Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässien juniorit

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Ressa, 22.05.2013 klo 13.02.

 1. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Lainaus:
  Sinun asenteella ei ainakaan voi. Jonkun "palstalaisen" aloitteesta se kaapelointi muuallekin on saatu.
  Uskon, että teidän uusi touhukas tj lukee myös tätä palstaa ja pistää asiat kuntoon.

  Neljäs peli pelataan nimittäin sunnuntaina Porissa, koska Kärpät vie kolmannen.
   
 2. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Usko pois @Foxtrot, jos neljäs peli edes tulee niin sä et halua katsoa sitä.

  Olen varsin pettynyt yleisömäärään tosin kyllä tuolla nyt enemmän oli kuin 700. A ja D-katsomoissa ei montaa tyhjää paikkaa näkynyt. Eikös istumakapasiteetti ole kuitenkin jotain 4000 joten siihen nähden tuo luku oli varsin pieni.

  Hyvä peli, jossa Kärpillä ei loppuviimeksi ollut kauheasti sanottavaa. Ja paljon viihdyttävämpää katsottavaa kuin miesten liigan pelit. Senkin vuoksi ihmettelen suuresti yleisömäärää.
   
 3. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
 4. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Viihdyttävää peliä! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joka on luonnollista kun varsinkin nyt kun puolustus on kokematonta ja hyökkäykseen löytyy liigakokemusta molemmin puolin (Kärpillä mukana Kalapudas, joka teki liigassa 9+12=21). Kärpistä silmään pisti Radek Koblížek, mutta kaverilla onkin näköjään liiga- ja mestiskokemusta sekä Tsekkien junnujen MM-kisaedustus. Walli laukoi muutaman kerran napakasti ja teki maalinkin. Kuti ei ole ihan surkea, mutta ei päässyt sitä liigassa oikein käyttämään. Jos Otto Kivenmäki selättää pienen kokonsa haasteet niin hänestä on ainesta olla Kotkaniemen jälkeen se seuraava lupaus. Huomenna ikäänhän tulee vasta 17 (Kotkaniemellä synttärit kesällä!).
   
 5. Teela Jäsen

  A-junnut finaaliin! Kolmas ottelu päättyi Ässille 4-5.
   
 6. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tulkaa nyt Jatkoajan lukijatkin ensi viikolla katsomaan vaikka vähän kauempaakin, kun Ässät voittaa itselleen ääriharvinaisen Suomen Mestaruuden!!! Ja Hämeenlinnaan (tai Raumalle) kanssa isolla joukolla peliä katsomaan!
   
 7. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kova temppu kaataa Kärpät 3-0 voitoin, kaksi voittoa vielä vieraista.

  Tällä nipulla mennään päätyyn asti.
   
 8. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Kumpikaan mahdollisista finaalivastustajista ei mitenkään pelota, mutta luultavasti periporilaiseen tapaan Ässät lähtevät finaaleihin palttoon napit selällään ja lopputuloksena on hopiaa.
   
 9. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Tilastopalvelun sivujen mukaan pelipäivät olisivat torstai, lauantai ja mahdollisesti sunnuntai. Finaalit pelataan luonnollisesti paras kolmesta -sarjana, kun puolivälierissä ja välierissä vaadittiin kolme voittoa. Jos HPK voittaa Lukon, pelataan avauspeli Hämeenlinnassa, Lukon voittaessa sarja aloitetaan Porista.

  A-Ässien finaalit ovat sen verran harvinainen asia, että näihin peleihin pitää kyllä tulla paikan päälle.
   
 10. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  En ole peliäkään nähnyt, mutta onko siellä potentiaalisia nousijoita? Aho veti Bluesin viimeisen kauden lopun käytännössä A-junnuilla, ja aika hyvää työtä oli. Nyt olis halpoja pelimiehiä tarjolla, jos vaan riittää liigaan?
   
 11. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Ikäluokkia -96-98 on pidetty Ässien heikoimpina vuosiin. Kahlasivat C, B2 ja B junnuissa sarjojen hännillä tai mestiksessä. Nyt näiden ikäluokkien runko on vienyt A-junnut finaaliin asti. Toki varsinkin -97 syntyneitä laatupelaajia on hankittu runsaasti sittemmin muualta.
  Hyvä suoritus valmennukselta ja ikäluokilta joilta ei juuri mitään odotettu.
   
 12. Myrvold Jäsen

  Kova suoritus kyllä pojilta, mutta pakko antaa krediittiä myös valmennuksen suuntaan! Finaaliin paikanpäälle +200km päästä!
   
 13. Kumura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä, näin on. Silti harmitti, kun vuosi sitten täällä jotkut julistivat, miten -95 ikäluokan jälkeen A-junnuilla on todella laihat ajat edessä. Kun junnuista on kysymys, kehitys on usein käsittämättömän nopeaa.
   
 14. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  -96 ovat olleet tuolla hyvänä runkona. -97 tuossa porukassa vakiopelaajina omista on tasan yksi puolustaja ja toinen lähinnä 7 pakkina pyörinyt mies. -98 ikäluokasta 1 puolustaja sekä 1 lähinnä 3 ketjun mies. Ei siis kovinkaan montaa omaa noista 97 sekä 98 pojista. Ensi vuodeksi kova urakka Härkälällä. Täytyy myös muistaa, että noista -96 pojista noin puolet on alunperin muualta tulleita.
   
 15. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  HPK vastaan finaaleihin.
  Lauantaina siis kotipeli.
  Ihmiset Hallille kannustamaan nuoret voittoon.
  Jos voitetaan (tai ei vaikka voitettaisikaan), niin antaa varmasti lisäbuustia mm. Varttiselle, Wallille, Juholalle ja muille nuorille ässä pelaajille ensikauteen :)
   
 16. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Toivottavasti nyt saadaan mukavasti yleisöä halliin. Paikkaillaan ainakin vähän A:sta koituvia menoja.

  Eikös se niin mene, että A on niin sanotusti samaa kulua, kuin edustuskin? A:sta alemmat sitten kuuluu eri menoeriin ja yhtiöön?
   
 17. George O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, ja suuret sympatiat HIFK
  Lainaus:
  A:n budjetti on Oy:n kanssa samassa ja Junioriässät ry:n kaikkien kulujen maksajina ovat kunkin ikäluokan pelaajien vanhemmat (eli B, B2, C jne ikäluokat)
   
 18. Naurov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Karhu HT, Pesäkarhut
  B2 hävisi eilen Bluesille 5-2 toisen playoff pelinsä. Voitot ovat nyt tasan ja ratkaiseva peli pelataan Astorassa tiistaina 28.3. klo 18:30 alkaen. Voittaja mitallipeleihin ja häviöllä pääsee kesälomalle. Annetaan myös tuolle ryhmälle kaikki mahdollinen kannustus, turhan usein ei näitä ole viimeaikoina Porissa pelattu.
   
 19. motamoro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Puolilta päivin piti tulla infoa lipuista ja muista koskien lauantain finaalia, ei ole vielä näkynyt. Hivenen kiinnostaisi nuo ennakkomyyntipisteet näin pitkämatkalaisena, että pitääkö paikallinen "agentti" laittaa noutamaan lippuja hyvissä ajoin vai tuleeko noita saataville ihan lipputoimistojenkin kautta, sillä uskoisin hallilla olevan paljon yleisöä, varsinkin jos mestaruus on Ässille katkolla.
   
 20. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Siellä on B2 puolivälierien ratkaisevassa kolmannessa ottelussa Ässät laittanut pelin tasoihin 3-3 Bluesia vastaan ilman maalivahtia ajassa 59:59!
  Nyt jatkoerä trilleri käynnissä...
   
 21. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Ässät B2 ratkaisee jatkoerässä ja etenee mitalipeleihin!!!
   
 22. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Ihan reilua, että Blueskin välillä kokee kovia.

  Toivottavasti jostain löytyisi myöhemmin jotain pätkää pelistä.
   
 23. SSL Jäsen

  Tänään A-Nuorten ensinmäinen finaaliottelu Hämeenlinnassa, lauantaina toinen ottelu Porissa ja silloin heti katkolla jommalle kummalle joukkueelle. Paras kolmesta systeemillä kun pelaavat. Veikkaisin, että melko tasanen sarja tulee olemaan. Ässillä "liiga-apuja" mukana, hpk:lla vielä miettimistä asian suhteen kun miesten puolivälierä käynnissä...
  Onko kenelläkään tietoa näkeekö otteluita netin kautta mistään?
   
 24. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lainaus:
  En pidättäisi hengitystäni tämän asian kanssa. Jääkiekkoliitto ja Fanseat tekivät kauden aikana sopimuksen, jonka mukaan nuorten SM-liiga näytetään Fanseat GO:n kautta. Jollain tähtäimellä on ilmeisesti ollut tarkoitus saada kaikki paikkakunnat mukaan, mutta tällä hetkellä tilanne ei ole tuo. Sekä HPK että Ässät kuuluvat niihin joukkueisiin, jotka eivät pelejä tähän mennessä ole lähettäneet.

  Toki Jääkiekkoliitolla voi olla jokin suunnitelma takataskussa finaaleja varten, mutta ainoa varma tapa nähdä peli on mennä Rinkelinmäelle.
   
 25. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Jussi Aho vois mennä rinkelimäelle selostuskoppiin ja selostaa pelin Radio Poriin.