ÄTPPOMK Online 24h – raportoi tänne tönimisistä!

  • 327 175
  • 2 488

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Faksi oli Ikeltä ihan jees veto, mutta kyllähän se olisi osoittanut parasta Pentteilyä, ihan "lähe menee kun vielä pystyt"-hengessä, jos olisi lähettänyt eroanomuksen kylmästi tekstarilla.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
On tässä penailussa vielä yhtä viiksikarvaa korkeampi astekin... Meillä oli koko ajan väärä Matikainen!

HIFK on varmaan aikoinaan neuvotellut nuoremman Matikaisen kanssa kaikki valmiiksi ja sitten joku toimiston tettiläinen on faksannut valmiin sopimustarjouksen Penalle. The Pena on ollut kesähuvilalla kaljahönössä saunomassa, kun faksista on tulla tupsahtanut nimeä vaille valmis soppari HIFK:iin. Pena on tokaissut että "No pjärrrrkele miksikäs ei" ja rustannut kieli suupielessä keppareilla paperiin että The Sir Pena. Aamuunmenneessä Pena olikin jo löytänyt netistä puolenkymmentä ulkomaalaisvahvistusta.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ike vetää Penttiydet loppuun saakka. "Ero"anomus haettiin Turusta pirssillä mutta se on ip-lehtien kuvien mukaan kirjattu loogisesti Helsinkiin. Todella äkkiväärää politiikkaa. Etenkin kun faksi hajosi tätä ennen, eikä skannaus/meilaaminen tietenkään taitu.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Eikös tuo ole jo jopa itse Penaa parempaa penailua, kun saa jopa faxin lähettämisen epäonnistumaan.


Senioriteettia pukkaa sen verran, että moderni teknologia ei ihan vielä ole hallussa. Miltä tuntuisi tehdä se morsettamalla? Oletko pitänyt telexisi kunnossa?
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Penttiä tönitään HIFK-osion Joukkueen rakennus kaudelle 2008-2009 -ketjussa, eikä täällä näy ketään! Onko ÄTPPOMK kesälomalla?
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ei se Pentin töniminen nyt lopu, niin sitten se saa jatkua! Hifk -osiossa Pentin kaverit ovat häipyneet kuin pieru saharaan.
 
K

kangaroo

Mitäs jos aloitettaisiin pikkujoulun/muistojuhlan suunnittelu jo nyt ? Sports Academy on jo perinteiden takia itseoikeutettu paikka.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Unohdetaanko grappa tällä kertaa, vaikka laajennuksen jälkeen on toki paremmin tilaa oksentaa? Tietysti jos joku Ässäkannattaja eksyy paikalle se juotetaan hänelle vaikka väkisin.
 
K

kangaroo

Penamaisesti toimitaan isommissakin ympyröissä:

Venäjä on allekirjoittanut Georgian hyväksymän aseleposopimuksen. Presidentti Medvedev allekirjoitti Yhdysvaltojen lauantaina faksaaman sopimuksen Moskovassa. - YLE Teksti-TV
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Mitäs jos aloitettaisiin pikkujoulun/muistojuhlan suunnittelu jo nyt ? Sports Academy on jo perinteiden takia itseoikeutettu paikka.

Sopii very many. Nyt käy aika, paikka ja päivä kuin päivä eikä vuodenajalla tai edes vuodella ole mitään väliä.

terv. Baarikärpänen
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Nyt kyllä tönitään ja lujaa.

Pentti Matikaista uhkaa pahimmillaan vuosien vankeusrangaistus


EDIT. Avausviestissä näköjään puhuttiin Jatkoajassa tapahtuneesta tönimisestä. Pahoitteluni.


Kyseinen asiahan on pelkkää propagandaa, ja huomaa heti, että kyseessähän on kauden avauksesta johtuva tyypillinen mustamaalaus HIFK:ta kohtaan.
Vastustajat, jopa virkavaltaa myöden ovat jälleen kerran peloissaan, että HIFK vie mestaruuden. Tästä näkee selvästi, että Hjallis on taas peloissaan.

PAH, sanon minä noille puheille. Pena ei ole valehdellut. Ikinä.
Pena -patsas nordiksen eteen ja hallin nimeksi Teh Pena Memorial Arena...tai jotain vastaavaa.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Pena kommentoi tällä videolla tulevaa oikeudenkäyntiä ja siihen liittyviä yksityiskohtia. Alkuperäiset kysymykset alla, vastaukset videolla. Pentti on hieman näreissään tapahtumista ja häneen kohdistuneesta ajojahdista:

Mitä mieltä syyttäjän rangaistusvaatimuksista?

Mitä mieltä siitä, että poliisi viime aikaisten omien sähläilyjen ja syytösten keskellä on ottanut myös sinut Pentti epäilyn alaiseksi?

Onko syyttäjällä vielä tulevaisuutta tämän syytöksen jälkeen? Kannattaisiko syyttäjän miettiä syytteen nostamista vielä
? Viimeinen varoitus?

Olivatko nämä syytteeseen johtaneet ristiriitaiset lausunnot selkeästi ennakkoon suunniteltuja?


Huhut kertovat, että Muukkonen olisi ollut taustalla junailemassa tätä syytettä? Vrt. edellinen case Karalahti (uhkailu).. Mitä mieltä tästä?

Oletko syyllinen?

Onko Suomen oikeuslaitos tehnyt viimeisen virheensä lähtiessään syyttämään sinua Pentti?
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni ajatus, että Pena yleensäkin tarvitsisi jonkinlaista tukea, on lähinnä naurettava. Vähän kun neuvoisi Spordelle, että miten ne toimittajan hommat hoidetaan.

Eiköhän Pentti sano oikeuslaitoksille ja muulle paskasakille, että teille ei just nyt ole käyttöä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Matikainen havaittu Porissa. Saamani faxin mukaan Pena olisi värväämässä Jouko "Matlock" Kauppilaa asianajakseen. Niille jotka eivät Kauppilaa tunne voin todeta, että olen teille siitä hyvin kateellinen.
 
K

kangaroo

No niin.. jäsenhakemusten vyöry odotettavissa Porista ?

Pitäkäähän huoli, että Penttiä ei tönitä jonossa, jos vaikka menee ostamaan torilta nahkiaisia.. vaikka eiköhän se mene suoraan jonon keulille.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
"Just when I thought I was out, they pulled me back in", sanoisi Silvio Dante Sopranosissa. The Pentti Ässiin, jossa on jo Alpo valmentajana, respekt.

Porilainen hulluus pääsee tietysti ÄTPPOMK-kunniajäseneksi halutessaan ja jollain tapaa tämä meidän klubi on varmaan porilaiselle hulluudelle hyvä henkinen koti.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Anon jäsenyyttä tässä ja nyt!

Aivan kohta lähden parakin liepeillä bongailemaan, josko näkyisi edes vilaus takatukasta tai Mersusta.

Tää on legenda kausi, vaikka hädintuskin on kerinnyt alkamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös