Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Ässien kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Brousseau, 08.07.2016 klo 22.13.

 1. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Olisi tarkoitus mennä talvilomalla katsomaan Ilves - Ässät ottelua. Perhelippuja myydään tiettyihin katsomoihin. Mistä kannattaisi ottaa?
   
 2. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Osaako joku sanoa, että mitä tarkoittaa "ysäripeli" tai "ysäriteema"?
   
 3. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Perjantain Ässät - TPS -ottelussa on ysäriteema. Ottelutapahtumassa kuullaan 90-luvun musiikkia ja esitellään Ässien 90-luvun All Stars -kentällinen.
   
 4. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Onkohan PK-seudulta lähdössä muita Raumalle lauantaina? Mulla olis toistaseksi tyhjä auto, jossa pääsee Raumalle ja takasin matsin jälkeen. Laittakaa yksityisviestillä kyselyä jos kiinnostaa!
   
 5. Levollinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Raumalla näytti Ruudun kautta katsottuna olleen hyvää meininkiä patafanien katsomonosassa ja ääntä kuului myös lähetykseen mukavasti!
   
 6. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  HIFK v Ässät oli ilmeisesti joku fanimatka? Kertoisiko joku mihin katsomoon on porukka menossa? Saatan etä-Ässänä ilmaantua myös paikalle, ettei tarvi yksin huudella.
   
 7. Luxray Jäsen

  Lainaus:
  E1 kai
   
 8. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Yksi bussi on lähdössä Nordikselle ja tämän lisäksi liuta omilla kuljetuksilla tulevia. E1-katsomoon on liput, tervetuloa kaikille ottamaan jälleen yksi halli haltuun.

  Jos nyt lyhyesti miettii niin kannattajakulttuuri Porissa on kehittynyt valtavasti tällä kaudella, iso kiitos tästä kuuluu Pataljoonan jengille ja kaikille ketkä seisomakatsomossa kannattavat omiaan pelistä toiseen. Ikimuistoisia vierasmatkoja, yhdessä toteutettuja tifoja ja jonkin sortin jalokivenä viime viikon Tappara-ottelu, jossa laulumme jättivät alleen monisatapäisen Tapparan kannattajaryhmän. Kaikin puolin saa olla tyytyväinen niin joukkueen sijoitukseen sarjataulukossa kuin kannattajien tukeen. Tästä on hyvä jatkaa, sillä joukkue tarvitsee jo tänään kaiken mahdollisen tuen 3 pisteen nappaamiseksi.
   
 9. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Toivottavasti Ässien kannattajia löytää runsaslukuisesti paikalle kuljetusten avulla, ja kun niitä melkoisesti asuu valmiina jo Etelä-Suomen alueella.

  Lainaus:
  Jos verrataan viime kauden parhaimpia hetkiä tästä näkövinkkelistä, niin en usko että ihan valtaviksi kehitysaskeliksi voi vielä luonnehtia muutoksia tässä vaiheessa, vaikka mukavasti on joillain osa-alueilla tullut edistymistä. Tifoilun osalta muutamat onnistuneet överilakanat mukavasti poikineet tätä puolta eteenpäin.

  Tappara-ottelussa oltiin varmasti lähellä parasta volyymitasoa koskaan monipuolisemmasta näkövinkkelistä Isomäessä Ässien takana. Vähin askelin on uutta porukkaa imeytynyt mukaan ja toivotaan että tässä kevään aikana saataisiin otettua loppurutistusta tällä saralla ja tuo Tappara-ottelunkin taso onnistuttaisiin vielä peittoamaan. Onhan se selvää, että kynnys osallistumiselle madaltuu sitä mukaa, mitä enemmän porukkaa siellä on jo valmiiksi mukana.
   
 10. Fandul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos kuitenkin ollaan tässä asiassa rehellisiä, niin eihän tästä voi kredittiä Pataljoonan suuntaan antaa. Pari tifoa on syntynyt, josta nousee kyllä pisteet, koska sellaista ei Porissa oikeastaan ole ollut. Eiköhän tästä taputukset olalle ota se porukka, jotka rummun ympärillä häärää. Ilman teitä olisi edelleen kudontakerhot pystyssä. Tuskin kauheasti olen väärässä, jos sanon, että nykyisellä Pataljoonan hallituksella ei ole mitään eväitä uskottavalle kannattajatoiminnalle.

  Olen ymmärtänyt, että tämä rummun ympärillä majaileva porukka ei liitä itseään Pataljoonaan, vaan toimii lähinnä yhteistyössä? Iso tsemppipeukku teille hyvästä duunista.
   
 11. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Yhdessä tätä hommaa tehdään rakkaan seuran vuoksi. Meistäkin, ketkä rummun läheisyydessä ovat lähes kaikki kuuluvat Pataljoonaan ja näin ollen toimitaan tiiviissä yhteistyössä. Rummun läheisyyteen on siirtynyt myös hallituksen porukkaa, eli ne ketkä haluavat viedä porilaista kannattajakulttuuria eteenpäin.
   
 12. Puksprööti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Itse ainakin toivoin että Pataljoonan toimijat eivät olisi olleet näitä teini-ikäisiä rummuttajia.

  Tai siis, tarkoitan sillä että useassa pelissä saanut hävetä silmät päästä kun tämä porukka on keskisormet pystyssä vastustajan fanien suuntaan. Henkilökohtaiset kunnianloukkaukset eivät kuulu kannattamiseen.

  Ja kun yllä tein ikäviittauksen, niin sillä taas tarkoitan sitä että niin kauan kuin siellä pyörii ydinporukkana mopokortti-ikäisiä - on meitä vanhoja takalinjalaisia vaikea kosiskella mukaan.
   
 13. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Osallistuminen on täysin vapaaehtoista.
   
 14. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Lainaus:
  Ovatko nämä "vanhat takalinjalaiset" sitten niitä, jotka kannattavat huutelemalla vastustajalle homoa ja heittelemällä kolikoita jäälle?

  Että silleen...
   
 15. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tuntuu erikoiselta että olen 80-luvulta asti käynyt Isomäen seisomakatsomossa, enkä ole kertaakaan kuullut kenenkään huutelevan vastustajalle homoa?

  Että tälleen...
   
 16. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tämä juttu kuuluu varmaankin tähän ketjuun. Tiedän kyllä että "oikeinkannattajat" ja "kannattajamessiaiksi" itsensä nostaneet ovat ei mieltä jutusta ja videosta, mutta itse olen suunnilleen samoilla linjoilla. Ja videon daamikin tuntuu olevan sinnikästä tyyppiä ja oikealla asialla. Joten jotain on tehty oikein :)

  Onko Porissa Suomen paras kannattajakatsomo? Jos tiedät paremman, ilmoita se mukaan dokumenttiin! | Puoli seitsemän | yle.fi

  Linkki vie ylen sivuille juttuun, jossa poiketaan Isomäen jäähallissa.
   
 17. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kivasti tehty juttu Leenasta ja lauluhan siellä jo mukavasti raikaa taustalla monimuotoisuutta tuomassa, niin eihän tuossa mitään valittamista. Jotain on tosissaan tehty oikein.

  Suomen parhaiksi ei valitettavasti vielä tuolla tasolla/laajuudella ylletä, mutta kun tarpeeksi pitkään tehtäisiin asioita oikein, niin toivottavasti jonain päivänä se olisi konkretiaa, mistä tässä on haaveiltu jo pitkään. Stadin derby ja kingejä pääty täynnä kera jumalattoman brenoon, niin eipä siihen taida mikään muu ryhmittymä pystyä vastaamaan tällä hetkellä tässä maassa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017 klo 14.29
 18. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Kuka on eri mieltä ja mistä?? Johan koko projektia tehtiin yhdessä Pataljoonan kanssa. Myöhemmin syksyllä tulee ulos laajempi osuus, muun muassa Satakunnan Derbystä.
   
 19. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Siitä en tiedä, että onko Porissa Suomen paras "kannattajakatsomo", mutta kyllähän meillä on vähintäänkin yksi parhaimpia seisomakatsomoita, joka elää hyvin voimakkaasti pelin mukana. Erotan nämä kaksi termiä tarkoituksella toisistaan, koska ajatuksen tasolla kannattajakatsomoissa ovat vain ne intohimoisimmat kannattajat, kun taas Porin seisomakatsomo on paikka jossa kaikki ovat oikein tervetulleita huutoon osallistumisesta tai kauden aikana käytyjen pelien määrästä riippumatta. Seisomakatsomossa on paikkansa jokaiselle ja jokainen luo tunnelmaa omalla tavallaan.

  Peliin eläytymisessä ja peruskatsojan osallistumisessa Porin seisomakatsomo on Suomen tasolla mallioppilas.
   
 20. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Johan sen viestissäni mainitsin. Etkö lukenut sitä?
   
 21. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Viestisi ei kulje yksi yhteen dokumentin sisällön kanssa. Etkö katsonut sitä?
   
 22. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Katsoin tietysti, enhän sitä olisi muuten tänne linkannutkaan. Etkö huomannut että se olin minä joka sen linkkasi? :)
   
 23. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Selvennätkö sitten, että ketä nämä ''oikeinkannattajat'' ovat ja mistä he ovat eri mieltä?
   
 24. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  He varmasti tietävät itse keitä ovat. Saatat kuulua heihin itsekin, koska tunnut olevan niin hiilenä pienestä tölväisystäni? :) Kannattajista ja kannattamisen tavasta ovat (olette?) olleet kovasitkin eri mieltä ja johan tuossa muutama viesti aikaisemmin tultiin heti huomauttamaan että Ässäkannattajat eivät ole alkuunkaan sieltä "parhaasta päästä", mitä se sitten ikinä tarkoittaakin.
   
 25. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Täällä ei kyllä kukaan ole pitkään aikaan puuttunut siihen, miten esimerkiksi sinä tuet Porin Ässiä katsomossa ja sen ulkopuolella. Päinvastoin, Isomäessä on varmasti kaikille tilaa kannattaa sillä tavalla kuin itse näkee parhaaksi. Sinä sen sijaan moitit ihmisiä rummun ympärillä jokaisen tilaisuuden saadessasi. Onko edes vähän lapsellista?