Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

  • 1 122 094
  • 2 956

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Suunnilleen lähes kaikki pleijaripelit nähnyt Sashalta ja sama teema tuntuisi jatkuvan sarjojen alussa.

Jännittynyt, hyvin jännittynyt eikä peli meinaa kulkea millään. Ei samanlaista touhuilua kun runkkarissa.
Erityisesti putoaminen Islandersia vastaan otti koville kun maaleja paukku omiin kun mies kentällä.

Nyt Caps pitänyt tiukasti miestä, ei tilaa puoliakaan mitä runkosarjassa. Heti kun vapautuu niin alkaa onnistua.

Ei valitettavasti Sashan porukka tuu voittamaan mestaruutta, pakisto eikä molari riitä.
 

Zohan

Jäsen
Ei valitettavasti Sashan porukka tuu voittamaan mestaruutta, pakisto eikä molari riitä.

Molari ei riitä? Ollaankoha me katsottu eri pelejä. Bobi ollut loistava tänä keväänä, ja hänen ansiostaan Capsien ensimmäisen erän vyörytykset on kestetty. Yhtään matsia ei oo maalivahtiin hävitty, mutta muutama on hänen ansiostaan jo voitettu.
 

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Florida, Colorado ja Carolina
Barkov on asemoinut itsensä melkoiseen jumalan asemaan kun piste per peli pleijareissa on taas se petti.
Hmm. Nyt täytyisi vielä hoksata, että missä nyt on varsinkaan viime peleistä niin sanottu, että Barkov on pettänyt näissä pleijareissa? Aivan alkua lukuunottamatta on pelannut sinänsä erittäin hyvin, varsinkin puolustuspäähän. Tehojakin toki tullut, mutta ketjussaan on jäänyt hyökkäyspelissä varsin toissijaisen rooliin esim. Verhaegheen nähden. Toki Verhaeghe suorittaa tällä hetkellä aivan ylimaallisella tasolla ja varmasti juuri Sashan erinomainen puolustuspeli antaa siihen Verhaeghen huikeaan hyökkäyspeliin paljonkin eväitä. Siltikin näen, että Barkovilla olisi potentiaalia selvästi parempaankin hyökkäyspelin osalta. Se ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita, että Barkov olisi mielestäni mitenkään pettänyt. Päinvastoin, ilman hänen hienoa panostaan ei Florida olisi takuulla Washingtonia vastaan jatkoon mennyt.

Lähinnä jopa mestaruutta ajatellen toivoisin Sashan löytävän vielä jonkin verran lisää aktiivisuutta ja pelirohkeutta hyökkäyspään peliin. Ja tietysti hänen sekä muiden Floridan ylivoimapelaajien olisi syytä alkaa löytää juonikkuutta ja tehoja viimeinkin myös ylivoimapeliin. Toki jos Barkovin näin puolustusvoittoisesti pelaaminen veisi joukkueen vielä selvästi pidemmälle tai jopa mestaruuteen, niin sehän olisi vain mahtava juttu. Ja onhan niitä tehojakin siis silti tullut moneen muuhun huippupelaajaan nähden näissä playoffseissa jopa erinomaisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös