Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ässien kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Brousseau, 08.07.2016 klo 22.13.

 1. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mitä ihmettä!? Koska minä olen muka moittinut ihmisiä rumpujen ympärillä, ainahan olen keskittynyt tukemaan heidänkin touhujaan? Nyt sitten todisteita kehiin tai pidä mölyt mahassasi, valehtelija!

  Katsomoon mahtuu varmasti kaikki jotka sinne haluavat tulla ja kannatusta on monenlaista, kukin kannattakoon tyylillään. Kaikki kannattajat ovat varmasti yhtä tärkeitä Ässien pelaajille ja organisaatiolle. Mielestäni seisomakatsomossa on hyvä meininki ja on aina ollut. Olen siellä yli kolmekymmentä vuotta käynyt niin on minulla jonkinlainen käsitys siitä mitä siellä tapahtuu.
   
 2. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Juurikin näin, tämän allekirjoitan täysin. Tästä on hyvä jatkaa huomisen odottelua ja Nordiksen haltuunottoa.
   
 3. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei, vaan nyt todistat edellisessä viestissä esitetyt valheelliset väitteesi. Annahan tulla, kovanaama. Taidatkin olla kova poika puhumaan paskaa?
   
 4. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Lainaus:
  Lausahdus ''oikeinkannattajista'' särähti ikävästi korvaan, olettaen tietenkin että olisit viitannut dokumentissakin esillä olleeseen Pataljoonan porukkaan minkä nyt itse tietenkin otan turhan henkilökohtaisesti.. Jos näin ei kuitenkaan ollut niin pyydän anteeksi, Pienellä tarkastuksella löysin kuitenkin tämän mitä arvostan itse suuresti. Anteeksi, virheitä sattuu.

  Lainaus:
   
 5. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Hyväksyn. Onnea jatkoon.
   
 6. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Kai tämä on mainitsemisen arvoinen asia eli helvetin ylpeä siitä, että Pataljoona veti 5-0 tilanteessa Rakas seuramme -chantia putkeen erän alusta pelin loppuun saakka. Periksi ei anneta, milloinkaan.
   
 7. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Loistavaa! Tällaista huhua kuulin kanssa, harmi nyt ettei itse päässyt tänään paikalle. Mutta ihan oikea reagointimalli, saati sitten että lähdetään tokassa erässä pois katsomosta murjottamaan hallin käytäville.
   
 8. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kiitoksia tosiaan tämänkin kautta kaikille niille, jotka tänään Nordiksella vetivät loppuun asti oman joukkueen puolesta. Rakas seuramme lähti koko kolmannen erän taukoamatta. Melkein puolen tunnin chäntti siis kokonaisuudessaan. Joku voi pitää hullujen hommana, mutta ainakin nyt oli periksi ei anneta milloinkaan-asennetta enemmän kuin hyvin!

  Noin 15 hengen porukka tässä oli mukana. Pikkuhiljaa Porissakin otetaan askeleita kannattajakulttuurin kehittymisen suhteen, se on vääjäämätöntä. Vaikka joukkueen esitys tältä päivältä vituttaa suunnattomasti, niin se, että oikeasti kannatettiin joukkuetta ääneen loppuun asti, lämmittää kuitenkin kummasti. Paljon enemmän vituttaisi, jos olisi ollut oluella kolmannen erän kiroamassa Padan tekemistä.
   
 9. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
 10. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Onko tuolla tosiaan vaan 3600 katsojaa...? Äkkiseltään katsottuna koko kaudella ollut 4 kertaa alle 4000 katsojaa..
   
 11. Levollinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Runkosarjassa lasketaan kaikki kausikorttilaiset läsnäoleviksi. Tuolta näyttää todellinen 3600 katsojan massa Areenassa.
   
 12. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hyvää tifoa olivat saaneet pataljoonalaiset ja kumppanit aikaiseksi, hienoa.

  Toivottavasti mattimyöhäisetkin ilmoittautuvat vielä huomiselle matkalle ja saatas Tampereelle kauden parasta vierasmeininkiä aikaiseksi ja sarja poikki!

  Matkan mainos.
   
 13. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  Tifo oli upea, iso kiitos kaikille teille ketkä vapaa-ajallanne olitte sitä tekemässä! Nämä ovat hienoja ja isoja juttuja.

  Huomenna jatkuu Tampereella ja täältä voi ilmoittautua matkalle klo. 9:00 asti. Hintaa matkalle on 22€ jäseniltä ja 32€ muilta. Omilla kyydeillä tuleville suosittelen hankkimaan liput seisomakatsomoon, tunnelma on taattu.
   
 14. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onko mitään toivoa nähdä Pataljoonan meininkiä A-junnujen tärkeissä otteluissa? Vuosi sitten oli hienoa meininkiä.
   
 15. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eiköhän ja toivottavasti myös Hämeenlinnaan olisi edellytyksiä saada kannattajamatkaakin aikaiseksi, sikäli mikäli tässä nyt ottelut suotuisasti menisivät.

  Edit: Sääli että viime kaudella kuitenkin aika pienellä massalla siellä vedettiin, sillä monet eivät jaksaneet enää noihin peleihin tulla edustuksen tiputtua. Tuonne kun saataisiin se koko logolla osallistuva massa organisoidusti kannattamaan puolityhjään halliin, niin alkais jo kuulumaan kohtuu mukavasti.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 12.49
 16. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pataljoona järjestää matkan torstaina 30.3. A-nuorten finaalien avauspeliin Hämeenlinnaan, mikäli 30 lähtijää saadaan vähintään kasaan.

  Matkan mainos.
   
 17. Mush Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  U.S.V.A
  No nyt se kausi on ihan oikeasti ohi kannattamisen osalta. Hyvä tunnelma saatiin luotua nuorten finaaliin. Jatketaan taas Pitsiturnauksessa!
   
 18. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Yksi ehdotus Pataljoonalle:
  Hommatkaa megafoni ja huutakaa siihen mitä haluatte. Sillä saisitte ainakin nopeammin ja helpommin koko seisomakatsomon mukaan lauluihin ja muihin hoilaamisiin.
   
 19. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tällä viisiinhän sitä saisi parhaiten ohjeistukset menemään perille suuremmallekin massalle, mutta suurimpana puutteena tuossa on ollut ettei siihen ole oikein löytynyt sopivaa henkilöä, joka haluaisi siinä pestissä toimia noilta jalansijoilta. Kun olisi selkeämmin sektoria sille, missä olisi vain halukkaat osallistumaan organisoituun kannattamiseen, niin moni asia olisi helpompaa.
   
 20. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Jokaiselle jäsenelle megafoni ja oma sektori Katikurun postilaatikoille olisi ihanteellinen tilanne.
  Megafonia ei tarvuta15 henkilölle?
  Kuilu "teihin" kasvaisi entisestään.
   
 21. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Ei ole "meitä" ja "teitä". On vain Ässien kannattajia, jotka tukevat omaa seuraansa haluamallaan tavalla. Ikävää, jos jonkun mielestä emme kaikki sulassa sovussa Isomäkeen mahdu.

  Jos kannatusporukkaa on riittävästi ja joku haluaa porukkaa megafonilla ohjata, Pataljoona varmasti löytää kyseiselle henkilölle megafonin.
   
 22. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tässä on tietysti sekin "vaara" olemassa, että jos tuollainen megafonimies ilmestyisi ohjeistamaan kannustushuutoja, niin siinähän saattaisi jopa vahingossa koko seisomakatsomo lähteä huutoon mukaan. Ei tarvitsisi miettiä huudon kohdistamista vain organisoidusta kannattamisesta kiinnostuneille, vaan voisi kohdistaa sen koko katsomolle. Aatteleppa.
   
 23. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nii, ei ole ensimmäisenä tällainen ajatus tullut mieleen viimeisen kymmenen vuoden aikana ilmapiiriä seuratessa, mutta ajat muuttuu eskosein ja kehitys kehittyy. Ehkä se kohta voisikin olla aika kypsää saada laajempaakin levikkiä innostumaan, kuten toteat.
   
 24. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Eiks tätä kokeiltu joskus ja silloin ainakin megafoonimies toivotettiin helvettiin.

  Mutta ei kai kokeilu mitään maksa, aika näyttää miten käy.
   
 25. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuten todettua, niin aika suuressa roolissa että kuka siinä toimii ja miten selviytyy ruudustaan. Ja varsinkaan kun mitään suurempaan rutiinia ei ole tämän joukkueen takana siihen päässyt kellekään sikäli muodostumaan, pl. satunnaiset kokeilut. Tekemällä oppii pätee varmasti tähänkin puoleen kun saisi toistoja alle.