Asia, joka ”avautui” minulle

  • 6 720 586
  • 33 938
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Tars hommata ensin krapula, että voi testata. Noi tosi tummat ei kyllä yleensä ole toimineet. Sen sijaan vanha kunnon ruisrevitty toimii yhä. En nyt muista suosikkileipomoa. Se on valitettavasti jonkun muunkin suosikki, kun aika usein on tyhjä hylly sen kohdalla tossa lähimarketissa.
Ei tartte hommata darraa, saa kokeilla selvinpäinkin. Ruisvarras oli aina loppu tosiaan ja sitten veetutti.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Vuosia söin vain Perheleipureiden ruisvarrasta, kunnes joku vuosi sitten jouaattona krapulassa kaverini luona söin erittäin tummaa reissumiestä, niin sen jälkeen en ole taas muuta syönyt. Parikymmentä vuotta sitten noissa mainitsemissasi leivissä tosiaan oli maku, ei enää.
Makuasioista voi aina kiistellä, vaikka itse pitäisi kiinni omista mieltymyksistä.
Oululaisen jälkiuunipalat on nykyään se oikea rukihinen.
Suur-Savon leipomon Marskin limppu on kieltämättä vielä parempaa, mutta liian hankala leikata. Siitä on myös viipaloitu versio, mutta ei ole näkynyt pk- seudun kaupoissa
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Shrinkflaatio on vitun ärsyttävä ilmiö. Viimeksi törmäsin siihen muutama päivä sitten, kun kävin yhdessä suosikkijokilaivassani kevään ekalla lonkerolla. Vähän ihmetytti, kun hinta ei ollut talven aikana noussut, mutta syykin selvis aika pian. Entinen 0,5 litran tuoppi oli kutistunut 0,4 litraan. Olen aina vihannut noita nollanelosen tuoppeja ja aloittanu boikotin noita minituoppeja tarjoilevia rafloja kohtaan. Saas kattoo, mitä ton muuten viihtyisän laivaravintolan kanssa teen. Ehkä litkin siellä sitten kesällä viiniä, kunnes se 24 senttiä kutistuu kahteenkymmeneen.
 

Glove

Jäsen
Kuten tuonne toiseen ketjuun kirjoitin, kesärenkaiden pultit on hukassa. Avautui rengasliikkessä käydessäni, että koska Citroenin orkkisvanteet niin niissä on joku saatanan ranskalainen pulttikin, joita ei ainakaan tuossa liikkeessä ollut. Kehottivat kääntymään Citroenliikkeen puoleen. Saa nähdä maksaako se uusi setti sitten jonkun satasen kun tavallisia pultteja saisi neljälläkympillä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärtääks virkavalta teidänkään vapunviettoa. Kaks kertaa jo tänäänkin tullut aika rumaa tekstiä, ja tietty se normi poistumiskäsky. Ja miten niin muka kurakaljaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Aloin katsella Google Mapsista Olympiakylää ja silloin minulle avautui, että niiden rakennusten takanahan on pirun iso viheralue. Jotenkin kummasti olen missannut kokonaan tuon seikan, vaikka olen asunut Stadissa vuodesta 2000 lähtien ja käyskennellyt noilla kulmilla vuosikausien ajan.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Avautui, että Elvis Presleyllä oli kaksoisveli Jesse Garon Presley, joka kuoli synnytyksessä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Jos asiat olisivat menneet toisin, niin Elvis ja Jesse olisivat ömeerikan Matti ja Teppo.

Tai toki molemmat olisivat tuolloin ottaneet taiteilijanimikseen toiset etunimensä. Aaron ja Garon.
Avautui, että Matti jo yksinään voisi muodostaa duon Matti ja Tapio... tai sitten tuo Matti ja Teppo olisikin Tapio ja Ilmari... kovin Kalevalalainen duo olisi tuo... ... toisaalta Teppo ja Ilmari... <eikäkö>
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Avautui, että ilmeisen heikosti tulee kotimaista Liigaa ja yleensä jääkiekkoa seurattua nykyisin, koska juuri nimetyssä Suomen MM-joukkueessa on pelaaja, joka piti googlettaa koska en ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä pelaajasta.

Syytän tästä mielenkiinnon tappamisesta ennen kaikkea kannattamaani seuraan Oulun Kärppiä kaudella 2022-23.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Love Recordsin logo... Siinähän tehään sitä kauneinta. (Turhan kauan tähänki meni, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan...)
 

Liitteet

  • 800px-Love_Records_logo.svg.png
    800px-Love_Records_logo.svg.png
    67 KB · kertaa luettu: 92

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Love Recordsin logo... Siinähän tehään sitä kauneinta. (Turhan kauan tähänki meni, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan...)

Ei oo realistinen ollenkaan. Tiedättehän sen miehen, joka meni Tallinnaan penistä pidentävään leikkaukseen ja tahtoi 30-senttisen, mutta niitä ei ollut tuonvärisenä ensinkään.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Maria Lund laittaa karkkia rintsikoihin. Älä huoli, on sinulla silmäkarkkia liiveissä ilman tuotakin tapaa.

Maria on kyllä näyttävän näköinen nainen. Vaikka nyt nauttiikin sokeria omien sanojensa mukaan paljon, ei se näy missään. Kasvotkin ovat kuin kolmekymppisellä. Liiallinen sokerin syöminen helposti vanhentaa ihoa.

Kaija Koohan tunkee marianne-karkkeja pyllyynsä. Mahtaa olla ryppyinen reikä?
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Uliuli. Luulin 30v ajan, että Uli tarkoittaa jääkiekkoilija Ulrich Hiemerin lempinimeä mutta ilmeisesti sillä ilmaistaan jotain ylempää mielenilmaisua. Ja olen mahdollisesti sanonut tämän ennenkin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Nonnih.... tämän ajatuksen kanssa sitten uuteen päivään.... (olis ny ollu vaikka toi Maria sitte)
Tuollaisesta toiminnastahan löytyy internetistä erilaista materiaalia, joka ei ikävä kyllä lähde päästä vaikka mitä tekisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös