Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässien markkinointi ja ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 10.09.2014 klo 20.33.

 1. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olen tästä "talviklassikosta" haaveillut jo vuosia. Mielellään kevätkaudelle lukko vastaan ja kunnon kokopäivän karnevaalit oheistapahtuminen pystyyn! Koko perheen häppeninkipäivä. Joku tutkaan lämäämiskilpailu, varuste esittelyä, pelipaitamarkkinoita ym. tapahtumaa ympärille. Iso kaljateltta pystyyn, niin väki viihtyy koko päivän. Peli alkamaan aikaisintaan klo.17 niin kerkee myymään lerssiä ja keimoa niin ettei tuu tappiota. Oikeasti siitä saa iha pirun hienon tapahtuman kun näkee vaivaa.
   
 2. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ja tuolla kaavallasi, myös paljon turskaa. Idean tasolla hyvä, mutta toteutus tarvii olla toisenlainen. Tapahtuman mm. tulee olla kaksipäiväinen. Lukko & Hifk vastassa. Sit just tätä tapahtumatoria yms. ympärille.
   
 3. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Johan se löyty vastarannan kiiski ja besserwisser tähänkin. Mistä sitä turskaa minun esityksessä tulee? Nimenomaan viikonloppu kaksi matsia ja tapahtumaasekä myyntiä ympärille! Millä tapaa muuten toisenlainen?
   
 4. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  No kuule, kun tuosta viestisä saa kuvan "kiekkopäivästä". Enhän mä muuten sun ideaa duumannut.

  Ajoin vain takaa, että pakko olla kaksi matsia. Muuten tulee turskaa.
   
 5. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Toivottavasti onnistuu tämä "talviklassikko" Porissa! HIFK ja Lukko siihen vastustajaksi vielä ja ai että! Jostain kaivetaan Gratton vielä 30 sekunnin sopparilla mukaan ja laitetaan Generouksen kanssa keskiympyrään ensimmäisessä vaihdossa niin saadaan meininkiä!
   
 6. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Ehdottomasti samaa mieltä. Sinne vaan alkulähteille.

  Torille ei mahdu ja sekoittaa keskustan totaalisesti moneksi päiväksi. Jo tuo järkyttävän ruma demarimonumentti vie niin paljon tilaa, ettei onnistu. Tekojääradalle sitä vissiin puuhataan toimistolla.
   
 7. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ok ja ajoin vaan takaa sitä, että kunnon spektaakkeli aikaan ja koko perheen tapahtumaksi.
   
 8. DeS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT
  Karhubaanalle jos tuo tulisi, niin mitenkä kaukalo saadaan pysymään paikallaan/koossa? Jotenkinhan tuon pitää olla juntattu maahan kiinni ja tekojäälle ei varmaankaan saa juntata mitään kiiloja, tms. maahan,.. Tai sitten avokaukalossa,..
   
 9. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Onhan se selvä, että IFK viehättää tällaisten tapahtumien vastustajaksi, mutta jos näitä alkaa kiertävästi olemaan vuosittain jossain päin Suomea, niin joutuvat tätä menoa joka vuosi tulemaan jonkun vierailijaksi. Teillähän olisi ne turkulaisetkin siinä lähietäisyydellä. Mahtaisiko ne kelvata Lukon lisäksi kaveriksi? Vois saada jopa enemmän TPS-faneja kuin helsinkiläisiä katsomoonkin, kun stadissa se uutuudenviehätyskin on jo mennyt.
   
 10. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  TPS ei kiinnosta edes Turussa :D
   
 11. Pantsy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei sytytä Tepsi ei. Itse haluaisin nähdä tietysti Lukon mutta myös Sportin. Vaasasta tulisi varmasti porukkaa paljon paikalle ja fanit osaavat pitää hyvää tunnelmaa.
   
 12. Ribals Jäsen

  Ehdottomasti Lukko ja Sport vieraiksi, jos tälläinen järjestettäisiin. HIFK tuskin haluaa joka ulkoilmapeliin ottaa osaa.
   
 13. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä. IFK on pelannut näitä jo niin monta kertaa, ettei välttämättä faneja kiinnosta lähteä Poriin. Raumalla ja Vaasassa uutuudenviehätys toisi varmasti satunnaisempiakin faneja mukaan.
   
 14. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Jostain syystä Pori ja Ässät kiinnostaa HIFK-faneja enemmän kuin Ilves. Jos jotain HIFK:n tilalle niin TPS. Sportin yleisömääristä päätellen kiekko ei kiinnosta vaasalaisia, vaikka touhu on ollut todella nousujohteista.
   
 15. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ehdottomasti Lukko ja Sport, väitän että vaasasta tulisi katsojia paljon. Sport kiinnostaa porissa enemmän kuin TPS.
   
 16. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Ihan tosissaanko joku kaipaa noita wasalandian apinoita riehumaan ja pilaamaan koko tapahtuman?

  Lukon lisäksi IFK ehdottomasti. Enkä näe yhtään syytä, miksi eivät lähtisi Ässien juhla-otteluun. En, vaikka tuo Tampereen keikka ei ihan putkeen mennyt Rööperi-Krisuilta.
   
 17. tonir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin!

  spåra vähiten kiinnostavia joukkueita ja kannattajat...
   
 18. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Mihin tama muka perustuu? Yhteen karsintasarjaan (tähän verraten voisi väittää että HPK kiinnostaa yhtä paljon 2006 perusteella) ja siihen että Sportfaneille Ässät on lähin liigajoukkue? Ei kai se nyt Porissa kiinnosta. Kyllä TPS ja Tampereen seurat kiinnostavat Porissa paljon enemmän kuin teennäinen "kasitien derby". HIFK ja lukko nyt tietysti ovat ne kaksi kiinnostavinta. Uskoisin että Helsingissäkin Ässät nähdään toisena perinteisenä punapaitana paljon kiinnostavampana kuin moni lähempi joukkue.
   
 19. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  En kaikkien HIFK-fanien suulla pysty puhumaan, mutta tunnen heitä enemmän kuin Ässäfaneja. Lähes poikkeuksetta Ässät & Kärpät on se mieluisin ja eniten sytyttävä vastustaja vuodesta toiseen. Itselläkin on suuri arvostus HIFK:ta vastaan ja olenkin aina ollut siinä uskossa että Ässät & HIFK-fanit kannattavat ja vihaavat toisiaan hyvässä suhteessa, tilanteesta riippuen.

  Kyllä se ulkojää jaksaa HIFK-faneja kiinnostaa, todennäköisesti vielä paljon enemmän kuin jotain sport-faneja. Sport on melko hajuton ja mauton jengi, joten ei kiitos mitään ottokarvisia ja tomekkeja näin merkittävään tapahtumaan.
   
 20. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lähdin siis siitä että Lukon lisäksi se toinen olisi joku muu kuin IFK. Tottakai Lukon jälkeen se paras vaihtoehto on IFK.

  En tiedä sitten. Joku voisi kaivaa yleisömääriä noista kotiotteluista. Mikä jengeistä vetää eniten yleisöä Tappara Ilves Sport vai TPS.
   
 21. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
 22. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
 23. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Meinaatko, että se olisi jotenkin mahdollista??
   
 24. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Joukkueen tason ja peliesitysten mukaan: Kyllä
  Oikeudenmukaista?: Kyllä

  Nykyinen sarjajärjestelmä sallii sen? : Ei valitettavasti.
   
 25. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Ei mitenkään oikeudenmukasta mutta tämän hetkisen tason huomioon ottaen niin kyllä. Ja eihän Ässiäkään ole ulostettu surkeina vuosina mestikseen joten tämä hassun hauska kommenttisi ei sinällään oikein ole relevantti. Muuta mitä jos aiheessa pysyttäisiin...