Eipä edelleenkään avaudu tämän tuotteen tarkoitus. Ne harvat leikkuuveitset, yleisveitset tai miksi niitä nyt haluaakaan kutsua, teroitetaan joka tapauksessa. Tylsä tai puolitylsä veitsi on likimain vaarallisin kapistus mitä keittiöstä löytyy. Vähän kun veitsi tylstyy, niin helposti lisätään voimaa. Siitä niitä vahinkoja sitten alkaa tapahtua.Olen kotipaikalla käydessä ihmetellyt, minkä takia vanhempani ovat alkaneet käyttää tomaatin siivuttamiseen sahalaitaista voiveistä muutama vuosi sitten ja vielä selvästi valikoivat ko. keittiövälineen täysin kelvollisten leikkuuveitsien sijaan. Nyt avautui sitten tämäkin asia.
Ja kyllä se on ihan hyvä tomaatin leikkuuseen eikä taida tarvita niiden täysin kelvollisten leikkuuveitsien tapaan ajoittaista teroittamista ettei leikkaamisen seurauksena saa sivuosumana tomaattimurskaa.