Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – urheilupersoona

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Barnes, 12.03.2015 klo 15.30.

 1. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Katsoin, että Cuban otti Mavericksin omistukseen vasta vuonna 2000. Muuten olisi Allu voinut ottaa propsit siitä, että scouttasi Dirk Nowitskin.
   
 2. Ruutu8 Jäsen

  Aleksilla selvästi lamppu syttynyt, että eSportin taustalla saattaisi olla Doerin kokoinen aukko. Eiköhän siellä ole jo jätetty yhteydenottopyyntöjä suomalaisille lajin staroille Valeksin toimesta.

  Toivotaan vaan että kukaan näistä ei astu ansaan. Tietäähän se jo etukäteen, miten homma menee Valavuoren kultaisen kosketuksen jälkeen..
   
 3. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Valavuori on Hjalliksen diilin loppuvastus. Sen ku päihität niin paikka on sinun.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 4. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Kukaan ei ole varmaan kertonut vielä Doerille, että NBA:n eSports liiga pyörii tällä hetkellä jo kovaa vauhtia. Viralliselle ystävälle Mark Cubanille puhelua, niin eiköhän sieltä joku pesti moniosaajalle löydy. Cubanilta löytyy vielä sen verran pätäkkää takataskusta, että saisi Doerkin aika monta vuotta siellä häärätä ennen kuin pitäisi nostaa yksi sormi lisää pystyyn.
   
 5. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Valavuori, Seppänen ja muut betsiaffit ovat ehkä oman kuplani perusteella jättäytyneet (some)julkisuudesta pois päin? Affiliksat rullaa ja ei tarvetta enää riehua joka paikassa?
   
 6. Unkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC
  Pekka Haavisto on ainoa oikea ratkaisu tässä tilanteessa. Vihreät kerää hänen sympatiapisteillään jopa 16 %. Se on sitten toinen juttu, jos Pekka meinää vetäytyä pois, pitäishän sen olla hallituksessa joka voiton ottaa. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
   
  Barney tykkää tästä.
 7. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Eli et halua Valeksia hallitukseen? Mikäs siinä on? Doeri painelis hommat kuntoon ja hanhinaamat sais istua kaktukseen.
   
 8. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Onko Valavuori alkanut Haaviston vaalipäälliköksi? Jos on, niin on muuten tulossa kova kampanja.
   
 9. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Tähän kiinnitin itsekin huomioita ihan äskettäin. Muutaman vuoden hurjan affipiikin aika taitaa tosiaan olla ohi. Myös julkisuudesta enemmänkin tuttujen naamojen (Esim. aamulypsyn Jaajo ja Perälä) somefeedeistä on voittolappujen kuvat kadonnut.
   
 10. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaan että siellä alkoi verottajan katse polttaa selkää vähän liikaa.
   
 11. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Myönnän, olen sen verran henkilövihainen ihminen välillä, että toivon todella, ettei pelkkä katse polta vaan myös kylmä kosketus, joka todella laittaa aisoihin.
   
 12. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Seppänenhän tuottaa mediaa aika vahvasti Instagramissa nimimerkillä Urheilujatka2 tsjp. Lärvinen tuottaa samanlaista mediaa. Eli kaikenlaisia urheiluaiheisia meemejä. Jonnet tykkää ja kai siellä arvotaan jonkun betsifirman piikkiin kaikkia matkoja Pohjois-Amerikan urheilutapahtumiin.
   
 13. nolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta kuinka kauan affiliksat rullaa jos on pois somesta? Pakko kai sitä jotenkin on huorattava niiden rahojen eteen.
   
 14. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Riippuu vähän millainen sopimus Aleksilla on: kertakorvaus per pelaaja joka on linkin kautta tullut vai revenue sharing malli. Jälkimmäisessä sitten pelaajan pitäisi jonkun aikaa siellä pysyä ja latailla lisää sytykettä tililleen jota polttaa.
   
 15. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Jep riippuu sopimuksesta, jos se on esim. "prosentit pelaajan kaikista tuotoista niin pitkään kun pelitili on käytössä", joten tuollaisissahan riittää että saa naarattua sinne tarpeeksi pelaajia ja provikat juoksee hautaan asti riippumatta siitä hankkiiko uusia pelaajia (jos vain nämä aiemmin hankitut pelaajat pelaa).
   
 16. Ruutu8 Jäsen

  Valeksilta taas maailmanluokan jinxaus. Twitterissä avautui siitä, kuinka Susijengi on sekaisin ja pataan tulee huolella. Game over ja sitä rataa..

  Hetki tästä, ja Suomi kuroo noin 20 pisteen eron kiinni ja marssii voittoon. Sen jälkeen uusia twiittejä, miten oikeat miehet olivat lopussa kentällä ja ikäänkuin Valavuori olisi toiminut juuri samoin. Voi voi...

  Varainkeruumiehen kultainen kosketus ei kyllä koskaan petä.
   
 17. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  Valavuorikin on pamauttanut uuden podcast-ohjelman tulille, nimeltään Urheiluradio. Saas nähdä herääkö Yle kyseenalaistamaan tuon nimen käytön.
   
 18. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  "Istuttiin alas ja tehtiin seuraava päätös. Nimi vaihtuu. Emme halua loukata Yleisradion perinteisen ohjelman nimeä emmekä tuottaa mielipahaa kenellekään, päinvastoin. Tulemme uuden nimen kanssa ulos ensi viikolla."

  Ja näin.

  Muutaman päivän Valavuorikin jaksoi vääntää, että vaikka nimet onkin samanlaisia niin ei siinä ole mitään ongelmaa.
  Tämä uusi ohjelma tuskin viittä jaksoa pidemmälle kestää, kuten ei mikään Valavuoren juttu.
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Saihan se tuolla huomiota. Tuskin mikään pitkäikäinen viritys tämäkään tulee olemaan, mutta eiköhän doerilla ole jo kymmenen muuta rautaa tulilla.
   
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Onhan tuo kuitenkin niin geneerinen nimi, että halutessaan olisi varmaankin saanut käyttää.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Urheiluradio geneerinen? Tuohan on koko kansan tuntema YLEn tuote. Varmaan sitten Urheiluruutukin on geneerinen, joten siitä vaan Aleksille vinkkiä.
   
 22. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Onhan se tunnettu, mutta tuskinpa voisi omia itselleen ohjelman nimeä Tv-ohjelma. Ei tuo oikein tavaramerkiltä kuulosta vaan on vain jonkunmoinen radio. Monien radiokanavien nimissäkin esiintyy sana radio sulassa sovussa.
   
 23. sventur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJK & NasKi (R.I.P)
  Ajattelin perustaa yrityksen, oisko Omena hyvä nimi? Tai vaikka Apple, niin ois mahkuja kansainvälisille markkinoille. Sehän on vaan tavallinen hedelmä, eikai sitä oo voinu kukaan omia?
   
 24. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Mahtailevä päärynä. Saat luvan käyttää tuota nimeä. Paljon parempi kun Apple. Americkaksi Pretentius Pear.
   
 25. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ollut koskaan kuullutkaan firmasta nimeltä Apple Productions, mutta eipä ollut vaikea arvata sellaisen olevan olemassa. Onko se Urheiluradio nyt sitten Ylen hallinnoima tavaramerkki vai ei. Kaipa se voi tietysti ollakin, jos sellainen arvonimi on myönnetty.