Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

2000-luvun suomalainen pelaajatuotanto – laatupelaajia vuodesta toiseen?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana adolf, 16.10.2015 klo 14.57.

 1. Lainaus:
  Ei nyt ihan poikien ensimmäiset pelit C:ssä tällä kaudella ollut.

  Sandvik 5 14+4= 18
  Salminen 16 16+29= 45
   
 2. Lainaus:
  Ensimmäiset pelit CSM kymmenen joukkueen loppusarjassa!!
   
  SivustaFollaaja tykkää tästä.
 3. tuffgong Jäsen

  ^^ olihan tuossa samassa pelissä myös se ketjun kolmas lenkki kaikilta osin samassa tilanteessa kuin nuo kaksi, toki turha mainita kun jäi 0+4 tehoillaan sen verran selvästi ylempänä mainituista.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin turha ettei edes nimeä viitsi mainita?
   
 5. Lainaus:
  Rasmus Ruususta varmaan tarkoitti.

  B:ssä 31o 7+4= 11 ja C:ssä 11o 9+7= 16.

  "Lupaavuus" järjestyksessä varmaan Salminen, Sandvik & Ruusunen.
   
 6. tuffgong Jäsen

  Häntäpä juuri, seuraavana päivänä kolmikko vetikin sitten kiikareilla. Hyviä poikia kaikki.
   
 7. Shinny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ishockeyklubbar i Esbo & Grankulla
  04-ikäluokan Pohjola-leiri tuli päätökseen ja samalla valittiin ensimmäiset 44 maajoukkue-ehdokasta U16-testileirille:
  Valitut pelaajat

  JYP valittiin parhaana seurana, josta tuli 6 pelaajaa (3xAll Stars), mm. leirin palkintopöydän putsannut "toisen polven JYP-maalivahti" Topias Leinonen (Leirin paras maalivahti, paras pelaaja, tähtipelaaja, All Stars-kentällisen maalivahti). Muista joukkueista valittuja esim. Jokerit 5, KalPa 4 (1xAll Stars), Kärpät 3 (1xAll Stars), SaiPa 3, Blues 2, TPS 2, Ilves 2, Tappara 2, HPK 2, Jokipojat 2 (1xAll Stars) ja KJT Haukat 2.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2019 klo 19.38
 8. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Pistääpä heti silmään kun Kärppien junnuist oli oikein juttuakin niin sitten ei ole kuin kolme maajoukkueringissä. No, taitaa kuitenkin olla Kärppien heikoin ikäluokka kyseessä tällä kertaa.
   
 9. Jukisto Jäsen

  Tuo Lambert vaikuttaa kyllä aikamoiselta talentilta. Ihan vain videoiden perusteella sanon, en toki ole ikinä livenä nähnyt pelaavan. Varsin näppärän rankkarimaalin teki HIFK:ta vastaan A-junnujen pleijareissa pudottaen sillä HIFK:n jatkosta: Pavel Barber on Twitter Tuli jostain myös luettua että Bradin setä Lane Lambert voitti Stanley Cupin Washingtonin apuvalmentajana viime vuonna. Varmasti täällä jo tuo mainittukin, mutta mennyt itseltäni ohi.
   
 10. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ehkä itsellä oli Lambertin osalta odotukset liiankin korkealla, kun ottaa huomioon miten nuori kaveri on kyseessä, mutta nyt muutaman Pelicansin A-nuorten pudotuspelin nähneenä Lambert ei ole erottunut vielä joukosta juuri mitenkään. Totta kai on jo kova juttu, että tuon ikäisenä ei A-nuorissa erotu joukosta huonolla tavalla ja että peli on sen verran kokonaisvaltaista, että puolustuspään pelikin on jo ok tasolla, mutta odotin kuitenkin hyökkäyspäässä jotain enemmän. Varmasti tosiaan itseltäni vähän epärealistista odottaa tämän enempää, varsinkin kun pudotuspeleissä ei enää mitään heittopusseja tule vastaan. Mielenkiintoinen seurattava kuitenkin ja hauska nähdä, että minkälaisen stepin ottaa seuraavaksi kaudeksi – ja että ottaako sen stepin Pelicansissa vaiko jossain muualla.
   
  sakkr tykkää tästä.
 11. Lainaus:
  Kannattaa muistaa, että tällä hetkellä Pelicans pelaa välieräsarjaa Suomen parasta junioriorganisaatiota vastaan. Lambert pelaa siellä C-nuori-ikäisenä ja on esimerkiksi lähes 7 (!!!) vuotta nuorempi kuin kentän vanhin pelaaja Joona Huttula. Juuri Lambert viime sarjassa lähetti HIFK:n kesälomille ja kokosi varmaan 100 000 näyttökertoja sillä rankkarillaan somessa. Lambertin aika tulee vielä. Melko varmaan jo ensi kaudella. Sekä A:ssa että Mestiksessä.
   
  Boogy tykkää tästä.
 12. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu, en siis epäile hetkeäkään, etteikö Lambert olisi ensi kaudella A-nuorissa jo kova sana ja varmasti suurin syy tähän omaan mietityttämiseeni (hieno sana) on juuri ne omat epärealistiset odotukset. Näin itse asiassa juurikin tuon IFK-sarjan kaikki neljä peliä Lambertilta, eikä hän juuri tuota ratkaisevaa voittolaukausmaalia lukuunottamatta kentältä erottunut, vaikka sai kakkosylivoimassakin vastuuta. Mutta ehkäpä tosiaan se, että ei noin nuorena erotu ainakaan huonolla tavalla kentällä on jo saavutus sinänsä. Fyysisestihän Lambert on täysin raakile, mutta se lienee sanomattakin selvää – kukapa tuon ikäinen ei olisi noin paljon vanhempien seurassa. Eikä oma tarkoitukseni muutenkaan ollut Lambertia sen enempää kritisoida, kunhan omia neljän perättäisen pelin näkemyksiä ja ajatuksia jaoin.
   
 13. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Rupesi tuolla U18-kisojen ketjussa menemään jo sen verran ohi aiheen että jatketaan keskustelua täällä.

  Lainaus:
  Barkov ainakin on sanonut että ei valinnut Venäjän maajoukkuetta koska kukaan ei häntä sinne kysynyt. En sitten tiedä miten tarkka paikka tuo valinta aikanaan oli.

  Joo, mutta luulisi että siellä liitossa ollaan Lambertin suhteen hereillä. On kuitenkin jo ensimmäisiin maajoukkuetapahtumiin osallistunut ja ollut niissä erittäin hyvä. Ei voi mitenkään olla niin että hänen potentiaaliaan ei tunnettaisi.
   
 14. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Jos tulkitsin Lambertin sanoja oikein, niin kumpi ekana kutsuu _U18 maajoukkueeseen_ eli tässä ei määritellä mitään turnausta. Ei Hlinkakaan lukitse, mutta hyvin voi pelata osana Suomen U18 maajoukkuetta jo siellä. En usko, että vaihtaa kun on ensimmäiset U18 maajoukkuepelit pelannut jos tuolla perusteella valintansa tekee.
   
 15. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Viime vuonna U18 kesälukiojoukkue julkaistiin 30.5. Mielestäni joukkue tulisi nyt kartoittaa ja julkaista mahdollisimman pian, jotta saadaan Lambert mukaan.
   
 16. ijuka Jäsen

  Muistakaa:

  "When a player has changed his citizenship or has acquired another citizenship and wants to participate for the first time in an IIHF competition representing his new country he must:
  • Prove that he has participated for at least two consecutive hockey seasons and 16 consecutive months (480 days) in the national competitions of his new country after his 10th birthday during which period he has neither transferred to another country nor played ice hockey within any other country.
  "
  15-vuotiaana, Lambertin Suomalaisen pelihistorian selvittäminen ei ole kovin vaikeaa. Pelasi suomessa 13-14, 14-15, 16-17, 17-18, 18-19

  Ja tuossa on siis 10-vuotiaasta alkaen. Tuossa on vain yksi kausi välissä. Näin ollen Kanadan edustaminen on mahdotonta, jollei siirry sinne pelaamaan kahdeksi kaudeksi.

  Tuosta: https://www.tsn.ca/mckenzie-the-curious-case-of-jake-walman-1.400601
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 19.41
  EinoKeisari ja adolf tykkäävät tästä.
 17. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Jos laskin oikein, niin näiden sääntöjen mukaan Lambert pystyisi kuitenkin edustamaan Kanadaa draftivuottaan edeltävissä U18-kisoissa, jos ensi syksynä lähtisi sinne.
   
 18. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Mutta tämähän ei poissulje erityisluvan anomista? Eikös samanlaista suunniteltu Eetu Selänteen kohdalla, jos olisi valittu leiriltä kisamiehistöön vai muistanko aivan väärin? Pakko myös sanoa, että erittäin hölmö sääntö. Barkov ei olisi siis voinut edes pelata Venäjän maajoukkueessa, vaikka olisi sinne ensin kutsuttu.
   
 19. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Se ei ole hölmö vaan erittäin hyvä sääntö, sillä se suosii kehittäjämaata. Esim. Barkov on kehittynyt Suomessa ja Suomen junioritehtaassa, jolloin ei välttämättä olisi reilua, että Venäjän maajoukkue hyötyisi siitä ilman, että hän sielläkin pelaisi.

  Tämähän napsahti Kai Kantolan kompastuskiveksi aikoinaan, kun hän ei pystynyt edustamaan Suomen maajoukkuetta, sillä ei ollut pelannut tarpeeksi Suomessa vaikka olikin 100% Suomalainen.
  Lainaus:
  Niin pystyisikin, ja varmasti tämä olisi hänelle mahdollista jos välttämättä Kanadaa haluaa edustaa. Mutta mahtuu kyllä helposti Suomen maajoukkueeseen sitä edeltävissäkin U18-kisoissa, jos jo silloin haluaa pelata.
   
 20. Noma Jäsen

  Tuo sääntöhän on tehty sen takia, etteivät toisen tai kolmannen sukupolven kanadanitalialaiset tai -ranskalaiset kansoita näiden maiden maajoukkueita kuten meinasi vähän käydä 80- ja 90-luvuilla. Ihan fiksu sääntö siis.
   
 21. Eikös se sääntö niin mene, että Lambertin pitää pelata Kanadassa 2019-20 & 2020-21 niin voi edustaa Kanadaa 2021 U18 kisoissa.

  Jos jatkaa Suomessa ja Suomen nutussa voi edustaa Suomea 2020 kisoissakin ja aika todennäköisesti siellä olisikin.
   
 22. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Noin minäkin noita sääntöjä tulkitsin. Ja Lambertin pitäisi nimenomaan lähteä jo syksyllä Kanadaan koska 2021 kisat ovat ainoa mahdollisuus hänelle edustaa Kanadaa U18-tasolla.
   
 23. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lambert mainitsi haastattelussa että ei ole vielä tehnyt päätöstä ensi kaudesta. Lähtö Kanadan junnuliigoihin ei ole kuulemma poissuljettua mikäli he kokevat sen parhaaksi reitiksi hänelle.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En ole mitenkään eri mieltä säännöstä tai mitään, mutta mitä tässä kohtaa tarkoitetaan tuolla ’new country’? Siis kun pelaajalla on kahden maan passi eikä ole edustanut kumpaakaan mj-tasolla (siis U18-tasolla tai myöhemmin).

  Eli miksi Lambertin tapauksessa Kanada on se ”uusi” maa ja Suomi nykyinen?
   
 25. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Varmasti paljon sukulaisia repimässä häntä Kanadaan. Jännä nähdä mitä käy. Pitäisittekö suomalaisena NHL pelaajana, jos ei tule Suomen maajoukkueeseen?


  Olettaen, että NHLään joskus päätyy