Tila
Viestiketju on suljettu.

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Tämän vuoden kisat päättyivät pettymykseen ja ensi vuonna pelataan uudestaan pienessä kaukalossa, kun kisat järjestetään tällä kertaa Kanadassa, tarkemmin sanottuna Vancouverissa ja Victoriassa. Kisoissa ovat mukana vanhat tutut Kanada, USA, Suomi, Ruotsi, Venäjä, Tshekki, Slovakia ja Sveitsi. Putoamiskarsinnassa vastakkain pelaavat Tanska ja Valko-Venäjä, joista toinen säilyy A-sarjassa. Uutena joukkueena mukaan nousee Kazakstan. Lohkojako tulee vasta myöhemmin julki. Pohdintaa Suomen joukkueesta:

Maalivahdit:

Maalivahtiosasto on kisoihin lähdettäessä melko selkeä, sillä jo tänä vuonna mukana olleet Ukko-Pekka Luukkonen ja Lassi Lehtinen ovat ensi vuonnakin valittavien pelaajien joukossa. Aika suuri ihme pitää tapahtua ellei tuo kaksikko muodosta Suomen maalivahtikaksikkoa, jos molemmat ovat pelikunnossa. En tiedä Lukon suunnitelmista, mutta uskoisin Lehtisen olevan ensi kaudella lähtökohtaisesti Lukon kakkosmaalivahti, joten hän saanee mahdollisuuden ottaa ison roolin Liigassa. HPK:lla taas on ainakin tällä hetkellä jo kaksi maalivahtia kiinnitettynä ensi kaudeksi, mutta Luukkosella on kyllä mahdollisuus syrjäyttää Antti Karjalainen. Luukkosen kohdalla on huhuissa ollut ilmeisesti myös siirtyminen Pohjois-Amerikan juniorisarjoihin, mikä tietenkin edesauttaisi Suomen maalivahtitilannetta, sillä ensi vuonnakin kisat pelataan pienessä kaukalossa. Kolmannen maalivahdin paikasta taistelevat etunenässä Eetu Mäkiniemi ja Justus Annunen.

Puolustajat:

Puolustuksessa isoin mahdollinen nimi ensi vuoden kisoihin on Miro Heiskanen, joka ei todellakaan ollut tänä vuonna parhaimmillaan. Heiskasen kohdalla on myös NHL-peikko, mutta jos hän sattuu pelaamaan Texas Starsissa, niin liittyminen maajoukkueen mukaan on mahdollista. Muita tänä vuonna mukana olleita ja mahdollisia puolustajia ovat Henri Jokiharju ja Urho Vaakanainen. Jokiharju ja Vaakanainen olivatkin tänä vuonna käytännössä Suomen puolustuksen suurimmat onnistujat. Jokiharju oli jo tämän vuoden kisoissa Suomen johtavia puolustajia hyökkäyssuuntaan, joten hänelle kaavaillaan varmasti isoa roolia. Vaakanainen pelasi tämän vuoden kisat melko pienessä roolissa, vaikka rahkeita olisi ollut enempäänkin. Ensi vuonna Vaakanainen on lähtökohtaisesti puolustuksen tärkeimpiä palasia, jolle suunnitellaan varmasti vastuuta niin yli- kuin alivoimallakin.

Näiden jo tänä vuonna kisoissa olleiden puolustajien jälkeen ensimmäiset mieleen tulevat nimet ovat Eemeli Räsänen, Toni Utunen ja Anttoni Honka. Räsänen oli tänä vuonna viimeinen joukkueesta pudonnut puolustaja, joten lähtökohtaisesti häntä voidaan pitää melko varmana nimenä kisajoukkueeseen ensi vuonna. Utunen on päässyt jo tällä kaudella pelaamaan otteluita Tapparan kivikovassa puolustuksessa ja otteet Mestiksessä ovat olleet vakuuttavia. Honka on saanut vähän isompaa roolia jo Liigan puolella ja JYPin puolustuskaluston tuntien sitä tulee todennäköisesti myös ensi kaudella.

Muita potentiaalisia nimiä joukkueeseen ovat jo Liigassa debytoineet Otto Latvala, Santeri Salmela, Olli Kaskinen, Joona Riekkinen, Mikko Kokkonen, Kasperi Torikka ja Peetro Seppälä. Mestiksessä hyvin tällä kaudella pelannut Bernard Isiguzo, QMJHL:ssä pelaavat Aleksi Anttalainen ja Saku Vesterinen sekä NCAA:han siirtyvä Eero Teräväinen.

Hyökkääjät:

Hyökkäyksessä tämän vuoden joukkueesta käytettävissä ovat Eeli Tolvanen, Kristian Vesalainen, Aleksi Heponiemi, Joni Ikonen ja Rasmus Kupari, joista lähtökohtaisesti kaikki ovat mukana. Tolvasen kohdalla on olemassa myös NHL-peikko, mutta sopeutumista pienen kaukalon peliin on vaikea arvioida. Näiden viiden lisäksi käytännössä varmoja nimiä joukkueeseen tulevat olemaan Jesperi Kotkaniemi ja Sami Moilanen.

Sentteriosasto on mielenkiintoinen, sillä menestyessään Suomella on aina ollut laadukas ykkössentteri. Aleksi Heponiemi on koulutukseltaan sentteri, mutta viime vuodet ovat menneet enemmän laidalla pelatessa. Vaikka hän pelaisi seurajoukkueessaan laidassa, niin hänestä voisi silti mahdollisesti yrittää leipoa joukkueen ykkössentteriä. Liigassa Jesperi Kotkaniemi ja Rasmus Kupari ovat pelanneet pääosin laidassa, mutta tilanne voi olla ensi vuonna toinen. Joni Ikonen on pelannut tälläkin kaudella Liigassa sentterinä, mutta hän tuskin on ensi vuonna riittävän kovan profiilin kaveri ykkössentteriksi.

Näiden nimien takaa on nostettava sentteripaikoille nimet Aarne Talvitie ja Santeri Virtanen, jotka pelasivat harjoitusotteluita U20-joukkueen mukana jo tänä vuonna. Sentterikeskustelussa on nostettava esille myös Jesse Koskenkorva, joka debytoi Liigassa jo viime kaudella. Tänä vuonna on ollut vähän hiljaisempaa ja kausi on mennyt pääosin A-junioreissa. Muita potentiaalisia nimiä ovat Liigassa debytoineet Olli Maansaari sekä Lauri Kulmala ja Santeri Aalto, Erkka Seppälä ja Santeri Hartikainen.

Kärkiketjujen laituripaikat menevät lähtökohtaisesti Tolvaselle (jos mukana), Vesalaiselle ja kahdelle kolmikosta Kupari, Kotkaniemi ja Heponiemi. Heidän jälkeen ensimmäinen nimi on Mestiksessä tällä kaudella hyvää jälkeä tehnyt Jesse Ylönen, jonka jälkeen tulevat Linus Nyman, Aatu Luusuaniemi sekä jo Liigassa debytoineet Teemu Engberg, Aleksi Klemetti, Lauri Pajuniemi ja Niklas Nordgren. Jokerikortteina nuoremmista ikäluokista vielä Kaapo Kakko, Henri Nikkanen, Leevi Aaltonen ja Anton Lundell.

Sitten pakollinen ketjulotto/oma veikkaus joukkueesta ns. best-case scenariossa:

Eeli Tolvanen - Aleksi Heponiemi - Kristian Vesalainen
Jesperi Kotkaniemi - Joni Ikonen - Rasmus Kupari
Linus Nyman - Aarne Talvitie - Jesse Ylönen
Teemu Engberg - Santeri Virtanen - Sami Moilanen
Niklas Nordgren

Miro Heiskanen - Henri Jokiharju
Urho Vaakanainen - Anttoni Honka
Toni Utunen - Eemeli Räsänen
Otto Latvala

Ukko-Pekka Luukkonen
Lassi Lehtinen
Justus Annunen
 
Viimeksi muokattu:
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muiden liigajengien junnuja ei hirveästi ole tullut seurattua, mutta Kärpistä lienee ensi kaudella tyrkyllä jo mainittujen Kuparin ja Koskenkorvan lisäksi maalivahti Justus Annunen (kolmosveskariksi) sekä puolustaja Juho Korhonen, joka on jo hieman päässyt liigavauhtia maistelemaan. Lisäksi -01 syntynyt Kalle Loponen voisi olla yksi mahdollinen. Loponen on kovan luokan lahjakkuus ja seuraava Kärppälähtöinen puolustajastara, mutta ensi kausi saattaa kuitenkin olla vielä liian aikaista.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

Knap

Jäsen
Mites Conrad Mölder maalivahdiksi?
En muistanutkaan että Mölder olisi vielä seuraavissa kisoissa edustuskelpoinen. Ollut vissiin MHLssä ihan kärkiveskareita, eikä kyseessä ole mikään huumorisarja kuitenkaan. Olisi kyllä ihan potentiaalinen kokeilu, jos pääsisi vaikka maajoukkueleireille jo ensi vuonna vakuuttamaan.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Pewros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
En muistanutkaan että Mölder olisi vielä seuraavissa kisoissa edustuskelpoinen. Ollut vissiin MHLssä ihan kärkiveskareita, eikä kyseessä ole mikään huumorisarja kuitenkaan. Olisi kyllä ihan potentiaalinen kokeilu, jos pääsisi vaikka maajoukkueleireille jo ensi vuonna vakuuttamaan.
Jep, mielestäni kannattaisi kokeilla. En usko että kovin paljon huonompi olisi kuin Luukkonen..
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Mölderiin liittyen:

"Kuten niin monella muullakin, myös Mölderillä tavoitteet jääkiekkouran suhteen ovat korkealla. Ensisijaisena tavoitteena on Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue.

- Tosi kova tavoite on päästä Suomen maajoukkueeseen, ja sen eteen olen tehnyt paljon töitä ja unelmoinut siitä.

- Ei sieltä olla vielä oltu yhteydessä, mutta toivottavasti nyt tässä kevään aikana tulee kutsua johonkin leirille. Haluaisin uskoa, että voin päästä maajoukkueeseen ja olla siellä pelaava maalivahti."

Haastattelu löytyy kokonaisuudessaan Kiekkoareenasta:
Virosta leijonapaitaan – Conrad Mölder luo uraa Venäjän juniorisarjassa - Kiekkoareena
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Lauri Pajuniemi
Jos tekee lisää yhtä komeita maaleja kuin tänään Kärppiä vastaan, niin voi saada isonkin roolin joukkueesta.

Edit. No ei tarvinnut kauaa odottaa. Teki (valitettavasti) myös voittomaalin rankkarikisassa.
 
Viimeksi muokattu:

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Suomi pelaa parhaillaan Tshekin turnauksessa ja joukkue on totutun kokeiluluontoinen. Mukana olijoista alle puolella on realistinen mahdollisuus kisoihin.

Materiaalispekulaatiot ovat kuitenkin valitettavasti suhteellisen merkityksettömiä tällä kertaa. Ykköskysymyksenä on valmennuksen taso. Surkuhupaisat viime kisat ja tietenkin liitto vielä varmisti etukäteen, että sama meno jatkuu tänäkin vuonna. Ainoa tapa, millä homma voitaisiin vielä yrittää saada kasaan, olisi palkata joku analyytikko kertomaan valmennukselle, miten peliä oikein pitäisi pelata pienessä kaukalossa.

Materiaali on kohtuullisen hyvää, vaikka varmaan änäri vie parhaat päältä. Maalivahtien kehittyminen voi nostaa toiveita jonkun verran, mutta myös sentteriongelma voi merkitä sitä että realistisia mahdollisuuksia mitaliin ei ole. Huippuyksilöitä on kuitenkin kiitettävästi, joten sinänsä syytä huoleen ei ole. Oma mielenkiintoni suuntautuu tämän valmennuksen aikana vain yksilöiden kehitykseen.

Kuten näimme viime kisoissa, kukaan yksilö ei voi kantaa joukkuetta selässään itse kisoissa, jos johdon taktinen osaaminen on surkeaa luokkaa.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Materiaalispekulaatiot ovat kuitenkin valitettavasti suhteellisen merkityksettömiä tällä kertaa. Ykköskysymyksenä on valmennuksen taso. Surkuhupaisat viime kisat ja tietenkin liitto vielä varmisti etukäteen, että sama meno jatkuu tänäkin vuonna. Ainoa tapa, millä homma voitaisiin vielä yrittää saada kasaan, olisi palkata joku analyytikko kertomaan valmennukselle, miten peliä oikein pitäisi pelata pienessä kaukalossa.

Kuten näimme viime kisoissa, kukaan yksilö ei voi kantaa joukkuetta selässään itse kisoissa, jos johdon taktinen osaaminen on surkeaa luokkaa.
Multa kun on mennyt aivan kokonaan ohi liiton ratkaisut asian suhteen, niin voisitko hieman valaista vai onko tuo nyt vain niin, että Ahokas jatkaa ja sillä hyvä ja hänellä oli jo valmiiksi pidempi paperi.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kertoisikohan (valmennuksen tasosta)tuo Tolvasen pelaaminen Ahokkaan valmennuksessa U20:n kisoissa versus nyt Marjamäen valmennuksen alla? Lue rivien välistä:)
No ei kai. Tolvaselle turnaus oli vähän vaikeampi ja vaikeuksia lisäsi se, että ruokinta ei ollut samaa tasoa kuin se on olympialaisissa esimerkiksi Lepistön ja Kontiolan toimesta.

Tolvanen pääsi paikoille järjestellen niistä itse itselleen leijonan osan nuorten kisoissa. Buffalossa sihti ei vain ollut kunnossa. Nyt sihti on kunnossa, ruokintaa enemmän ja parempana.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Multa kun on mennyt aivan kokonaan ohi liiton ratkaisut asian suhteen, niin voisitko hieman valaista vai onko tuo nyt vain niin, että Ahokas jatkaa ja sillä hyvä ja hänellä oli jo valmiiksi pidempi paperi.
Jatkaa tämän vuoden. Ja luultavasti ensi vuoden alkupäivät... Kenellekään ei tullut mieleen ensin varmistaa, osaako Ahokas valmentaa tätä ikäluokkaa. Tässä olisi kaivattu uusia ratkaisuja, vaikkapa projektivalmentajaa, joka voisi olla ulkomainenkin. Siitä olen samaa mieltä, että Ahokkaalta oli mestarisuoritus saada tähdet alisuorittamaan itse kisoissa. Vrt. Jalonen et Pulju jne.

Toki on sanottava, että hyvän valmentajan löytäminen nuoriin on todella vaikeaa. Kyseessä ovat kuitenkin niin isot kisat, että olisin valmis näkemään hiukan vaivaa asian vuoksi, muutoinkin kun kotikisoihin.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Avataan tällekin jo ketju, että voidaan keskustella kisoista ja niiden tapahtumista ja valmisteluista ja pelaajista täällä.
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?

Pistelinko87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesälomalla
Suomen joukkueesta pientä ennakkoa ja mutuilua

Maalivahdit:

Lassi Lehtinen
Ukko-Pekka Luukkonen

Viime kisoista tuttu kaksikko toistamiseen mukana ja nyt on kiva nähdä onko Luukkoselle jälleen ykkösmaalivahdin paikka sen U18-kullan ansiosta taattu. Viime kisoissa vaikka Lehtinen ei pelannut niin, en nyt tiedä olivat Luukkosen näytöt niin vakuuttavia viime kisoissa. Jos katsotaan hieman aikaa taaksepäin ja katsotaan kisojen jälkeistä kauden kevätpuoliskoa niin Lehtisen tilastot ja suoritukset ovat Luukkosta selvästi parempia. Lehtinen torjui huikealla tavalla KeuPan maalilla ja KeuPahan voitti lopulta Mestiksen mestaruuden. Ensi kaudella seurajoukkueissa on mielenkiintoiset tilanteet. Lukossa Lehtinen taistelee Oskari Setäsen kanssa ykkösmaalivahdin paikasta, kun taas HPK:ssa torjuntavastuu näyttäisi olevan Emil Larmin harteilla ja Luukkonen sekä Antti Karjalainen kilpaileavat peliajasta. Saa nähdä, että hakeeko Luukkonen taas vauhtia Lekin riveistä, kun kilpakumppani Lehtinen torjuu kiekkoja Liigassa ja ehkä jopa ykkösvahtina. Tämä saattaisi tarkoittaa Lehtiselle merkittävää etua ykkösmaalivahtikilpailussa. Mutta eipä voi olla varma jos Lehtisen koppi ei tartukkaan Lukossa ja UPL yllättää kaikki ja nouseekin HPK:n ykkösmokeksi.

Puolustajat

Miro Heiskanen?
Henri Jokiharju
Urho Vaakanainen?
Toni Utunen
Anttoni Honka
Bernard Isiguzo
Oskari Laaksonen
Eemeli Räsänen

Puolustuksessa kaksi kysymysmerkkiä, että pelaavatko Heiskanen ja Vaakanainen NHL:ssä. Veikkaan ja uskon, että Heiskanen pelaa ja luulen, että Vaakanainen pelaa AHL:ssä.

Hyökkääjät

Aleksi Heponiemi
Teemu Engberg
Joni Ikonen
Aleksi Klemetti
Jesperi Kotkaniemi
Rasmus Kupari
Sami Moilanen
Linus Nyman
Lauri Pajuniemi
Aarne Talvitie
Eeli Tolvanen?
Kristian Vesalainen?
Jesse Ylönen

Tolvasta ja Vesalaista tuskin nähdään kisoissa, mutta kelpaa erittäin hyvin jos molemmat tai edes toinen pääsisi kisoihin.

Kentälliset

1. "Tolvanen" - Heponiemi - "Vesalainen"
2. Nyman - Kotkaniemi - Ylönen
3. Moilanen - Ikonen - Kupari
4. Engberg - Talvitie - Pajuniemi
Klemetti yms...

1. "Heiskanen" - Jokiharju
2. "Vaakanainen - Utunen
3. Honka - Räsänen
4. Isiguzo - Laaksonen
 
29.2.2020. Ässät - Lukko 1-7. Porilaisilla meni kyseinen ottelu pahasti tunteisiin! Naurattaa vieläkin kun 1-7 tilanteessa porilainen dj laittaa soimaan omilleen, eli Ässille "mikä on kun ei taidot riitä"-kappaleen. Pysy aina pikkuveljenä :)

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Viimeksi muokattu:
Näyttäkää minulle ne vuonna 1999 syntyneet suomalaismaalivahdit, joilla on yhtä vakuuttavat tilastot jokaiselta kaudelta kuin Mölderillä.
Kerro sinä mielummin mitä ihmeellistä tai erityistä Mölderin tilastoissa on jokaiselta kaudelta. Mölder on pelannut Suomessa viime vuosina seuraavissa sarjoissa: C, B1, B2 ja A (yksi ottelu). Jokaiselta kaudelta löytyy saman ikäluokan suomalaisista parempia tilastoja. Viime kausi meni MHL:ssä, jossa ei muita suomalaismaalivahteja ollutkaan, mutta ei siellä kyseisen liigan mittapuulla tilastot mitenkään erityiset ole.
 
Viimeksi muokattu:
Mängimies tykkää tästä

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Jokaiselta kaudelta löytyy saman ikäluokan suomalaisista parempia tilastoja.
Tottakai yhden kauden ihmeitä aina löytyy, mutta yhä edelleen kaipaan nimiä yhtä kovalla tasolla kaudesta toiseen suorittaneista. Oliko sulla antaa niitä nimiä?

Viime kausi meni MHL:ssä, jossa ei muita suomalaismaalivahteja ollutkaan
Jos olisit tehnyt taustatutkimukset tarkemmin, olisit huomannut että Mölderin joukkuekaverina pelasi maalivahti Arttu Kulmala Mölderiä huonommilla tilastoilla.

mutta ei siellä kyseisen liigan mittapuulla tilastot mitenkään erityiset ole.
Tiedätkö yhtään minkä tasoisen joukkueen maalivahtina Mölder pelasi? Siihen nähden tilastot ovat suorastaan huikeat.
 
Viimeksi muokattu:
Tottakai yhden kauden ihmeitä aina löytyy, mutta yhä edelleen kaipaan nimiä yhtä kovalla tasolla kaudesta toiseen suorittaneista. Oliko sulla antaa niitä nimiä?

Jos olisit tehnyt taustatutkimukset tarkemmin, olisit huomannut että Mölderin joukkuekaverina pelasi maalivahti Arttu Kulmala Mölderiä huonommilla tilastoilla.

Tiedätkö yhtään minkä tasoisen joukkueen maalivahtina Mölder pelasi? Siihen nähden tilastot ovat suorastaan huikeat.
En löydä montaakaan maalivahtia, jotka olisivat kulkeneet tuon saman reitin C-B2-B1(-MHL), mutta sanotaan nyt vaikkapa Lassi Lehtinen. Tuon ikäluokan parhaat ovat siirtyneet nopeammin A:han tai aikuisten sarjoihin, joten sikäli vertailukohtia on hankala löytää. Ehkä se oli tarkoituksesikin?

Mölderin viime kauden joukkueen tasosta ei ole mitään käsitystä. Kuten ei myöskään Arttu Kulmalan tasosta.

Mutta siis, toistan kysymyksen. Mitä ihmeellistä tai erityistä noissa Mölderin tilastoissa viime kausilta on?
 
Mängimies tykkää tästä

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Mölderin viime kauden joukkueen tasosta ei ole mitään käsitystä.
KRS Junior on Kiinan junnumaajoukkueen kasvualusta, joten päättele siitä taso.

Mutta siis, toistan kysymyksen. Mitä ihmeellistä tai erityistä noissa Mölderin tilastoissa viime kausilta on?
Vaikka sellaista, että on tällä kaudella Annusen ohella ainoana suomalaisvahtina pyörinyt mukana draftrankingeissa. Mielestäsikö sellaista maalivahtia ei kannata kutsua edes maajoukkueen leirille?

Edit. Keväällä oli näköjään jokunen muukin nimi päässyt listoille, mutta kertoo Mölderin aiempien kausien näytöistä kun oli listoilla jo viime vuoden puolella.
 
Viimeksi muokattu:
KRS Junior on Kiinan junnumaajoukkueen kasvualusta, joten päättele siitä taso.

Vaikka sellaista, että on tällä kaudella Annusen ohella ainoana suomalaisvahtina pyörinyt mukana draftrankingeissa. Mielestäsikö sellaista maalivahtia ei kannata kutsua edes maajoukkueen leirille?
Näköjään joukkueen viime kauden 15 parhaasta pistemiehestä kaksi oli kiinalaisia (sisäisen pörssin sijoilla 10. ja 14.), joten ulkomaalaiset näemmä tuotakin joukkuetta kantavat ja kiinalaisjunnut ovat sitten statistin roolissa. Näin ollen erittäin hankala päätellä siitä joukkueen tasoa.

En minä ole missään vaiheessa ehtinyt edes ottaa kantaa tuohon maajoukkueasiaan, joten turhaan sinä tuollaista tivaat. Lähinnä kiinnostuin noista erityisistä tilastoista, joista mainitsit. Johon en muuten vieläkään saanut vastausta. On noissa rankingeissa pyörinyt suomalaismolareista myös Jere Huhtamaa, Filip Lindberg ja Daniel Lebedeff. Koko kolmikko itse asiassa mahtui NHL Central Scoutingin lopulliseen rankingiin Annusen lisäksi toisin kuin Mölder.

edit: Lebedeff lisätty
 
Viimeksi muokattu:
Mängimies tykkää tästä

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Lähinnä kiinnostuin noista erityisistä tilastoista, joista mainitsit. Johon en muuten vieläkään saanut vastausta.
Sinähän vastasit itse itsellesi. Eli pystyit nimeämään vain Lassi Lehtisen, jolla on yhtä vakuuttavat tilastot.

Mutta mitäpä tästä enempää jankkaamaan. Ahokas ja @Mängimies ovat puhuneet: Mölderin tilastoilla ei ole mitään asiaa maajoukkueeseen.
 
Sinähän vastasit itse itsellesi. Eli pystyit nimeämään vain Lassi Lehtisen, jolla on yhtä vakuuttavat tilastot.

Mutta mitäpä tästä enempää jankkaamaan. Ahokas ja @Mängimies ovat puhuneet: Mölderin tilastoilla ei ole mitään asiaa maajoukkueeseen.
Annoin yhden nimen enkä edes yrittänyt tehdä listausta.

Mutta on tämä nyt kerrassaan merkillinen keskustelu. Tulet sisään väitteellä, johon pyydän ihan asiallisesti tarkennusta. Sitä et kuitenkaan suostu antamaan syystä, joka jää itselleni hämärän peittoon. Sen sijaan saan niskaani aivan ihmeellisia olettamuksia ja suoranaista vääristelyä. Olen todella ymmälläni tästä.

Ei tämän tarvitse olla mitään jankkaamista. Esitit väitteen, josta kiinnostuin ja pyysin tarkennuksia. Odottelen niitä yhä. Jos haluat kierrellä ja olla vastaamatta, niin sitten teet niin. Älä kuitenkaan laita sanoja suuhuni ja ota tuollaista naurettavaa asennetta. En ole mielestäni sellaista ansainnut.

Siinä tapauksessa itselleni jää epäselväksi miksi Mölder edes pitäisi valita maajoukkueeseen. Itse asiassa se jättää kuvan ettei sinulla mitään perusteluja ollutkaan. Vaikuttaa jopa siltä, että toivoit ainoastaan, ettei kukaan tartu siihen.
 
Mängimies tykkää tästä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.