ÄTPPOMK Online 24h – raportoi tänne tönimisistä!

  • 326 272
  • 2 488

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
...LOL sille. Jaajo lienee muutenkin IFK-fani, muistelen nähneeni hänet joskus IFK:n pelissä, tietysti vetämässä keppanaa naama punaisena. Propsit hyvälle juontajalle, ei tosin suosikkiseuran takia.

Turenkissa ei näköjään tunneta stadilaisia kiekkoperinteitä. Jopa minä muistan tämän miehen, joka on siis Jaajon faija käsittääkseni.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei puheenjohtaja töni Penttiä, vaan perustuslain suomin oikeuksin vain hänen toimintaansa.

Nimenomaan. Kommenttini koskevat vain ja ainoastaan Penan toimintaa HIFK:ssa,jonka fani satun valitettavasti olemaan. Penan hääräily HIFK:ssa on vain hyttysenkusen kokoinen alue koko penailun massiivisessa genressä. Samaan aikaan toinen aivopuoliskoni nauttii sunnattomasti tilanteesta, sillä juuri nyt vietetään klassista penailun kulta-aikaa.

Pena on kone, vaikka aika HIFK:ssa loppuukin. Miksi SM-liigassa ei jaeta useiden nimikkopalkintojen joukossa Pentti Matikainen -palkintoa huonoimman hinta/laatusuhteen joukkueelle? SM-liigan taholta aika rankkaa tönimistä.
 
K

kangaroo

juuri nyt vietetään klassista penailun kulta-aikaa.

Näin on. Tämän juhlistamiseksi olisikin syytä elvyttää ÄTPPOMK-pikkujoulujen hiipumaan päässyt perinne vaikkapa viettämällä nyt samanaikaisesti vuosien 2005 ja 2006 pikkujoulut. Tämän vuoden pikkujoulut taidettiin viettää jo viime vuonna, vaikka kukaan ei sitä huomannutkaan.

Penalle kippis ja hörps !
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Näin on. Tämän juhlistamiseksi olisikin syytä elvyttää ÄTPPOMK-pikkujoulujen hiipumaan päässyt perinne vaikkapa viettämällä nyt samanaikaisesti vuosien 2005 ja 2006 pikkujoulut. Tämän vuoden pikkujoulut taidettiin viettää jo viime vuonna, vaikka kukaan ei sitä huomannutkaan.

Penalle kippis ja hörps !

No, mikä ettei. Sen verran on tässä nyt vaan kiirusta kun pitää Uutta Vuotta viettää Brewerin kanssa klo 15.10 ensin ja sädetikut on vielä hankkimatta. Ja ne tinat, prkl. Mutta jahka siitä tokenen, niin vain passaa.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, mikä ettei. Sen verran on tässä nyt vaan kiirusta kun pitää Uutta Vuotta viettää Brewerin kanssa klo 15.10 ensin ja sädetikut on vielä hankkimatta. Ja ne tinat, prkl. Mutta jahka siitä tokenen, niin vain passaa.

Ilman muuta pikkujoulut kehiin, nyt kun vihdoin ja viimein olen ylpeä Espoolainen! :)
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Pikkujoulut olisi tosiaan paikallaan, tai mitkä vappu-/juhannusjuhlat ovatkaan. Voidaanko ne pitää samassa paikassa kuin ennenkin eli Sports Academyssa? Sporttihan on uusittu, kun taas The Pena luottaa enemmänkin pysyvyyteen.

Älkääkä vaan tuoko sitä Alpon ja jumalten juomaa Grappaa tai muuten on todellakin elämä pelissä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Missä luuraa Risa ?

Risa luurannee mukavalla lähiöalueella oman kultansa hellässä huomassa nauttien elämästä. Ja grapasta.

Viisivuotiskekkereitä voisi yrittää kaavailla esim 15.12 vanhaan paikkaan, joka tosin on remontoitu viime käyntimme jäljiltä. Toisaalta tämä oli vain alustava huomio, ja varmaan yhdistyksemme luoja, seminologi JHag syventää asiaa, jahka kiireiltään ehtii.
 
K

kangaroo

Viisivuotiskekkereitä voisi yrittää kaavailla esim 15.12 vanhaan paikkaan, joka tosin on remontoitu viime käyntimme jäljiltä.

Olen antanut itselleni kertoa, että seminologilla on ko. iltana muita kiireitä. Onko 22.12. liian lähellä joulua, kun joku saattanee landellekin lähteä ? Joku muu ajankohta ?

Vanha paikka on erittäin kannatettava mielestäni.
 

scholl

Jäsen
Jatkoajan pelkääjät Pentti Matikaisen potkut -tapauksessa:

Tänään tapahtui ehkäpä 2000-luvun isoin jääkiekkouutinen, kun Pentti sai potkut. HIFK yritti vähätellä asiaa ja ilmoitti sivuillaan vain uudesta toimitusjohtajanimityksestä, eikä kertonut, että Pena joutuu jättämään tehtävänsä jo tänään Nybondaksen toimiessa nyt kolmisen kuukautta VT toimarina.

Yle taisi olla ensimmäisenä hyvin hereillä, kun haastattelivat Tuohimaata ja asiat kerrottiin kansalle. http://www.yle.fi/urheilu/jaakiekko/id96906.html
Haastattelu oli myöskin jokaisen kuultavissa, joten mikään ei jäänyt epäselväksi.

Melko pian sen jälkeen Pentin potkut olivat ykkösuutisaihe iltapäivälehdissä, Höblissä, eikä Hesarikaan kaukana perässä tullut.
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1484134
http://www.hbl.fi/text/sport/2008/2/4/w9803.php
http://www.hs.fi/urheilu/jaakiekkoi...tti+Matikaiselle+potkut+HIFKsta/1135233795422

Kun silmäilee otsikoita ja lukee juttuja niin olennaista on nimenomaan se, että hallitsija on kaatunut, Pentti on joutunut lähtemään, eikä se, että toinen mies on valittu toimitusjohtajaksi. Nehän ovat itseasiassa tässä tapauksessa erillisiä asioitakin ja ansaitsevat omat ketjunsa, koska Pentti joutui 4.2 alkaen sivuun ja uusi toimitusjohtaja astuu 1.5 alkaen kehiin. Molemmille tapauksille on varmasti ajatuksia.

Pentti on elävä legenda ja hänen kohtalonsa on kova uutinen urheilumaailmassa. Ei tänään ketään puhuta se, että kuka se uusi mies on, joka joskus tulee tilalle. Nyt lehdet päivittelevät Pentin potkuja kuten Kekkosen kuolemaa aikoinaan konsanaan. Jopa syitä on ehditty pohtimaan ja ihan kohtuuhyvä kirjoitus löytyy myöskin Yleisradion sivuilta:
http://www.yle.fi/urheilu/etusivu/kainalojutut1/id96937.html

Tätä taustaa vasten, kun tietää, kuinka kollektiivisesti on uskallettu kertoa Pentin saaneen potkut, ihmetyttää se, ettei mennyt kuin muutama tunti niin vapaamielisestä Jatkoajasta löytyi pelkääjiä, jotka poistivat Pentti-potkut ketjun. Herää kysymys, että mistä suunnasta on tullut painetta. Onko IFK tai Pentti tai joku muu kovistellut jotakin tyyppiä vai mistä on kyse. On melkoisen harvinaista, että vuosikymmenen kovin uutinen voidaan saada katoamaan totaalisesti.

Voihan toki olla, että kyseessä ei ole pelkääminen tai taipuminen painostuksen alla, vaan jonkun yksittäisen henkilön viimeinen mielenilmaisu Penaa kohtaan. Kun topikki kadotetaan niin pyyhitään Pentti maan alle. Käy ikäänkuin niin, että Pentti ei olisi koskaan edes ollut olemassa. Todella söpöä ja puolueetonta meininkiä.

Kuningaspentti on nyt väkisin kammettu syrjään, vaikka Jatkoaika yrittääkin sen kansalta salata. Säälittävää tönimistä, jos minulta kysytään.
 

scholl

Jäsen
Jokuhan voisi perustaa uuden klubin, jossa seurataan Penan elämää vaikka kuvakollaasien merkeissä. Tuskin hän nyt kokonaan häviää julkisuudesta. Kerran vuodessa 31.1 klo 24 alkaen Pena -festivaalit, jossa kaikki saavat hemmetisti prenikoita hyvästä yrityksestä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Penaa on tosiaan tönitty ihan huolella. Kai klubi kuitenkin jatkaa?

Klubin pj lienee valitettavasti Ugandassa pelaajahankintamatkoilla, joten joudumme jonkin aikaa odottamaan miten The Klubi suhtautuu The Penan yllättävään poistumiseen keskuudestamme. Ehkä Havannassa tai Liperissä pidetään yhteismaahanpanijaiset kunhan Fidel vielä antaa periksi?

Jonkinlaista muistojuhlaa silti ehdotan. Ja grappaa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Minusta tuntuu, että Lehti tönii Penttiä(kin). Mihin on maailma mennyt, mihin tässä voi enää luottaa?
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Ainakin MTV3 on huolissaan tönimisestä. Äsken päättyneessä Tulosruudussa kerrottiin, kuinka Pentti Matikainen sai potkut hetkellä, jolloin HIFK:n peli kulkee paremmin kuin koko kauden aikana! Alleviivaus ja huutomerkki siksi, että ne kuuluivat Inkan järkyttyneestä äänestä. Syy on kuulemma joidenkin kärsimättömien urpofanien, jotka kitisivät, kun joukkueella väliaikaisesti meni huonosti.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt Käppien pitäisi olla hereillä. Junno ulos ja The Sir Pena sisään. Tässä ollaan menestytty viime aikoina niin hyvin ettei mikään tunnu enää miltään. Pentti on oikea mies korjaamaan tuon ongelman. Pena kun häärää toimistolla pari kautta niin jokainen voitettu ottelu tuntuu historialliselta tapahtumalta. Pena & Karalahti tänne. Luodaan brändiä, ollaan äijiä!
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1513868

The ÄTPPOMK-klubi signaa Ilkka Kanervan kunniajäseneksi. Faksilla eroaminen ulkoministerin tehtävistä on kiistaton näyttö.

Loistavaa pentteilyä Ikeltä kaiken kaikkiaan. Ei älyä lopettaa vaikka on ns. kiusallisessa tilanteessa. Jatkaa totaaliurpon pokerilla älyvapaata kampanjaansa vaikka on jokaisessa lööpissä pimpinvonkaamisesta verorahoilla ja syyttää ongelmista tietenkin muita, jotka hänet "pettivät". Vuoden kiusallisimman maalaisserkun pytty lähtee sekin Lokalahteen.

Se että "ero" vaatii vielä Ilkka Armaan nimmarin on kelpo kyykytystä sekin. Eihän tässä mitään eroa tullut vaan ihan tyylipuhtaasti monoa politiikan Aake Kallialalle. Öhötellen läpi uran, paitsi ei ihan! Turkkussen ÄTPPOMK on sanaton.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Eikös tuo ole jo jopa itse Penaa parempaa penailua, kun saa jopa faxin lähettämisen epäonnistumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös