Ässien talous

  • 1 539 449
  • 6 870

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tätä menoa tehdään persnettoa ja lujaa jos tahti ei muutu. Tänään 3300 ja risat, mikä on aikalailla se vakioremmi mikä hallilla käy, pelasi joukkue miten tahansa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Tätä menoa tehdään persnettoa ja lujaa jos tahti ei muutu. Tänään 3300 ja risat, mikä on aikalailla se vakioremmi mikä hallilla käy, pelasi joukkue miten tahansa.

Tosin tänään hallilta varmaan poistuu 3300 tyytyväistä katsojaa. Ovat kuitenkin nähneet omiltaan 7 tehtyä maalia, monta nousua tappioasemasta tasoihin ja vasta jatkoajalla ratkenneen trillerin. Mielummin tuollaisia pelejä katsoo kuin vähämaalisia nyhjäilyjä, mitä oma joukkueeni harrastaa.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuinkakohan paljon noihin lukemiin vaikuttavat vallitseva markkinatilanne ja URHOtv? Jälkimmäiseltä nyt ei hirveästi Ässien neppailua pysty katsomaan ainakaan syyskaudella, mutta moni on varmasti punninnut mielessään tätäkin vaihtoehtoa, että yhden ottelulipun hinnalla katselet jo kuukauden verran lätkää kotisohvalta 3x viikossa. Kyllä noilla otteilla pitäisi jo pikku hiljaa alkaa katsojamäärät elpymään. Raumallakin oli liki 3900 katsojaa eilen. Toivotaan nyt, että se tästä lähtisi. Surullisia lukemia ovat olleet varsinkin lauantaisten otteluiden katsojamäärät. Eikös näitä perjantain ja lauantain kotimatseja kuitenkin siunaantui Poriin aika mukavasti, kyllä niissä pitäisi katsojaluvut saada kaunisteltua mahdollisimman mukavasti.

Jotenkin vain sellainen fiilis, että jos ei ihan kärkikahinoissa olla mukana, niin todella vaikeaa on saada arkipeleihin nykyään yli 4000. Kaippa se kausarimyynnin ikävä 1000 kpl:een vajaus nyt näkyy sitten tuollaisena. Aikaisemmin siihen 4000:n tuntumaan päästiin aika kivasti jo aikalailla automaationa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilen meni ak:lta herne nenään lehdistötilaisuuden jälkeen.

Kommentoin Ruususelle lehdistötilaisuuden äänentoistosta, joka on ala-arvoista. Jaakko otti asian asiallisesti ja lupasi että yrittää hoitaa hommaa. Hänen kanssaan tuli Ässien organisaatioon kuuluva kausikorttien myyjä, joka naureskeli TosiFanin kitinälle ja kun kysyin häneltä mielipidettä asiaan "En ota asiaan kantaa" oli vastaus. Eli kun maksava asiakas, joka tuo rahaa seuralle, kysyy organisaation markkinointi ihmiseltä, tuo on vastaus "En ota kantaa". Tämä on ilmeisesti koko organisaation ilme, takki auki ja suurin piirtein vittuilu asiakkaille, en ota kantaa... Tämä naureskeleva herra olisi voinut sanoa, että yritämme kehittää asiaa ja olisin ollut tyytyväinen. Mutta kaverin asenne ja käyttäytyminen sai ak:n hiiltymään, alkoholilla oli osuutta asiaan, pyydän anteeksi läsnäolleilta.

Pelin jälkeisen lehdistötilaisuuden näyttäminen on hieno idea, vaikka äänen kanssa onkin ollut ongelmia. Nyt tätä tilaisuutta pitää kehittää ja tätä Ruusunen lupasi. Ruusunen hoiti homman asiallisesti, kausikorttimyyjä ei.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Pelin jälkeisen lehdistötilaisuuden näyttäminen on hieno idea, vaikka äänen kanssa onkin ollut ongelmia. Nyt tätä tilaisuutta pitää kehittää ja tätä Ruusunen lupasi. Ruusunen hoiti homman asiallisesti, kausikorttimyyjä ei.

Tää on juuri sitä porilaisen hulluuden kääntöpuolta, elikkä rajaton usko omiin kykyihin ja kritiikin kuittaaminen vittuilulla ei ole taustaorganisaatiossa hyvä juttu, vaikka kaukalossa ajoittain toimiikin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Renkaan heitosta saattaa olla myös heijastuksia Ässien talouteen, sillä tutkintaan homma meni http://www.ess.fi/?article=253719 . Aikaisemmilla kausilta sen verran jo vastaavia ollut, joten eiköhän tuolta ne sakot tule.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tätä menoa tehdään persnettoa ja lujaa jos tahti ei muutu. Tänään 3300 ja risat, mikä on aikalailla se vakioremmi mikä hallilla käy, pelasi joukkue miten tahansa.

Olen myös huolissani talouden ja katsomotunnelman tilasta,
ja tuskin hallilla edes oikeasti oli tota 3300 katsojaa, seisomakatsomo oli "tyhjä".
ostin lipun yläkopista klo 18.20 (seisomapaikka 14€) eikä kopilla näkynyt kuin yksi toinen ostaja kokoaikana kun se oli näkyvissäni (pari minuuttia).
kopissa oli kaksi ihmistä ja ovella kaksi lipunlukijaa sekä kaksi turvatarkastajaa.
Eli persnettoa koko touhu. Mutta ylimielisyys organisaatiossa senkun porskuttaa.
Nyt pitäisi jo kiireesti alkaa myymään normaalihintaisia seisomalipuja yläkopista. (ja tiedottaa siitä)
Sillä voidaan edes jotain pelastaa ja saataisiin sitä tukea joukkueellekin.
jo kausari myynnin jääminen 800 oli katastrofi. mitä tekee Ässät, nostaa lipun hintaa. Nyt ollaan suurtappion vauhdissa.
Ässäjohto on jäätynyt täysin sen 700 000 € tappionvarauksensa kanssa.
Pitäisi edes yrittää jotain markkinoinnissa. No kohta saa yleisö syytöksensä tilanteesta.

Seisomaliput yläkopilta normaalihintaisiksi heti 12/7/5 €.!
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Zaborsky voi tehdä mukavan lisän huomisiin yleisömääriin Jokerit-peliin.

Itse ainakin odotan kaverin näkemistä tositoimissa, ja mikäpä sen parempi paikka kuin nöyryyttää suurta ja mahtavaa Jokeri-organisaatiota (evp) debyyttipelissään perjantai-iltana.

Tämä yhdistettynä siihen faktaan että Ässät seilaa kahden pelin voittoputkessa niin eiköhän yleisömäärät lähentele 4500 rajaa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Eipä mennyt sitä 2€ Jokerit-lisää ennakkolippua haettaessa tiistaina.

SHHHH!

C-katsomoissa tuntui vielä keskiviikkona olevan suht hyvin tilaa, mutta eiköhän yli 4k ainakin saada paikanpäälle.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
onpas kun siitä vähennetään s-etukortti jutska
12+2+1,50-2=13,5
Muihin peleihin saa hakea hintaan 11,50
Tai ainaki mää oo saanu hakee
No perkele, eipä tullut tuo lainkaan mieleen, kun itsellä kuitenkin tuo kausikortti taskussa, niin ei noita lippuja paljoa tule osteltua.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hifk -pelissä ei ainakaan sitä lisää peritty, kun printtilipun ostin. Aika outoa ilmoittaa kalliimmat hinnat, kuin mitä todellisuudessa on.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kai tämäkin talouteen liittyy, kun tuo joukkueen kasaus 2010-11 on vielä lukossa..

Eli milloin näitä jatkosoppareita aletaan väsäämään? Tietyiltä pelaajilta olisi hyvä saada nimet paperiin mahdollisimman ajoissa eli vielä tämän vuoden puolella.

Tällä hetkellä nykyotteiden mukaan ykkösprioriteetteinä pitäisi olla Kivenmäki, Luomala, Jyrkkiö. Sen jälkeen vasta Savinainen ja Salminen. Tosin olen melko varma että jompi kumpi jälkimmäisistä (tai vaikka molemmat) hakevat ensi kaudella haasteita muualta kuin Ässistä.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät hyvässä maalivauhdissa, joukkue pudotuspeliviivan yläpuolella, kaksi voittoa alla, perjantaipeli, esittelyssä uusi pelaaja, vastassa vihattu Jokerit, tulossa todennäköinen voitto... ja silti vain 4833 katsojaa? Huh!

Mistä tämä yleisökato voi oikein johtua? Keksin muutaman syyn, mutta en tiedä, voiko näillä perustella koko tilannetta:

- taloudella menee huonosti, joten jengi miettii pennostensa käyttöä vähän tarkemmin... (toisaalta SK:n mukaan Pori on selvinnyt taantumasta useimpia suomalaiskaupunkeja selkeästi paremmin)
- ... ja lippujen hintoja on nostettu
- useampia kausia jatkunut seurajohdon perseily alkaa vihdoin näkyä kunnolla myös yleisömäärissä, kun joukkue on leimautunut kestohäviäjäksi
- uusia faneja ei enää synny entiseen malliin nuorista, ja toisaalta paikkakunnalle muuttaneet "uusporilaiset" eivät löydä joukkuetta (Porihan on muuttovoittoalue nykyään, joten tähänkin kannattaisi panostaa!)
- ... mikä?
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ajatellaan, että jos kausikortteja on nyt mennyt pauttiarallaa se 1100 kpl, niin siinäkin jo pyöreästi se 1000 kappaletta vajausta kuin mitä se oli muutama vuosi sitten. Siinä ainakin jonkulainen syy siihen, että se "turvapuskuri" taustalla on paljon ohuempi, ja näin ollen joukkueen ottaessa mahalaskua se näkyy vielä helpommin yleisömäärissä.

Sekään ei ole nyt ainoa selitys. Tietysti varmaan 2 ruokotonta edelliskautta myös vienyt huumaa siinä määrin, että eilisen kaltaisia pelejä saa tulla vielä useammat kappaleet, ennen kuin yleisöä alkaa löytymään taas lehtereille. Kauden avauspeli nyt oli jo ensimmäinen huolestumisen merkki kun sitä ei edes saatu loppuunmyytyä. Raumalaisistakaan ei tarpeeksi ollut apua, hävettävää sinällään, jos viikonloppupelinä pelattava kauden avaus ei ole loppuunmyyty Satakunnassa.

Kyllä noi lippujen hinnatkin alkavat varmasti jossain tuntumaan. Nykyisellään hintataso voi toisille kirpaista aikalailla.

Uudet ikäluokat pienenee ja muutenkin tuntuu, ettei nuorille urheilu ole enää niin kova juttu mitä se oli silloin kuin itse oli nappula. Jos on katukiekkopelit hävinneet kaduilta, niin tuskin sitten itse kiekon seuraaminen kiinnostaa sen enempää.

Varmasti osa uusporilaisistakin olisi kepluteltavissa mukaan perheeseen, mutta varmasti löytyy näitä, jotka kuitenkin kallistuvat paljon vahvemmin kotikylänsä seuran kannalle. Vaikka mihin paikkakunnalle itse muuttaisin, niin eipä paikallisen joukkueen otteet oikein kiinnosta siinä määrin kuin sen kerran valitun.

Toisaalta hyvä elää toivossa, koska niin moni lähti eilen tyytyväisenä hallilta, että jos otteet jatkuu tuon kaltaisina, niin aivan varmasti rupeaa yleisöä kerääntymään paremmin taas hallille. Tämä nyt on vähän ollut sellaista kinkkistä aikaa viime viikot, että ottaako patapakka tuulta purjeisiinsa oikein kunnolla, vai mikä tulee olemaan suunta. Eilisen perusteella hyvää on luvassa jatkossakin ja perinteisesti porilaisyleisö on kyllä ollut herätettävissä puolelleen melkoisen nopeasti, jos otteet ovat antaneet siihen aihetta. Itse pidin eilistä yleisömäärää kuitenkin ihan kelvollisena, koska ei kuitenkaan ollut pitkä aika taaksepäin, että lauantaipelissä yleisömäärä painui alle 4000:n. 5000:sta jäätiin nyt vain vaivaiset 200kpl, niin kyllä uskon, että pientä boostia on luvassa.

Toivotaan nyt, että se yksi nappihankinta saataisiin vielä puolustuspäähänkin ja voitaisiin keväällä haaveilla jopa siitä, ettei kausi päättyisi runkosarjaan. Kyl tää täst!
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Mistä tämä yleisökato voi oikein johtua? Keksin muutaman syyn, mutta en tiedä, voiko näillä perustella koko tilannetta:

- ... mikä?

kaiken edellä mainitun lisäksi mieleeni tulee se seikka, että Isomäen fasiliteetit katsomo- yms. yleisötilojen osalta eivät enää vastaa nykyajan vaatimuksia ja ennenkaikkea eivät ole sopusoinnussa alati nousevien pääsylippujen hintojen kanssa. Nyt kun Hämeenlinnassa ja Raumallakin on saatu hallit modernisoitua edes jotenkin nykyaikaisiksi, niin Porin lisäksi yhtä köppäänen liigahalli taitaa enää olla Lappeen rannassa (en tiedä, kun en ole edes ko. kaupungissa käynyt).... Pelkkä seisomakatsomon betonien maalaaminen punaiseksi ei riitä edes alkajaisiksi.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Nyt kun Hämeenlinnassa ja Raumallakin on saatu hallit modernisoitua edes jotenkin nykyaikaisiksi, niin Porin lisäksi yhtä köppäänen liigahalli taitaa enää olla Lappeen rannassa

Porissa pitäisi kyllä tehdä jotain etenkin pukukopeille ja oheisharjoittelutiloille. Raumalla kyllä on pukukopit hieman eri kunnossa kuin Porissa. Hyvät tilat pelaajille ja kunnon iso "fläppitaulu" seinällä. Siellä kelpaa juniorijoukkueidenkin pukea ja käydä läpi pelikuvioita toisin kuin Porissa. Kunnon olosuhteet kyllä maksaisivat itsensä takaisin.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Porissa pitäisi kyllä tehdä jotain etenkin pukukopeille ja oheisharjoittelutiloille. Raumalla kyllä on pukukopit hieman eri kunnossa kuin Porissa. Hyvät tilat pelaajille ja kunnon iso "fläppitaulu" seinällä. Siellä kelpaa juniorijoukkueidenkin pukea ja käydä läpi pelikuvioita toisin kuin Porissa. Kunnon olosuhteet kyllä maksaisivat itsensä takaisin.
Ja meikäläisen mielestä on myös häpeä että Uudenkaupunginkin jäähalli (parhaimmillaankin Mestiksen alakastissa pelannut seura) on Porin hallia parempi ja toimivampi pelaajatiloiltaan. Liian paljon on mennyt vikaan Isomäen remontissa 10 vuotta sitten...
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ja meikäläisen mielestä on myös häpeä että Uudenkaupunginkin jäähalli (parhaimmillaankin Mestiksen alakastissa pelannut seura) on Porin hallia parempi ja toimivampi pelaajatiloiltaan. Liian paljon on mennyt vikaan Isomäen remontissa 10 vuotta sitten...

Edellinen halliremppa kusi melko täydellisesti. Pukukopit ovat niin ahtaita, ettei siellä mahdu kunnolla pukemaan edes korttelikiekko joukkue. Tilava ja sinänsä viihtyisä ravintolatila tehtiin kauas katsomotiloista jonne matkakin kestää monta minuuttia.
Oheispalvelut eivät ole parantuneet juuri yhtään viimeisten vuosikymmenten aikana. Ainoa mikä isomäen ladossa toimii on avarat katsomotilat. Käytävät ja oheispalvelupaikat suorastaan oksettaa, kuten koko uskomattoman ruma ja ankea kokonaisuus.

Liigan pitäisi laatia niin kovat kriteerit hallien tasosta että Porilla ja Ässillä ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin toteuttaa se kauan kaivattu perusteellinen remontti, tai lähteä koko sarjasta.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Liigan pitäisi laatia niin kovat kriteerit hallien tasosta että Porilla ja Ässillä ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin toteuttaa se kauan kaivattu perusteellinen remontti, tai lähteä koko sarjasta.
Niin, mutta tämän hetken Porissa tuo tarkoittaisi vain tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa. Täällä on niin käsittämättömän Ässävastainen ilmapiiri ja kun joukkueen takana ei ole mitään RTK -palveluja tai makkaratehtailijoita niin sarjasta luopuminen olisi tuossa tilanteessa ainoa vaihtoehto. Ja sen jälkeen täällä ei edes tarvittaisi uutta hallia.

Jos liiga tekisi tuon sinun haluamasi päätöksen niin se kyllä tarkoittaisi Porilaisen liigakiekon loppua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös