Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässien juniorit

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Ressa, 22.05.2013 klo 13.02.

 1. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Avataan uusi ketju junnuille kun niistä väännetään jo monessa langassa. Ässien tämän hetken kesäringissä ovat mukana siis:

  - Niklas Kekki
  - Teemu Vuorisalo
  - Jouka Juhola
  - Henri Keskilohko
  - Jarno Kärki
  - Juho Lammikko
  - Niko Ojamäki

  Hyvänä alustuksena toimikoot Quethanin viesti:
  Lainaus:
  Saa väitellä!
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Tuo Jarno Kärki vaikuttaa mielenkiintoiselta. Fyysiset mitat ovat pojalla kohdillaan ja tehoja on tullut sekä B- että A-junnuissa. Aivan puukäsi hän ei siis voi olla, mutta riittääkö luisteluvauhti miesten peleihin vai tarvitseeko paljonkin lisää treeniä? Tästä voisi vaikkapa "Quethan" infota vähän lisää...
   
 3. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Joo ei tuo Kärki ole mikään puukäsi. Pelaajana hän ei ole kovin näyttävä, mutta junioritasolle hän on ainakin oikein hyvä pelinrakentaja. Välillä tosin on vähän heikompi pelipäivä... Potentiaalia on silti oikein hyväksi liigapelaajaksi, kenties jopa vähän pidemmällekin. Eri asia sitten, kuinka hyvin Kärki potentiaalinsa käyttää.

  Isokokoinenhan Kärki on, mutta hän saisi käyttää kokoaan vielä paremmin hyödykseen. Pienellä annoksella röyhkeyttä lisää tulosta tulisi vielä enemmän.

  Luistelu on silmiinpistävin heikkous. Vauhdissa ei ole mitään vikaa, eikä liu'ussa, mutta vauhtiin pääseminen kestää, kuten monella muullakin isokokoisella pelaajalla.

  Viime kausi lähti Kärjeltä oikein hyvin käyntiin. Sitten tuli parin kuukauden tauko loukkaantumisen vuoksi, eikä hän oikein päässyt enää kauden edetessä kunnolla peliin sisälle. Ehjä kesä varmasti auttaa.
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Quethanin kuvauksen perusteella Kärjen voisi siis hyvinkin ensi kauden alussa pistää ainakin kokeeksi kasvamaan korkoa nelosen laitaan, jos vain vielä saa hyvän kesän alle. Hänen ominaisuutensa tukisivat varmasti ketjun kokonaisuutta, sillä toisella laidalla (erittäin todennäköisesti) pelaava Joensuun pikajuna pitää kyllä huolen siitä luistelupuolesta ja röyhkeydestä, jotka Kärjellä vielä ovat vaiheessa. Ja Severi siihen keskelle pelaamaan fiksusti omaan rauhalliseen tyyliinsä, niin minusta kuulostaa ihan suunnitelma nelosen koostumuksen ja Kärjen kehittymisen suhteen..
   
 5. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mutta jos nelosta ajatellaan energiaketjuna, luulisi Ojamäen olevan se todennäköisempi kokelas. Itse en näe hirveästi mieltä siinä että huippunopean kaverin toiselle laidalla laitetaan joku jolla on vaikeuksia luistelussa.
   
 6. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Lisäksi vielä se, että Kärki on aika puhdas sentteri. En kyllä häntä istuttaisi rikkovaksi tai puolustavan roolin laituriksi. keskellä voisi välillä tuuratakin.
   
 7. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Ruotsalaisen Henkka liittyy miesten harjoitusrinkiin jos Virta hänet kelpuuttaa. Takana rikkonainen kausi, sairastelua ja jokunen snadi loukkantuminen. Edellisvuodet Bluesissa sujuneet paremmin, josta osoituksena A merkki rinnassa. Saa kumminkin pelata vielä seuraavan kauden A-junnuissa joten jäänee Poriin ainakin vuodeksi. Kundi itse toivoo pääsevänsä edustuksen treeneihin, ihan vaan kehityksen kannalta. Divarikin on vaihtoehto.
   
 8. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Missä on Jesse Huhtala? Pääsi kuitenkin muutaman pelin liigassa jo kokeilemaan. Vai eikö vaan taidot riitä enää joukkueeseen.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Niin, kyllähän kaiken järjen mukaan hyökkäyksessä olisi tilaa Huhtalallekin. Viisi peliä on loppupeleissä aika vähän tuomitsemiseen ja ei JH huonosti näitäkään pelannut.
   
 10. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mitä viime kauden A:n pelejä näin, niin niissä Huhtala oli hyvä ja ymmärsi miksi juuri hänet nostettiin liigaan.

  Toivottavasti jatkaa Porissa.
   
 11. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Valistunut arvaukseni on, että Huhtalalle ei riitä paikka treeniryhmässä vaan hän haluaa ihan oikean sopimuksen ja sitä toimistolla ilmeisesti harkitaan.
   
 12. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Ässien A:n kesärinki. Suluissa viime kauden seura, jos ei pelannut Ässien A-junioreissa.

  Maalivahdit:
  Joni Höynälä (Ässät B)
  Eero Voipio (Ässät B)

  Puolustajat:
  Eemeli Alanen
  Robin Bast (Ässien pelaaja, joka pelasi Karhu HT:ssa ja IFK Lepplaxissa)
  Anton Fonsén (Ässät B)
  Jesse Lahnaviik (Ässät B)
  Aleksi Laine (Ässät B)
  Samu Paajanen (Ässät B)
  Jesse Santala
  Elmeri Ylitalo (Ässät B)

  Hyökkääjät:
  Mikko Aho
  Julius Harttunen (Ässät B)
  Mika Huhtasalo (Ässät B)
  Tomas Javanainen
  Jouka Juhola (Lukko B)
  Oliwer Kaski (Ässät B)
  Joona Koivu (Karhu HT)
  Niklas Lehtimäki
  Jussi Lehtonen (Ässät B)
  Kasperi Nuto (Lukko A)
  Valtteri Pihlajamäki (Ässät B)
  Tommi Rintasalo
  Henri Ruotsalainen
  Mikael Saha (Ässät B)
  Joakim Smedroos (Ässät B)
  Matias Varttinen (Ässät B)
  Valtteri Viljanen

  Nuto siis tulee takaisin Poriin, Juhola jo tiedettiinkin. Muita isompia muutoksia ei näytä olevan.

  Maalivahti Niklas Kekki, puolustajat Patrik Parkkonen, Markus Kojo ja Teemu Vuorisalo sekä hyökkääjät Niko Ojamäki, Jarno Kärki, Henri Keskilohko ja Juho Lammikko ovat kesän liigajoukkueen mukana.

  Joukkueesta poistuneet:
  Yli-ikäset Iiro Sulin, Ville Oksa, Joona Tolvanen, Robin Leppänen ja Valtteri Nieminen. Lisäksi poistuneita näyttäisi olevan Sakari Mäki ja Aleksi Peltomaa. Kahden edellisen kauden ykkösvahti Atte Tolvanen näyttää olevan tosiaan lähdössä sinne Pohjois-Amerikkaan.
   
 13. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Minkäslainen kaveri tämä Nuto oikein on? Siellä täällä putkahtaa esiin ja puhutaan, että voipi olla liigaan ihan pätevä kaveri jos kehitys jatkuu hyvänä. -95 syntynyt ja teksti-tv scouttaus kertoo, että teki jo viime kaudella kovaa jälkeä (ikäänsä nähden) A-junnuissa. Kuluva kausi ei mennyt ihan niin ruusuisesti.
   
 14. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Nuton kohdalla kannattaa muistaa, että viimeisellä Ässien kaudella hän pelasi Bornan kanssa samassa ketjussa. Siinä olisi kärjistetysti naapurin mummokin tehnyt tehoja.
   
 15. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Hyvin oleellista tietoa: KHL draft #102 Juho Lammikko Atlant Mytishchi
  Pääsi siis historiankirjoihin kolmantena KHL:ään varattuna Ässäkasvattina.
   
 16. Mr.Bletch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen mestarit 2013
  Mikä mahtaa olla Ässien tämän hetkinen juniorituotannon taso, jos puhutaan vaikkapa ikähaarukasta 16 - 18 ? Ilmeisesti mitään huippulahjakkuuksia ei taida olla näköpiirissä, vaikka taisi se Joppekin tulla tietyllä tavalla "puskista".
   
 17. Patamies#72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Toiminnan taso on omasta mielestä ollut jo pidemmän aikaa hyvää luokkaa. Ei sieltä silti tulossa ole mitään 1.kierroksen varauksia tuossa ikähaarukassa, ellei jollekin käy ns. "Armiat". Laadukkaita pelaajia sieltä on jokatapauksessa tulossa. Tuon ikäluokan kirkkaimpana tähtenä ehkä Juho Lammikko. Hänenkin tulisi saada pelipaikka sm-liigasta varausta ajatellen.

  Tänä vuonnahan lähes 100% varmuudella ketään Ässä-junnua ei valita. Niko Ojamäki ilmeisesti oli talvella saanut ennakkokirjeen koskien varaustilaisuutta, mutta se ei itsessään merkitse vielä mitään. Näin tuolla pataljoona-saitin puolella on kirjoiteltu.

  A- ja B-ikäluokissa näitä pelaajia on melko paljon, jotka voivat kaiken mennessä nappiin saada vakipaikan sm-liigassa. C-junioreista olisin ehkä hieman huolissaan. Viime kaudella pelipaikkana oli mestis, mikä ei kovinkaan yleistä ole ollut. Toki tuossakin joukkueessa on muutama yksilö, joka on selkeästi muita edellä, mutta turhan aikaista alkaa heitä sen suuremmin arvioimaan.
   
 18. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Aikas lailla samoilla linjoilla tässä mennään. Vuorisalon poika puolustajista taitaa tällä hetkellä olla se, jolle voisi ajatella suurempaa roolia joskus tulevaisuudessa, mutta aika vaikeata oli viime kauden loppu jollakin tapaa. Liekö väsymystä tai loukkaantumista takana, mutta kuitenkin. Enempää oikein lahjakkaita sällejä ei näköpiirissä tälä hetkellä ole.

  Lisäksi viimekauden C-junioreiden menestyksen tai menetyksettömyyden rasitteena on nykyisillä uusille C-junioreilla kova karsiminen, että pääsevät SM-sarjaan. Lähtökohta C-junioreilla on Mestis, jos yleensä edes pääsevät karsimaankaan. Näin on etelän joukkueiden painostuksesta päätetty sarjoja viedä edespäin ainakin seuraavat kolme vuotta eli edellisen ikäluokan menestys vaikuttaa seuraavan ikäluokan mahdollisuuksiin.
   
 19. Mr.Bletch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen mestarit 2013
 20. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Junnujen pelejä nettiin. Jääkiekkoliiton sivuilla juttua. Kuullostaa hyvältä. Onko kellään lisää tietoa projektista? Maikkarin uutisessa mainitaan palvelun hinnaksi 49€. Itse ainakin olen valmis tuon pulittamaan, vallankin jos tuosta siivu menee junioreiden hyväksi.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vieläkö Juho Vanhala on Ässien junnuissa? Kuntopohja on ainakin kunnossa.

  Linkki vie SK:n sivuille
   
 22. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai tuo enää viime kaudellakaan ollu Ässien mukana.
   
 23. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kupari Kiekossa höntsää toista kautta, nyt alkavalla kaudella A-junnujen Mestistä.
   
 24. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei, päätti keskittyä yleisurheiluun.
   
 25. Dick Slasher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT ♠
  Lainaus:
  Taisi mennä sukset ristiin edelliskauden (?) valmennuksen kanssa. Lähde: Huhu.