Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ässien kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Brousseau, 08.07.2016 klo 22.13.

 1. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Vakituinen rumpali löytyi tällä kertaa Isomäen aitiosta nauttimasta olutta, joten tuurareilla mentiin.

  Ai perkele kun tekee nasulia. Linkki Twitteriin pelinjälkeisistä hulinoista.

  Kehotan kaikkia ketkä ovat Turkuun lähdössä ostamaan lipun D2-katsomoon. Katsotaan jos jotain mobin tynkää saataisiin kasaan huomenna.
   
 2. Kunu Häpä#30 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  löytyy
  Lainaus:
  Okei. Samat tarjous silti "vakituisellekin".
   
 3. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Rummuista Ässät, Ässät huutoihin, joita vaivaa sama ongelma. Tää "lähti paidat taas päältä" porukka vetää kiimoissaan tahdin käsiensä levittelyn kanssa niin kovaksi, että se tyrehtyy ennen aikojaan.
  Oi aikoja, oi tapoja.....
  Tänään en itse pelissä ollut, mutta teeveeseen meteli, korostan meteli, ei laulu, välittyi mukavasti
   
 4. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Ilman rumpalia ja sen avittamana rytmiä on hyvin vaikea pitää lauluissa. Ja mitä nyt Ruudusta tässä pelin jälkeen katsoin niin kyllähän ne vähät mitä laulettiin kuuluu hyvin selvästikin. Todella hyvä tunnelma tänään silti oli. Iso kiitos siitä kuitenkin kuuluu tälle halveksumallesi(?) porukalle rummun läheisyydessä. Niin kuin kaikille muillekin seisomakatsomossa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016 klo 23.02
 5. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Rumpalille ehdottomasti treeniä metronomin kanssa. Kännykkään voi hyvin ladata metronomisovelluksen ja laittaa sen naputtamaan korvanappiin.

  Ja toisaalta, olisi hienoa jos jonkinlainen yhteys välille DJ - rumpali olisi mahdollinen niin voitaisiin välttyä siltä että rumpali lähtee vetämään täysin eri tahdilla kuin millainen kappale ämyreistä tulee.
   
 6. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin, itse pidemmällä aikavälillä katsottuna toivon, että voitaisiin luopua kokonaan pelikatkomusiikeista. Hallissa paikalla olevat kannattajat luovat tunnelman omalla äänellään. Ei nyt ainakaan pitäisi olla niin, että kannattajat joutuvat mukautumaan dj:n toimintaan.

  Mutta tämä nyt jonkun mielestä on sitä kuuluisaa rutinaa sitten taas. Ikuisuuskysymys koskien sitä, onko hallissa paikalla oleva henkilö viihde-elämyksen ostanut kuluttaja vai tapahtuman sisältöön aktiivisesti vaikuttava tekijä.
   
 7. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vielä tiedoksi tuohon risteilyasiaan liittyen. Tiedustelin asiaa ja nyt on käynyt niin, että parin viime kauden aikana on päällekkäisyyksistä johtuen nämä risteilyreissut ottelun yhteyteen epäonnistuneet. Kuluvan kauden reissu olisi alunperin pitänyt olla viime viikonlopun lauantaina TPS-ottelun jälkeen, mutta laiva oli ilmeisesti ollut bookattuna täyteen tuohon ajankohtaan jo elokuussa jonkun keikan takia. Ilmeisesti sarjaohjelmakin ollut jo siinä vaiheessa, että vaikeaa ollut enää siihen reagoida.

  Joka tapauksessa halua on ilman muuta järjestää risteily ottelun yhteyteen, joten toivotaan että viimeistään ensi kaudella tämä jo taas viimeistään onnistuisi. Lähtijämäärät ovat tainneet noille reissuille olla nyt huomattavasti pienempiä ottelun puuttuessa ja onhan se ollut ihan ymmärrettävää reagointia, sillä mielestäni sen kuuluu olla kiinteä osa kokonaisuutta. Laivalle ilman ottelua pääsee muulloinkin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2016 klo 23.20
 8. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Onko Pataljoona lopettanut toimintansa kun nettisivutkin näyttäisivät olevan alhaalla? Noin viikon päästä lauantaina pelataan Jyväskylässä. Onko sinne mitään matkaa tiedossa?
   
 9. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ketä kiinnostaa jonkun kuppasen kyläseuran peli jossain skutsissa yli viikon päästä kun Porin Jokerit pelaa jo ylihuomenna.
   
 10. Fandul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kieltämättä hieman omituiselta vaikuttaa tämä Pataljoonan hiljaiselo mediassa tällä hetkellä. Sivut alhaalla toistamiseen jo useamman päivän eikä pienintäkään tietoa mahdollisesta kannattajamatkasta Jyväskylään lauantaina. Viikonloppupeli pitäisi olla itsestäänselvyys kannattajamatkalle, kun peli ei tuon pitemmällä ole.
   
 11. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Sopinee tähän ketjuun kuin nakki silmään..

  Onko Pataljoonan olemuksen ainoa näkyvä ja kuuluva uudistus tälle kaudelle saada porukka työpaikkakiusaamaan Mikko Vainosta Ässien vaihtoaition taakse?

  Tulee melkein oksennus kun asiaa pohtii vähän syvemmin, siis tosiaan, joukkueen virallinen kannattajayhdistys, minkä jäsenmaksuja tullut maksettua toistakymmentä vuotta, olkootkin että ko. kerhon nimi on välissä vaihtunut. Porukka siis kantaa Ässien värejä ja asettuu katsomossa omien taakse antamaan tukensa.. huutelemalla omalle pelaajalle jotain sellaista, mitä ei uskoisi kuulevansa edes "aspergerin" suusta. Mitä vittua oikeasti, onko aikuisilla ihmisillä noin paha olla vai mistä tämä kumpuaa? Ymmärrän että jokainen ei ymmärrä peliä samalla tavalla, toiset poimii vaikutteita kaverilta mutta kuitenkin. Porukalla hihitellään käytännössä koulu-/työpaikkakiusaamista vastaavalla tavalla samalla kun ko. kerhon johtokunta hännystelee ympärillä. Mitähän mieltä seurajohto on tästä "tuesta" mitä Pataljoona tarjoaa vaihtoaition takana?
  Sen nyt vielä ymmärtää että jostain takalinjasta irtoaa joku yksittäinen herja, joskus ne voi olla jopa ihan hauskoja. Mutta tämä vaikkapa eilen kuultu on hyvin kaukana hauskasta. Ässät pelaa loistavaa peliä lähes 60 minuuttia ja voittaa, porukka keskittyy kuitenkin oman pelaajan mollaamiseen. Ässissä on nähty joskus oikeastikin heikkoja pelaajia, Vainonen on hyvin kaukana tästä. Ja vaikka huutelun kohde olisikin huono muihin verrattuna, niin millä tavoin tämän lyttääminen porukan edessä edes'auttaa oman joukkueen peliä? Kaikilla pelaajilla jotka valmennus valitsee kokoonpanoon on oma roolinsa ja ruutunsa, jokainen taatusti pyrkii sen hoitamaan parhaansa mukaan. Ahon ollessa valmennuksessa uskoisin että tämä ruutu täytetään jollain muulla pelaajalla mikäli nuo ehdot ei täyty.

  Minä en aio ainakaan maksaa enää jäsenmaksuja, saati lähteä bussimatkalle tämän toiminnan raameissa. Ellei sieltä sitten löydy jostain selkärankaa ja aleta toimia kuten seuran todellinen kannattaminen edellyttää. Kuvottavaa toimintaa mikä tuskin saa suurtakaan kiitosta joukkueen sisältä.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tästä kannattaisi lähettää viestiä toimistolle, Ässien ajatus yhteistyöstä tuskin on tämän kaltainen. Tai toivottavasti Ruusunen poimii tämän viestin ja vie asiaa eteenpäin.
   
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Siis mitä paskaa? Ootko sää ihan tosissaan, että siellä oma faniryhmä prässää ja mollaa omia pelaajia vaihtoaition takana? Ei hyvää päivää. Helpottaa varmaan tosi paljon sen oman duunin tekemistä, kun omat fanit puukottaa selän takana. Hävetkää saakeli.
   
 14. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  En ota muuhun kantaa kuin siihen, että mielestäni Pataljoona kuppikuntineen pitäisi jo pikkuhiljaa lakkauttaa. Ei koko touhusta tule yhtään mitään. Helvetin tunarit järjestää Jokerien peleihin matkaa ja anti seisomakatsomossa joukkueen kannattamiseksi on kirjaimellisesti olematonta. Ei siellä kiinnosta mikään muu kuin pikkujoulujen järjestäminen. Olisiko jo korkea aika antaa tilaa jollekin paremmalle, jollekin mikä yhdistäisi koko seisomakatsomoa?
   
 15. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Bamb1 ja Lätkäjope siellä kannattamassa omiaan, Vainoseen keskittyminen vie mielenkiinnon pelistä. Seisomakatsomoon mahtuu kyllä sellaista ajatusten Tonavaa että se saa tämänkin palstan pahimmat puusilmät näyttämään jopa ihan fiksuilta.
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen seurannut fanikeskustelua vuosikausia, enkä usko että yhdistävää tekijää teille löytyy. Nyt menette vuosikokoukseen ja ensi kaudella uudella innolla.
   
 17. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Ei kyllä mitään hajua mistä puhut, sattui vaan oma nimimerkki silmiin kun tulin tänne kehumaan After Game Showta.

  Olkoot sitten pöllitty Islantilaisilta tuo HU!, mutta hienolta se kuulostaa ja näyttää! Islantilaiset fanitkin varmasti ovat ylpeitä kun heidän tutuksi tuoma chantti on löytänyt länsirannikolla pelaavan kiekkojoukkueen. Anyways, voin vaan kuvitella miten hieno tunnelma on jonkun lauantaisen play-off pelin (saati finaalin!) jälkeen, kun täpötäysi Isomäki huutaa tuota Ässäpelaajien säestyksellä.
   
 18. Naimunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itse hieman sivumpana, kuulin ja huomasin saman.. Omasta mielestä Mikko on hieno ja NUORI pelaaja vielä, joka pelasi eilen mielestäni yllättävän hyvän pelin. Vaikka tuleekin heikkoja ratkaisuja peleissä, en ymmärrä tuollaista saatanan haukkumista omalta kannattajajoukolta.. Hävetkää helvetti!
   
 19. Pianisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sain tänään päivällä pyynnön liittää tämä teksti tänne JA:han koska kenelläkään Pataljoonan johtotyypeistä ei ole tunnuksia tänne. Asiasisältö tai kirjoitusvirheet eivät ole omiani vaan tämä on copy paste.

  Lainaus:
   
 20. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ei vittu mitä paskaa nää suoltaa. Kertoo kuinka pihalla ollaan. Se on saatana porukan vetäjän (onko sellaista?) tai muiden fiksujen tehtävä tunkea niiden idioottien suu, jotka omia mollaa. Se on yksinkertaisesti väärin.
   
 21. Pianisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miksi ette ota sitä tilaa? Menette porukalla keväällä kokoukseen ja teette batistinit. Sen jälkeen saatte istua rahakirstun päällä ja pääsette virallisena kannattajayhdistyksenä toimistolle neuvottelemaan. Tekstiä kyllä mahtuu nettiin vaikka millä mitalla. Duunin tekeminen onkin jo eri juttu. Vaatii vaan sitä "cojones" mennä sinne porukan eteen ja ottaa homma hanskaan.
   
 22. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Tästä palstasta on tullut kyllä sellainen mielensäpahoittajien paratiisi ettei pahemmasta väliä. Jos siellä porukka huutelee jollekkin niin mitä sitten? Pitäisikö capon tunkea megafoni niiden suuhun rai rumpalin käydä lyömässä niitä rummulla? Kun on lipun maksanut niin saa huutaa. Eikä tuota huutelua ainakaan sivummalle kuulunut, joten mahtoiko kuulua kentällekkään.
   
 23. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  En minä ainakaan pahoittaisi mieltäni vaikka joku Torkki -paitainen työntäisi peukkunsa sinun anukseesi kesken pelin, mutta olisihan se väärin.
   
 24. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olisi mielenkiintoista kuulla, että mitä nämä huudot ovat sitten olleet. Joku voisi laittaa minulle vaikka yksityisviestillä suoria lainauksia, jollei tänne kehtaa laittaa. Kuulostaa nyt jotenkin poikkeukselliselta. Eipä olisi varmaan menneellä vuosituhannella uskottu, että tämän vuosituhannen puolella täällä jengillä menee pata jumiin seisomakatsomon huuteluista. Itse en näitä idioottimaisuuksien viljelyitä todellakaan kannata seisomakatsomosta, mutta ajattelinpahan nyt vain, että mistä nyt sitten mahtaa olla kysymys ja mistä tämä kumpuaa. Jokaisella on vapaus ilmaista itseään ottelutapahtumassa, mutta kai joku roti siinäkin. Ja edelleen kun tässä on ihan hemmetisti tekemistä vielä joukkueen kannattamisessa ihan positiivisessa hengessä, niin ei pitäisi olla liikkumavaraa tuollaiseen.

  Kylläpäs nyt tuntuu typerältä. Minkä takia kukaan ei nyt voi Pataljoonan edustuksesta silkasti tehdä tänne tunnuksia, niin pystyisi sitten helpommin ja nopeammin reagoimaan, jos käydään läpi aiheita johon olisi hyvä saada sieltäkin suunnalta vastauksia? Ensin boikotoidaan foorumeita ja sitten kuitenkin pyydetään välittämään tänne viestejä.
   
 25. Fandul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ihmettelen itsekin samaa. Mikäli Pataljoona ei perusta mitään foorumeihin tai on välittämättä asioista, joita foorumeilla huudellaan ja nyt sitten välittää viestin muiden tunnusten kautta, niin antaa kyllä aikamoisen puuhastelukuvan koko yhdistyksen hallituksesta.