Aivot, mitä vittua nyt taas?

  • 394 102
  • 1 689

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt se on sitten aika avata omakin sanainen arkku tähän ketjuun.

Tulin tänään duunista autolla, kun katsoin, että punainen valo palaa suojatien kohdalla. Se valo paloi minulle eikä jalankulkijoille, jostain syystä ajattelin toisin. Kaiken lisäksi suojatiellä käveli ilmeisesti äiti ja nuori lapsi. Ihmettelin, että mitähän kasvatusta tämä on nykyään, kun kävellään lapsen kanssa punaisia päin. Suojatie oli kaksiosainen ja heidän tullessa sen keskiosaan, ihmettelin, kun edessä olevani auto pysähtyi. Nehän kävelee punasia päin, miksi siis pysähtyä, kun eivät ole edessä? No enköhän mä vittu vie sitten vielä kevyesti tööttiä huudattanut sille autolle... Sitten sitä jotenkin ihmeellisesti havahtui ja katsoi, että: ''perhana, noi punasetha on mulle''. Pakko sanoa, että silloin olin kyllä noloa miestä. Eiköhän se edessä oleva auto vielä kääntynyt samaan suuntaan ja kieltämättä siinä tuli kyllä vähän naureskeltua.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jaahas, aika tehdä esiintymisensä taas tällä palstalla.

Kävin höntsäilemässä tuossa hetki sitten ulkojäillä, mukava keli ja kaikkea. Kärkivipukin toimi, useammankin kerran. Mutta aivot ei. Siinä peliä lopeteltaessa mietin ilmeisesti jo saunan lauteita kun pikkukaveri pyyhälsi mun edestä ohitse koppiin vievälle kumimatolle samaan aikaan minulle huuliaan lärpytellen. En tiedä mitä vittua aivot taas, mutta mä vaivihkaan laitoin mailan sen pikkukersan jalkojen väliin ja se pyllähti siitä. 2 minuuttia, kampitus. Tuomarit eivät kuitenkaan huomanneet mitään ja nyrkillätapettava itseasiassa varmaan luuli että kaatui omia aikojaan. Lärpytin sille takaisin ja kävelin koppiin.

Voi olla taas ylpeä itsestään.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Tarkoitus oli kirjoittaa osoiteriville vuokraovi.com, jostain syystä kirjoitin vuokrapovi.com.
Mille/minkälaisille sivulle tuolla päätyy? En uskalla kokeilla, kun firman palomuurit herjaa pornovaroitusta jo Youtubessa fucking hostilea etsiessä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Pitkästä aikaa asiaan tähän ketjuun. Teinpä eilen sellaisen hienon päätöksen, että puhdistanpa jääkaapin ihan täysin, jotta se olisi jälleen siisti.
Kaikki meni hyvin juu. Aloitin tyhjentämällä jääkaapin, pesin kaikki levyt ja kaapin seinät jne. Kun olin putsannut jääkaapin, pistin jääkaapin oven kiinni ja lähdin menemään. Unohdin siis jääkaapin kaikki tavarat viereiselle pöydälle ja tänä aamuna iloisena löysin ne siitä pöydältä.
Miten helvetissä voi tulla moinen oikosulku päähän, ettei tajua laittaa tavaroita takaisin kaappiin.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Vuoden kaupassakäynti. Bussia piti odotella sen verran pitkään että kävin kaupasta hakemassa kylmäkahvin vai miksikä niitä sanotaan. Maksoin setelillä ja ilmeisesti putkiaivojen koko kapasiteetti meni vaihtorahojen laittamiseen lompakkoon. Nimittäin bussissa tajusin etten ottanut sitä kahvia sitten mukaan sieltä kassalta. Onnistuin siis kävelemään kaupasta ulos ottamatta ainoaa ostostani mukaan.

Dementia vaivaa muutenkin. Monesti vedonlyönnissä olen pelannut jonkin kohteen kaksi kertaa kun ei muistanut että oli jo laittanut siihen. Tuo nyt on ihan ymmärrettävää, mutta pari viikkoa sitten huomasin pelanneeni saman kohteen kolme (!) kertaa eri päivinä.

On se kumma juttu että oli mielessä vähintään neljä juttua, mutta nyt niitä on siinä vain kaksi. Kai sekin on tämän ketjun kamaa.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Vitutusketjun kamaa, mutta laitetaan tänne, kun en ole koskaan tähän ketjuun kirjoittanut. Hieman vauhdikkaammaan pe-la välisen yön jälkeen lähdin kaverin asunnosta muutaman muun kanssa kohti kotikontuja. Itiksen automaatilta nostin rahaa. Painoin vielä saldo ruudulle, koska en ollut saldosta varma. Rahat tuli ja saldo tuli näkyviin. Totesin, että hyvä ettei ole tullut ottoja tai menoja joita en muistaisi. Tyytyväisenä otin kortin ja lähdettiin metrolle. Sörkassa muistin, että jätin ne vitun rahat ottamatta siitä koneesta. Koskaan ei ole näin käynyt ennen. VITTU!

Kuulin, että automaateissa on joku 30 sekunnin aika, jonka jälkeen se imaisee rahat takaisin, mutta Itis on aika vilkas paikkaa ja konehan alkaa piippaamaan ennenkuin imaisee rahat takaisin. Veikkaan, että piippauksen alkaessa joku paikallinen Raineri on tehnyt 40 metrin kauden kotimaisen kärkiajan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kuulin, että automaateissa on joku 30 sekunnin aika, jonka jälkeen se imaisee rahat takaisin, mutta Itis on aika vilkas paikkaa ja konehan alkaa piippaamaan ennenkuin imaisee rahat takaisin. Veikkaan, että piippauksen alkaessa joku paikallinen Raineri on tehnyt 40 metrin kauden kotimaisen kärkiajan.

Heh. Tästä muistui mieleen kun aikoinaan Dublinissa asuessa kävin pankkiautomaatilla ja siinä oli 100e lokerossa ja neiti-ihminen kävelemässä masiinalta poispäin. Jonkin hetkellisen mielenhäiriön iskusta nappasin fyrkat ja lähdin neitiä kohti huikkaamalla heleällä äänellä "'Scuse me, miss!", johon mimmi reagoi suunnilleen lähtemällä juoksemaan karkuun autolleen. Sain selitettyä tilanteen ja annettua rahat muijalle, joka ei tainnut edes kiittää niistä, katteli vaan ihmeissään että mitävittua.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Monesti vedonlyönnissä olen pelannut jonkin kohteen kaksi kertaa kun ei muistanut että oli jo laittanut siihen. Tuo nyt on ihan ymmärrettävää, mutta pari viikkoa sitten huomasin pelanneeni saman kohteen kolme (!) kertaa eri päivinä.

Sama homma täällä, selailin omaa veikkaus historiaa niin huomasin, että olin laittanut yhden kohteen kadesti.
 

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Ostin Uncle Ben's -riisipusseja. Veden kiehuttua avasin kaikki pussit ja heitin riisit kattilaan. Ehkäpä aivoni vain yrittivät hienovaraisesti sanoa, että skarppaa nyt, jumalauta, ei kukaan voi olla niin uusavuton, etteikö osaisi keittää riisejä ilman jotain vitun pussia.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Minun eilinen blackout kuuluu varmaan tähän ketjuun. Oltiin perheen kanssa kaupungilla ajelemassa ja sitten lähestyin normaalisti risteystä ja punaiset valot paloi. Nooh, näin risteyksessä viereisellä kaistalla makean mustan Audi A6 ja sanoin vaimolle takapenkille että tollaisen vielä ostan ja ajoin sitten samalla punaisia päin. Vähän tuli kylmä hiki kun tajusin tilanteen kun ajoin siis suorilta risteyksestä läpi punaisia päin ja vauhtia n. 45km/h. Oma 9kk tytär oli tietysti vielä takapenkillä mukana. Vittu, pitää skarpata!
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Tuli syötyä muroja eilen iltapalaksi. Ensin kaadoin tyylikkäästi muroja lautaselle ja tartuin maitopurkkiin. Siinä vaiheessa kun ensimmäiset maitopisarat putosivat lattialle, aloin miettiä: "Niin aivan... Syvä lautanen olisi tietenkin parempi vaihtoehto."

No ei siinä mitään. Syvä lautanen esiin ja uusi yritys. Sen jälkeen maito keittiön kaappiin ja murot jääkaappiin. Onneksi tajusin tämän melkein heti kun löin jääkaapin oven kiinni, ettei mennyt melkein koko litra maitoa hukkaan. Pitäisi ehkä mennä vähän aikasemmin nukkumaan. :)
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perjantaina ostettu murueskimo-jäätelöpuikko löytyi treenikassin päätytaskusta tänään.

Oli aavistuksen pehmeä, pakkaseen sen tietenkin laitoin ja katsellaan joskus kun jäätelö maistuu että minkälainen vaikutus tuolla välisulamisella oli makuelämykseen ja puikon ulkomuotoon.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Olin aivan varma siitä, että jätin tuossa taannoin yöpymisreissun jälkeen paitani erään ihmisen luo ja kyselinkin pariin kertaan, olisiko sitä näkynyt. Ei ollut.

Äsken löysin sen saman paidan vaatekaapistani pestynä.

Aivot, mitä vittua nyt taas? Vai kummitteleeko täällä?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuli saunassa käydessä mieleen, että tulee joskus mentyä saunomaan niin, että kun käy suihkussa ennen saunaan menoa, niin alkaa pestä itseään, kuten saunan jälkeen kuuluisi. Näin tuli tehtyä tänäänkin ja siinä vaiheessa, kun oli ennen saunaa täysin pesuaineessa, mietin: "Aivot, mitä vittua nyt taas?".
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Usein aamulla väsyneenä kun käy suihkussa ja heittää shamppoot päähän niin siinä viiden minuutin kuluttua on jo unohtanut pesikö sitä hiuksia ollenkaan. Muutenkin aamulla tulee usein käytyä vajaakierroksilla. Viimeisimpänä katsoin suihkussa käydessäni että jaa, vessapaperi on loppu. Sitten kuivasin itseni, kävin avaamassa kaapin, jossa vessapaperia on, oven ja heitin pyyhkeen siihen päälle, menin paskalle ja sitten siinä huomasin että niin totta, se paperi...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Oli taas oikein koomailuvartti. Ensin yritin keittää kahvia, mutta unohdin laittaa keittimen päälle. Kun kahvi lopulta oli valmista kävelin keittiöön, otin kupin ja kävelin takaisin olohuoneeseen tyhjä kahvikuppi mukanani. Vihdoin sain kahvia kuppiin ja ajattelin painua tupakalle. Luonnollisesti otin mukaan sytkärin ja kännykän, mutta en tupakkaa.
Nyt loppupäivä tarkkana. Ties mitä tässä muuten vielä sattuu.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tämä on tapahtunut useasti: Vien roskapussia ulos roskapönttöön tai ainakin niin olisi tarkoitus. Useasti olen kuitenkin havahtunut ajatuksistani kun olen avaamassa postilaatikon kantta ja ujuttamassa pussia sisälle. On siinä muutaman kerran ollut naapureilla ihmettelemistä.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tämä on tapahtunut useasti: Vien roskapussia ulos roskapönttöön tai ainakin niin olisi tarkoitus. Useasti olen kuitenkin havahtunut ajatuksistani kun olen avaamassa postilaatikon kantta ja ujuttamassa pussia sisälle. On siinä muutaman kerran ollut naapureilla ihmettelemistä.

Onko tää nyt sitä roskapostia? Misä mun rumpusetti on? Tää kaipaa nyt badabum-tsiihhhhh.

Mutta siis samaa käy itelle. Et ole yksin.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Otteluseurannassa taisi lukea pariin kertaan että Juuso Pihlström teki ratkaisumaalin. Aivot veti oikosulkuun ja oli pakko käydä muualta tarkistamassa että oliko se etunimi mukamas Juuso. Kun tarpeeksi väittää jotain niin se muuttuu todeksi? Ei kai nyt luulis vielä parin kerran jälkeen...
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Otteluseurannassa taisi lukea pariin kertaan että Juuso Pihlström teki ratkaisumaalin. Aivot veti oikosulkuun ja oli pakko käydä muualta tarkistamassa että oliko se etunimi mukamas Juuso. Kun tarpeeksi väittää jotain niin se muuttuu todeksi? Ei kai nyt luulis vielä parin kerran jälkeen...
Maajoukkuepuolelle kirjoittaa joku jamppa, en nyt muista kuka, jolle kaikki Suomen pelaajat ovat Juusoja. Siellä vilahtelee Juuso Haatajat, Juuso Viitaluomat ja Juuso Kukkoset viesteissä. Eli luultavasti olet nähnyt ihan oikein.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Maajoukkuepuolelle kirjoittaa joku jamppa, en nyt muista kuka, jolle kaikki Suomen pelaajat ovat Juusoja. Siellä vilahtelee Juuso Haatajat, Juuso Viitaluomat ja Juuso Kukkoset viesteissä. Eli luultavasti olet nähnyt ihan oikein.

Huomioi kohta "Kun tarpeeksi väittää jotain niin se muuttuu todeksi?" eli Mondie kadotti ainoastaan tutun pelaajan nimen muistilokeroista kun tarpeeksi Juuso-hassuttelua luki.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Otteluseurannassa taisi lukea pariin kertaan että Juuso Pihlström teki ratkaisumaalin. Aivot veti oikosulkuun ja oli pakko käydä muualta tarkistamassa että oliko se etunimi mukamas Juuso. Kun tarpeeksi väittää jotain niin se muuttuu todeksi? Ei kai nyt luulis vielä parin kerran jälkeen...

Joko ajelen miinaan tai sitten en, mutta Taivainenhan sanoi Janne Pesosta Juuso Pesoseksi Ranska-matsissa, kun Pesonen teki maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös