karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Viestin lähetti pp33
Tähän asti olen jaksanut vielä kuitata huumorilla suurimman osan Mertsin höpinöistä. Siinähän ne ovat menneet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta nyt, kesken Venäjä-pelin toista erää, painoin kaukosäätimen nappulaa ja vaihdoin ääneen flerljud av Frank Sjöman och Kaj Kunnas. Sieltäkin se Anteron meuhkaaminen kuului taustalta läpi.

Puolueellisuus ja sinivalkoisten lasien läpi katsominen oli alkuaikoina harmitonta ja puoliksi huumorilla vedettyä kevyttä itseironiaa. Nykyään se on vain katkeraa ruikuttamista. Ei sitä enää jaksa.

Minulla on ollut sama juttu jo jonkin aika,kun on kuunnellut Mertarannan selostuksia Suomi otteluissa.Ei sitä jaksa kuunnella sitä yksisilmäisyyttä ja usein olenkin kuunnellut Frank Sjömannia vaikken Ruotsin kieltä osaakkaa juuri yhtään.

Peleissä missä Suomi ei pelaa on Mertaranta on taas mielestäni hyvä..
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Antakaa nyt Mertsille vähän tunnustusta, älysi sentään kertoa, että 20 pisteen pakki Hatcher on suuri tähti ja ehdottomasti USAn paras pelaaja. Olisi siellä ollut vaikkapa Konowalchuk, josta hän olisi aivan hyvin voinut tehdä suuremman tähden, jos olisi halunnut. Mertaranta asteikolla yllättävänkin asiallista juttua Derianista, joka muuten kerran vetikin melkoisen yksilösuorituksen ohittaen kolme suomalaista. Valitettavasti menetti, ennen kuin pääsi laukomaan. Ajattelin, että juuri tuon soolon takia Pietilä heittikin jutun siitä jalkakikasta. NHL:ssähäm Zubov ja Sydor hoitavat hyökkäämisen ja edessäkin on Hatcherilla jotain muuta kuin kädettömiä farmimiehiä. Nyt hänen oli pakko ottaa vähän kiekollistakin vastuuta.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Kun Venäjä teki 2-2 maalin, niin Mertaranta sanoi jotenkin näin: "..siinä voivat kyllä Karalahti ja Timonen ottaa itselleen pitkän piikin.." Kaveri on todellinen hardcore-huumorimies! :)

Kaj Kunnas on rautaa, pitäisi vaan opetella ymmärtämään ruotsia kunnolla. Radio Suomellakin on kelpo selostajakaksikko ollut näissä matseissa.
 
Kiinnos-

Cooley

Jäsen
Mertarantako hyvä selostaja?

Joillekin papattimattoa erehdyttävästi muistuttava omituinen hullu huutaja täyttää hyvän selostajan tunnusmerkit, mutta minun mielestäni tiettyjä samoja sanoja "tyylikkäästi" hokeva mies ei välttämättä ole selostaja parhaasta päästä.

"Karalahti ohjaa kiekon maalille" = on lämää viivalta
"Kapanen näkee tyylikkäästi" - Miten nähdään tyylikkäästi..?
 
I'm all in favor of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters. - Frank Lloyd Wright

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Cosmo
Kun Venäjä teki 2-2 maalin, niin Mertaranta sanoi jotenkin näin: "..siinä voivat kyllä Karalahti ja Timonen ottaa itselleen pitkän piikin.." Kaveri on todellinen hardcore-huumorimies! :)
Varsinkin kun kentällä olivat Karalahti ja Tuulola. Molemmilla mies pidettynä - toisin kuin Jokisella.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Paras Mertarannan juttu oli kyllä näissä kisoissa seuraava:
"Loistava purku Niinimaalta..... mutta huolimaton."
Tässä nimittäin kävi niin, että Niinimaa lämäsi maalintakaa purkukiekon ränniin alivoimaalla ja Ruotsalaispakki otti sen sitten pään yläpuolelta upeasti kädellä alas.

Minua häiritsee juuri tämä Mertarannan vähäinen ymmärrys pelistä kun yksinkertaiset suoritukssen ovat joskus aivan loistavia suorituksia onnistessaan ja vaikeammat suoritukset sitten epäonnistessaan ovat hirveitä virheitä.
Parhaiten Mertarannalta käy kyllä tunnelman luominen mutta en itse kyllä jotenkin päässyt näissä kisoissa tunnelmaan, vaikka Mertaranta on hehkuttanut 100 lasissa. Turhan usein pelataan näitä avoimia EM-kisoja ja yhtä paljon on kiinnostanut nuo Suomenkin pelit kun Hockey Nightin Ässät-Saipa. Melko hyvää kiekkoa kuitenkin.
 
"At age seventeen, Wayne Gretzky and Mario Lemieux were headed
for greatness. At age seventeen, I was headed for donuts." -Brett Hull

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rohkeaa

Yksi Mertarannan klisee on sanan "rohkea" käyttö: Rohkea avaus, rohkea syöttö oman maalin edestä, rohkea harhautus...

Pelitilanteisiin nähden tuo sana "rohkea" voitaisiin melkeinpä poikkeuksetta korvata sanoilla "uhkarohkea", "älytön yritys", "huikea riski" yms. sillä sellaisista asioista näissä tilanteissa on ollut kysymys. Rohkeudesta tuskin milloinkaan.
 
Olen todella ylpeä nöyryydestäni.

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vierumäki, sisäoppilaitokset, hyvä arki
Viestin lähetti sopuli


Varsinkin kun kentällä olivat Karalahti ja Tuulola. Molemmilla mies pidettynä - toisin kuin Jokisella.
Väärin! Beavis & Pumpkin-Head ei koskaan tee virheitä. Rajatonta luottoa tälle kaverille, joka osoittaa tekemisissään suunnatonta luovuutta. Maajoukkueen kapteeni heti kun Aran ja Raipen pesti päättyy 2011.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Vielä yksi asia joka erityisesti ärsyttää Anteron selostuksessa.

Esimerkki:
Kulmavääntö, Timonen raataa kulmassa ja saa kuin saakin kiekon itselleen. Hän törkkää sen Pärssiselle jolloin Mertaranta hehkuttaa: "Pärssinen hoitaa tilanteen loistavasti".

Muissakin tilanteissa kehut saa aina se pelaaja joka viimeiseksi koskee kiekkoon. Todelliset raatajat jäävät huomiotta kun taas kiekon vastaanottava pelaaja saavuttaa Jumalan aseman.

Pikku juttu, mutta ärsyttää silti.
 
Nyrkillä.

Tibor

Jäsen
Viestin lähetti Ossi
Edelleenkin minua ottaa eniten päähän niiden typerien valmiiksi mietittyjen vitsien lisäksi Antsan pakonomainen tarve alkaa nojatuolivalmentajaksi, kun asiat eivät aina sujukaan kentällä kuin tanssi. Hyvän selostajan sanavarastoon ei kerta kaikkiaan kuulu "olisi pitänyt". .
Vaikka kunnioitankin "Mersua" sinivalkoisena tunnelman luojana, minua myös harmittaa hänen koutsaamisensa. Mieleen tulee ainakin lukuisia tilanteita, joissa vastustaja on saanut draivin päälle ja Suomea viedään, Mertaranta alkaa tässä vaiheessa aina itkemään miten Leijonat lopettivat pelaamisen ja miksi ei enää jakseta yrittää. Lisäksi epäonnistuneet purut av-tilanteissa ovat järjestään huolimattomia siivoamisia, vaikka paikka olisi minkälainen. Tuntuu, että joka kisoissa neuvoja ja ohjeita alkaa tulla yhä enemmän. Eri asia olisi, jos Mertsi olisi jääkiekon todellinen asiantuntija, mutta joka pelissä toistuvat lapsukset ja älyttömyydet ovat vieneet ainakin minulta uskon miehen tietämykseen. Korostan kuitenkin, että missään nimessä en halua Anteroa vaihdettavan, ei Leijonamatseissa olisi oikeaa tunnelmaa ilman Antsua.
 

asiantuntija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mertarannalle voisi tietysti laittaa jonkun oikean kommentaattorin pariksi, kuten hockey nighteissä. Mertarannan mokatkaan ei niin paljoa harmittaisi kun välillä saisi kuulla parempiakin kommentteja tilanteista. Suurin osa Suomen kansasta pysyisi iloisena Mertarannan tunnelmoinnin takia, ja loput saisivat kuulla välillä syväluotaavampiakin arvioita
 
It ain't what you do, It's how you do.

..enni..

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT!
ye ye. on se kyllä niin et mertaranta o paras selostaja. aatelkaa nyt, tunnelmaha latistuis jo siihen jos ei välillä jotai tsoukkejakin tule, vae mit?
sitä mielt ainakin ite oon. =) toisaalta mulle on oikeestaan aika sama miten se selostaa. siis i mean niit öö.. hatrtutemppu/kypärätemppu juttuja...
 
..eNNi..

LarryZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Antero I

Nostetaan vanhaa ketjua ylös, kun tällainen kerta löytyi.

Eli, mulla alkaa tulemaan mitta nyt täyteen ton Anteron kanssa. Kaverin selostus alkaa kohta putoamaan Saukkos-Mikan tasolle, tai jopa alemmas. Kun Antero on päättänyt olla jotain mieltä jostain asiasta, ei mikään voi enää muuttaa sitä.

Esimerkkejä näistä kisoista:
-Kyllä Jussi Jokinen on tuonut ihan uutta ilmettä Suomen hyökkäyspeliin. (Sanottu joka pelissä sen jälkeen, kun Jussi kävi ekan kerran kentällä.)
-Suomi tarvitsee näitä puolustuspelin erikoismiehiä. (Aina kun Pakaslahti & co. menee ottamaan omanpään aloitusta.)
-Niklas Hagman alkaa pääsemään siihen kuntoon mihin vuoden 200x kisojen parhaalta hyökkääjältä odotetaan.(Niken ekan maalin jälkeen.)
-USA & Kanada aina kovia ja fyysisiä, pelaavat loppun asti, kovalla prosentilla maaleja
-Ruotsi -> tuuri

Puhumattakaan kiekon Ohjaamisesta maalille!

Ja paras loppuun. Olikohan eilisessä Kanada pelissä, kun vastustaja sai kyseenalaisen jäähyn Anteron mielestä, Antero totesi:"Ei ehkä jäähyn paikka, mutta sitä varten on tuomari kentällä, että tuomari tekee päätökset ja niiden mukaan mennään". Voi Antero, mitä jos olisikin Suomi saanut jäähyn?

AARGGHH!!!

Anteron täytyy mennä!

PS. Unohtui Anteron näiden kisojen tunnus: Vimma. Kaikki hoituu Vimmalla. Ilman Vimmaa ei kukaan pärjää...
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Re: Antero I

Viestin lähetti LarryZ

Eli, mulla alkaa tulemaan mitta nyt täyteen ton Anteron kanssa. Kaverin selostus alkaa kohta putoamaan Saukkos-Mikan tasolle, tai jopa alemmas. Kun Antero on päättänyt olla jotain mieltä jostain asiasta, ei mikään voi enää muuttaa sitä.

Niin, kyllähän se on valitettavaa että sama ääni (ja mertacamissa näkyvä naama) alkaa ajan mittaan jurppimaan. Kun kaikki pelaavat koko ajan "vahvaahyvää peliä",ei ne muutamat helmet enää riitä pelastamaan koko pakettia.
Toisaalta, tällä hetkellä varteenotettavia haastajia jääkiekon puolella ei oikein taida olla kuin J-P Jalo, joka hänkin on enemmän jalkapallomiehiä.

Ja kun oikein miettii, niin taitaa olla enemmän itse turnauksesta kiinni tämä selostuspuolikin. Kaiken maailman eurohockeytouritkin ottaa jo itsessään päähän, joten Antero saa osan likapyykistä niskaansa kun yrittää epätoivoissaan luoda tunnelmaa merkityksettömiin peleihin. Kyllä Antsaa taas tosipeleissä (Olympialaiset+World Cup) kuuntelee.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vierumäki, sisäoppilaitokset, hyvä arki
Re: Re: Antero I

Viestin lähetti Hartiapankki
Toisaalta, tällä hetkellä varteenotettavia haastajia jääkiekon puolella ei oikein taida olla kuin J-P Jalo, joka hänkin on enemmän jalkapallomiehiä.
Jalolla on futistausta mutta läpimurtonsa hän teki Turussa Auran Aalloilla nimenomaan jääkiekon puolella TPS:n matsiselostuksissa, legendaarisesta Inter Milan-hehkutuksesta huolimatta.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Mertarannassa eniten ärsyttää se, että olemalla suuren yleisön suuri suosikki, hän on myös monelle jääkiekon viihdekäyttäjälle lähes korkein auktoriteetti. Mertarannan edellisenä iltana toistelemia totuuksia lauotaan monella suulla aamun kahvipöytäkeskusteluissa tuhansilla työpaikoilla. Eikä siinä mitään, jos näissä totuuksissa olisi jotain perää, mutta kovin usein ne ovat Antsan harhaisen mielen omaa sepitelmää.

Kuinka monta kertaa tuomarit ovatkaan kohdelleet suomalaisia kaltoin ja selvästi suosineet vastustajaa, jonka taklaukset ovat aina törkeitä. Maalivahtipelistä Anterolla ei ole minkään valtakunnan käsitystä. Oma suosikkiveskari tekee aina paraatipelastuksen ja toiselle menee aina luvattoman helppoja maaleja.

Kuitenkin täytyy samaan hengenvetoon todeta, että paremman puutteessa Mertarantaakin kuuntelee. On ollut hauska nähdä ja kuulla YLE:n kiekkotietäjäkisassa vanhoja 10-20 vuoden takaisia välähdyksiä, joissa Antero Karapalo, Juha Jokinen, Antero Viherkenttä ym. veteraaniselostajat monotonisesti selostavat tapahtumia. Siinä mielessä ollaan edetty katsojaystävälliseen suuntaan. Tosin oman muistikuvani mukaan televisoruudun ääressä huudettiin ja melskattiin kotisohvalla ihan yhtä lailla vaikka selostus olikin vaisumpaa.
 
42.7% of all statistics are made up on the spot.

Puolikaspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito kilpailu ja rehellinen tuomaritoiminta
Itse en kaipaa mitään harrastelija-analysaattoria maajoukkueen matseihin selostamaan. Analyysejä ja latteaa selostusta kun saa kuunnella ihan riittävästi jo kotimaisen liigan tv-otteluissa. Miksi lätkämatsin selostajan pitäisi olla kuin Jukka Virtanen levyraadin tuhannessa kuudennessasadassa jaksossa - sitä en tajua.

Pystyn lukemaan peliä riittävän hyvin ollakseni selvillä mitä kentällä tapahtuu. Haluan eläytyä ottelun tapahtumiin - iloita kun omat pojat onnistuu ja murehtia kun tulee turpaan. Näiden elämysten esiin tuonnissa Antsa on ehdottomasti parasta mitä Suomella on tarjota. Mitä sitten jos mukaan eksyy muutama asiavirhe? On hienoa, että on olemassa sellainen selostaja, joka haluaa "oman joukkueensa" menestyvän, eikä pelkää tuoda sitä esille.

Jos ei halua kuunnella Antsan selostuksia, aina voi kääntää TV4:lle, sieltä tulee matsit toisella kotimaisella selostettuina. Itse en Antsaa pois vaihtaisi - vaikka mikä olisi.
 
It's not what you know, it's who you know.

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Viestin lähetti Puolikaspakki
Itse en kaipaa mitään harrastelija-analysaattoria maajoukkueen matseihin selostamaan. Analyysejä ja latteaa selostusta kun saa kuunnella ihan riittävästi jo kotimaisen liigan tv-otteluissa.
Kuka tässä harrastelija-analysaattoria on kaivannut? Eiköhän täällä ole nimenomaan haluttu OIKEAA analysoijaa. Antsahan nimenomaan on se harrastelija-analysaattori, joka vetää omia johtopäätöksiä niin pelistä kuin tuomaritoiminnasta. Niinkuin tietysti pitääkin, mutta siinä rinnalla olisi hyvä olla joku suorasanainen valmentaja tms. joka myös uskaltaisi olla eri mieltä kuin Mertaranta, jos tilanne sitä edellyttää.

Antsa on suuren yleisön suosikki ja häntä on käytännössä mahdotonta syrjäyttää ennenkuin mies itse pallilta päättää poistua, mutta turha Mertarantaa on miksikään jumalaksi korottaa. Ei hän niin hyvä ole. Sanotaanko näin, että kun kilpailua ei käytännössä ole, on Mertsi selkeästi primus inter pares.
 
42.7% of all statistics are made up on the spot.

Puolikaspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito kilpailu ja rehellinen tuomaritoiminta
Viestin lähetti Bast
Kuka tässä harrastelija-analysaattoria on kaivannut? Eiköhän täällä ole nimenomaan haluttu OIKEAA analysoijaa. Antsahan nimenomaan on se harrastelija-analysaattori, joka vetää omia johtopäätöksiä niin pelistä kuin tuomaritoiminnasta. Niinkuin tietysti pitääkin, mutta siinä rinnalla olisi hyvä olla joku suorasanainen valmentaja tms. joka myös uskaltaisi olla eri mieltä kuin Mertaranta, jos tilanne sitä edellyttää.

Antsa on suuren yleisön suosikki ja häntä on käytännössä mahdotonta syrjäyttää ennenkuin mies itse pallilta päättää poistua, mutta turha Mertarantaa on miksikään jumalaksi korottaa. Ei hän niin hyvä ole. Sanotaanko näin, että kun kilpailua ei käytännössä ole, on Mertsi selkeästi primus inter pares.
Miksi otteluita pitäisi selostaa analysoija eikä eläytyjä? Miksi et itse voi olla Mertarannan kanssa eri mieltä jos tilanne sitä edellyttää? Mitä joku Sakke Pietilä antaisi sinulle ottelua selostamassa? Liian pitkälle viety analysointi, spekulointi ja viisaus vie pelin seuraamisesta tunteen. Miksi siihen pitäisi pyrkiä?

Kuka tässä Mertarantaa on miksikään jumalaksi korottamassa? Hän on selostaja, ei mitään muuta - mutta miksi hänen pitäisi ollakaan mitään muuta? Miksi Mertarannan pitäisi pystyä lukemaan peliä, tuomaritoimintaa ja tunnelmaa hallissa täysin puolueettomasti ja jääkiekon ammattilaisen tavoin, kun hän on kuitenkin vain ja ainoastaan selostaja. Selostajana hän on erinomainen, jääkiekon ammattilaisena ei, mutta Mertaranta saakin palkkansa selostamisesta, ei jääkiekosta.
 
It's not what you know, it's who you know.

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Viestin lähetti Puolikaspakki
Miksi otteluita pitäisi selostaa analysoija eikä eläytyjä? Miksi et itse voi olla Mertarannan kanssa eri mieltä jos tilanne sitä edellyttää? Mitä joku Sakke Pietilä antaisi sinulle ottelua selostamassa? Liian pitkälle viety analysointi, spekulointi ja viisaus vie pelin seuraamisesta tunteen. Miksi siihen pitäisi pyrkiä?

Kuka tässä Mertarantaa on miksikään jumalaksi korottamassa? Hän on selostaja, ei mitään muuta - mutta miksi hänen pitäisi ollakaan mitään muuta? Miksi Mertarannan pitäisi pystyä lukemaan peliä, tuomaritoimintaa ja tunnelmaa hallissa täysin puolueettomasti ja jääkiekon ammattilaisen tavoin, kun hän on kuitenkin vain ja ainoastaan selostaja. Selostajana hän on erinomainen, jääkiekon ammattilaisena ei, mutta Mertaranta saakin palkkansa selostamisesta, ei jääkiekosta.
Hehheh, meillä taitaa olla kinat menossa kahdella eri palstalla samanaikaisesti.

Nimenomaan selostamisesta Antsalle maksetaankin, mutta kun se ei pysy pelkkänä selostamisena, vaan Antsa paukuttaa omia analyysejään sen minkä kerkiää. Eikä se analysoija mitään selostaisi vaan toisi omilla pienillä huomioillaan selostuksen rinnalle myös hc-jääkiekkokansalle jotain näkemyksiä. Mutta turha sellaista on odottaa. Mertaranta on sen verran äkkiväärä hahmo, ettei taatusti hyväksyisi vierelleen ketään kommentaattoria varastamaan yhdenmiehenshowta.

Pidä sinä aivan vapaasti Mertarantaa idolinasi, ei siinä mitään, kyllä minäkin mieluummin häntä kuuntelen kuin J.Saarista, H-P Hännistä tai O.Laukkasta. Mutta odotan, että jostain nousisi joku todellinen vaihtoehto.
 
42.7% of all statistics are made up on the spot.

laatokka

Jäsen
Mertaranta tuo juuri sen TUNNELMAN, mitä pitää ollakin Suomen peleissä. Sinivalkoisin silminhän kaikki suomalaiset sitä peliä katsoo! Kummat asiat teitäkin häiritsee.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Laitanpa tähänkin ketjuun kun näköjään alkoi kunnon turneet täällä:

Mertarannassa häiritsee ne pikatuomiot live-tilanteesta, jotka esim. hidastukset oikeasti katsomalla voisi todeta täysin vääriksi. Tämä ei ole mikään satunnainen ilmiö vaan toistuu ottelusta toiseen. Juuri tämän takia Mertaranta tarvitsisi vierelleen asiantuntevan kommentaattorin joka voisi diplomaattisesti oikaista pahimmat väärintulkinnat. Tunnelman luomisessa mies on paras nykyselostajista ja ainakin suomalaiseen selostusperinteeseen se kuuluu: ymmärrän että monet lajifriikit eivät suurin piirtein tarvitsisi edes täysin analyyttista ja ei-emotionaalista kommentointia, mutta tietyissä kuolemanpeleissä Mertarannan eläytyminen ja selvä tuloksen jännittäminen on minusta todella hieno ja tilanteeseen sopiva osoitus selostajan taidoista. Kun vaan olisi sitä lajituntemusta enemmän tai edes sen asian tuntemusta ettei sitä ole tarpeeksi...
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Viestin lähetti laatokka
Mertaranta tuo juuri sen TUNNELMAN, mitä pitää ollakin Suomen peleissä. Sinivalkoisin silminhän kaikki suomalaiset sitä peliä katsoo! Kummat asiat teitäkin häiritsee.
No senhän kaikki varmaan myöntävät, että tunnelmaa se Mertsin meuhkaaminen toki luo. Tosin tunnelmaa on ainakin allekirjoittaneen kotikatsomosta löytynyt oli selostajana sitten vaikka Seppo Kannas. Kritiikitön ihailu ei vain sovi minun pirtaani ja pidätän itselläni oikeuden esittää kritiikkiä Mertarannan lajituntemuksesta tai sen puutteesta. Olen sataprosenttisesti mjr:n linjoilla.
 
42.7% of all statistics are made up on the spot.
"Nyt ei missääään nimessä saa ottaa jäähyä" (opettavaisella, oikein oppimestarin äänensävyllä).

Paskat. Jäähy otetaan, jos tarvetta on.

Ja kun esimerkiksi Kanada teki 2-1-maalin, alkoi se määkiminen taas. Äänensävy oli taas se sama miljoonien itkuvirsien muovaama, "näinhän tässä meille taas käy"-tyyliin. Eihän siinä nyt mitään hipheihurraata pidä hokea, mutta joku roti sentään noissa pirujen maalaamisessa ja tuhkan päälle ripottelussa pitäisi olla.


Antero must go.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy