Alle 20-vuotiaiden MM-kisat Kanadassa 2011-12

  • 708 424
  • 1 674

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naurettavaa sinänsä täällä analysoida Miken peliä jossain vitun U20- kisoissa kun on miesten mm-skaboissa näyttänyt olevansa pelimies pyörittäen Nikulinia ja kumppaneita.
Ei kai kukaan Miken kykyjä ole kyseenalaistanut. Kyllähän nyt jokaista pelaajaa arvioidaan normaalisti riippumatta siitä, onko pelannut "jossain vitun" miesten MM-skaboissa vai ei.
Ei varmaankaan hirmuinen menetys, mutta Olli Määtällä on twitterin mukaan aivotärähdys, joka aiheutui kovasta taklauksesta ensimmäisen erän lopussa.
Kyllähän nyt Määttä olisi todella paha menetys tälle joukkueelle.
Saadaanpahan loppumaan se "kaikkien aikojen leijonanuoret" -höpötys.
Ei kai sellaisesta ole ollut puhetta? Nimekkäin joukkue toki vuosikausiin.
Mites, kun USA tulee todennäköisesti jatkamaan tätä samaa linjaa mitä Kanada käytti, niin kuinka moni joukkue meni jatkoon alkusarjasta? Ja jos Suomi jää alkulohkossaan viimeiselle jatkopaikalle, niin vastaan asettuu toisen lohkon ykkösjoukkue, Venäjä tai Ruotsi?
No ei todellakaan asetu. Näissä kisoissa on käytössä sama pelisysteemi joka on ollut U20-kisoissa jo pitkään käytössä, joten ei sen kovin vieras asia pitäisi olla ja jos on, niin vastaus löytyy aika helposti esim. teksti-tv:n sivulta 654.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyseessähän on selvä jatkumo. 2009 Jortikka oli päävalmentaja, apureina Marjamäki ja Helminen. 2010 Marjamäki päävalmentaja ja Helminen jatkoi apurina. 2011 Helminen päävalmentaja.

Toki tossa jatkumossa on se, että kaksi mainitsemistasi on ammattivalmentajia, yksi vasta harjoittelee.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ollut aikaa eikä tilaa eikä oikein mitään muutakaan. Kaveri istui yksinkertaisesti käytännössä koko pelin kuskin paikalla eikä lainannut leluja edes hetkeksi. Uudet jaot olisi ollut paikallaan.

Kanadahan ei edes antanut mitään maata järisyttävää prässiä. Suomi sai välillä lähteä omista aivan rauhassa, mutta silti kädet tärisivät pakeilla niin kovasti, että se helppo pakki-pakki syöttökin tuli väärälle puolelle kätisyyttä ja silloin pelin eteenpäin vieminen on mahdotonta, kun koko aika ollaan se 1-2 sekuntia myöhässä aikataulusta. Kiekkokontrollilla pelaamisessa on se huono puoli, että luokattomien syöttöjen kanssa pelistä tulee ihan katastrofi ja omassa päässä ollaan paljon enemmän kusessa, kuin pelaamalla pystysuunnan taistelukiekkoa. Joku yhden pelaajan paine pitäisi purkaa helposti, mutta Suomi joutui yhden pelaajan paineen allakin sohimaan kiekkoa ränneihin. Kanadan pakit antoivat Suomen kolmen pelaajan paineen allakin sen helpon syötön ja tämän seurauksena tulikin Suomen päähän sellaisia hyökkäyksiä, että yhtään Suomen hyökkääjää ei ollut pelin alla yhden Kanadan eteenpäin vievän syötön jälkeen. Uskomatonta.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En omista teksti-tv:tä, niin voitko ystävällisesti kertoa, millä tavalla nämä jatko-ottelut menevät?
Lohkovoittajat menevät suoraan välieriin. Lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat ristiin ekalla pudotuspelikierroksella. Eli jos Suomi sijoittuu lohkonsa kolmanneksi, vastaan asettuu toisen lohkon kakkonen ja tämän matsin voittaja kohtaa välierissä Suomen lohkon ykkösen.

Eli USA-matsi on todella tärkeä, sillä siinä mahdollisesti ratkeaa lohkon kakkospaikka ja mahdollisesti helpompi vastus puolivälierissä. Suomi voi tietysti jäädä kuuden joukkueen pudotuspelien ulkopuolelle häviämällä sekä USA:lle että Tshekille.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat ristiin ekalla pudotuspelikierroksella. Eli jos Suomi sijoittuu lohkonsa kolmanneksi, vastaan asettuu toisen lohkon kakkonen

No eikös tällä tavalla vastaan asetu Venäjä tai Ruotsi puolikkaissa, jos Suomi klaaraa Tanskan ja Tsekin? Elikkäs, mitskut ovat aika suuren kiven alla ja taivaankappaleet pitää olla todella suotuisassa asennossa, jotta välierät olisivat mahdolliset...
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Olipa tosiaan karsea mahalasku Suomelta. Harkkapeli Kanadaa vastaan lupasi paljon parempaa, mutta tosipelissä puolustus näyttikin sitten todella surkealta. Mikään ei toiminut: luistelunopeus ei riitä, syötöt pomppii ja on epätarkkoja, sijoittuminen on koko ajan väärin jne. Suomen hyökkäyspeli kärsi todella paljon puolustuksen surkeudesta, eikä kiekkoa saatu keskialueelle vauhtiin kuin todella harvoin. Liikaa nähtiin taistelukiekkoja keskialueelle, jonne suomalainen juuri ja juuri ehtii ja ainoana tavoitteena ehtiä juuri punaviivan toiselle puolelle, ettei roiskaisusta tule pitkää.

Vaikka isoin ongelma olikin kiekon saamisessa edes keskialueelle, niin kohuttu hyökkäyskin oli todella vaisu. Hyökkäyksen paras oli Pulkkinen, joka pelasi varsin tasapainoisen ottelun ja verrattuna viime vuoden kisoihin kehitystä on tullut nimenomaan pelin kokonaisvaltaisuudessa. Yllättäen myös fyysisyydessä ja luistelussa oli vahva. Mikke oli odotuksiin nähden heikko ja jotenkin paistoi läpi, ettei Granlund ollut vielä yhtään tottunut pieneen kaukaloon ja tilan vähyyteen. Liian vaikeita ratkaisuita ja ainakin kahdessa tilanteessa olisi kiekko pitänyt kylmästi laittaa reppuun eikä hakea mitään kuningassyöttöä. Markus ei myöskään päässyt käyttämään yhtään vahvuuksiaan ja USA:aa vastaan kannattaa harkita, josko ykkösen laidalle tulisi Salomäki tai Donskoi.

Jotka tosin pettivät todella pahasti kakkosketjussa yhdessä Armian kanssa. Armian tilannekovuus ja nopeus ei riittänyt alkuunkaan Kanadaa vastaan. Raameja ja sinänsä taitavat kädet löytyy, mutta ei se vaan riitä yhtään mihinkään. Jotenkin Armian henkinen kantti ei vaikuta kummoiselta ja tuntuu, että kaveri voi turhautua ihan milloin tahansa. Donskoin kehitys tuntuu myös täysin pysähtyneen ja jopa taantuneen. Ennen Donskoissa oli jonkin verran jopa maalintekijää, mutta nykyään tuntuu, ettei kiekolla ole mitään mahdollisuutta päätyä maalin. Luistelua ja voimaa kuitenkin edelleen löytyy ja voisi olla hyvä tilantekijä ykköseen, kun yhteistä historiaakin löytyy. Salomäki on sitten parempi ja monipuolisempi painos Donskoista ja voisi olla myös kokeilemisen arvoinen. Kolmosesta ja nelosesta ei hirveästi jäänyt maalin lisäksi mieleen.

Kovasti jäi joka tapauksessa parannettavaa USA-peliin ja ensimmäiseksi Helmisen pitää laittaa oman pään puolustuspeli ja hyökkäyksiinlähdöt edes kelvolliseen kuntoon.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Mun silmiin se ei näyttänyt erityisen flegmaattiselta. Ei ainakaan niin kauan kuin oli siedettävät lukemat taululla. Toki lopussa näki, että enää ei jätkiä kiinnostanut, mutta ei me mun mielestä taisteluilmeeseen kaaduttu. Kyllä jätkät pääosin yritti, mutta pelirohkeus ja taso eivät riittäneet eikä pelisuunnitelmakaan näyttänyt tuovan pelaamiseen tukea. Toki sellainen tietty agressiivisuus siitä puuttui, mutta sekin on osa-alue, jossa on totutusti hävitty Kanadalle. Ja noilta pakeilta on vähän vaikea odottaa erityisen agressiivista peliä, valitettavasti.

Voihan sitä sitten kutsua vaikka pelirohkeuden puutteeksi, kun maalilla seistään metrin päässä vastustajasta eikä kyljessä kiinni maila kaverin mailan alla tai pelataan tilanteet vähän arkaillen. Taklauksia ei usein viety loppuun, vaikka paikkoja oli. Siitä syntyy aika ponneton kuva, oli syynä sitten jännitys tai mikä tahansa. Pointti on se, että Suomen vahvuus on kovassa taistelussa ja joukkuepelissä, ja näitä elementtejä sai Kanada-pelistä etsimällä etsiä. Ja näissä peleissä ei saa yritys loppua ja selkä suoristua missään vaiheessa. Sellaiseen on valmennuksenkin reagoitava ankarasti.

Jatkossa Suomen on pelattava tiiviisti. Yksi taisteleva viisikko, jossa autetaan kaveria. Hyökkäyspelissähän oli ihan hyviä aihioita ja hienoja kuvioita, mutta suoraviivaisuutta kaivataan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikään osa-alue Suomen pelissä ei toiminut. Ykkösketju pystyi kuitenkin osapuilleen tasaiseen peliin kaverin kanssa. Se kaipaisi työnimellä ”jerelehtinen” olevan kaverin MaG:in tilalle. Aivan sama kuka siihen uhrataan, mutta MG ja Puulu tarvitsisivat ”työrauhaa”. Muu hyökkäyspelaaminen oli ”satunnaista”.
Sellainen "jerelehtinen" Suomella olisi kakkosketjussa. Kuten tuossa jokunen viesti sitten jo ehdotinkin niin MaG ja Salomäki voisivat hyvin vaihtaa paikkaa keskenään. Salomäki on juuri sellainen röyhkeä härkä varustettuna riittävillä käsillä jota tuo ykkönen kaipaa. Samalla MaG:in panosta siirretään enemmän viimeistelystä pelinrakenteluun laittamalla hänet kakkosen keskelle. Syöttöpelissä kun pienemmän Granlundinkin vahvuudet ovat.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Haha, jotain junnuja vastassa. Miksi Granlundit eivät käyttäneet kehittämäänsä ilmaveivitekniikkaa? Luulis tän nimekkään suomalaishyökkäyksen jo heräävän unesta seuraavaan otteluun.
 

Fordél

Jäsen
Voihan sitä sitten kutsua vaikka pelirohkeuden puutteeksi, kun maalilla seistään metrin päässä vastustajasta eikä kyljessä kiinni maila kaverin mailan alla tai pelataan tilanteet vähän arkaillen. Taklauksia ei usein viety loppuun, vaikka paikkoja oli. Siitä syntyy aika ponneton kuva, oli syynä sitten jännitys tai mikä tahansa. Pointti on se, että Suomen vahvuus on kovassa taistelussa ja joukkuepelissä, ja näitä elementtejä sai Kanada-pelistä etsimällä etsiä. Ja näissä peleissä ei saa yritys loppua ja selkä suoristua missään vaiheessa. Sellaiseen on valmennuksenkin reagoitava ankarasti.

Jep, ehkä tässä puhutaan samasta asiata, mutta eri termillä.

Suomen pelin pitäisi tosiaan nojata vahvaan joukkuepelaamiseen ja tiiviiseen viisikkoon, mutta näitä elementtejä ei tosiaan juurikaan näkynyt. Yksi keskeinen seikka on varmasti se, että mitään selkeää pelikonseptia ei näkynyt, joten on vaikea pelata erityisen tiiviisti joukkueena. Toinen seikka on luistelu, joka oli Suomen maajoukkueeksi heikolla tasolla. Eilen ei pystytty kanukkien perässä, mikä hajoitti viisikkoa ja aiheutti liikaa ylivoimahyökkäyksiä. Takakarvaukseen ei päästy kunnolla ja esimerkiksi Barkovilla ei riittänyt liike millään tähän. Pakitkin kierrettiin ihan liian helposti. Kaiken tämän päälle vielä jännitys ja tasapaksu maalivahtipeli niin tulos oli mikä oli.

Kaiken kaikkiaan pelasimme siis hyvin epäsuomalaista maajoukkuekiekkoa:
-heikko liike
-levällään ollut viisikko
-tasapaksu maalivahtipeli
-sekava pelitapa
-lopun selän suoristuminen
-jne.

Käsittämätöntä yhdeltä suomalaisen kiekkoilun lippulaivalta.
 
Granlundia on kylläkin turha kritisoida, kun oli mielestäni kentän näkyvin ja paras pelaaja ylivoimaisesti Suomelta. Dominoi kanadalaisia vastaankin, mutta eipä ketjukaverit oikein ole samalla tasolla.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Salomäki - MiGranlund - Pulkkinen
MaGranlund - Barkov - Armia
Donskoi - Aaltonen - Ruuttu
Hännikäinen - Paajanen - Kuronen (Hämäläinen)

Jotainhan tuossa on tehtävä. En alunperinkään ymmärtänyt miksi "laput silmillä" vetävät Kärppäduunarit laitetaan samaan ketjuun joukkueen kovimman maalintekopotentiaalin omaavan Armian kanssa samaan ketjuun. No tulos oli eilen nähtävillä, koko ketju oli täysin paska, myös Armia mukaanlukien. Mutta, jos meinataan saada mahdollisimman hyvin Armian potentiaali esiin, niin kyllä siihen viereen kaveri/kaverit tarvitaan, jotka kiekosta osaavat luopua ja vieläpä toimittavat sitä perille asti. Kyllä se Joppe paikan tullen maalin tekee. Ennen kisoja kuitenkin piristyi huomattavasti kotoisessa liigassa.
 

Fordél

Jäsen
Ei ollu vissiin mainittu tässä ketjussa, mutta Sami Aittokallio oli ilmeisesti eilen alkulämmittelyssä loukkaantunut. Se myös selittäisi sen miksi maalivahtia ei eilen kesken pelin vaihdettu.

Maikkarin juttu Määtän aivotärähdyksestä ja Aittokallion loukkaantumisesta: Nuorille Leijonille kova isku - ykköspakilla aivotärähdys - MTV3.fi - Urheilu - Jääkiekko - Uutiset

Tämä on tärkeä tieto ja selittää paljon eilistä. Tosin vaikka Aittokallio ei olisi loukkaantunut, olisin muutenkin laittanut seuraavaan matsiin Uhlbergin maaliin. Aittokallio on mielestäni hyvä veska, jolla on rauhallinen torjuntatapa. Sopisi siis hyvin tämän pakiston taakse, joka höslaa melkoisesti. Aittokalliolla on ollut tosin liigassa paha tapa lurauttaa ainakin se yksi helppo sisään, mikä on nuorelle veskalle toki ihan ymmärrettävää. Peli ei pysy 60 minsaa kasassa.

Uhlbergista on jäänyt mulle kuva veskasta, joka luottaa itseensä eikä suuremmin panikoi. Seuraavan sanon vain hyvällä eli UHlbergista on jäänyt kuva sellaisesta sopivan kusipään oloisesta kaverista, joka ei välitä mitä ympärillä tapahtuu. Hoitaa oman tonttinsa eikä varmastikaan jäädy. Laittaisin siis ehdottomasti Uhbergin maalille seuraavaan/seuraaviin matseihin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotainhan tuossa on tehtävä. En alunperinkään ymmärtänyt miksi "laput silmillä" vetävät Kärppäduunarit laitetaan samaan ketjuun joukkueen kovimman maalintekopotentiaalin omaavan Armian kanssa samaan ketjuun. No tulos oli eilen nähtävillä, koko ketju oli täysin paska, myös Armia mukaanlukien. Mutta, jos meinataan saada mahdollisimman hyvin Armian potentiaali esiin, niin kyllä siihen viereen kaveri/kaverit tarvitaan, jotka kiekosta osaavat luopua ja vieläpä toimittavat sitä perille asti. Kyllä se Joppe paikan tullen maalin tekee. Ennen kisoja kuitenkin piristyi huomattavasti kotoisessa liigassa.
No Salomäkihän on Armian vanha tutkapari aiemmista junnumaajoukkueista. MaG taas ryöväsi hyvillä IFK-esityksillä "Donskoin paikan" ykkösketjusta jolloin oli luonnollista että Donkkari ottaa paikan kakkosesta Salomäen rinnalta koska on sillä paikalla pelannut paljon Kärpissäkin. Noin minä ainakin järkeilin kakkosen olemassaolon. Joka tapauksessa olen nyt sitä mieltä että tuo kakkonen pitää hajottaa että ykkönen saadaan toimimaan. En kuitenkaan lähtisi Donskoita pudottamaan kolmoseen. Salomäki ykköseen ja sen jälkeen makuasia laitetaanko kakkosen keskelle MaG vai Barkov. Toinen sitten kolmoseen. Itse antaisin kolmosen olla ennallaan jolloin MaG ja Salomäki vaihtaisivat vain keskenään paikkoja.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uhlbergista on jäänyt mulle kuva veskasta, joka luottaa itseensä eikä suuremmin panikoi. Seuraavan sanon vain hyvällä eli UHlbergista on jäänyt kuva sellaisesta sopivan kusipään oloisesta kaverista, joka ei välitä mitä ympärillä tapahtuu. Hoitaa oman tonttinsa eikä varmastikaan jäädy. Laittaisin siis ehdottomasti Uhbergin maalille seuraavaan/seuraaviin matseihin.

Toisaalta haluaisin myös Ullbergin pelaavan, koska Gibsonista jäi tilanteiden ylipelaamisten takia huono maku. Ullberg on rauhallisempi, mutta antaa ribareita aivan helvdtisti. USA:n pelaajat tulevat myös voittamaan 100-0 maalineduspelaamisen niin kuin Kanadaa vastaankin se nähtiin ettei meidän pakeilla ollut mitään palaa. Voisin melkein vannoa, että kaikki maalit tulevat maalin edustalta Ullbergin torjunnan jälkeen.
 

Advertius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Itsemoderointi
Naurettavaa sinänsä täällä analysoida Miken peliä jossain vitun U20- kisoissa kun on miesten mm-skaboissa näyttänyt olevansa pelimies pyörittäen Nikulinia ja kumppaneita. Plus että pelikaverit ei olleet ihan samaa luokkaa, kaikki kunnia toki Markukselle ja lämäri-Teemulle.

Noh, nämä on kovatasoisemmat kisat kuin "miesten mm-skabat".
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Granlundia on kylläkin turha kritisoida, kun oli mielestäni kentän näkyvin ja paras pelaaja ylivoimaisesti Suomelta. Dominoi kanadalaisia vastaankin, mutta eipä ketjukaverit oikein ole samalla tasolla.

Kyllä se näin on. Mikkeä ei kritisoida vaikka olisi murskatappion kärsineen joukkueen kapteeni, hakee maalipaikoista vielä toivotaan-toivotaan-syöttöjä ja muutenkin pelaa etenkin odotuksiin nähden vaisun ottelun.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noh, nämä on kovatasoisemmat kisat kuin "miesten mm-skabat".
Jos näin olisi niin minkä hemmetin takia nämä samat jätkät (maasta riippumatta) eivät sitten vedä keväällä myöskin miesten kisoja? Ei ne ukkojen kisajoukkueet kuitenkaan änärijätkillä täyty kuin korkeintaan kanukeilla ja jenkeillä.

Liekkö kuvittelua vai olinko huomaavinani Granlundista jopa jonkinlaisia paineita Kanadaa vastaan? Yleensähän Mikke on viileä kuin viilipytty mutta jotenkin eilisestä huokui että Miken "oli näytettävä" mihin kykenee. Tästä johtuen haki selkeissä vetopaikoissakin vielä jotain ihmelättyä toiselle nurkalle. Suoraviivaisuutta Mikkekin kaipaa peliinsä. Noh, Mikke on sen verran älykäs että korjannee jo seuraavaan matsiin tuon jutun.
 
Kyllä se näin on. Mikkeä ei kritisoida vaikka olisi murskatappion kärsineen joukkueen kapteeni, hakee maalipaikoista vielä toivotaan-toivotaan-syöttöjä ja muutenkin pelaa etenkin odotuksiin nähden vaisun ottelun.

Mielestäni kritiikin voi kohdistaa täysin pehmoiseen pakkikalustoon, johon peli ratkesi. Sillä ei ole väliä, kuka ei tehnyt maalia 7-1 tilanteessa, vaan syötti vielä kiekkoa eteenpäin.

Meidän pakit on liian kepoisia maalin edessä ja pelkäävät virheitä, jolloin niitä tulee ihan saatasti.

Aika absurdi lause, että nämä on kovemmat kisat kuin miesten. Ei voi kuin nauraa, pitäisikö tuon kirjoittajan katsoa vaikka joukkueiden kokoonpanoja ja miettiä sitten? Huhhuh, onhan näissä vauhtia, mutta älkää nyt jumalauta noin pahasti katsoko yli. Totuus on myös se, että suurin osa suomalaisista on vielä ihan täysin poikia ja häviävät ihan kehityksessä jo näille kanadalaisille ammattijääkiekkojunnuille.

PS. Taisi olla Mikellä +/- 0. Esim. Sashalla -5.
 
Viimeksi muokattu:

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kanada pelasi vähän eri tempolla kuin Leijonat, mikä oli ainakin nuorille pakeille iso ongelma. Siellä oli monta tilannetta joissa vastustaja luisteli takamatkalta kiekkoa hakemaan menneen pakin kiinni ja aiheutti jo tällä ongelmia, missä oli suomalaisten luistelu eilen?

Voidaan puhua vaikka aamusta iltaan Meidän pelistä ja muusta taktiikkapuolesta, mutta jääkiekko lähtee edelleen yksilöiden ominaisuuksista, luistelusta ja voimasta joissa hävittiin eilen myös 8-1. Ei noin flegmaattisesti voi pelata kv-tasolla.

Valmistautuminen meni täydellisesti pieleen mistä lankeaa aika iso osa valmennusjohdon kontolle. Mutta onneksi pelataan turnausta ja sarjasysteemi antaa tappiot anteeksi tiettyyn pisteeseen asti. Jenkkejä vastaan samanlainen selkäsauna vaikuttaisi kyllä jo itseluottamuspuolella joten toivottavasti Helminen, Haapakoski ja kumppanit keksivät huomiseksi jotain muutakin kuin maalivahdin vaihdon.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos näin olisi niin minkä hemmetin takia nämä samat jätkät (maasta riippumatta) eivät sitten vedä keväällä myöskin miesten kisoja?

Jäin itsekin ihmettelemään logiikkaa, jonka mukaan U20 olisi tasokkaampi tapahtuma kuin miesten MM-kisat? Jos näin olisi, niin seuraavat tahot joutuisivat identiteettikriisiin: Jääkiekkoliitto, J.Jalonen, Urheilulehti, Ylen entiset kiekkotoimitukset, Maikkarin / Canalin nykyiset kiekkotoimitukset, Karjala-lippisten ja -t-paitojen valmistajat, Senaatintorin alue Helsingissä, Ravintola Teatteri, Antero Mertaranta, JVG, Poju, Vesku Loiri etc.....

Siis koko Suomen, ellei peräti koko maailman, kiekkoiluhan elää ja hengittää MIESTEN MM-KISOJA ja MEIDÄN PELIÄ ! Merkitseekö tämä sitä, että maailman tärkein MEIDÄN PELIN areena on nyt miehitetty Suomen osalta Raipe Helmisellä ja hänen "pelikirjallaan" ? Ei hemmetti ! Jääkiekossa on vielä jonkun verran kerettiläisiä, jotka pitävät Stanley Cupia, World Cupia ja Olympialaisia jääkiekon absoluuttisesti kovatasoisimpina tapahtumina. Suurin osa maailmasta on kuitenkin kääntymässä miesten MM-kisojen kannalle,kuten kuuluukin. Mutta että U20 olisi se juttu....nyt toimintaa Jääkiekkoliitto, Urheilulehti ja kumppanit! Lähettäkää Raipelle Meidän Pelin käsikirja. Ja pistäkää varmuudeksi mukaan myös Sudenpentujen käsikirja.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
PS. Taisi olla Mikellä +/- 0. Esim. Sashalla -5.

Eikös se ole aika kohtuutonta verrata Micken plusmiinussaldoa Sashan aloitusten plusmiinussaldoon?

Micke saalisti oikeasti plusmiinussaldon +/- 0 ja Sasha -1. Molemmilla aloitukset tuotti saldon -5. Micke (7v/12t ja Sasha 1v/6t)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös