Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – urheilupersoona

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Barnes, 12.03.2015 klo 15.30.

 1. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Kyllä, en osaa edelleenkään lukea. Eli naapuriapua ei tulkita rahankeräykseksi. Rahankeräyksen pitää kohdistua yleishyödylliseen kohteeseen, josta yksittäinen henkilö tai perhe tekee poikkeuksen. Mutta tämä tosiaan on luvanvarainen.

  Onko laki tosiaan vanhentunut, en osaa sanoa. Käsittely poliisin toimesta ainakin on pahasti ruuhkautunut.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 3. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Olettaisin, että tässä on tehty paperityöt kuntoon, ja jopa maksettu pieni käsittelymaksu, että on saatu keräys rekistereihin. Suomessa tosin käsittelyajat ovat tällä hetkellä ilmeisen kestämättömät. Onko syy lainsäädännössä vai siinä, että toimintatapoja ei ole päivitetty digiaikaan sopiviksi - en osaa sanoa?

  Nopeasti kollasin Jenkkien lainsäädäntöä, ja luonnollisesti vaihtelua löytyy osavaltioiden kesken. Osassa esim. alle $10K keräykset ovat löyhemmin kontrolloituja.
   
 4. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Kai se on vain pakko uskoa, ettei loistava herrasmiesten saunailta saa enää jatkoa. Tämä huikeita vieraita, sekä ennennäkemätöntä editointia sisältänyt mestariteos jäi siis kolmen jakson mittaiseksi.

  Oma suosikkikohtaukseni on ehdottomasti se, kun Tamminen kehuu Aleksille kuinka briljantti idea kyseinen formaatti on, ja Aleksi vastaa kuin epäuskoinen lapsi että eikös olekkin.
   
 5. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Ompas tämä valunut alas.

  Tällä hetkellä Enbuske ja Valavuori käyvät värikästä sanasotaa Twitterissä. Puhelimella en nyt juuri jaksa linkkejä hakea, mutta kantsii tsekata.
   
 6. teppana Jäsen

  Enbuske siis ihan oikeasti aikoo ottaa matsia Tammisen kanssa? :D
   
 7. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  22.3 Maikkarin suorassa lähetyksessä (EVS).. En tiedä mitä tuostakin tulee.

  Lähteenä Enbusken twitter.
   
 8. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Haha. Voi luoja mitä häröilyä. No, Tamminen ei varmasti tuohon mukaan lähde. Ei siinä että Enbuske yhtään fiksumpaa itsestään tällä haastolla tekisi.
   
 9. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ilmeisesti Tami ei ole kuitenkaan ottanut haastetta vastaan, ainakaan vielä. On myös Enbusken mukaan estänyt hänet Facebookissa.

  En tiedä, jotenkin todella rasittavaa seurattavaa nämä julkkisten someriidat. Ja joo, ei pitäisi seurata ollenkaan, mutta väkisin näitä ilmestyy feediin jos esim. Twitteriä selailee.
   
 10. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tamihan totuuden nimissä haastoi Enbusken ja käski tämän valita lajin. Yllättäen oli pelkkää tyhjää puhetta sillä ei odottanut Enbusken vastaavan puhelimeen. Surkuhupaisa episodi erityisesti kun Varainkeruumies liittyi karkeloihin aukomalla taas päätään twitterissä ja haastamalla vaparimatsiin (tulisi Tamin tilalle) ihan kuin olisi joku kovakin tekijä niissä hommissa.
   
 11. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Huvittavaa vielä on, että varainkeruumiehellä on omat nokkapokat tulossa Johtavan asiantuntijan kanssa. SE vasta surkuhupaisaa olikin. Tässähän on kohta GREATEST FINNISH FIGHTING NIGHT EVER kasassa, kun ensin matsia mano po mano ottavat Enbuske vs Tami ja illan pääesityksenä MANO PO MANO: Johtava vs. MANAGER OF Mikkonen, SOlano, Bisons, TOPO, Honka, Selänne, Nieminen jne. Valavuori.
   
 12. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Niin, siis Tamihan ei ole vielä mitään vastannut.

  Tämä päättyy varmaankin johonkin kädenvääntöön hyvässä hengessä EVS:n lähetyksessä.
   
 13. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Eikös varainkeruumies jättänyt auki tuon matsin Johtavankin kanssa, vaikka aluksi oli kova uho päällä? Ehkä sekin selviää sitten marraskuussa..

  Ei kyllä hirveästi yllätä tämä Tamin ja Valeksin "veljeys". Molemmat samanlaisia narsisteja, jotka uhoavat, mutta häviävät heti maisemista, kun olisi tekojen aika. Enbuskena haastaisin doerin matsiin, sillä tekisi kuitenkin lopulta "tamit". Itse olisin kyllä valmis maksamaan aika suuren summan, jotta pääsisin näkemään kun doer ottaa turpaansa. Vaikka rahat menisivätkin sitten hänen valitsemaansa "hyväntekeväisyysprojektiin".
   
 14. Fancy Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IceHearts
  Kyllähän narsismi paistaa läpi kaikesta myös Embusken toiminnasta. Keskeinen viesti hänellä tuntuu olevan "katsokaa minua" mutta minkäs teet kun omahyväisyys estää nousemasta Tamin haaston yläpuolelle. Suoraan sanoen lapsellista touhua niin Embuskelta, Valavuorelta kuin Tammiseltakin. Ottelisivat reilusti ja löisivät lerssin pöytään mittaamista varten.
   
 15. teppana Jäsen

  Lainaus:
  No joo. Itse olen Enbuskesta tykännyt juuri sen ylimielisen intellektuellin asenteen vuoksi. Tämä Tamin haastaminen ei oikein sovi siihen pirtaan. Mielummin näkisin Tuomaksen naureskelevan tälle 'äijämäiselle' haastolle.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuo oli kyllä todellinen win-win-tilanne. Siis Enbuske vastaan Valavuori. Saisipa kumpi tahansa turpaan, niin olisi näkemisen arvoista. Parhaassa tapauksessa toki molemmat kuten kunnon matseissa on joskus tapana käydä.
   
 17. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Itseasiassa tämmöistä ei kannattaisi laittaa edes tämmöiseen palstaan.
  Se oli varmaan ihan järkevä ratkaisu, kun Kummeli jätti panomiehen lähettämättä.

  Mutta minä en samaa järkevää virhettä tee, joten tässä kaikille tarjolla... ehkä jo ties monennen kerran...
   
 18. Kirjoittelija Jäsen

  Aleksi Valavuori on Chicagossa. Lauri Markkanen vaikuttaa Twitterissä olevan kovin innoissaan siitä, että kohta voi päästä tapaamaan doeria:

  Lauri Markkanen Twitterissä: "… "
   
 19. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
 20. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 21. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Kyseessä siis Somesta tuttu puolijulkkis/komediahahmo. Ja se että minä tiedän asian todistaa etten ole vanha.
   
 22. J.Petke Jäsen

  Lainaus:
  Jee, mäkin haluan haukkua! Ei niillä faktoilla niin väliä. Tuolla matkallahan ei ollut mitään tekemistä Valavuoren kanssa. Ja hävettäähän sitä olla suomalainen, kun joku kehtaa kannustaa ja ottaa roolia. Voi jeesus. Itse en järin paljoa pidä tuosta hahmosta mutta onhan tää yleinen naukuminen aika säälittävää.
   
 23. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Luulin tuon liittyneen jollain tavalla siihen Valavuoren masinoimaan Chicagon reissuun, mutta ilmeisesti olin väärässä, joten pahoittelut siitä. Minä kyllä ymmärrän jokaisen affin haukkumisen. Tai jos sinun mielestäsi se on ihan asiallista käytöstä, että kannustetaan nuoria ongelmapelaajia pelaamaan uhkapelejä ja annetaan siihen kylkeen vielä tappiollisia vedonlyöntivinkkejä, niin sitten ajattelemme ilmeisesti asioista hyvin eri tavalla. Etenkin kun vielä kaiken lisäksi niistä pelaajien tappioista otetaan joku tietty prosenttiosuus omaan taskuun. Puhumattakaan siitä, että niistä tuloista ei makseta edes veroja. Ikävä kyllä Valavuoren kohdalla henkilön vastenmielisyys ei jää edes tähän, vaan niitä seikkoja listatessa menisi koko loppuilta.
   
 24. J.Petke Jäsen

  Lainaus:
  Enhän minä puhunut affitoiminnasta mitään. Miten se liittyy kommenttiini?
   
 25. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Siten, että otit kantaa yleiseen "haukkumiseen", joka on mielestäsi säälittävää."Haukkuminen" kohdistui tässäkin kohtaa hassunhauskasti pukeutuneesen affiin, jolla on tapana pitää betsifirman logoa vaatteissaan, mikä on osa tätä hänen affitoimintaansa.