Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – urheilupersoona

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Barnes, 12.03.2015 klo 15.30.

 1. J.Petke Jäsen

  Lainaus:
  Voitko avata lisää tätä Lärvisen affitoimintaa? Meneekö sinulla nyt mainoskasvot ja affitoiminta sekaisin? Itse en ainakaan ole nähnyt Lärvisellä mitään affitoimintaan liittyvää. Jos sinä olet, niin sivistä toki minua.
   
 2. Tuamas Jäsen

  Aleksi ”en ole affi” Valavuori.
   

  Liitetyt tiedostot:

 3. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Käsittääkseni Aleksi sanoi näin muutama vuosi sitten, twitteröidessään vedoista. Onhan tilanne saattanut muuttua. Ainakin tuo Twitter aktiivisuus käsittääkseni laskenut.
   
 4. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Huigee jäbä!
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Vielä vuosi sitten sanoi noin liittyessään erään vedonlyöntifirman nimiin.

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/aleksi-valavuori-palaa-rahapelimaailmaan---en-ole-affi/RQYTk7pG

  Ja nyt sitten perustaessaan taas uuden (ties kuinka mones vastaavanlainen) vedonlyöntivihjesivuston myöntää, että joo kyllähän mun taskuun teidän tappiot sataa, mutta hei se menee yhteiseen hyvään, niin saadaan parempia kisoja ja parempia palkintoja.

  Doers do.
   
 6. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aleksi pätee Twitterissä postaamalla valmiiksi kirjoitetun vetovinkin / pelatun vedon samaan aikaan, kun maali syntyy -> veto menee oikein. Sit ihmiset ihmettelee, että ei siinä kauan mennyt/olipa upea haku. Näitä löytyy herran viestihistoriasta jo liikaa, joten missään nimessä kyse ei ole enää hassuista sattumista.
   
 7. rosba70150 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikan Boltsi, Philly
 8. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
 9. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kaikki kunnia betsimestarille. On se jotain oikein tehnyt kun Valavuori sai uuden uuden kunnianarvoisen seuraajan Twitterissä ja Cuban vielä lisäsi yhteiskuvan sekä Facebookiin sekä Instagramiin.
   
 10. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, G.Kasparov, Boris Nemtsov
  Eikö tuo Mark Cuban ole huhupuhujen mukaan ehkä seuraavissa USA:n presidentinvaaleissa mukana. Näinpä Valavuoren kuva voi joskus saada lisää arvoa. "Meikä ja USA:n presidentti".
   
 11. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tarkoitat kai "Meikä ja Aleksi Valavuori"?
   
 12. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Näen jo Valeksin semmoisen kuvasuurennuskyltin kanssa Valkoisen Talon portilla mekkaloimassa "Rimempö mii, mistö president!!??". Kuuden viikon jälkeen poliisi kantaa Valeksin putkaan.
   
 13. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  "Mark Cuban omistaa NBA-koripallojoukkue Dallas Maverickin, ja nimenomaan kyseinen laji yhdistää miehiä.

  - Olemme tunteneet toisemme muutaman vuoden. Olen tehnyt Euroopan puolen korisscouttaamista suoraan hänelle. Vihdoin hän pääsi Suomeen, joten hieno homma, Valavuori juttelee puhelimessa."

  Jotenkin on vaikea uskoa tätä.
  Mutta ehkä olen vain kateellinen hanhinaama.
   
 14. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Otto Karvisen ulkojäänasuttelut
  Lainaus:
  Heh, tähän asti Cuban kuitenkin jättänyt Valeksin täysin twitterissä huomiotta. Kumma homma kyllä.
   
 15. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Ja vielä vaikeammaksi tuon uskomisen tekevät Aleksin verotiedot muutamalta viime vuodelta. Vai onko Cubankin maksanut palkkat suoraan Gutsin/Nordicbetin/etc pelitilille. Aleksin onneksi Suomessa tutkiva journalismi ei ole urheilupuolella kovassa huudossa.
   
 16. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Ehkä hänellä on maksettu kykyjen mukaan.
   
 17. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Lainaus:

  Hitokseen Aleksilta sujuvaa hevon paskaa. Kaksi vuotta sitten yritti twitterissä saada Cubaniin kontaktia ja nyt ovat tunteet muutaman vuoden. Vähän vielä värikynää ja on vastannut Mavericksien rakentamisestakkn jo vuosikymmeniä.
  Ei hitto, että oikeesti kehtaa
   
 18. Realcowboy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mitenhän Valavuori pärjäisi Sinisten eduskuntavaaliehdokkaana?
   
 19. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Jokuhan voisi twiitata Aleksin twiitin Cubanille ja kysyä?
   
 20. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Eihän nämä Valavuoren puheet voi olla yllätys enää kenellekään? Paskanpuhuja tuo on ollut aina. Jarkko Niemisen manageri ja sitä rataa...

  Itseäni yllättää tosin se, että media edelleen päästää nämä filtterittä läpi. Se on vähän sääli, sillä joku Valavuoren taustaa vähemmän tunteva lukija saattaa jopa uskoa näitä juttuja. Foorumeilla siellä täällä Valavuoresta puhutaan täysin eri sävyyn kuin mitä herran mediakuva on. Sihvonen on Valavuoren suuntaan tökkinyt toistuvasti, mutta mitään isompaa ei ole sieltä tullut. Yle jossain vaiheessa yritti vähän purkaa tätä affi-kuviota, mutta ei siinäkään Valavuori varsinaisesti kovin suurta osumaa julkisuuskuvaansa saanut. Jotenkin tuntuu, että se "Niemisen manageri" -paskapuhe on ainoa, mikä ammuttiin alas kovemmalla kädellä. Silloinen Urheilulehti Eerikäisen johdolla ei jättänyt paljon epäilyksiä sen "manageripestin" todellisuudesta.

  Korisvaikuttaja, urheiluvaikuttaja, some-vaikuttaja ja mitä näitä on. Valavuori tuntuu itse valitsevan tittelin ja se hyväksytään kyseenalaistamatta.

  Tämä viimeisin menee hyvin samaan kategoriaan. Aivan varmasti viime vuodet nollatuloilla ollut Valavuori on toiminut NBA-seuran scouttina. Aivan varmasti joku scoutti raportoi suoraan NBA-seuran omistajalle ohi mm. koko operatiivisen johdon... Mutta mitäs näitä epäilemään, kun Valavuori näin sanoo. Saadaanpahan kivaa tarinaa aikaan taas...
   
 21. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Tässä kyllä peräänkuulutan myös median filtteriä. Radio Rock oli pakko kääntää pois kun alkoivat mehustelemaan Valeksin hengailusta Cubanin kanssa.
   
 22. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Täällä taas hanhinaanat kaakattaa. Oletteko itse käyneet dinnerillä Marc Cubanin kanssa, toimineet NBA-seuran scouttina ilmaiseksi tai hengailleet Selänteen Teemun sohvalla? Niinpä. Doers do.
   
 23. Tumpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lipö ty.
  Lainaus:
  Kyllä minä haistoin siitä aika mukavan sarkasmin, olisit kuunnellut loppuun asti. Ainakin siis aamulla Korporaatiossa.
   
 24. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ahh...en kuunnellut kuin muutaman sekunnin kun tuli se alkuspiikki siitä kuinka kateellisia ovat. Täytyypä kuunnella podcastista. Hyvä jos heittivät vähän kylmää.
   
 25. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Valavuori on siitä trumppimainen tapaus, että hänen "base" tykkää siitä miten "aidosti ja posin kautta toinen seuraa suomalaista urheilua ja urheilijoita" ja miten ainoa kritiikki mitä tulee kohdistuu "liiton herroihin ja systeemiin joka ei tue urheilijoita tarpeeksi". Kaikki nämä homo- ja affi- S8lännetwitter-sekä niemiesjakemanageri-kohut katoaa sitten, kun tulee seuraava suomalainen urheilija ketä fanittaa twitterissä. Sitä seuraavaakaa menestyjää ei tueta tarpeeksi, ja hänellekin tulisi perustaa urheilutalli.

  Sinänsä tuo urheilufanittaminen ei nyt ole niin paha asia, mutta nuo affitouhut tekevät ko henkilöstä vastemielisen.