivisia faktoja. Moderaattorit kielsi.
No rauha maassa, ja ihmisillä hyvä tahto.
Menet toisen lempiromaania haukkumaan, niin ottaahan se pattiin. Minun lempiromaani saattaisi olla vaikka Arto Paasilinnan - Ukkosenjumalan poika.
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Helsingissä on hauska katualuekokonaisuus liittyen Suomen marsalkka C.G.E. Mannerheimiin.

Kuten kaikki tiedämme, niin Helsingin jäähalli sijaitsee Nordenskiöldinkadun varrella, ylittäen länteenpäin mentäessä Mannerheimintien. Adolf Erik Nordenskiöld, jonka mukaan katu on nimetty, oli naimisissa C.G.E.Mannerheimin tädin Anna Maria Mannerheimin kanssa. Linnakoskenpuiston kohdalla Nordenskiöldinkatu muuttuu Mechelininkaduksi, joka on nimetty Leo Mechelinin mukaan. Leo Mechelin taasen oli C.G.E. Mannerheimin vanhempien läheinen perheystävä ja Gustaville "Leo-setä".
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Montrealin Erik Gustafsson, joka siirtyi kesken kauden Flyersista, ei olekaan se sama Erik Gustafsson, joka pelasi Flyersissa joskus 2010-luvun alussa. Tämä Erik I Gustafsson pelasi siis NHL:ssä kaudesta 2010-2011, kauteen 2014-15 asti, jolloin hän siirtyi KHL:ään. Sen sijaan tämä Erik II Gustafsson aloitti oman NHL uransa seuraavalla kaudella, eli 2015-16 Chicagossa, ja on siitä asti pelannut NHL:ää ja nyt siis Montrealissa. Molemmat ovat suunnilleen saman ikäisiä, kokoisia ja pelaajatyypiltäänkin aika saman tyylisiä. Vaikka väitän seuraavani NHL:ää melkoisen tarkasti, en koskaan osannut ajatella näiden kahden ruotsin mikkolehtosen olevan eri henkilö.


 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Ja Kansas City on Missourissa.

Löytyy myös Kansasin osavaltiosta... mutta toki Missourin puolella oleva osa tätä käytännössä yhtä ja samaa "metropolialuetta" on suurempi ja väkirikkaampi ja "downtown" sijaitsee Missourin puolella rajoittuen koko missourin puoleisen osan tavoin länsipuoleltaan juurikin osavaltioiden rajaan.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Futiksen EM-kisat pyörii tuossa taustalla. Ilmeisesti joukkueen voi kasata miten parhaaksi näkee. Joku sekalainen koontiporukka pelaa Sveitsin lipun alla.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Suvussa on ilmeisesti joskus hyvin hyvin kauan sitten ollut Turussa vaikuttaneita Tammisia (tiedä mitä Ekholmeja, -sundeja, -qvistejä alunperin). Nyt tässä hieman mietin, että pitääkö se kääntää Jaguarin keula kohti Kuusamakujaa tarkistaakseni sukupuun prinsiipit kuntoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös