3. Välieräottelu Kärpät - HIFK, 31.3 klo 18.30 Raksilassa

  • 60 001
  • 434

Routasydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sisua

Jees, on aika paha voittaa jos ei tee yhtään maalia, et sinänsä turha tuomaria syytellä. Ja voisin sanoa, ettei tommosta 5+20:stä kovin helposti vahingossa saa, et tässä vaiheessa kautta noi on pelaajilta itteltään karkeita virheitä, jotka saattaa maksaa mestaruuden.

No täytyy vaan toivoo, et kävis samalla lailla ku tammikuisen Ässä-tappion jälkeen (2-6): eli kunnon nöyryytys tarvittiin siihen, että saatiin peli kuosiin, nimittäin ton matsin jälkeen Kärppien ilme oli aika mahtava pitkän aikaa. Eli jospa tää 0-5 nöyryytys herättäis noi jätkät oikeesti todellisuuteen. Harkins oli muuten pelottavissa liekeissä...
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Voi halavatun halavattu

Jostakin syystä en nyt ainakaan muutaman bissen jälkeen saa tuota Kalevan linkkiä (imuroinnin jälkeenkään) toimimaan, joten lienen ainekin ennen huomista tilanteen loppuun asti nähneiden kommenttien varassa.

Laita se Siemenssi takasin sinne siivouskaappiin ja kokeile hiiren avulla ;)

Kylläpäs oli omilta järkyttävää koomailua. Juntusella oli herne jumissa, eikä voinut väistää vaikka aikaa oli. Case Machulda onkin sitten eri juttu. Machuldan pikku poikkari ensin ja Kibe lähti jäihin vähän "al dente" jaloin, ei seinään. Mitä tämän jälkeen tapahtui on hiukkasen hämärän peitossa, mutta Hannu näki. Machulda oli perse pystyssä reunassa ja keihästi ilmeisesti Kiben. Vai oliko se kyynärpää, ota nuista jutuista selvää. Se siitä.

Hifk:n ylivoima on murhaavaa, liekkö tuo kenellekkään enää epäselvää. Tasakentällisin siis taisteluun perjantaille. Viis-viis tilanteessa peli pysyy aika hyvin kasassa eikä suurempia hätiä ollut.

Ei tuo voi olla sama Lundell, joka täällä kävi yrittämässä torjua kiekkoja ;) Parempi voitti, mutta perjantaina mennään taas. Hirvittävä taistelu päälle, nyt tarvitaan jätkiltä sitä henkistä kanttia ja uskoa omaan tekemiseen. Koheltamalla ja typeryyksillä ei pärjää se nähtiin. Over and out.

edit: Ei kait tarzanin pojalla vaan ole aprillit mielessä, häh.
 
Viimeksi muokattu:

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Muutamia kommentteja puolueettomasti ottelusarjaa seuranneelta: Juntusen taklaus oli väärin ja hän sai siitä asiaan kuuluvan rangaistuksen. Machuldan poikittainen maila oli kevyt ja tuomio kova. Kuhta filmasi tilanteessa. Samalla tavalla HIFK-fanien kannattaa reilusti myöntää, kuin Kärppä-fanitkin myöntävät Juntusen taklanneen väärin. Faktaa on myös se, että eilisessä pelissä Henriksson oli huono ja Kärpät oli huono ja HIFK oli hyvä. Edelleen totuus on se, että ottelusarjassa on filmattu ja siihen on syyllistynyt HIFK. Varsinkin seuraavat pelaajat HIFK:sta Häppölä, Vopat, Vihko ja nyt myös Kuhta. Anteeksiantamatonta suomalaisille, mutta Tsekeistä sen ymmärtää. Heikkilä on itkenyt tuomareista, mutta niin on tehnyt myös Aravirta. Koko Suomi nauroi Pitkämäen pelihousu-episodille. Tästä johtuen Aravirta on saanut suuremman itkijän leiman otsaan kuin Heikkilä. Nämä ovat faktoja tästä kesken eräisestä ottelusarjasta. Olen varma, että itkuja kuullaan vielä…katsokaahan vain.

Niin ja lopuksi vielä. Jyp hävisi Kärpille ilmeisesti huonon tuomaroinnin vuoksia vuosi sitten :))
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
ile ja kumppanit

Katsokaa nyt jo hyvänen aika se Kalevan clippi matsista niin näette sen Machulda-Kuhta tilanteen.Ei se rangaistus siitä poikittaisesta tullut vaan sen jälkeen tulleesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

En kyllä yhtään ihmettele että Kärppäläiset ei osaa puhtaasti taklata kun valmentajina on kaksi entistä pakkia jotka kummatkaan eivät tainneet kertaakaan urallaan taklata.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Tiedän että itsekin olisin Kärppä fanin asemassa haukkumassa HH:ta melko varmasti. Niin helposti sitä tulee aina pelin jälkeen etsittyä se syyllinen. Olen itsekin tuomarikortin omistaneena edelleen sitä mieltä että HH toimi eilen lähes virheettömästi. Ja jos olisin liigan erotuomarikouluttaja, tekisin tästä ottelusta opetusvideon. Paha paikka tuomita pleijareissa ja vieraassa kaukalossa, mutta mies oli kentällä jäätävän kylmä. Edelleen väitän että HH ei tehnyt eilen ainuttakaan virhettä. Jos joku kehtaa väittää että ulosajo ei ollut paikallaan Turusen takaluksesta, epäilen vahvasti tajuaako tällainen henkilö jääkiekosta yhtään mitään. Katsokaa nyt hyvänen aika se tilanne uudestaan. Ei tuon selvempää ulosajoa olekaan!

Toivottavasti HH jatkaa perjantaina. Uskon myös vahvasti että se olisi Kärppien etu. Hänellä on nimittäin munaa antaa myös silloin kotijoukkueelle kovia tuomioita.

On muuten yksi muukin asia josta Kärppien tulisi ottaa oppia, eli kasokaa kuinka mahtavasti Pärä tekee maskia joka ikisessä tilanteessa. Koska on nähty tässä sarjassa joku Kärppien pelaaja tekemässä maskia maalin edustalla? Tulee mieleen yksi ainut tilanne ja siitä maali. Olisiko pikkaisen eroa tossa maalinedustapelaamisessa? Joku täällä eilen kertoi Kärppien olevan tässkin asiassa edellä :)))))
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Teme
Machuldan ulosajosta ei ole paljon sanottavaa. Kyllähän HIFK-fanitkin olisivat raivoissaan, jos tuollaisesta olisi HIFK:n ukko lähtenyt pihalle. Juuri ja juuri kakkosen siitä olisi voinut antaa.


Aivan uskomaton kommentti, mikä kertoo niistä värilaseista aika paljon. En tiedä olitko hallissa, vai veteletkö mielipiteitä ihan hihasta. Mutta et ainakaan ole alkuunkaan perillä mitä tuossa tilanteessa tapahtui.

Ilmeisen puolueettoman totuuden voi lukea jokaisesta päivän lehdestä. Tuskin ne kaikki samanlaisia satuja on keksinyt kertoa. Hesarin kommentti täällä jo on. IL toteaa Machuldan teon olleen yksi tämän kauden liigan törkeimmistä. Aika rajusti sanottu, kun sentään samassa hallissa tapahtui lähes miestappo.

Pakko todeta, että oululaisten silminnäkijöiden kommentteihin ei voi luottaa lainkaan. Ei tässä matsissa eikä siinä Metron tapauksessakaan.
 
Viimeksi muokattu:

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuo fyysisyyden puutteeseen vastaaminen tuossa pelissä naurattaa vieläkin; Myllykoski pelaa äijän pois maalin edestä(maaliin) niin jäähyhän siitä tietysti tulee. Kun taas halailija-Stepanek(täysin paska jälleen) ei saa edes puolta pienempää Pärssistä vaan lentää itse perseelleen--->melkein maali.

Machuldalle toivoisi vähintään loppukauden pelikieltoa. Varsinkin, mikäli tuo teurastus on todella tapahtunut, mutta muutenkin. Kauden(siis kesken kauden) huonoin pelaajakauppa, paitsi SaiPalle.

Pohjalta on hyvä ponnistaa, eri asia kuinka ylös pääsee.

Isaksson: ei tarvikaan luottaa. Metron tapauksessahan tuomio jaettiin, kunhan ensin kysyttiin, mitä mieltä Jokerit ja Hannu J. on tapahtuneesta. Mielestäni samalla tavalla voidaan kyseenalaistaa Nordiksen yleisö; en olisi ikinä uskonut, että siellä huudetaan suunnilleen siitäkin jäähyä kun vieraspelaaja luistelee kotijoukkueen pelaajan läheltä ja ilmavirta heiluttaa tukkaa. Hakkaa jopa Lappeenrannan!
 
Viimeksi muokattu:

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Minun täytyy lisätä vielä edelliseen se, että Pärssinen on aina ollut hyvä, samoin Karalahti ja Söderholm. Eikä tässä ole tarkoitus puuttuu ottelun lopputulokseen ollenkaan vaan kirjoittaa näistä ottelun sivujuonteista. Ja mitä mediaan tulee, varsinkin HS:iin ja iltapäivälehtiin, niin rehellisesti sanottuna siellä on toimittajilla yhtälailla värilasit päässä kuin muillakkin. Ei noiden lehtien kirjoitukset ole minkäänlaisia totuuksia, ne ovat pikemminkin kulloisenkin toimittajan mielipiteitä eikä niitä voi missään tapauksessa pitää puolueettomina. Typerää väittääkkin noin. Medialla on vain uskomaton valta ja vaikutus tavallisiin ihmisiin ja valitettavasti hyvin usein toimittajien kirjoituksia pidetään totuutena.

Kyllä myönnän Machuldankin tehneen törkeästi jos hän on tahallaan päähän takalannut Kuhtaa, mutta siitä huolimatta Kuhta filmasi sen polittaisen. Metropolitan löi mailalla Kärppien Pesosta päähän ja sai yhden ottelun pelikiellon. Jos Machulda saa enemmän, niin tapahtuuko oikeus ??

Yhtälailla voi sanoa sellaisten henkilöiden pitävän värilaseja päässä, jotka väittävät HH:n tuominneen ottelun hyvin. Ei, hän ei tuominnut ottelua hyvin.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti ile


Kyllä myönnän Machuldankin tehneen törkeästi jos hän on tahallaan päähän takalannut Kuhtaa, mutta siitä huolimatta Kuhta filmasi sen polittaisen.

Tarkennatko tuota jäätävää analyysiä. Poikittaisella selkään ja siitä jos kaatuu, ni filmaa?
Menemmekö kokeilemaan? Ajelen aluksi 10 kertaa sinua poikittaisella selkää ja lasketaan montako kertaa filmaat vai lähdetkö oikeasti nurin.
 

Morgoth

Jäsen
Osa jäähyiistä ehkä kyseenalaisia, mutta pakko ihmetellä mitä
ihmettä kärppäleirissä tapahtuu?!

Kaikki tekeminen keskittyy ihan vääriin asioihin ja joka pelissä tuomarit nuosee isoon rooliin ja milloin kuuluu mitäkin valitusta? Kärppien "mediapeli" on kyllä ihan hakusessa ja tuomaripsyykkaus on kääntynyt ihan itseään vastaan.

Ja mistä kertovat nuo kyseenalaiset Kärppätaklaukset? Kärpät eivät nyt yleensä ole mikä "sikajoukkue". Ilmeisesti vain pää ei kestä tälläisiä pelejä ja konsepti menee ihan sekaisin?!
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Feikkiheikit
Asiasta tuhanteen: Missäs on oululaisten niin ennen sarjaa hehkutettu maailman paras 4. kenttä? Tai koskas Kärpät nousee odotetulle tasolleen? Nämä hajahuomiona näistä viestiketjuista.

Sitten takaisin aiheeseen, eli eiliseen peliin. Mitä MTV3+:lta nähtynä, niin Juntusen taklaus oli kyllä törkeimpiä, mitä pleijareissa on tähän mennessä nähty. Selkeä selkäänajo, joka olisi ollut vältettävissä. Lisäksi kaveri nostaa vielä rohkeana kyynerpään ylös. Kova jätkä.

Aina olen ollut sitä mieltä, että jos et osaa pelata kovaa, älä pelaa kovaa.

Edit: Kiekko-Kalevan videon nähtyäni pakko todeta, että ulosajo oli täysin oikeutettu. Kuka aikuisten oikeasti lähtee taklaamaan jo jäässä polvillaan olevaa pelaajaa?
 
Viimeksi muokattu:

Morgoth

Jäsen
Re: Käsittämätöntä.

Viestin lähetti Let's play hockey
kylmä tosiasisia on se että Ara on saanut IFK:n pelaamaan tunteikasta ja taistelevaa, mutta silti ylilyöntejä tärkeillä hetkellä välttävää peliä, samaan aikaan kun taitava ja luisteluvoimainen Kärppälauma lienee hakenut voittoa perinteisesti (mediassa) IFK:hon liitettyjen, järkeä kaihtavien keinojen avulla, kotikentällään!

Aivan! Siis välillä tulee mieleen, että ovatko joukkueet vaihtaneet pelipaitoja vai mitä..?! Tuosta Aralle on kyllä nostettava hattua, että HIFK hermot on pitänyt ja joukkue on pelannut todella kylmäpäisesti eikä ehkä kuten menneinä vuosina tuhrinut peliään tyhmiin jäähyihin.

Vaikka en nyt Arasta henk. koht. pidä, mutta mies kyllä vie Heikkilää tässä sarjassa kuin pässiä naurussa.

Tuota HIFK ylivoimaa ei voi kuin ihailla. Aivan tappavaa menoa!
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti ile


Kyllä myönnän Machuldankin tehneen törkeästi jos hän on tahallaan päähän takalannut Kuhtaa, mutta siitä huolimatta Kuhta filmasi sen polittaisen.

Yhtälailla voi sanoa sellaisten henkilöiden pitävän värilaseja päässä, jotka väittävät HH:n tuominneen ottelun hyvin. Ei, hän ei tuominnut ottelua hyvin.

Miten ihmeessä voi joku puupää väittää että Kuhta filmasi tuossa tilanteessa? Minä satun tuntemaan kyseisen herran arvomaailman aika hyvin ja takaan että mies ei varmasti filmannut tuossakaan tilanteessa. Aivan uskomaton kommentti! Todella lapsellista!

Ja jos olet sitä mieltä että HH oli eilen huono, kerro yksikin virhe eilisestä pelistä. Olisi todella kiva kuulla.
 

MSM

Jäsen
Viestin lähetti Morgoth

Kaikki tekeminen keskittyy ihan vääriin asioihin ja joka pelissä tuomarit nuosee isoon rooliin ja milloin kuuluu mitäkin valitusta? Kärppien "mediapeli" on kyllä ihan hakusessa ja tuomaripsyykkaus on kääntynyt ihan itseään vastaan.

Ja mistä kertovat nuo kyseenalaiset Kärppätaklaukset? Kärpät eivät nyt yleensä ole mikä "sikajoukkue". Ilmeisesti vain pää ei kestä tälläisiä pelejä ja konsepti menee ihan sekaisin?!

Tätä kieltämättä saakin ihmetellä, viime keväänä oli sama tilanne Jyppiä vastaan ja silloin vielä noustiin. Nyt on jo todellinen ihme jos tästä vielä noustaan. Vaatii jo hieman onnea ja vastapuolen virheitä. Toisaalta eipä ne virheetkään auta mitään sillä Kärppien viimeistely on tällä hetkellä todella huonolla tasolla.

Ihmetyttää Kärppien pelissä myös se, että ei tajuta olla ottamatta typeriä jäähyjä. HIFK:n ylivoima todella loistavaa, joten pitäisi tajuta tiukkojen ottelujen ratkeavan juuri jäähyihin.

Yksi kysymys kaikille, onko tämä keskustelu sitä Suomen laadukkainta kiekkokeskustelua mitä tänä keväänä on nähty? Tätäkö kaikki haluaa? Provosoidaan, että päästään valittamaan takaisin. Kaikki valittavat toisilleen, kukaan ei osaa olla objektiivinen. Ei voittavalla, eikä häviävällä puolella.

Varsinkin tämä 'itkemis' -aihe on saanut käsittämättömät mittasuhteet. Mielestäni kellään ei olisi mitään sanomista, kaikki syyllistyy siihen aivan tasapuolisesti. Itseäni ihmetyttää ja ärsyttää kärppäporukan sokeus (Heikkilän itkut myös), mutta samoin olen pettynyt IFK:n porukkaan (Aravirran tempaukset). Aikaisemmin keskustelu oli paljon asiallisempaa.
 
Viimeksi muokattu:

Kermit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Isaksson
- "Nämä ovat näitä ikäviä juttuja, joissa pelaaja kääntää selän juuri taklaushetkellä. Valitettava homma, Kari Heikkilä totesi suojattinsa taklauksesta."

Näin Jatkoajan raportissa. Missäköhän Heikkilän silmät ovat taas olleet, Jokainen näkee, että Turunen on selin kentälle todella pitkään. Juntunen ei ole lähelläkään ja ajaa sitten selkään, vaikka satavarmasti näki missä asennossa Turunen oli.

Niinpä. Varsinkin kun Heikkilä Hesarin mukaan sanoi, ettei edes nähnyt, mistä jäähy tuli. Milloinkas tätä miestä pitäisi uskoa?
 

Supersonic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Pitikö tämäkin nähdä...?

Vannoutuneimmankin vääräuskoisen on nyt kyllä annettava IFK:lle tunnustusta. Itse pelistä en tiedä muuta kuin sen mitä urheilu-uutisista näin. Mutta mitä maaleja! Pakko tunnustaa, että oli se mikä joukkue tahansa joka tekee tuollaisia maaleja niin kyllä se saa minun sympatiani puolelleen. Olette mahdollisen mestaruutenne ansainneet. Heti perään palautus maanpinnalle: Sympatian saaminen tässä tilanteessa, jossa finaalivastustajana on se mikä siellä on, ei tosin ihan hirveitä vaadi ;)

Kuten jo yllä joku totesi, aika outoa että Kärpät yrittää iskeä perinteisin IFK asein ja IFK pelaa taasen juuri niin kuin Kärppien piti pelata...
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Enpä ole muuten aikoihin lukenut yhtä paskaa ja lasit päässä kirjoitettua otteluraporttia kuin mitä tämän päivän Helsingin Sanomissa on... etenkin Machulda/Kuhta tilanne saadaan kuulostamaan vuosituhannen verilöylyltä.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Viestin lähetti Isaksson

Ilmeisen puolueettoman totuuden voi lukea jokaisesta päivän lehdestä. Tuskin ne kaikki samanlaisia satuja on keksinyt kertoa. Hesarin kommentti täällä jo on. IL toteaa Machuldan teon olleen yksi tämän kauden liigan törkeimmistä. Aika rajusti sanottu, kun sentään samassa hallissa tapahtui lähes miestappo.

Puolueettoman kommentin Kärpät - HIFK pelistä voi lukea Hesarista tai Iltapäivälehdistä? Valitettavasti näiden lehtien reportterit ovat yleensä täysin kyvyttömiä puolueettomaan näkemykseen. Kyllä noissa kaikissa lehdissä vedetään rajusti Helsinkiin päin. Sinänsä näiden lehtien uutisarvo ainakin urheilu-uutisten osalta on Seiskan luokkaa.

Viestin lähetti Isaksson

Pakko todeta, että oululaisten silminnäkijöiden kommentteihin ei voi luottaa lainkaan. Ei tässä matsissa eikä siinä Metron tapauksessakaan.

Kiva yleistys. Kukaan oululainen ei siis näe tilanteita oikein ja Metron teurastuskin muuttui juuri hyväksyttäväksi tempuksi. Tunnetko henkilökohtaisesti kaikki yli 6000 hallissa ollutta oululaista? Et kai muuten voisi tuollaisi totuuksia laukoa? Tuo Machuldan tilanne pitää itse vielä tarkistaa kotosalla tuosta Kalevan klipistä, kun ei näytä täällä työkoneella toimivan. Itse tosiaan luulin, että ulosajo tuli tuosta poikittaisesta, jossa Kuhta kyllä kaatui aika helposti. Vähän epäilyttää oliko temppu yksi kauden törkeimmistä, jos Kuhta oli heti kuitenkin pelikunnossa. Mutta pitääpä katsoa se klippi ja sitten miettiä voiko tuota verrata vaikkapa Metron temppuun.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Kermit
Niinpä. Varsinkin kun Heikkilä Hesarin mukaan sanoi, ettei edes nähnyt, mistä jäähy tuli. Milloinkas tätä miestä pitäisi uskoa?

Tuo kommentti oli Machuldan jäähystä. Ainakin lehdistötilaisuudessa.

Tuskin on Heikkilän vika, jos toimittaja tai fani sotkee asioita. Sikäli kun tällä asialla nyt mitään merkitystä on, mutta korjasinpa huvikseni.
 

Ylärima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi jee, olipahan selekäsauna! Toivottavasti Kake on matsin jälkeen älynnyt sen ainoan oikean ratkaisun tässä tilanteessa: Palsolalle firman luottokortti kouraan ja käsky marssittaa jätkät vetämään katharttinen perskänni. Tänään sitten rapulapäivä kera asiaankuuluvien kokispullojen, sipsien ja hikisen seksin, ja huomenna sitten hommiin tuorein mielin.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti Cairns
Enpä ole muuten aikoihin lukenut yhtä paskaa ja lasit päässä kirjoitettua otteluraporttia kuin mitä tämän päivän Helsingin Sanomissa on... etenkin Machulda/Kuhta tilanne saadaan kuulostamaan vuosituhannen verilöylyltä.

Pitääpä hakea tuo Hesari. Onko Ape kirjoittanut tuon raportin? vrt. "törkeintä mitä ikinä nähty..."
Täällähän kukaan ei ole vielä sanonut että Kuhta tapettiin, saati oliko verta edes kentällä.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti MSM
Ihmetyttää Kärppien pelissä myös se, että ei tajuta olla ottamatta typeriä jäähyjä. HIFK:n ylivoima todella loistavaa, joten pitäisi tajuta tiukkojen ottelujen ratkeavan juuri jäähyihin.

Tuo on kyllä aivan silkkaa Kärppien tyhmyyttä tai kurittomuutta.
Luusli jo tyhmemmänkin valmentajan tajuavan ja saavan pelaajat kuriin, että HIFK kyllä ratkaisee pelit ylivoimalla, kun tilaisuus tarjotaan.

Kärpät eivät ole mikään fyysinen joukkue, niin miksi yrittää voittaa HIFKta HIFKn omilla aseilla, kun se ei kertakaikkiaan
ole Kärppien vahvuutta? Jollakin tavalla Kärpät tuntuvat menevän aika alokasmaiseen virheeseen tuossa.

Ovatko paineet menestymiseen sitten Oulussa niin suuret, että hermo ei pidä? Luulisi, että Kärpillä olisi nyt kokemusta jonkun verran miten tässä vaiheessa kautta pitää pelata, ei HIFK tässä ole mitenkään sen kokeneemp, vaikka pelejä katsomalla näyttää siltä että HIFK on valovuosia edellä playoffs-pelaamisessa.

HIFK pelaa todella fiksusti ja Kärpät vielä tuntuvat pelaavan koko sarjaan suoraan HIFK käsiin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Teme
Sinä, joka alat juuri kirjoittamaan viestiä, siitä kuinka itketään tuomarin ratkaisemasta pelistä, niin lueppa tämä kirjoitus vielä uudestaan. Hannu ja Kärpät olivat karmaisevan huonoja, mutta HIFK oli ylivoimaisen hyvä. Parempi voitti, vaikka saikin tuomarilta aika monta lahjaa.

Kiitos. Helvetin asiallista tekstiä koko viesti. Suurin osa kärppäfaneista yhtä 3-vuotiasta jääkoneenkuljettajaa lukuunottamatta on osoittanut olevansa kunnon sakkia. Kärppien on aivan turha inistä tuomioista, joukkueen ottamat jäähyt olivat uskomattoman puupäisiä ja niillä ei ollut yhtään mitään tekemistä kovuuden kanssa. Olisikin, heti tulisi rispektiä. Eilisestä Kärppien esityksestä puuttui enää käsilaukuilla lyöminen. Sen lisäksi Kärpät pelasi surkeasti. Vopatin maali näytti missä mennään; kunniakujaa tekemään vaan. Ei näkynyt ketään, joka olisi tullut iholle, kun olisi pitänyt tulla näkyvästi. Jopa ex-kärppä Tuohimaa loihe lausumaan; maalien edessä ei kyllä kärppiä näy ollenkaan, tuo on hifkin tavaramerkki tuo irtokiekkojen voittaminen kärppämaalilla. Tuolloin jäällä oli Viitaluoman kenttä, joka ei kyllä maaleja niistä irtokiekoista tee, mutta kuitenkin.

Ai niin, jos olisin moderaattori, ottaisin kirjoitusoikeudet pois jokaiselta sohvaperunalta, jonka mielestä jokainen kaatuminen on "filmaamista". Vittu, mistä näitä rääpäleitä sikiää? Kukaan näistä turakaisista ei ole ikinä harrastanut muuta kontaktilajia kuin taskubiljardia. Luetellaanpa Kärppien "filmaamiset": Bäckström filmasi jo Helsingissä kaksi kertaa ihan siis hamekankaan arvoisesti; ensin Viitaluoman blokkauksesta ja sitten Hirson "mailakampista". Tykkääkö se tosiaan olla selällään? Entäs eilen se Pasi Saarisen taklaama filmaaja? Hah, keräsi vielä kamojaan jäästä. Kaikkiaan olen nähnyt Kärpiltä noin 30 törkeää filmiä tässä sarjassa. Oikeasti jokaisen pelaajan pitää pysyä pystyssä jokaisesta mailaniskusta ja / tai taklauksesta ja sanoa vielä päälle: "kiitos, tuo tuntui mukavalta, mennäänkö matsin jälkeen kimpassa katsomaan Mel Gibsonin Jeesus-leffaa? Puetaan päälle vielä Freddie Mercury -kuteet ja ai kun sä oot söpö kun sä vähän suutut"

Juntunen, tyyppi jota Vopat heitteli kuin räsynnukkea jo runkosarjassa, taklasi tahallaan Turusta päähän, kuten bozik kuvailee. Täysi ääliö. Jos olisin Ara, ottaisin Petrellin vetämään tuollaiselta neidiltä nenän poskelle. En ole Ara, joten Petrell ei pelaa. 99 eur vetoa, että huomenna Juntunen vastaanottaa taas oikeaa kovuutta. Machuldan tuomiota pidin telkkarista nähtynä liian kovana. Mutta varsinainen neronleimaus tältä säälittävältä anorektikolta nähtiinkin vasta poikkarin jälkeen. Mailanpäällä jäässä makavaa pelaajaa päähän. Machulda ei lehtien mukaan tee punttitreenejä ollenkaan. Nyt selvisi, että tämän lisäksi hän ei tee myöskään aivotreenejä ja on säälittävä varjo siitä, mitä esitti esimerkiksi Jokereissa pari kevättä sitten. Kasa taikinaa koko jätkä. Mikea siteeratakseni; tunti turpaan ja takaisin Tsekkeihin. Kärpät on se joukkue liigassa, jolle tapahtuu näitä "lyönpä mailalla" -juttuja, kuten tapahtui jokerimatsissakin. Löisitte edes nyrkillä - tai ottakaa sitten reilusti käsilaukut mukaan huomiseksi.

Kari Heikkilä on totaalinen luuseri, johon juuri nyt olette kompastumassa; kauden 4 tärkeintä kotiottelua takana saldolla; 3 häviötä, 1 jatkoaikavoitto. Siltikään Heikkilä, tuo matolle kusevalta katuvalta koiranpennulta näyttävä haahuilija, ei löydä mitään syytä peilistä. Taas oli tuomari -nyyh- paha. Tenkrat on todellinen pelinjohtajanne tällä hetkellä ja se olisi kuulkaa valmentajan homma. Kärpät on hyvä joukkue, joka ansaitsisi paremman valmennusosaamisen. Lehkosen HIFKiin tutustuttuani voin sanoa, että ei se jatkossakaan tuon paremmaksi muutu. Hyvät yksilönne saattavat viedä teidät jopa tämänkin välieräsarjan voittoon, mutta silloin se tapahtuu Heikkilästä huolimatta. Junno; sukulaiset ovat iloinen asia, mutta tapaile niitä vaikka rippijuhlissa mieluummin?

Koko joukkuetta ajatellen meikäläisellä riittää ainakin sympatiaa ja rispektiä Kärpille edelleen. Tenkrat on huikea, hän yksin on jo riittävä syy käydä Kärppä-matseissa. Ei muuta kun pää pystyyn, visiiri ojennukseen, Heikkilälle vaikka joku Adult Video pyörimään
bussiin ja tulkaa Reksan kanssa pelaamaan kunnon hokia huomenna! Tyylipisteitä ja nättejä voittolukuja ei tässä sarjassa jaeta. 0-1 ja 0-5 riittävät yhtä hyvin. Samoin 1-0.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Ylärima
Voi jee, olipahan selekäsauna! Toivottavasti Kake on matsin jälkeen älynnyt sen ainoan oikean ratkaisun tässä tilanteessa: Palsolalle firman luottokortti kouraan ja käsky marssittaa jätkät vetämään katharttinen perskänni. Tänään sitten rapulapäivä kera asiaankuuluvien kokispullojen, sipsien ja hikisen seksin, ja huomenna sitten hommiin tuorein mielin.

Heh, hee! Kunnon konstit on pojilla. Kuin suoraan oppikirjasta. En tosin tiedä, minkä lajin.

Jos Kärppien materiaalilla onnistuu ryssimään finaalipaikan, on syytä mennä itseensä. Sanon ihan suoraan, että ihmettelen eilistä konttaamista melkoisesti. Samalla Bäckströmin itseluottamus vielä nollattiin maalissa. Ei se Jore tainnut ihan väärässä olla Kakea värikkääseen tapaansa kritisoidessaan.

Huh, huh!

Edit; Ai niin! Ensi vuonna Oulussa saattaa olla Kakea jopa ikävä...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös