Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat Kanadassa 26.12.2018–5.1.2019

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Barney, 03.01.2018 klo 01.32.

 1. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Mistäs noita kisoja voi katsella? Löytyykö Youtube-livelähtyksiä tai toimiiko esim. Freedome VPN:n yli TSN:n nettisivuilta?
   
  oudieh tykkää tästä.
 2. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Suomen pelit ainakin tulee ihan ylen kanavilta telkkarista.
   
  tinkezione tykkää tästä.
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Lainaus:
  Redditin Hockey Streams-osiosta löytyy lukuisia laadukkaita striimejä ja tuo Freedomekin taitaa toimia.
   
  Pausima ja tinkezione tykkäävät tästä.
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Odotellaan vielä virallista tietoa, mutta venäläislähteiden mukaan Vasili Podkolzin on valittu lopulliseen joukkueeseen. Hieno juttu, vaikka hirmuisesti tuskin saakaan peliaikaa. Sen sijaan mm. Ivan Tšeskovitš ja Kirill Martšenko eivät selvinneet joukkueeseen. Varsinkin ensin mainitun putoaminen oli yllätys, mutta ilmeisesti meni sukset ristiin valmennuksen kanssa.

  E: Martšenko pelaa sittenkin kisoissa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2018 klo 15.40
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Itse taas luin aiemmin, että joukkueen lopullisen kokoonpanon julistamista viivytellään siksi, ettei ole varmuutta pystyykö loukkaantunut Tseskovits pelaamaan vai ei. Näemmä ei pysty. Ja siksi jäi ulos joukkueesta.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Lainaus:
  Itsekin ihan vasta luin tästä ja todennäköisempi skenaariohan tämä on. Harmi Venäjän kannalta.
   
 7. RedNumber9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä on kyllä yksi näitten kisojen mielenkiintoisimmista seurannan kohteista. Tämä sääntöhän tuli jo kauden alussa voimaan ja on esimerkiksi käytössä Liigassa. Liigassa sääntö ei kuitenkaan ole tullut käyttöön tuon videon kuvailemalla tavalla. Nyt on sitten mielenkiintoista nähdä, mikä on linja ensimmäisessä IIHF:n omassa turnauksessa, jossa tämä sääntö on voimassa.

  Säännöstä voi olla montaa mieltä mutta tarkoitus on kyllä hyvä eli vähentää taklauksissa syntyviä vammoja. Ihan lajin tulevaisuuden kannalta on välttämätöntä vähentää noita vammoja ja taklaamisen rajoittaminen on tehokkain keino tähän.

  Itse pidän hyvänä juttuna tuota, että haavoittuvassa asemassa olevan kiekottoman pelaajan taklaaminen aiheuttaa kovan rangaistuksen. Noissa sattuu loukkaantumisia vaikka taklaus olisikin teknisesti puhdas eli ei osu päähän tms. Eikä tuollaiset taklaukset nyt pelinkään kannalta mitenkään erityisen oleellisia ole. Tuo videon esimerkki 2 min jäähyn tilanteesta taas on sellainen, että mielestäni hieman pitempi aika pitäisi olla kiekosta luopumisesta ennen kuin annetaan jäähyjä jakamaan taklauksesta, jonka kohde on valmis ottamaan vastaan. Noissa kuitenkin vaara on melko pieni ja merkitys pelille on suurempi kuin kuolleen kulman taklauksilla.
   
 8. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin ja ykkösmaalivahti Olle Eriksson Ek on käytettävissä kisojen 3. ottelussa kun saa lusittua pelikieltonsa. Ersson ja Åhman ovat siis lähtökohtaisesti Ruotsin 2. ja 3. molarit.
   
 10. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Jaahas, taas on tämän turhaakin turhemman turnauksen aika. No ei auta muuta kuin toivoa nopeaa exitiä pikkuleijonille ja että Lundell pysyy ehjänä. Miksei näitä kisoja voida pelata alkusyksystä?
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sama kai se on milloin tällainen turhaakin turhempi turnaus pelataan.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 12. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Muuten olisi, mutta kun sinne aina kutsutaan oman jengin kundeja, joka sekoittaa pelit täällä kotikaukaloissa. Pahimmassa tapauksessa kotiin tullaan jalka kipsissä. Veikkaan että puolikuntoinen Nordgrenkin kutsutaan vielä mukaan ja senhän tietää mitä voi tapahtua kun loukkaantumisen jälkeen heitetään kentälle liian aikaisin.
   
 13. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Lainaus:
  Hahah, nyt mennään varmaan ansaan ja pahasti.

  Lundell ja muut junnut varmaan täysin samoissa fiiliksissä kanssasi. Onhan se kurjaa joutua näyttämään osaamistaan parhaiden joukkoon tulevaisuutta ajatellen. Parempi olisi jos ei koko turnausta pelattaisi tai sijoitettaisiin edes keskelle kesää ja treenikautta tällaiset turhuudet.
   
 14. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Persaukisilla Ilveksillä nämä valitukset. Jos ja kun fyrk finns, niin tottahan joukkueen avainpaikoille on palkattu ihan aikuisia nimimiehiä.
   
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Onko tuommoisilla turhaketurnauksiin mahtuvilla turhakkeilla sitten jotain merkitystä joukkueellesi?
   
 16. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Kaksi porukkaa saisi tippua. 9. paras joukkue ei ole sen parempi kuin Valko-Venäjä.
   
 17. Yari Curry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat , Huuhkajat ja Susijengi
  Ketjut muokattava muotoon:
  Heponiemi Talvitie Kupari
  Kakko Lundell Tolvanen
  Nyman Virtanen Ylönen
  Moilanen Vainionpää Puustinen

  Talvitie pelannut tosi hyvät kisat ja muutenkin tuo kolmoskenttä ollut hyvä. Joten harmittaa rikkoa se. Ykköskorin äijien on pakko saada peliä paremmaksi jotta Suomi voisi menestyä. Kupari on ollut heikko keskikaistalla joten hänet pakko siirtää laitaan jotta voidaan saada hänestä irti jotain. Talvitie hoitaa kahden suunnan pelin hyvin ja pelinrakentamisen keskikaistalla .

  Oletteko te pistäneet merkille myös Vaakanaisen lepsun pelaamisen? Tuntuu että hän varoisi ja on vähän myöhässä koko ajan 1vs1 pelissä. Vaikuttaako pelaamattomuus vai aivotärähdyksen oireita vielä vai mikä on. Ainut hyvä suoritus hänellä on ollut jalkakynä (joka sekin oli lähellä epäonnistua) ja sitä seurannut syöttö. Vaakanaisen pitää parantaa otteitaan paljon. Semmoinen tappoasenne pitäis olla päällä eikä tuommoinen puoliteholla vetäminen . Se että jos kaiken antaneena häviää niin sit ei voi mitään mutta lepsuilua en ymmärrä. En haluaisi nimikirjoitusta sellaiselta. Jokiharjulle teki varmasti hyvää onnistuminen maalinteossa ja muutenkin hän on parantanut paljon otteitaan ja on alkanut ottaa roolia mitä NHL-miehen kuuluukin. Uskotaan ja toivotaan näin myös tapahtuvan Vaakanaisen kohdalla. Hänen taitavaa luisteluvoimaa tarvitaan
   
 18. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Laitetaan tännekkin puolivälierien tilanne tällä hetkellä.

  Puolivälierät :

  1. Kanada/Venäjä vs Slovakia
  2. Venäjä/Kanada vs Suomi/USA
  3. Tšekki vs USA/Suomi/Ruotsi
  4. Sveitsi vs Ruotsi/USA/Suomi

  Kazasktan kohtaa Tanskan karsintasarjassa.

  Jos tämän hetkisten pelien ( Ruotsi 3-0 Kazakstan, kolmas erä, Venäjä 0-1 Kanada. eka erä) tilanne/rodennäköisyys otetaan huomioon, näytää kaavio tältä:

  1. Kanada vs Slovakia ( 1 vs 4)
  2. Venäjä vs Suomi/USA
  3. Tšekki vs Suomi/USA
  4. Sveitsi vs Ruotsi

  Suomi vs USA on mielestäni melko tasainen peli ennakkoon. Suomen " kohtala" riippuu pitkästi valmennuksen reagoinnista peliin sekä siitä, kuinka Suomen avauspeli toimii.

  Edit: Muokattu virheitä.
   
 19. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Tanska teki omanlaisensa ennätystilaston, kun ei onnistunut maalia tekemään U20 kisojen alkulohkossa. Viime vuonna alkulohkoissa Tanska teki sentään kaksi maalia ja päästi 26 tämän vuoden tapaan.

  Tähän asti huonoimpia alkulohkosuorituksia 2000-luvulta, kun kisoissa on pelattu 10 joukkueella:

  Ranska 2001-2002 1 maali
  Itävalta ja Ukraina 2003-2004 1 maali
  Saksa 2004-2005 1 maali
   
 20. Ralph Jäsen

  Erikoista, jos Ylellä ei ole tosiaan heittää parempaa selostajaa kisoihin.
   
  iSing ja TykkiJutila tykkäävät tästä.
 21. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Vuosi 2014: Suomi voitti Kanadan välierissä
  Vuosi 2015: Kanada voitti
  Vuosi 2016: Suomi voitti Kanadan puolivälierissä
  Vuosi 2017: Usa voitti Kanadan finaalissa
  Vuosi 2018: Kanada voitti
  Vuosi 2019: Suomi voitti Kanadan puolivälierissä

  Viimeiseen kuuteen vuoteen siis Suomi on kaatanut Kanadan kolmesti pudotuspeleissä, kaksi kertaa Kanada voittanut kultaa ja kerran USA voitti rankkareilla finaalin Kanadaa vastaan. Kannattaa siis Kanadan taktikoida alkusarja siten, ettei tulisi isoveli-Suomi vastaan pudotuspeleissä. Mikäli oikein katsoin, niin Kanada on nyt hävinnyt kolme kertaa puolivälieräottelun nuorten MM-kisoissa. Kahdesti Suomea vastaan, ja kerran Venäjää vastaan. Ja Suomella siis ylipäänsä kolmen ottelun voittoputki pikkuveljestä nuorten pudotuspeleistä.
   
  Pewros, HOOLIGAN_, The Nikkari ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Alle 20-vuotiaiden maajoukkue teki kaiketi suomalaista jääkiekkohistoriaa voittamalla Pohjois-Amerikassa pelatuissa MM-kilpailuissa Kanadan ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä.

  Kovia jätkiä.

  Lisää historiaa maajoukkue tekee, jos se voittaa välierissä Sveitsin; Suomi ei ole koskaan aiemmin pelannut Pohjois-Amerikassa järjestettyjen U20-kisojen loppuottelussa. Mitalejakin Amerikoista on ollut tuomisina vain kolme: pronssit 1982, 2003 ja 2006.

  Kuriositeettina mainittakoon, että juuri tämänvuotisten kisojen tunnuksessa on etualalla pelaaja sinivalkoisessa peliasussa ja maisemassa, kun taas Kanadan vaahteralehti on poikkeuksellisesti hämmentävän pienenä taustalla, vieläpä valkoisena. Erittäin hieno logo.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2019 klo 13.34
 23. mikkoz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
 24. Gemondo Jäsen

  Ovatkohan nämä kisat mahdollisesti poikkeuksellisen vähämaaliset? Ainakin sellainen fiilis on jäänyt. Kaikki se tunteella ja vauhdilla meneminen, taktisen "ammattilais"-lätkän sijaan tuntuu loistavan poissaolollaan.

  Eli juuri se syy, miksi näitä pelejä on aina (ennen) ollut kiva katsoa.
   
 25. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Petteri Sihvonen (@PetteriSihvonen) | Twitter
  Lainaus: